2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ah cnm keske ole olsaydı ilk bebegm hayatta degil cok ozluyorum onu
Canım benim 3 kaybım var, en son 10 haftalık ken kalbi durdu kürtaj oldum, o bile beni o kadar üzdü ki, o kadar çok ağladım ki gözümde yaş kalmadı. Senin acın daha büyükmüş. Gözlerim doldu inan..Rabbim evlatlarımızla sınamasın inş.

Aynen canım cuma en geç burda sevincini paylaşıcaksın bende ona inanıyorum iyi düşün iyi olsun mantığını kullanalım daha neler konuşucaz bu zamanları unutturacak daha güzel anılar paylaşıcaz inşallah canım benim

Nasıl yapıcaz peki kendimiz yaparsak hamurişi yemiycez demi ekmeksiz doymuyorum hele sabah kahvaltıda kızımı halledip hemen kendime deli sofra hazırlayıp hepsini yiyorum ben şimdiden 3 kilo aldım 3 ayda kustum güya nasıl yapsak fikir alışverişi yapalım

Benim bugünlerde canım çok hamurisi istiyo.Anneme gidince yaptırcam. Ben bulanti olduğu için sık sık yiyodum, şimdi azaldı çok sık yemiyorum.Biraz dikkat etmeye çalışcaz artık.

Kızlar bu aralar hiç belirtim yok, karnımda da mide yanmaların da filanda..sizlerde durumlar nasıl, paniklemek istemiyorum ama sizleri de merak ediyorum..belirti olsa bir dert olmasa bir dert ilk gebeliğim ya ondan heralde...

Kızlar bu aralar hiç belirtim yok, karnımda da mide yanmaların da filanda..sizlerde durumlar nasıl, paniklemek istemiyorum ama sizleri de merak ediyorum..belirti olsa bir dert olmasa bir dert ilk gebeliğim ya ondan heralde...
Günaydın, bu haftalarda artık rahat etmeye başlarsın belirtilerin kaybolması o yüzdendir, endişe edilecek bir durum olduğunu sanmam ☺ düşün ki bazı insanlar hiç mide bulantısı bile yaşamayabiliyor.. keşke benim de bulantılarım bitse artık.

Sağol canım, inşallah senin bulantıların da geçer yakın vakitte..

Benim bugünlerde canım çok hamurisi istiyo.Anneme gidince yaptırcam. Ben bulanti olduğu için sık sık yiyodum, şimdi azaldı çok sık yemiyorum.Biraz dikkat etmeye çalışcaz artık.
Ayy evet kesinlikle az ve sağlıklı beslenmeliyim karbonhidrat hayatımdan çıkmalı sanırım yoksa önüm alınamaz :)

Herkese günaydın güzel annişler .. Kızlar 2 gündür sol kasık batıyor bende. Başım ara ara fena ağrıyor. Mide bulantım azaldi lakin yemeklerden cok tiskindim hala birşey yiyemiyorum. Kilo almayı beklerken hamilelikten, aksine kilo verdim. Ne olacak bu tiskinme işi. Ağzıma yemek süremiyorum

Mide bulantılarım bitti derken 2 gündür yıne basladı sabah cok kotu oluyorum sabah işyerıne zor attım kendımi hala bısey yiyemedim neden yenıden basladı ki agrılarım cok fene birde şiddetli kasıklarım agrıyor bugunde adet sancılarım gibi karnım ağrıyor 4gundut agrılar gecmıyo kanama yok dıye doktoru aramadım normaldır dıye ama bukadar agrı normalmı bebege bısey olmus olabılırmı dun sınırden agladım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…