Canim Allah yardimcin olsun insallah bebisin sagliklidir kendini uzme..
Peki ogrenebilir misin once kadin dogumami gitmemiz lazim drekt oraya randevu varmi
book thief gozunaydin cnm saglikla gelsin insAllah, erkek olsa pipi gozukurdu sanirim bu haftalarda ayy pembisleri hazirlarsin artik :)
Allah razı olsun canım Amin. Riskli gebeliklere bakıyor perinatoloji genelde öncelikle normal gebe polikliğine gitmen daha doğru olur sanırım. Ordan sevk ederler zaten haftana bakıp ayrıntılı ultrason için perinatolojiye randevu verirler.
Pazartesi arayip bilgi alayim en iyisi ben tesekkurler kizlarAmine Busra canım 182'yi arasana onlar bilgi verir doğrudan randevu alıp alamayacağınla ilgili
Geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun. Benim de ikili test riskli çıktı malesef, bana da cvs dediler ama biraz zor olurmuş benim plesanta arkadaymis, amniyosentez dediler onu da hem beklemek istemedim hem de riskli diye cesaret edemedim.Kan testi yaptırdım onun sonucunu bekliyorum, önümüzdeki hafta içi belli olur.insallah hepimiz güzel haberler alırız. Senin sonuç ne zaman çıkacak? Dualarım seninle.Rabbim evlatlarımızla sınamasın inş haftalardır yedim bitirdim kendimi çok zor buraya da yazmak istemedim okuyup üzülmesin kimse. Tavsiye ederim Kanuni'yi perinatoloji 2 ye gidiyorum ben İsmail hoca ilgileniyor hostesi olan sarışın bir bayan var oda çok iyi çok yardımcı oluyor Gülçin di galiba adı emin değilim. Beni hastanem sevk kağıdı ile gönderdiği için randevusuz gittim İsmail hocaya denk geldim sağolsun hemen baktı bi kaç rahatsızlık gördüler bebekte ikili test zaten çok yüksek risk 1/50 çıktı. cvs yapıldı işte bekliyorum şubat ayında sonu alıcam Rabbim korusun yavrularımızı.
Sagol canim agrim devam ederse en azindan gece yatarken bir tane icicemparol ve mınoset ıcebılırsın canım benım de sureklı kasıgım agrıyor delırcem artık doktor onceden gunde bır ıkı tane parol ıcebılecegımı soylemıstı
Onu hic sorma 1 haftadir kullaniyordum 1 sase hadi dunu es geceyim dedim hergun hergun icmeyeyim dedim ama gercekten demek onun cok faydasini goruyormusum anladim..sagol canimMagnezyum oğluma hamileyken 2tane kullanıyordum ben, dr hamilelik rahatsızlıklarını yarı yarıya indirir demişti çok iyi geliyor kas kasılmalarına
Evet canim dayanmaya calisiyorum ama bazen konforda onemli ben huzursuzum yavrularimida sikmak istemiyorum :)alcam bugece boyle giderseBende dayanamıyorum içicem diyorum sonra yine vazgeçiyorum, sıcak duş falan rahatlatmaya çalışıyorum kendimi, bugünü de almadan atlattım diye seviniyorum ama çok ağır grip olduğum dönemde 2/3gün aldım birer kere parol, hastanede de serım olarak parol takmışlaedı
guzel haberer almak da nasıp olsun inşallah bende cuma kan verdim oncesinde peroınatolog ayrıntılı baktı ıkılı test dahil 310 tl odeme yaptım bıraz çok geldı bana da :)Kizlar selam doktordan ciktim ikili icin kan verdim 90tl tuttu ayni hastane gebelik rutin testlerimi 320tlyr ypmisti uygun geldi bana.
Pazartesi arayip bilgi alayim en iyisi ben tesekkurler kizlar
Acil degil canim daha detayliya zaman var diye biliyorumCanım ben salı günü gidicem bende sorarım çok acil değilse haber veririm sana
Amin canım hepimize insallah...guzel haberer almak da nasıp olsun inşallah bende cuma kan verdim oncesinde peroınatolog ayrıntılı baktı ıkılı test dahil 310 tl odeme yaptım bıraz çok geldı bana da :)
Geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun. Benim de ikili test riskli çıktı malesef, bana da cvs dediler ama biraz zor olurmuş benim plesanta arkadaymis, amniyosentez dediler onu da hem beklemek istemedim hem de riskli diye cesaret edemedim.Kan testi yaptırdım onun sonucunu bekliyorum, önümüzdeki hafta içi belli olur.insallah hepimiz güzel haberler alırız. Senin sonuç ne zaman çıkacak? Dualarım seninle.
