2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kendi tahminim erkekti canım doktorum söylemiyordu 16. Haftada demisti bugün öğrendik. %90 dedi yani baya kesin kız bebek dedi direkt hayırlısı bakalım bir aycık daha sabredicez detaylı için :)

Benim kendi hissettigim, etrafimdakilerin hissettigi, doktorumun 2 muayenede erkege benziyor demesi, hepsi patladi valla. Ama doktor bacak arasini gostermedi bize, onceki 2 seferde pipiye benzer yapi gormustuk. Bilmiyorum icimden hala erkek geciyor. Hatta etrafimdakiler bile inanmiyor kiz olduguna. Ben de detayliyi bekleyecegim sanirim, bir turlu guvenemiyorum.

Al_pi izmire mi geliyorsunuz. Neresi ben menemendeyim. Danışmak istediğin bir şey olursa sor cnm.
Ben doğumu Zekeriya beyde medicalde yaptım. Ama benim durum karışık biraz.kısaca özet geçeyim belki yardımcı olur.biliyorsun riskli bir gebelik geçirip erken doğum yaptim. İzmir büyük şehir ama çok iyi doktor yok.
Geldiğin zaman buralari duyacaksın.
Cigli kordon Kadın Doğum mete bey. Sakın gitme adam milleti güler yüzüyle kandırıyor. 2 li 3 lu testler için dünyanın parası.
Sada hastanesi Nurdan Hanim. Çok seviyorum kendisini.çok titizdir biraz açık sözlü her şeyi pat pat söyler. Bir çok arkadaşımı yönlendirdim herkes memnun.
Sada hastanesi biraz küçüktür menemen ve aliaga ya yakın olduğu için az da kalabalık. Ayrıca sada hastanesini yukarıda yazdığım kordon Kadın doğumun sahibi satın aldı. Ücretler arttı.
Dogum 1300 tl
Medical park Zekeriya bey. Doğumu mecburen kendisinde yaptım. Sebebi ise. 32 haftalıkken kordon ve sada nin sahibi İbrahim bey var. Nurdan Hanim bir konuda kararsız kaldı ve ona danisti. Kendisi 1 saat bile bu bebek kalamaz . Karar sizin ölürse Biz karismayiz gibi şeyler söyledi. Düşün bende ki.psikolojiyi. hemen kaçtık tabi ordan. Bu gibi riskli durumlarda gittiğim ısırın en iyi riskli gebelik doktorlarindan Fuat akercan var. Kendisi egenin de Prof u . 2 hafta daha gebeliğim sayesinde devam etti. Medicale yönlendirdi. Orda da Zekeriya beyde doğum yaptim. 2600 tl.
Umarım açıklayıcı olmuştur. Özelden istediğin soru olursa yazarım cnm . Çok öpüyorum seni.

Hepimizi kucuk bir soka ugratarak bebegim kendini kiz olarak gostermeye karar verdi Al_pi benim cinsiyeti degistirebilir misin canim :))
Canım gözünüz aydın :) bir prenses daha desene. Maşallah size. Bizde aynı şoku yaşadık biri kız biri erkek demişti, hala da kenleşmedi :)

Aaa ciddimisin menemendemisin .. Sanirim bende zekeriya beye gidecegim artik uzak filan ama ayda bir kontrol nasilsa .. Özelden konusuruz canim idili gormeye gelirim artik bulusuruz benim yer belli degil ya menemen yada aliaga ..

Canım bende devlette yaptırmak istiyorum. Bağcılar, bakırköy veya cerrahpaşa.. bu konu hakkında birşeyler öğrenirsen bana da haber verir misin? Bende araştıracağım

Benim kendi tahminim erkekti canım doktorum söylemiyordu 16. Haftada demisti bugün öğrendik. %90 dedi yani baya kesin kız bebek dedi direkt hayırlısı bakalım bir aycık daha sabredicez detaylı için :)

Bana da iki farklı dr kız ama kesin diyemem dedi, hayırlısı artık
Detaylıya daha çoook var
beni 28şubatta çağırdılar detaylı için, ama birdahaki muayene 2şubat, belki daha net görür

