2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım sordum oyleymış perınatolog muayanesi yüksek ama test ne kadar onu tam anlamadım fatura da bır suru bırsey yazıyor. bebekler saglıklı olsunda sorun değil başkent üni. gittim canım
Aynen öyle canım 500de deseler vercektım saglıktan önemli degil

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederiz. Şuan sığındığımız tek şey dualar. Rabbim hepimize meleklerimizi kucaklarımıza sağ Salim sağlıkla Almayı nasip etsin inş. Gerçekten çok zor bir süreç Rabbim kimseye yaşatmasın.

Hosgeldin canim amin cumlemiz saglikla kucaklayim bebislerimizi insallah..cogu kisi 2lileri yaptirdi artik yavastan cinsiyetlerimiz kesinlesiyor..4lu dedigin neki benim onumde 16.hafta kan testleri var devamini hic bilmiyorum

İyi akşamlar güzel anneler :) nasılsınız. Decavit kullanan var mı, varsa dr öneriyor mu, gerçekten faydalı mıdır ?

guzel haberer almak da nasıp olsun inşallah bende cuma kan verdim oncesinde peroınatolog ayrıntılı baktı ıkılı test dahil 310 tl odeme yaptım bıraz çok geldı bana da :)
2li test icinmi 310 tl verdin çok degilmi 35 tl 50 tl arası değişiyor diyorlar ozelde

İnşallah canım dua edicez bol bol zaten aklımızdan çıktığı yokki... Benim 13 gün kaldı sonuca geçmedi 1 ay valla

2li test icinmi 310 tl verdin çok degilmi 35 tl 50 tl arası değişiyor diyorlar ozelde
canım yanlızca tet değil perınatolog ayrıntılı ultrasonla bebeği inceledi onlarda dahıl faturada 3 ayrı ışlem vardı anlamadım sadece kan testi net ne kadar bilmiyorum canım

Oyyyy maaşallah cnm ben daha ogrenmedim erken zaten daha şimdi tarama testi stresi sardı Allahim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin ins
Amin kuzum insallah cumlemize.bende bu hafta ogrendim sende 2 3 haftaya ogrenirsin belki ikili testtede soylerler..guzel sonuclar al insallah canim.

beyazpeynir1 benim cerrahpaşa ile ilgili bildiklerim bunlar ayrıca şaşırtıcı bir biçimde ilgililer

Maşallah canım. İlgili olmaları güzel. İnsan devlet hastanesine gidince korkuyor bazen. Ben çapa ya gitmiştim bi yakınımın rahatsızlığı için. Çok felaketti. Sonra cerrahpaşaya gittik. Orası çok iyi gelmişti. Heryer farklı.

İyi akşamlar güzel anneler :) nasılsınız. Decavit kullanan var mı, varsa dr öneriyor mu, gerçekten faydalı mıdır ?

Ben kullanmaya başladım. Daha doğrusu 1 gün içtim. Bulantım çok içmekte zorlanıyorum içesim yok. Günaşırı alıcam şu sıralar sanırım. Faydalıdır illa ki, besinlerden yeteri kadar vitamin alamıyoruz her zaman. Bebek için takviye gerekiyor. Ama içmeyen de çok anne biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…