Bu ayın 30unda :) sorma yaaa bn sordum da dr'a ama en erken 14.haftada ddi. Beklemedeym. Zar zor geçiyor günlerBi dahaki kontrol nezaman bazı kişiler 12de öğreniyor ama bilmiyorum çokta merak ediyorum alışveriş yapalım var
Ayy merak ettim ben bile :)Gunaydin kizlar, birazdan cinsiyeti ogrenecegim. Heyecandan olecek gibi hissediyorum kendimi
Evet karşıyakada. İzmiri biliyorsan Yenigirnede, Zekeriya Güner. Normal doğum da yapıyormuş yani önceliği sezaryen değil. Bu hafta gideceğim:)Karsiyakadaki medical park mi bu bahsettigin Zekeriya guner miydi ne uzaklik onemli degil canim yeterki iyi olsun doktor .. Özel muayeneyi bende dusunmuyorum.. Evet yeni tasinacagim ve biran once karar vermek istiyorum o yuzden iyi denk geldin :)
ayy msallah canım gözünüz aydın saglıklı sıhhatle gelsin inşallah minik prensesssHepimizi kucuk bir soka ugratarak bebegim kendini kiz olarak gostermeye karar verdiAl_pi benim cinsiyeti degistirebilir misin canim :))
Canım sende mi erkek bekliyordun :)) bende dayanamadım gittim doktora, kendisi sormadan kız dedi bir şok geçirdik erkek bekliyorduk herkes erkek diyodu :) anası bile tahmin edememiş pek güzel gizlemiş meğer kendini :)) hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallahHepimizi kucuk bir soka ugratarak bebegim kendini kiz olarak gostermeye karar verdiAl_pi benim cinsiyeti degistirebilir misin canim :))
Hepimizi kucuk bir soka ugratarak bebegim kendini kiz olarak gostermeye karar verdiAl_pi benim cinsiyeti degistirebilir misin canim :))
canım gözünüz aydın rabbım saglıkla kucagınızda da almayı nasıp etsinCanım sende mi erkek bekliyordun :)) bende dayanamadım gittim doktora, kendisi sormadan kız dedi bir şok geçirdik erkek bekliyorduk herkes erkek diyodu :) anası bile tahmin edememiş pek güzel gizlemiş meğer kendini :)) hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah
canım gözünüz aydın rabbım saglıkla kucagınızda da almayı nasıp etsinne kadar guzel kızlarınız geliyor hemen belirtileri alayım ıkınızden de cinsiyet ögrenemeyen nadır kişilerden kaldım burda
Hepimizi kucuk bir soka ugratarak bebegim kendini kiz olarak gostermeye karar verdiAl_pi benim cinsiyeti degistirebilir misin canim :))
ayy msallah canım gözünüz aydın saglıklı sıhhatle gelsin inşallah minik prensesss
Canım sende mi erkek bekliyordun :)) bende dayanamadım gittim doktora, kendisi sormadan kız dedi bir şok geçirdik erkek bekliyorduk herkes erkek diyodu :) anası bile tahmin edememiş pek güzel gizlemiş meğer kendini :)) hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah
canım gözünüz aydın rabbım saglıkla kucagınızda da almayı nasıp etsinne kadar guzel kızlarınız geliyor hemen belirtileri alayım ıkınızden de cinsiyet ögrenemeyen nadır kişilerden kaldım burda
Canim cok tesekkur ederimhepimizinki insallah.