Benim cerrahpaşa perinatolojide olacak inşAllah Rıza beye randevum, ben riskten dolayı özel muayenehanesine gitmiştim, o cerrahpaşa da gebe takip edilmemi istedi, randevuları falan sekreteri ayarladı, bu gidişimde de tarih verdi kendisi, ama orada bir bayanla kariılaştım gebe takip bölümünde bi önümdeydi, detaylı için geldiğini söyledi, sanırım direk perinatolojiye gidilmiyor önce gebe takip için randevu oluştıramalısın

Canım bende devlette yaptırmak istiyorum. Bağcılar, bakırköy veya cerrahpaşa.. bu konu hakkında birşeyler öğrenirsen bana da haber verir misin? Bende araştıracağım

Amine Busra ben 2 haftadır Kanuni sultan Süleyman hastanesine gidiyorum. Kendi gittiğim özel hastane oraya sevk etti kurul için Ayrıntılı ultrason için perinatoloji bölümünde prof hocalar var onlar bakıyor. Çok aşırı bir kalabalığı da Yok Bakırköy ve Cerrahpaşa ya göre. İnşallah güzel haberler alırsınız kızlar. Bana ve bebeğime de dua edin nolur biz güzel haber alamadık geçen salı cvs yaptırdım sonucunu bekliyorum. İnş bebeğim iyidir

Kizlar selam doktordan ciktim ikili icin kan verdim 90tl tuttu ayni hastane gebelik rutin testlerimi 320tlyr ypmisti uygun geldi bana.

Hayırlı haberler alın inşAllah
O yoğunluk eskidenmiş sanırım ya randevulu çalıştıkları için heralde çok sakindi, profesöre girmek için yarım saat bekledim, gebe takip bölümüne yönlendirdiklerinde önümde tek kişi vardı ama özeldeki dr.um da 1.5saat bekledim en son gittiğimde
Aslında kanunide bana çok yakın orayı da düşünebilirim, benim de preeklampsi riskim olduğu için devlet hastanesi takibi gerekiyor acil durum yaşanırsa, Rabbim korusun

Tabi canim ogrenirsem insallah bilgi veririm
Cerrahpasa bana cok uzak esenyurttayim ben bakirkoye gidebilirim
İste ozellikle doktorum Bakirkoyde Atilla beyin adını verdi. Cihazı da daha iyiymiş galiba. Ve yine ozellikle radyolaga degil perinatoloji bölümüne git dedi.
Mhrs de atilla beye randevu bulamadim. Sanirim once normal gebe takip bolumunden randevu alip oradan yonlendirecekler. İnsallah cok ugrasmam. Birde kacinci haftalarda oluyor acaba benim bilgimde yok onceden gitmekte fayda var randevu icin

Rabbim evlatlarımızla sınamasın inş haftalardır yedim bitirdim kendimi çok zor buraya da yazmak istemedim okuyup üzülmesin kimse. Tavsiye ederim Kanuni'yi perinatoloji 2 ye gidiyorum ben İsmail hoca ilgileniyor hostesi olan sarışın bir bayan var oda çok iyi çok yardımcı oluyor Gülçin di galiba adı emin değilim. Beni hastanem sevk kağıdı ile gönderdiği için randevusuz gittim İsmail hocaya denk geldim sağolsun hemen baktı bi kaç rahatsızlık gördüler bebekte ikili test zaten çok yüksek risk 1/50 çıktı. cvs yapıldı işte bekliyorum şubat ayında sonu alıcam Rabbim korusun yavrularımızı.

Eklentiler

• IMG_2869.webp
    16 KB · Görüntüleme: 63

Canim Allah yardimcin olsun insallah bebisin sagliklidir kendini uzme..
Peki ogrenebilir misin once kadin dogumami gitmemiz lazim drekt oraya randevu varmi

Beni 22.haftanın içinde çağırdı bizim günlerimiz yakındı sanırım senle, 28şubata verdi randevuyu ama direk alamayabilirsin sanırım mhrsde o nedenle görünmüyor olabilir, bazı bölümler özel dr onayı gerekiyor yada doludur tamamen, istersen öncesinde gebe takip için görüş onlar yönlendirirler, cerrahpaşa 190₺ alıyormuş detaylı için, önümdeki bayan detaylı için geldim dedi doğrudan perinatolojiye yönlendirmişler, çok uğraşmalı işler değil anladığım kadarıyla

Amiin amiiin
Sen gönlünü ferah tut inşAllah gelecektir hayırlı iyi haberler
şimdilik Rıza Madazlı'ya gidiyorum ama son zamana doğru geçersem aklımda olsun drun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…