Amin insAllah cnm,sagolasin :)İnşallah önce hayırlı, sağlıklı sonrada kızın olsun inşallahhh
Cnm 12.haftamda benim bebiste de gözüküyordu bacak arasinda resmen pipi gibiydi. Ayni sey kizdada oluyor o haftalarda o yuzden en iyisi 20. haftalarda ogrenmek sanirim. Hayirlisi olsun hakkinda cnm
Yaa daha ortada tepiklerde yok. Bende sırt üstü yatınca sol kolum uyuşuyor birde abuk sabuk rüyalar görüyorum. Kesin uyanıyorum
İşte kayınvalidenin yanında olunca oturulmuyor biliyormusun? Yarın evime dönüyorum. Annem sağolsun bakar banaGünaydın canım. Oğlu şunun doğum günü kutlu olsun, nice senelere. .Benim de çok iş yapınca belim çok ağrıyor, fazla yorulmamaya çalışıyorum.
Biri ocak diğeri temmuz tam kış ve tam yaz çocukları olacakBuarada nice mutlu yillar seneye kardesiyle kutlicaksiniz insallah masallah
Yaa daha ortada tepiklerde yok. Bende sırt üstü yatınca sol kolum uyuşuyor birde abuk sabuk rüyalar görüyorum. Kesin uyanıyorumuykusuz her geceeee 3 seneye kadar yok artık bize uyku
Bizim kız ismi hazirdi zaten :) Yüsra TubaKızlar isim düşünüyor musunuz ben kızıma düşünmeye başladım ama bulamadim bi sey daha bi ara melisa istiyodum geri caydim gibi
Kanunide gebelik takibine hangi dra gidiyosun cnm memnunmusunKızlar sanırım devlet hastanesine detaylı ultrason için 18.hafta gidip randevu alınması gerekiyormuş bir arkadaş geç kalmıştı hatta yapmamışlar. Özele gitmişti.o bana söyledi.
Sanırım gebe polikliniğe gidip o yönlendiriyor öyle randevu alıyorsun.burasıda tam emin degilim
Ben kanunide tedavi görmüştüm çok iyi bir hastane..infertilite benı perinatolijiye yönlendirip öyle randevu almıştım hatta ikili test için.
Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin insaAllah
Güzel haberler verin kızlar insaAllah
Bence şekeri yaptır derim hamilelik şekeri varsa bazen açlık şekerinde çıkmayabiliyor.veya şeker ölçüm aleti al şekerini takip et.bir yakınım senin dediğin gibi hiç şeker ölçümü yaptırmadı gebelikte bebek doğdu 6 kilo ve organları tam oluşmamış kaybettiler annede gebelik şekeri varmış.ve bebeğin gelişimini bozmuş şeker tamamen Allah korusun canım.ikili test için haklısın zaten aldırmayacağız da ama şeker için önlem olarak diyet yapılır gerekirse insülin kullanılır bebek sağlıklı doğar .İkili testleri bazıları yaptırmış. Kızımda dr birazcık risk var demişti , üçlü de herşey temiz çıkmıştı. Ama biz ne kadar kabullenmeye çalışsak da hep kafamda bu vardı. Hatta o ara dr amniyosentez bişeyler saçmalıyordu. Bu sefer hiçbir testi yaptırmıyorum. Şeker de dahil. Kafam rahat. Çünkü bebeği aldırma gibi bir düşüncem yok. O zaman bu testler bana göre yersiz kalıyor. Tabiki yaptıran güzel annelere de saygım sonsuz. Ben de yaptırdım ilkinde, biraz olayların farkında değildim, dr ne derse aa tamam modundaydık eşimle. Herşey pembeydi
Bulantılardan kusmalardan artık idrarda keton çıkmaya başlamıştı kilo veriyordum. Ne zamanki 13. Haftaya girdim kesildi. Arada bulanır kusmada yok çok şükür korkma normal gidişatKızlarr içinizde bulantım çoktu artık azalmaya başladı diyen var mıbi moral bi ümit istiyorum..
Yanlış bişey mi söyledim anlamadım?İşte kayınvalidenin yanında olunca oturulmuyor biliyormusun? Yarın evime dönüyorum. Annem sağolsun bakar bana
Bende inanmadim cnm , bekliyorum bakalim insAllah dogrudur :)Evet 12/13 arası çok benzermiş kız erkek genital bölge gittiğim profesör öyle söyledi, ama üstüne bence kız dedi, gel de inan
Ne bileyim cnm ya olumsuz şeyler duyunca korku sarıyor benide ins hersey yolundadirAyy senin ki daha da yakınmış hadi hayırlısı bakalm. Hem güzel düşün güzel şeyler olsun .. korkma niye korkuyosun kii
Bnde de var kuzum o ağriYaa arkadaş benim belim çok ağrıdı yaa bu normalmi offff dengem şaştı valla
Bende de var bel agrisi 16.haftaya giriyorum hiic gecmedi alistim onunla yasamaya :)) Kasık agrisindan iyidir ya ..Yaa arkadaş benim belim çok ağrıdı yaa bu normalmi offff dengem şaştı valla
Yok canım ne yanlışı :) doğru söyledin azıcık ayakta kalsak bele vuruyor. Bende yıllık izinde kv denin yanındayım. Kendisi de iş konusunda ve aslında her konuda laf sokmaya bayılır ondan dertliyim de. Laf etmesin diye ekstra gayret gösteriyorum. Ona atıfta bulundumYanlış bişey mi söyledim anlamadım?
Hamileliğimin en başından beri vardı giderek şiddetlendi. Uyku falan yalan oldu resmen. Yaytığım yerden kalkamıyorum. Oturduğum yerde kitleniyorumNe bileyim cnm ya olumsuz şeyler duyunca korku sarıyor benide ins hersey yolundadir
Bence gebelikle alakali değil sorun var belindeHamileliğimin en başından beri vardı giderek şiddetlendi. Uyku falan yalan oldu resmen. Yaytığım yerden kalkamıyorum. Oturduğum yerde kitleniyorum
Aaa aynenSenin ki devit sanirim damla olan d vitamini ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?