Evet, doktor 2 kere erkege benziyor dedi, nub teorisi ve keseye vs gore erkek, ikili test bhcg 20li bir rakam cikmisti. Ruyalarimda hep erkege isaret eden seyler goruyordum valla sok oldum, hatta ilk sevinemedim yani :))
Benim belirtilerim erkek belirtisi gibiydi, tek kiza isaret eden tuylerimin gec uzamasi diyebilirim. Ilk uc ayda sivilcelenme oldu ama sonrasinda piril piril cildim. Sok oldum ben yani :))
en son gittiğimizde bacaklarını kapadı teyzesi :) bakalım perşembe öğreneceğiz sağlıklı olsundaCnm 15 haftalık senin neden ogrenemedin cnm Ayyy sağlıklı olsunlar ins gerisi çokta önemli değilde yinede merak çok çok fazla
Evet canım çok zor, yaşamayan anlayamaz.Sagolsunlar moral vermeye çalışıyorlar arkadaşlar, destek oluyorlar.Ben kan testi yaptırdım ve sonucunu bekliyorum. Amniyosentez e cesaret edemedim.insallah güzel sonuçlar alırız.Canım bende 2li 1.50 çıktı çooook yüksek risk 3 hafta ağladım dayanamadım amniyosentez yaptım 2.5 hafta oldu 2 haftaya kadar sonucum çıkacak İnş ne çıkar bilmiyorum ama hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum... Kan testinde gelince ufak bı sorun çıksa tekrar amniyosentez istiyorlar bu iş ticarete dönmüş o kesin bunu biliyorum çünkü çoook araştırdım yaptır veya yaptırma demicem ama şunu söyleyebilirim eğer bendede yaş riski çıksaydı belki yaptırmazdım ams durumum farklı bebişi ağlaya ağlaya helak ettiğim için yaptım ne diye bileyim diye Rabbim bütün bebiş bekleyenlerin yüzünü güldürsün ama biliyorum ki sen ben gibiler çoook zor durumda uzaktan davul hesabı takma demem çünkü bana diyenlere içimden küfrettim.... Başına gelmemiş konuşuyor diye.. Aklına uyanık yap sen ne hisseyorsan onu yap... Hakkında hayırlısı..
Sağlıkla gelsin fıstık kızın canımHepimizi kucuk bir soka ugratarak bebegim kendini kiz olarak gostermeye karar verdiAl_pi benim cinsiyeti degistirebilir misin canim :))
Günaydın canım. Oğlu şunun doğum günü kutlu olsun, nice senelere. .Benim de çok iş yapınca belim çok ağrıyor, fazla yorulmamaya çalışıyorum.Dün oğlumun Doğum günüydü ama bugün kutlama yapacağız. 3 yaşını bitirdi çok şükür. Bütün gün evi temizle yarına hazırlık yap ki sıkışma diye belim ağrıdı.
Size de oluyor mu bilemiyorum ama gece uyanınca tövbe bir daha uyuyamıyorum. 2saat öyle duruyorum. Acaba vücut gece uyanmalarına mı hazırlıyor beniişte bende daha yeni okuyorum yazılanları bu sayede. Güne başlayacak olanlara şimdiden Günaydın :)
GünaydınlarrrDün kontrolumuz vardi çok şükür bizim oğlan kendini gösterdi ense kalınlığı ölçtü burnu na bakti gayet normal dedi çok şükür bi tek kan tahlili sonuçlarını beklicex bakalim darısı sizlerinde başına artık
Maşallah canım Gözünaydın. .Güzel sonuçlar gelsin inşallah.GünaydınlarrrDün kontrolumuz vardi çok şükür bizim oğlan kendini gösterdi ense kalınlığı ölçtü burnu na bakti gayet normal dedi çok şükür bi tek kan tahlili sonuçlarını beklicex bakalim darısı sizlerinde başına artık
Gözünaydın canım maşallah, sağlıkla gelsin kızın.Hepimizi kucuk bir soka ugratarak bebegim kendini kiz olarak gostermeye karar verdiAl_pi benim cinsiyeti degistirebilir misin canim :))
Gözünaydın canım, sağlıklı olsun da önemli olan o.Hayirlisi olsun.Canım sende mi erkek bekliyordun :)) bende dayanamadım gittim doktora, kendisi sormadan kız dedi bir şok geçirdik erkek bekliyorduk herkes erkek diyodu :) anası bile tahmin edememiş pek güzel gizlemiş meğer kendini :)) hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?