2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hamileliğimin en başından beri vardı giderek şiddetlendi. Uyku falan yalan oldu resmen. Yaytığım yerden kalkamıyorum. Oturduğum yerde kitleniyorum
Canim.benimde son haftalarda ayni dedigin gibi oluyor ama benim belden degilde resmen kaba etlerimde kalcalarda bi kitlenme oluyor ne oturdugum ne yattigim yerden kalkabiliyorum... Sebebi nedir acaba ya

Merhaba kızlar çok fazla giremiyorum 17 haftaya girdik bebeğimle 3 gündür hissediyorum eşim ve kız kardeşim de hissetti çok mutlu oldular .bel ağrısı , bulantı ve koku hassiyetinden dolayi zor bir hamilelik geçiriyorum daha yemek yemeye baslayamadim hep aç geziyorum ama olsun bebegim iyi olsun da inşallah. Çok hareketli bir bebek olacak bunu hissetirdi :) olumsuz tüm düşünceleri kapının önündeki çöpe attım gitti :)

Bizim kız ismi hazirdi zaten :) Yüsra Tuba

Kanunide gebelik takibine hangi dra gidiyosun cnm memnunmusun
Tatlım ben ikili testten sonda gebe polikolinigine gitmedim özele gidiyorum..test falan olunca gidiyorum oraya.
O zaman Oradaki hamiş bayanlara sormuştum hangi doktordan memnunmusun bende başlıcam gebe polikilinigine diye.
Ozaman kadınlar tek bir doktora bağlı kalmıyorsun sürekli doktorun değişiyor demişlerdi.
Zaten infertilite bölümde tedavi görürken sürekli asistanlar bakıyordu:)
Asil doktor bi kere baktı bana oda şans icabi
Ordada asistanlar bakıyor sanırım
Tam bilmiyorum canım inan..yinede yanlış yönlendirmek istemem seni.

Ay ben infetiliteye gittim orda nefret etmistim kararsizim yakin diye kanuniye mi gitsem yoksa bakirkoye mi gitsem bilemedim

Amin teşekkür ederim. İzmirde yaşıyorum. Şimdilik medical parka gitmeyi düşünüyorum.

Hepimizi kucuk bir soka ugratarak bebegim kendini kiz olarak gostermeye karar verdi Al_pi benim cinsiyeti degistirebilir misin canim :))

kızlarrr ikinizi de tebrik ediyorum. cuma gelse de bende öğrensem yavrumun cinsiyetini. çatlamak üzereyiz artık. o derece yani

ne zmaan oluyor bu detaylı ultrason

Kızlar benim bazen midem bulanmaya başlayınca başım dönüyo, elim ayağım kesiliyor, halsizlesiyorum, ateş basıyor, fenalık geliyor bayilacak gibi. Hemen bişeyler yiyorum, tatlı bişeyler yiyorum sonra, bu akşamüstü de oldu ve hala midem bulanıyor. Acaba şekerim mi düşüyor, tansiyonum mu? Benim gibi olan var mı?

Allah yardımcın olsun canım, çok zor..En keyifli kısmı hareketleri hissetmek, maşallah bebişine.

Ben varım canım benim tansiyonum düşük çok bide küçük kızım var tğm enerjimi emiyo çokta yiyemiyorum elim ayağım titriyor bi kaçkez bayıldım o derece kötü oluyorum sende dikkat et imkanın varsa dinlen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…