- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- 133
Benimde ikilide 27 çıktı ondan erkek kardesiminde 26 cikmis bende kesin erkek diyodum :) hayirlisi olsun yine de detayliya kadar kendimi cok kaptirmicam :)
En azindan alisveris falan yapmicam ben canim zaten 6-7 aydan once yapmayi dusunmuyodumYa degisir mi ki. Bak simdi ben de mi kaptirmiyim kendimi?
Ah canim dun gecem berbat gecti boyle bir agri yok tum bacak arkalarim baldirlarim cekme gibi sabaha kadar uyumadim toto kemigim offf offf..sonra farkettim dr bir toz vermisti magnezyum diye meger o beni rahatlatiyormus..agrili yatanlar dr gorusup bir an once alsinlar dr uygun gorurse..cok ise yariyormus..hamilelik yastigimda gelmedi kullananlar rahat ettimi cok merak ediyorumDün oğlumun Doğum günüydü ama bugün kutlama yapacağız. 3 yaşını bitirdi çok şükür. Bütün gün evi temizle yarına hazırlık yap ki sıkışma diye belim ağrıdı.
Size de oluyor mu bilemiyorum ama gece uyanınca tövbe bir daha uyuyamıyorum. 2saat öyle duruyorum. Acaba vücut gece uyanmalarına mı hazırlıyor beniişte bende daha yeni okuyorum yazılanları bu sayede. Güne başlayacak olanlara şimdiden Günaydın :)
Buarada nice mutlu yillar seneye kardesiyle kutlicaksiniz insallah masallahDün oğlumun Doğum günüydü ama bugün kutlama yapacağız. 3 yaşını bitirdi çok şükür. Bütün gün evi temizle yarına hazırlık yap ki sıkışma diye belim ağrıdı.
Size de oluyor mu bilemiyorum ama gece uyanınca tövbe bir daha uyuyamıyorum. 2saat öyle duruyorum. Acaba vücut gece uyanmalarına mı hazırlıyor beniişte bende daha yeni okuyorum yazılanları bu sayede. Güne başlayacak olanlara şimdiden Günaydın :)
baska cocuk varmiydi canim hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallahHepimizi kucuk bir soka ugratarak bebegim kendini kiz olarak gostermeye karar verdiAl_pi benim cinsiyeti degistirebilir misin canim :))
1 haftadır yatıyorum basta yadırgadım yastığımı ama simdi asla onsuz yatamam cok rahat canimAh canim dun gecem berbat gecti boyle bir agri yok tum bacak arkalarim baldirlarim cekme gibi sabaha kadar uyumadim toto kemigim offf offf..sonra farkettim dr bir toz vermisti magnezyum diye meger o beni rahatlatiyormus..agrili yatanlar dr gorusup bir an once alsinlar dr uygun gorurse..cok ise yariyormus..hamilelik yastigimda gelmedi kullananlar rahat ettimi cok merak ediyorum
Hepimizi kucuk bir soka ugratarak bebegim kendini kiz olarak gostermeye karar verdiAl_pi benim cinsiyeti degistirebilir misin canim :))
H HopilusCanım sende mi erkek bekliyordun :)) bende dayanamadım gittim doktora, kendisi sormadan kız dedi bir şok geçirdik erkek bekliyorduk herkes erkek diyodu :) anası bile tahmin edememiş pek güzel gizlemiş meğer kendini :)) hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah
Supermis bende uykuya hasret kaldim insallah memnun kalirim bende sagol canim :)1 haftadır yatıyorum basta yadırgadım yastığımı ama simdi asla onsuz yatamam cok rahat canim
baska cocuk varmiydi canim hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Ay evt cnm yaaa sağlıkla öğreniriz insBu ayın 30unda :) sorma yaaa bn sordum da dr'a ama en erken 14.haftada ddi. Beklemedeym. Zar zor geçiyor günler
Ahhh yaramaz seni anneyi merakta birakcak minnak sağlıkla ins cnmen son gittiğimizde bacaklarını kapadı teyzesi :) bakalım perşembe öğreneceğiz sağlıklı olsunda
parol ve mınoset ıcebılırsın canım benım de sureklı kasıgım agrıyor delırcem artık doktor onceden gunde bır ıkı tane parol ıcebılecegımı soylemıstıArkadaslar hamilelerin icebilecegi bir agri kesici verdi dr.um tereddutte kaliyorum icmekte mecbur kullanan varmi cok agrim var kemik bacak sizler neler yapiyorsunuz..yavrularima kiyamiyorum birsey olmasindan korkuyorum nede olsa ilac birsuru sey var icinde
Ah canim dun gecem berbat gecti boyle bir agri yok tum bacak arkalarim baldirlarim cekme gibi sabaha kadar uyumadim toto kemigim offf offf..sonra farkettim dr bir toz vermisti magnezyum diye meger o beni rahatlatiyormus..agrili yatanlar dr gorusup bir an once alsinlar dr uygun gorurse..cok ise yariyormus..hamilelik yastigimda gelmedi kullananlar rahat ettimi cok merak ediyorum
Arkadaslar hamilelerin icebilecegi bir agri kesici verdi dr.um tereddutte kaliyorum icmekte mecbur kullanan varmi cok agrim var kemik bacak sizler neler yapiyorsunuz..yavrularima kiyamiyorum birsey olmasindan korkuyorum nede olsa ilac birsuru sey var icinde
Hepimizi kucuk bir soka ugratarak bebegim kendini kiz olarak gostermeye karar verdiAl_pi benim cinsiyeti degistirebilir misin canim :))
Benimde ikilide 27 çıktı ondan erkek kardesiminde 26 cikmis bende kesin erkek diyodum :) hayirlisi olsun yine de detayliya kadar kendimi cok kaptirmicam :)
book thief canım bence sen hatta hepimiz pembeler maviler alırken biraz acele etmeyelm, beyazlar yesiller sarılar almak lazım, ne olur ne olmaz heran yine değişebilir falan cinsiyeti
Hayırlı olsun prenses
Sana daha önce erkek denmiş miydi?
Benimkinin kız olduğuna zaten inanamıyordum, sizin haberleri de alınca iyice kurt düştü içimedetaylıya da daha ne çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?