Aminnnn aminnnnİnş canim Allahım korusun bütün yavrulari sağlikli sihhatli olsunlar ins
afedersin canım bebeğini hayatta sanıyordum Allah buna sağlıklı uzun ömür versin inşallahİlk bebegm kalp hastasıydı cnm 16 gun hastanede yasadı ameliyt falan oldu kaybttk oyuzden bu bebegi hmn istedk
Amin cnm insallhh onu soylemen cok mutlu etti bni aksine sıracım hyattaymıs gbi hsettm bian bıle olsaafedersin canım bebeğini hayatta sanıyordum Allah buna sağlıklı uzun ömür versin inşallah
Allah bağışlasın canım kızlarını, ne güzel. .Bunu da sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Sea41 2 kizim var bu 3. Olacak ins
Canım benim 3 kaybım var, en son 10 haftalık ken kalbi durdu kürtaj oldum, o bile beni o kadar üzdü ki, o kadar çok ağladım ki gözümde yaş kalmadı. Senin acın daha büyükmüş. Gözlerim doldu inan..Rabbim evlatlarımızla sınamasın inş.Ah cnm keske ole olsaydı ilk bebegm hayatta degilcok ozluyorum onu
Cennette bir meleğin var annesine şefaat için cennetin kapısında seni bekleyecek inşallah Rabbim bunu kucağına almayı nasip etsin inşallah bende kazayla hamile kaldığını düşünmüştümAh cnm keske ole olsaydı ilk bebegm hayatta degilcok ozluyorum onu
Aynen canım cuma en geç burda sevincini paylaşıcaksın bende ona inanıyorum iyi düşün iyi olsun mantığını kullanalım daha neler konuşucaz bu zamanları unutturacak daha güzel anılar paylaşıcaz inşallah canım benimAy canım benim inşallah temiz gelir sonuç, aslında benim de içimde iyi gelecek gibi his var ve söylediğim çoğu kişi de öyle diyor ama işte yine de içim içimi yiyor. inşallah Rabbim yardımcımız olsun. Benim sonuç bu cumaya kadar belli olur en geç perşembe heralde..Bence senin bebişinde de sorun yok, ben ona inanıyorum. .Dr.lar her ihtimali söylemek zorunda oldukları için söylüyorlar ama bizi düşünmüyorlar.
Nasıl yapıcaz peki kendimiz yaparsak hamurişi yemiycez demi ekmeksiz doymuyorum hele sabah kahvaltıda kızımı halledip hemen kendime deli sofra hazırlayıp hepsini yiyorumben bide evlendikten sonra kısa sürede çok hızlı 10 kilo aldım ardından hamile kaldım 22 kiloda hamilelikte aldım doğurduğumda 100 kiloydum enim boyum birdi sanki biri dokunsa yuvarlanacak gibiydim 2XL veya 3XL giyinmeye başlamıştım şimdi o günleri düşündükçe korkuyorum ama irademe hakim olamıyorum istersen doktorun diyetisyene gönderir ama ben bunu kendim yapmak istiyorum
Benim bugünlerde canım çok hamurisi istiyo.Anneme gidince yaptırcam. Ben bulanti olduğu için sık sık yiyodum, şimdi azaldı çok sık yemiyorum.Biraz dikkat etmeye çalışcaz artık.Nasıl yapıcaz peki kendimiz yaparsak hamurişi yemiycez demi ekmeksiz doymuyorum hele sabah kahvaltıda kızımı halledip hemen kendime deli sofra hazırlayıp hepsini yiyorumben şimdiden 3 kilo aldım 3 ayda kustum güya nasıl yapsak fikir alışverişi yapalım
İnş canim hepimiz saģlikla alalim insAllah bağışlasın canım kızlarını, ne güzel. .Bunu da sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Günaydın, bu haftalarda artık rahat etmeye başlarsın belirtilerin kaybolması o yüzdendir, endişe edilecek bir durum olduğunu sanmam ☺ düşün ki bazı insanlar hiç mide bulantısı bile yaşamayabiliyor.. keşke benim de bulantılarım bitse artık.Kızlar bu aralar hiç belirtim yok, karnımda da mide yanmaların da filanda..sizlerde durumlar nasıl, paniklemek istemiyorum ama sizleri de merak ediyorum..belirti olsa bir dert olmasa bir dert ilk gebeliğim ya ondan heralde...
Günaydın, bu haftalarda artık rahat etmeye başlarsın belirtilerin kaybolması o yüzdendir, endişe edilecek bir durum olduğunu sanmam ☺ düşün ki bazı insanlar hiç mide bulantısı bile yaşamayabiliyor.. keşke benim de bulantılarım bitse artık.
Ayy evet kesinlikle az ve sağlıklı beslenmeliyim karbonhidrat hayatımdan çıkmalı sanırım yoksa önüm alınamaz :)Benim bugünlerde canım çok hamurisi istiyo.Anneme gidince yaptırcam. Ben bulanti olduğu için sık sık yiyodum, şimdi azaldı çok sık yemiyorum.Biraz dikkat etmeye çalışcaz artık.
Zorlama yaptığım da daha beter oluyorumYemek zorundasın ama
eşim sormuş sanırım normal 3500 sezeryan 4500 falandı ama fiyatlar biraz artmıstır 2017 ye gırınce muayene ucrti falan da arttı çünküDoğum ücreti nekadar cnm biliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?