- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Bizde ikili teste 110 verdik.. muayenede olduk toplam 210 tuttu2li test icinmi 310 tl verdin çok degilmi 35 tl 50 tl arası değişiyor diyorlar ozelde
Ben kullanıyorum evet doktorum verdi içinde bir sürü vitaminler vs. var ama ben zor yutuyorum her kahvaltı sonrası yarım saat onun stresini yaşıyorum ağzımda değişik bir tat bırakıyor bir kokusu varİyi akşamlar güzel anneler :) nasılsınız. Decavit kullanan var mı, varsa dr öneriyor mu, gerçekten faydalı mıdır ?
Canım artık yavaştan azalmaya başlar bu ay. Önümüzdeki haftada artık rahatlarsın. Sonrasında bol yemekli günler gelirKızlarr içinizde bulantım çoktu artık azalmaya başladı diyen var mıbi moral bi ümit istiyorum..
ben varım 12.haftadayım cok fazla bulantım vardı gun boyu oluyordu sımdı sadece sabah az oluyor ben de bı neden boyle oldu dedım ama bence bısey yoktur azalıyor canım uzulmeyelımKızlarr içinizde bulantım çoktu artık azalmaya başladı diyen var mıbi moral bi ümit istiyorum..
bence sen hala durumun şokundasın 3 günde alışırsın nasıl olsa ilkmiş canım kızçen hayırlı olsunBenim kendi hissettigim, etrafimdakilerin hissettigi, doktorumun 2 muayenede erkege benziyor demesi, hepsi patladi valla. Ama doktor bacak arasini gostermedi bize, onceki 2 seferde pipiye benzer yapi gormustuk. Bilmiyorum icimden hala erkek geciyor. Hatta etrafimdakiler bile inanmiyor kiz olduguna. Ben de detayliyi bekleyecegim sanirim, bir turlu guvenemiyorum.
Gözünaydın canım, maşallah bebişineiyi akşamlar kızlar bugün rendevum vardı minik kuzum çok büyümüş tüm organları oluşmuş ıpır kıpırdı ayaklarını birbirine vuruyor alkış yapıyor elleriylede bize by by yapıyordu uzun uzun seyrettik doktoruma şimdi kafası sağdamı soldamı oluyor böyle olunca dedim o arada benim afacanım amuda kalktı ve takla attı kafa diğer tarafta oldu doktor gülmeye başladı hangi dk nerede diye sormalısın dedi siz söylüyordunuz ama bu kadar olduğunu hiç tahmin etmiyordum bide doktorum bana çok kilo aldım diye kızdı 3 kilo almışım sizde kilo durumları nasıl gidiyor
Cnm bende kullanıyorum damla şeklinde benimkisi. Dr um 1 parça ekmege yada 1 kasık yogurta 9 damla damlat snra ye ddi tok karna aksam yatarken.. memnunum da :)İyi akşamlar güzel anneler :) nasılsınız. Decavit kullanan var mı, varsa dr öneriyor mu, gerçekten faydalı mıdır ?
Ayy senin ki daha da yakınmış hadi hayırlısı bakalm. Hem güzel düşün güzel şeyler olsun .. korkma niye korkuyosun kiiPazartesi cnm kontrol 2li tarama yapilcak sanırım çok korkuyorum cnm yaaa
Ben kullaniyorum canim daha bi kendimde hissediyorum içtiğim zaman doktorum onermistiİyi akşamlar güzel anneler :) nasılsınız. Decavit kullanan var mı, varsa dr öneriyor mu, gerçekten faydalı mıdır ?
Senin ki devit sanirim damla olan d vitamini ..Cnm bende kullanıyorum damla şeklinde benimkisi. Dr um 1 parça ekmege yada 1 kasık yogurta 9 damla damlat snra ye ddi tok karna aksam yatarken.. memnunum da :)
İyi akşamlar güzel anneler :) nasılsınız. Decavit kullanan var mı, varsa dr öneriyor mu, gerçekten faydalı mıdır ?
Ben kullanıyorum evet doktorum verdi içinde bir sürü vitaminler vs. var ama ben zor yutuyorum her kahvaltı sonrası yarım saat onun stresini yaşıyorum ağzımda değişik bir tat bırakıyor bir kokusu var
iyi akşamlar kızlar bugün rendevum vardı minik kuzum çok büyümüş tüm organları oluşmuş ıpır kıpırdı ayaklarını birbirine vuruyor alkış yapıyor elleriylede bize by by yapıyordu uzun uzun seyrettik doktoruma şimdi kafası sağdamı soldamı oluyor böyle olunca dedim o arada benim afacanım amuda kalktı ve takla attı kafa diğer tarafta oldu doktor gülmeye başladı hangi dk nerede diye sormalısın dedi siz söylüyordunuz ama bu kadar olduğunu hiç tahmin etmiyordum bide doktorum bana çok kilo aldım diye kızdı 3 kilo almışım sizde kilo durumları nasıl gidiyor
Cnm 12.haftamda benim bebiste de gözüküyordu bacak arasinda resmen pipi gibiydi. Ayni sey kizdada oluyor o haftalarda o yuzden en iyisi 20. haftalarda ogrenmek sanirim. Hayirlisi olsun hakkinda cnmSagol canim tesekkur ederim. Ya 26 Kasim'da pipi vardi, oncesinde pipi vardi. 2 sefer buyuk ihtimal erkek dedi. Bu sefer bacak arasi fln da gostermedi, bi de erkek hissediyordum, hala degismedi. 4 hafta sonraya kadar bisey almiycam :)) insallah kiz senin olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?