2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ah canim dun gecem berbat gecti boyle bir agri yok tum bacak arkalarim baldirlarim cekme gibi sabaha kadar uyumadim toto kemigim offf offf..sonra farkettim dr bir toz vermisti magnezyum diye meger o beni rahatlatiyormus..agrili yatanlar dr gorusup bir an once alsinlar dr uygun gorurse..cok ise yariyormus..hamilelik yastigimda gelmedi kullananlar rahat ettimi cok merak ediyorum

Son düzenleme:
Buarada nice mutlu yillar seneye kardesiyle kutlicaksiniz insallah masallah

1 haftadır yatıyorum basta yadırgadım yastığımı ama simdi asla onsuz yatamam cok rahat canim

Hepimizi kucuk bir soka ugratarak bebegim kendini kiz olarak gostermeye karar verdi Al_pi benim cinsiyeti degistirebilir misin canim :))

H Hopilus
Kizlar gozunuz aydin saglikla gelsin bebisler masallah

Arkadaslar hamilelerin icebilecegi bir agri kesici verdi dr.um tereddutte kaliyorum icmekte mecbur kullanan varmi cok agrim var kemik bacak sizler neler yapiyorsunuz..yavrularima kiyamiyorum birsey olmasindan korkuyorum nede olsa ilac birsuru sey var icinde

parol ve mınoset ıcebılırsın canım benım de sureklı kasıgım agrıyor delırcem artık doktor onceden gunde bır ıkı tane parol ıcebılecegımı soylemıstı

Magnezyum oğluma hamileyken 2tane kullanıyordum ben, dr hamilelik rahatsızlıklarını yarı yarıya indirir demişti çok iyi geliyor kas kasılmalarına

Bende dayanamıyorum içicem diyorum sonra yine vazgeçiyorum, sıcak duş falan rahatlatmaya çalışıyorum kendimi, bugünü de almadan atlattım diye seviniyorum ama çok ağır grip olduğum dönemde 2/3gün aldım birer kere parol, hastanede de serım olarak parol takmışlaedı

Benimde ikilide 27 çıktı ondan erkek kardesiminde 26 cikmis bende kesin erkek diyodum :) hayirlisi olsun yine de detayliya kadar kendimi cok kaptirmicam :)

Hayırlı olsun prenses
Sana daha önce erkek denmiş miydi?
Benimkinin kız olduğuna zaten inanamıyordum, sizin haberleri de alınca iyice kurt düştü içime detaylıya da daha ne çok var

book thief canım bence sen hatta hepimiz pembeler maviler alırken biraz acele etmeyelm, beyazlar yesiller sarılar almak lazım, ne olur ne olmaz heran yine değişebilir falan cinsiyeti

Benim elim gitmiyor alamıyorum ya aslında nasıl güzel indirimler var tam seneye kışa yatırım yapmalık
Ama miniğe emin olamayınca abiye çalışıyoruz

Benim kendi tahminim erkekti canım doktorum söylemiyordu 16. Haftada demisti bugün öğrendik. %90 dedi yani baya kesin kız bebek dedi direkt hayırlısı bakalım bir aycık daha sabredicez detaylı için :)
Hayırlı olsun prenses
Sana daha önce erkek denmiş miydi?
Benimkinin kız olduğuna zaten inanamıyordum, sizin haberleri de alınca iyice kurt düştü içime detaylıya da daha ne çok var

Arkadaşlar ben detaylı mı devlet hastanesinde yaptirmak istiyorum kendi doktorumda çapada yada bakırköyde dr önerdi bakirkoye gidebilirim. Ama sorum şu ki önce normal kadın doğuma gidip onlarmı yönlendircekler perinatolojiye geç kalmadan bir an evvel randevumu almak istiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…