2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün bişey de yapmadım canım yorulacak ama , dinleniyorum, halsizim..

Bugün bişey de yapmadım canım yorulacak ama , dinleniyorum, halsizim..
Immm moralin nasıl oda etkili artık çok hassasız kuzum zor dönemler endişeli kaygılı dönemler sonuçta ama benimkinin sebebi belli kızım :)) hele geçen hafta salı devlet hastanesindeki bi dr ultrasonda bebeğimin bağırsak sendromlu olduğunu söyledi geçedeblir down sendromlu da olabilir genelde öle bebişlerde olur deyince ruh oldum masadan kalkacak gücü bulamadım bi kaç dra daha gittim onlar yok dedi ama 2 gün berbattım şimdi 3lü testi verdik yarın alıcam sonucu bakalım hayırlısı düşünmemeye çalışsamda kaygı var

Son düzenleme:
Moralimi iyi tutmaya çalışsamda aklım hep sonuçta. Benim gittiğim prof.da bagirsakta parlaklık var demişti, üniversite deki iki dr . öyle birşeyin gorulmedigini söyledi. Kime inanacagimi şaşırdım. Iyi olana inanmak istiyorum. Senin bebiş de de yoktur sorun merak etme. Artık dr.a bile gitmek istemiyorum olumsuz bişey söyler diye. Güzel sonuçlar alırız inşallah canım.

Canim.benimde son haftalarda ayni dedigin gibi oluyor ama benim belden degilde resmen kaba etlerimde kalcalarda bi kitlenme oluyor ne oturdugum ne yattigim yerden kalkabiliyorum... Sebebi nedir acaba ya
Benimde aynı öyle aslında anlatamadım ben. Kuyruk sokumumda ağrı bacağıma vuruyo kalçalarım kitleniyo resmen. Canım çıkıyo. 1 kat merdiven çıkamadım bugün

Bugun bebegimin cinsiyeti belli oldu al_pi ekle lutfen biricik ogluma biricik kiz kardes geliyomus Allahima bin sukir gonlume gore verdi insallh saglikli hayirlisiyla dogumuna da buyutmeyide nasip etsin Rabbim
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bende oğluma kız kardeş istiyorum ama önce sağlıklı olsun hayırlısını Allah bilir herkesten kız haberleri aldıkça çok hevesleniyorum 2017 kız senesi galiba

canım benim şimdiden hızlı gidiyor bide kendimi durduramıyorum hep birşeyler yemek istiyorum hiç bulantımda yok buda beni korkutuyor oğlumda 22 kilo almıştım doktorumda bunu bildiği için seni diyetisyene gönderecem diyor bende her akşam yarın daha az yiyecem diyorum ama olmuyor bu arada sen oğluna söyledinmi nasıl tepki verdi çok giremiyorum kaçırmış olabilirim

Gözünaydın canım, maşallah bebişine Ben de 3 kilo aldım, bebisler iyi olsun da kilolar verilir.
ya kilolar veriliyorda biz balon gibi oluyoruz ben ilk doğumdan sonra 28 kilo verdim fazla kiloda doğumu zorlaştırıyor sen 14 tesin ben 3 haftada daha kilo alırım gibi geliyo dikkat etmeliyim

İnşallah canım aslında araştırdım yani bu normal sağlıklı bebeklerde de görülebilen bir durum muş ve genelde bizim haftalarda bu teşhisin konması çok yanlışmış tam net oluşmamış diye söyledi diğer 2 dr ikili testimde ense kalınlığı herşeyi iyi ultrason hatasıda olabilir dediler bende aynen iyi diyene inanmak istiyorum ve inanmış durumdayım Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde alıcaz yavrularımızı kucağımıza göbüşümde strese sokmuyum annem diyip kötü düşünceleri savurmaya çalışıyorum ki seninle ilgilide ilk söylediğinden beri içim çok ferah canım çok güsel sonuçlar alıcaksın ayın 18 iydi demi senin sonuç belli olma tarihi canım

Aynı dert bendede var ya bende kızımda 54 le hamile kaldım 80 küsürle doğumdaydım 7 ayda gitti tamamda aynadan kaçıyodum şimdide aynı kiloyla kaldım sanki bende şu 2 haftada şiştim gibi ya dra bende desem diyetisyene yönlendirrirmi kızımda 40+2 ile sezeryan doğurdum bunda 38 dolunca alıyorlar sanırım belki o kadar almam ama bu yemek yemeye alcam gibi ağzım durmuyo

Kizlar 14+5 te cinsiyet netleşirmi. Hani cinsel organ olusumu tamamlanir mı? Doktora gidicem ama acaba 16 yi beklesem mi

Ay canım benim inşallah temiz gelir sonuç, aslında benim de içimde iyi gelecek gibi his var ve söylediğim çoğu kişi de öyle diyor ama işte yine de içim içimi yiyor. inşallah Rabbim yardımcımız olsun. Benim sonuç bu cumaya kadar belli olur en geç perşembe heralde..Bence senin bebişinde de sorun yok, ben ona inanıyorum. .Dr.lar her ihtimali söylemek zorunda oldukları için söylüyorlar ama bizi düşünmüyorlar.

Bn o sıralar ogrendm kız oldgunu blli olur erkek olsa pipi belli olur
İnş canim ya çok merak ediyorum uykularim kaçiyor artik birde birsey sorucam bebek hala kasiklarimda sanki idrar torbasina bastiriyor yukari çikmasi gerekmiyormuydu bu haftalarda 14+ 2yim

Bebeğime gönül rahatlığıyla isim bile dusunemi
ya kilolar veriliyorda biz balon gibi oluyoruz ben ilk doğumdan sonra 28 kilo verdim fazla kiloda doğumu zorlaştırıyor sen 14 tesin ben 3 haftada daha kilo alırım gibi geliyo dikkat etmeliyim
Tabiki dikkat etmek gerekir ama işte hamile olunca fazla kisitlayamiyoruz kendimizi.Oglumda dr.um çok kilo aliyosun dikkat et diye diye 15 kilo aldım. 4 ayda 18kilo verdim, tabi doğum la birlikte 5 kilo filan gitmisti.Oglum hiç uyumuyodu bebekken, cok emiyodu, uykusuzluktan vermistim kiloları.

sen içini rahatlatmaya çalış bunca hamiş senin için dua ettik Rabbim dualarımızı kabul edecektir inşallah Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…