2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm 12.haftamda benim bebiste de gözüküyordu bacak arasinda resmen pipi gibiydi. Ayni sey kizdada oluyor o haftalarda o yuzden en iyisi 20. haftalarda ogrenmek sanirim. Hayirlisi olsun hakkinda cnm

Evet 12/13 arası çok benzermiş kız erkek genital bölge gittiğim profesör öyle söyledi, ama üstüne bence kız dedi, gel de inan

Kızlar isim düşünüyor musunuz ben kızıma düşünmeye başladım ama bulamadim bi sey daha bi ara melisa istiyodum geri caydim gibi
Bizim kız ismi hazirdi zaten :) Yüsra Tuba

Kanunide gebelik takibine hangi dra gidiyosun cnm memnunmusun

Bence şekeri yaptır derim hamilelik şekeri varsa bazen açlık şekerinde çıkmayabiliyor.veya şeker ölçüm aleti al şekerini takip et.bir yakınım senin dediğin gibi hiç şeker ölçümü yaptırmadı gebelikte bebek doğdu 6 kilo ve organları tam oluşmamış kaybettiler annede gebelik şekeri varmış.ve bebeğin gelişimini bozmuş şeker tamamen Allah korusun canım.ikili test için haklısın zaten aldırmayacağız da ama şeker için önlem olarak diyet yapılır gerekirse insülin kullanılır bebek sağlıklı doğar .

Kızlarr içinizde bulantım çoktu artık azalmaya başladı diyen var mı bi moral bi ümit istiyorum..
Bulantılardan kusmalardan artık idrarda keton çıkmaya başlamıştı kilo veriyordum. Ne zamanki 13. Haftaya girdim kesildi. Arada bulanır kusmada yok çok şükür korkma normal gidişat

Yaa arkadaş benim belim çok ağrıdı yaa bu normalmi offff dengem şaştı valla

Yanlış bişey mi söyledim anlamadım?
Yok canım ne yanlışı :) doğru söyledin azıcık ayakta kalsak bele vuruyor. Bende yıllık izinde kv denin yanındayım. Kendisi de iş konusunda ve aslında her konuda laf sokmaya bayılır ondan dertliyim de. Laf etmesin diye ekstra gayret gösteriyorum. Ona atıfta bulundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…