Tamam canım ben salı günü sorar öğrenirim haber veririm sana daAcil degil canim daha detayliya zaman var diye biliyorum
Çok zor bir durum canım, Allah kimseye yaşatmasın bize de güzel haberler almayı nasip etsin. Ben de dua ediyorum sürekli, Rabbim kabul eder inşallah. Cvs yerine amniyosentez yaptirim canım yaptirsam, iki dr.da cvs zor olur senin için dediler.Plesanta yer değiştirebilir demediler.Bakalim sonucum iyi gelir inşallah da başka birşeye gerek kalmaz.Bi de ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, o işlemden önce igneyi bırakmam gerekecekti bir hafta 10 gün. Onun içinde cesaret edemedim..Canım Rabbim kolaylıklar ve sabır versin bize beklemek çok zor gerçekten şubatta çıkacak sonucum 1 ay dediler bakalım salı günü gittiğimde sorucam daha önce çıkar mı diye. Benim ikili test sadece riskli çıksa bu kadar üzülmezdim sonuçta tarama testi ama ultrasonda da sorunlar gördüler Rabbim hayırlısını versin ilk baktıklarında direk kurul dediler kahroldum haftalardır bakalım salı gidicem iyice bakarız dediler inş güzel haberler alırım dualara sığınıyoruz elimizden bişey gelmez. Biz şuan 12 haftalık olduğumuz için cvs yapmak istedi doktorum bende o kadar çok sorun gördükleri için ileri haftaları beklemek istemedim aminosentezde bebek iyice büyüyecek zaten çok zor bir karar Rabbim korusun nasıl kıyılırbeklememen bence de iyi olmuş kan testi sadece genetik tarama yapılıyor diye biliyorum keşke cvs için tekrar baksalar belki plesenta yer değiştirir canım bir konuş istersen doktorunla. Benim de işlem sırasında karnımla çok oynayıp bebeğin doğru pozisyonunu bulmak içim uğraştılar. Rabbim güzel haberler nasip etsin inş canım.
Çok zor bir durum canım, Allah kimseye yaşatmasın bize de güzel haberler almayı nasip etsin. Ben de dua ediyorum sürekli, Rabbim kabul eder inşallah. Cvs yerine amniyosentez yaptirim canım yaptirsam, iki dr.da cvs zor olur senin için dediler.Plesanta yer değiştirebilir demediler.Bakalim sonucum iyi gelir inşallah da başka birşeye gerek kalmaz.Bi de ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, o işlemden önce igneyi bırakmam gerekecekti bir hafta 10 gün. Onun içinde cesaret edemedim..
Anladım canım hayırlısı olsun inş hepimiz için zor dedilerse hiç riske girmemen daha iyi zaten zor bi işlem ben 2 gün kendime gelememiştim o iğne içimdeydi sanki günlerceİnş ikimizinde sonucu iyi gelirde aminosenteze gerek kalmaz.
Allah razı olsun canım dua eden herkesten.Amin inşallah. .Elimizde değil canım, rahat olmaya calissakta çok zor.Bu günler geçsin, hamileligimizin tadını çıkaralım biz de inşallah.Alyalal ve sea41 size cevap yazan yazmayan bir cok kisinin duası var üzerinizde inşallah güzel hberler alcaksınız..stres yapmayın hep olumlu düşünün Rabbim hepimize saglıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin
evet canım sordum oyleymış perınatolog muayanesi yüksek ama test ne kadar onu tam anlamadım fatura da bır suru bırsey yazıyor. bebekler saglıklı olsunda sorun değil başkent üni. gittim canımAmin canım hepimize insallah...
Nerde hangi hastane canım?
Ben 90tl beklemiyordum daha yüksek olur diye hazırlamıstım kendımı sasırdım o yüzden :)
Perinatolog muayenesi belki phalıdır senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?