Ben oğlumun cinsiyetini 13.haftada net olarak öğrendim. Bunda da 12.haftada 3 dr . kız dedi. Bazıları daha geç gosteriyobelli olmuyor.Kizlar 14+5 te cinsiyet netleşirmi. Hani cinsel organ olusumu tamamlanir mı? Doktora gidicem ama acaba 16 yi beklesem mi
Rahmin geridedir blki cnm sorun etme onu bnmkide kolay kolay yukarı cıkcak gbi degil hnüz normal yaniİnş canim ya çok merak ediyorum uykularim kaçiyor artikbirde birsey sorucam bebek hala kasiklarimda sanki idrar torbasina bastiriyor yukari çikmasi gerekmiyormuydu bu haftalarda 14+ 2yim
Allah razı olsun hepinizden canım. Amin inşallah.sen içini rahatlatmaya çalış bunca hamiş senin için dua ettik Rabbim dualarımızı kabul edecektir inşallah Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Anladim canim inş benimkide gösterir. Birde göstermiyormus 1 ay daha nasil beklerimBen oğlumun cinsiyetini 13.haftada net olarak öğrendim. Bunda da 12.haftada 3 dr . kız dedi. Bazıları daha geç gosteriyobelli olmuyor.
Benimkide çikmaya niyeti yok bence tam sezeryan yerimde oynuyor.Rahmin geridedir blki cnm sorun etme onu bnmkide kolay kolay yukarı cıkcak gbi degil hnüz normal yani
Bn hissedemiom daha ya sezeryanın uyusuklugu var daha dogumdan ıkı ay snra gbe kaldımBenimkide çikmaya niyeti yok bence tam sezeryan yerimde oynuyor.
ben bide evlendikten sonra kısa sürede çok hızlı 10 kilo aldım ardından hamile kaldım 22 kiloda hamilelikte aldım doğurduğumda 100 kiloydum enim boyum birdi sanki biri dokunsa yuvarlanacak gibiydim 2XL veya 3XL giyinmeye başlamıştım şimdi o günleri düşündükçe korkuyorum ama irademe hakim olamıyorum istersen doktorun diyetisyene gönderir ama ben bunu kendim yapmak istiyorumAynı dert bendede var ya bende kızımda 54 le hamile kaldım 80 küsürle doğumdaydım 7 ayda gitti tamamda aynadan kaçıyodum şimdide aynı kiloyla kaldım sanki bende şu 2 haftada şiştim gibi ya dra bende desem diyetisyene yönlendirrirmi kızımda 40+2 ile sezeryan doğurdum bunda 38 dolunca alıyorlar sanırım belki o kadar almam ama bu yemek yemeye alcam gibi ağzım durmuyo
Canım inan sağlıklı olsun da cinsiyetin önemi yok, başka çocuk var mı bilmiyorum ama benim bi oğlum var yine oğlum olsaydı sağlıklı sıhhatli hiç üzülmezdim. Tabiki gönlüm kızdan yana ama inan tam olarak sevinemedim bile sağlıkla ilgili sorun olabilir dedikleri için. Rabbim gönlündekini versin inşallah.Anladim canim inş benimkide gösterir. Birde göstermiyormus 1 ay daha nasil beklerim
Oooo baya erkenmis olsun canim. Benim dogum olunca 4 buçuk sene olacak 2. Dogumu yapali uyusukluk azaldi. Senin normal ilk zamanlar dokunsanda his olmuyor göbekteBn hissedemiom daha ya sezeryanın uyusuklugu var daha dogumdan ıkı ay snra gbe kaldım
İlk bebegm kalp hastasıydı cnm 16 gun hastanede yasadı ameliyt falan oldu kaybttk oyuzden bu bebegi hmn istedkOooo baya erkenmis olsun canim. Benim dogum olunca 4 buçuk sene olacak 2. Dogumu yapali uyusukluk azaldi. Senin normal ilk zamanlar dokunsanda his olmuyor göbekte
Amin canim çok çok haklisın yazmasamda sizin için hep dua ettim bir arkadas daha vardi Allahin izniyle bebekleriniz sapasağlamdir ins. Dualarim sizinleCanım inan sağlıklı olsun da cinsiyetin önemi yok, başka çocuk var mı bilmiyorum ama benim bi oğlum var yine oğlum olsaydı sağlıklı sıhhatli hiç üzülmezdim. Tabiki gönlüm kızdan yana ama inan tam olarak sevinemedim bile sağlıkla ilgili sorun olabilir dedikleri için. Rabbim gönlündekini versin inşallah.
Başın sağolsun canım çok üzüldüm, Allah bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.İlk bebegm kalp hastasıydı cnm 16 gun hastanede yasadı ameliyt falan oldu kaybttk oyuzden bu bebegi hmn istedk
Anladim canim ne denirki allahim bu yavruna saģlik sıhhat versin inş. Bende istemeden hamile kaldin sandim.İlk bebegm kalp hastasıydı cnm 16 gun hastanede yasadı ameliyt falan oldu kaybttk oyuzden bu bebegi hmn istedk
Amin cnm allah razı olsunn sag saglim kucagımza almak nasip olur ınsallh cumlemizinBaşın sağolsun canım çok üzüldüm, Allah bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
canım sezeryan yerindeki hücreler öldüğü için orada hissizleşme sürekli devam ediyor benim 2,5 sene oldu hala öyle annem kardeşimi 19 sene önce sezeryanla doğurdu o bile aynısını söylüyor seninkiler tam ikiz gibi büyüyecek maşallah büyük olan hiç kardeşinin olmadığı zamanı bilemeyecekBn hissedemiom daha ya sezeryanın uyusuklugu var daha dogumdan ıkı ay snra gbe kaldım
Allah razı olsun canım, aminnnn inşallah.Amin canim çok çok haklisın yazmasamda sizin için hep dua ettim bir arkadas daha vardi Allahin izniyle bebekleriniz sapasağlamdir ins. Dualarim sizinle
Aminn cnm cok saolasın insallh detaylı usgde sevincle cıkarımAnladim canim ne denirki allahim bu yavruna saģlik sıhhat versin inş. Bende istemeden hamile kaldin sandim.
Ah cnm keske ole olsaydı ilk bebegm hayatta degilcanım sezeryan yerindeki hücreler öldüğü için orada hissizleşme sürekli devam ediyor benim 2,5 sene oldu hala öyle annem kardeşimi 19 sene önce sezeryanla doğurdu o bile aynısını söylüyor seninkiler tam ikiz gibi büyüyecek maşallah büyük olan hiç kardeşinin olmadığı zamanı bilemeyecek
İnş canim Allahım korusun bütün yavrulari sağlikli sihhatli olsunlar insAminn cnm cok saolasın insallh detaylı usgde sevincle cıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?