2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet karşıyakada. İzmiri biliyorsan Yenigirnede, Zekeriya Güner. Normal doğum da yapıyormuş yani önceliği sezaryen değil. Bu hafta gideceğim:)

Hepimizi kucuk bir soka ugratarak bebegim kendini kiz olarak gostermeye karar verdi Al_pi benim cinsiyeti degistirebilir misin canim :))
Canım sende mi erkek bekliyordun :)) bende dayanamadım gittim doktora, kendisi sormadan kız dedi bir şok geçirdik erkek bekliyorduk herkes erkek diyodu :) anası bile tahmin edememiş pek güzel gizlemiş meğer kendini :)) hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah

Hepimizi kucuk bir soka ugratarak bebegim kendini kiz olarak gostermeye karar verdi Al_pi benim cinsiyeti degistirebilir misin canim :))

canım gözünüz aydın rabbım saglıkla kucagınızda da almayı nasıp etsin ne kadar guzel kızlarınız geliyor hemen belirtileri alayım ıkınızden de cinsiyet ögrenemeyen nadır kişilerden kaldım burda

Canım o kese olayı zaten bende hic tutmadı sanırım. Kız olduğuna işaret tatlı yememem olabilir salçalı ekmek daha cazip geliyor mesela, birde yüzümde sivilce hiç bitmedi hatta bir ara çenem abluka altındaydı ve ben erkek bekliyordum ikilideki bhcgyi görünce o teoride yalan oldu :)

Hadiiii gözün aydın canım cok sevindim ne kadar güzel maşallah bu sene sanki hep kız haberleri alıyoruz, ay bi ben kaldım ogrenemeyen sanırım

ayy msallah canım gözünüz aydın saglıklı sıhhatle gelsin inşallah minik prensesss

Canim cok tesekkur ederim hepimizinki insallah.

Evet, doktor 2 kere erkege benziyor dedi, nub teorisi ve keseye vs gore erkek, ikili test bhcg 20li bir rakam cikmisti. Ruyalarimda hep erkege isaret eden seyler goruyordum valla sok oldum, hatta ilk sevinemedim yani :))

Benim belirtilerim erkek belirtisi gibiydi, tek kiza isaret eden tuylerimin gec uzamasi diyebilirim. Ilk uc ayda sivilcelenme oldu ama sonrasinda piril piril cildim. Sok oldum ben yani :))

Benimde ikilide 27 çıktı ondan erkek kardesiminde 26 cikmis bende kesin erkek diyodum :) hayirlisi olsun yine de detayliya kadar kendimi cok kaptirmicam :)

Evet canım çok zor, yaşamayan anlayamaz.Sagolsunlar moral vermeye çalışıyorlar arkadaşlar, destek oluyorlar.Ben kan testi yaptırdım ve sonucunu bekliyorum. Amniyosentez e cesaret edemedim.insallah güzel sonuçlar alırız.

Günaydın canım. Oğlu şunun doğum günü kutlu olsun, nice senelere. .Benim de çok iş yapınca belim çok ağrıyor, fazla yorulmamaya çalışıyorum.

Maşallah canım Gözünaydın. .Güzel sonuçlar gelsin inşallah.

Gözünaydın canım, sağlıklı olsun da önemli olan o.Hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…