- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Aynen öyle canım 500de deseler vercektım saglıktan önemli degilevet canım sordum oyleymış perınatolog muayanesi yüksek ama test ne kadar onu tam anlamadım fatura da bır suru bırsey yazıyor. bebekler saglıklı olsunda sorun değil başkent üni. gittim canım
Alyalal ve sea41 size cevap yazan yazmayan bir cok kisinin duası var üzerinizde inşallah güzel hberler alcaksınız..stres yapmayın hep olumlu düşünün Rabbim hepimize saglıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin
Hosgeldin canim amin cumlemiz saglikla kucaklayim bebislerimizi insallah..cogu kisi 2lileri yaptirdi artik yavastan cinsiyetlerimiz kesinlesiyor..4lu dedigin neki benim onumde 16.hafta kan testleri var devamini hic bilmiyorummrh arkadaşlar ...sıkıntı yaşayan arkadaşlar var çok geçmmiş olsun...bende 2. cocuğumu bekliyorum Allahın izniyle....burada olmak güzel kızımda da burayı takip etmiştim....herkes sağlıcakla çocuğunu kucağına alır inş...biz 2li testi yaptırdık şimdi 4lü de sıra yaptırdınız mı merak ettim.....
Pazartesi cnm kontrol 2li tarama yapilcak sanırım çok korkuyorum cnm yaaaSenin kontrol ne zaman canım
Bende pazartesi gidince verir herhalde kan hapi falan sadece suan folik asit kullaniyomİyi akşamlar güzel anneler :) nasılsınız. Decavit kullanan var mı, varsa dr öneriyor mu, gerçekten faydalı mıdır ?
Canm nasılsıncinsiyet ogrendinmi cnmOnu hic sorma 1 haftadir kullaniyordum 1 sase hadi dunu es geceyim dedim hergun hergun icmeyeyim dedim ama gercekten demek onun cok faydasini goruyormusum anladim..sagol canim
2li test icinmi 310 tl verdin çok degilmi 35 tl 50 tl arası değişiyor diyorlar ozeldeguzel haberer almak da nasıp olsun inşallah bende cuma kan verdim oncesinde peroınatolog ayrıntılı baktı ıkılı test dahil 310 tl odeme yaptım bıraz çok geldı bana da :)
İnşallah canım dua edicez bol bol zaten aklımızdan çıktığı yokki... Benim 13 gün kaldı sonuca geçmedi 1 ay vallaEvet canım çok zor, yaşamayan anlayamaz.Sagolsunlar moral vermeye çalışıyorlar arkadaşlar, destek oluyorlar.Ben kan testi yaptırdım ve sonucunu bekliyorum. Amniyosentez e cesaret edemedim.insallah güzel sonuçlar alırız.
Evet canim ogrendim hayirlisiyla bir kizim bir oğlum olcak darisi basina..sen nasilsin canim rahatsizligin gecti progestana devammiCanm nasılsıncinsiyet ogrendinmi cnm
canım yanlızca tet değil perınatolog ayrıntılı ultrasonla bebeği inceledi onlarda dahıl faturada 3 ayrı ışlem vardı anlamadım sadece kan testi net ne kadar bilmiyorum canım2li test icinmi 310 tl verdin çok degilmi 35 tl 50 tl arası değişiyor diyorlar ozelde
Oyyyy maaşallah cnm ben daha ogrenmedim erken zaten daha şimdi tarama testi stresi sardı Allahim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin insEvet canim ogrendim hayirlisiyla bir kizim bir oğlum olcak darisi basina..
Amin kuzum insallah cumlemize.bende bu hafta ogrendim sende 2 3 haftaya ogrenirsin belki ikili testtede soylerler..guzel sonuclar al insallah canim.Oyyyy maaşallah cnm ben daha ogrenmedim erken zaten daha şimdi tarama testi stresi sardı Allahim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin ins
İyi akşamlar güzel anneler :) nasılsınız. Decavit kullanan var mı, varsa dr öneriyor mu, gerçekten faydalı mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?