2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarr içinizde bulantım çoktu artık azalmaya başladı diyen var mı bi moral bi ümit istiyorum..

İyi akşamlar güzel anneler :) nasılsınız. Decavit kullanan var mı, varsa dr öneriyor mu, gerçekten faydalı mıdır ?
Ben kullanıyorum evet doktorum verdi içinde bir sürü vitaminler vs. var ama ben zor yutuyorum her kahvaltı sonrası yarım saat onun stresini yaşıyorum ağzımda değişik bir tat bırakıyor bir kokusu var

Kızlarr içinizde bulantım çoktu artık azalmaya başladı diyen var mı bi moral bi ümit istiyorum..
ben varım 12.haftadayım cok fazla bulantım vardı gun boyu oluyordu sımdı sadece sabah az oluyor ben de bı neden boyle oldu dedım ama bence bısey yoktur azalıyor canım uzulmeyelım

İkili testleri bazıları yaptırmış. Kızımda dr birazcık risk var demişti , üçlü de herşey temiz çıkmıştı. Ama biz ne kadar kabullenmeye çalışsak da hep kafamda bu vardı. Hatta o ara dr amniyosentez bişeyler saçmalıyordu. Bu sefer hiçbir testi yaptırmıyorum. Şeker de dahil. Kafam rahat. Çünkü bebeği aldırma gibi bir düşüncem yok. O zaman bu testler bana göre yersiz kalıyor. Tabiki yaptıran güzel annelere de saygım sonsuz. Ben de yaptırdım ilkinde, biraz olayların farkında değildim, dr ne derse aa tamam modundaydık eşimle . Herşey pembeydi

bence sen hala durumun şokundasın 3 günde alışırsın nasıl olsa ilkmiş canım kızçen hayırlı olsun

Kızlar sanırım devlet hastanesine detaylı ultrason için 18.hafta gidip randevu alınması gerekiyormuş bir arkadaş geç kalmıştı hatta yapmamışlar. Özele gitmişti.o bana söyledi.
Sanırım gebe polikliniğe gidip o yönlendiriyor öyle randevu alıyorsun.burasıda tam emin degilim
Ben kanunide tedavi görmüştüm çok iyi bir hastane..infertilite benı perinatolijiye yönlendirip öyle randevu almıştım hatta ikili test için.
Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin insaAllah
Güzel haberler verin kızlar insaAllah

iyi akşamlar kızlar bugün rendevum vardı minik kuzum çok büyümüş tüm organları oluşmuş ıpır kıpırdı ayaklarını birbirine vuruyor alkış yapıyor elleriylede bize by by yapıyordu uzun uzun seyrettik doktoruma şimdi kafası sağdamı soldamı oluyor böyle olunca dedim o arada benim afacanım amuda kalktı ve takla attı kafa diğer tarafta oldu doktor gülmeye başladı hangi dk nerede diye sormalısın dedi siz söylüyordunuz ama bu kadar olduğunu hiç tahmin etmiyordum bide doktorum bana çok kilo aldım diye kızdı 3 kilo almışım sizde kilo durumları nasıl gidiyor

Gözünaydın canım, maşallah bebişine Ben de 3 kilo aldım, bebisler iyi olsun da kilolar verilir.

İyi akşamlar güzel anneler :) nasılsınız. Decavit kullanan var mı, varsa dr öneriyor mu, gerçekten faydalı mıdır ?
Cnm bende kullanıyorum damla şeklinde benimkisi. Dr um 1 parça ekmege yada 1 kasık yogurta 9 damla damlat snra ye ddi tok karna aksam yatarken.. memnunum da :)

Decaviti ben yutamadim aldigim gibi duruyor doktora söyledim yerine imom omega verdi icerigi onunda cok güzel yutamayan varsa doktoruna danissin imomu denesin sonra yine donersiniz decavite yutulmasi kolay en azindan mide bulandirmiyor ..

Ben dr önerisiyle aldım, arada unutsam da gün aşırı kullanıyorum, çünkü düzenli beslenemiyorum, yemek yiyemiyorum doğru dürüst, ama oğlumda çok düzenli besleniyordum onda dr yanlızca demir ilacı yeterli demişti dr

Ben kullanıyorum evet doktorum verdi içinde bir sürü vitaminler vs. var ama ben zor yutuyorum her kahvaltı sonrası yarım saat onun stresini yaşıyorum ağzımda değişik bir tat bırakıyor bir kokusu var

Bana uyku öncesi önerdi dr hem bulantı yapmıyor hemde uyku hali yaparmış

MaşAllah hareketli bebiş olacak demek ki
Bu drların hepsi başka şey söylüyor,
Ben 14teyken +1kg almış gözüküyordum dr tartısında, ama artık beslenmeme ekstra dikkat etmemi artık yavaş yavaş kilo alımımın başlaması gerektiğini söyledi, bu üç ay bebek eşi suyu hızlı büyüyeceği için kilo alımımız hızlanacakmış

Cnm 12.haftamda benim bebiste de gözüküyordu bacak arasinda resmen pipi gibiydi. Ayni sey kizdada oluyor o haftalarda o yuzden en iyisi 20. haftalarda ogrenmek sanirim. Hayirlisi olsun hakkinda cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…