Mide bulantısı normaldir ama ağrılarını sor dr.una bence.Belki bişey verir, kontrol eder.Mide bulantısı bende de bi gidiyo bi geliyo.Mide bulantılarım bitti derken 2 gündür yıne basladı sabah cok kotu oluyorum sabah işyerıne zor attım kendımi hala bısey yiyemedim neden yenıden basladı ki agrılarım cok fene birde şiddetli kasıklarım agrıyor bugunde adet sancılarım gibi karnım ağrıyor 4gundut agrılar gecmıyo kanama yok dıye doktoru aramadım normaldır dıye ama bukadar agrı normalmı bebege bısey olmus olabılırmı dun sınırden agladım??
Sevdiğin şeyleri en azından tüketmeye çalış artık 2.trimiserde bebiş daha fazla gıdaya ihtiyaç duyuyo kendini yiycem ay nasıl lezzetli die kandırmaya çalış en azındanHerkese günaydın güzel annişler .. Kızlar 2 gündür sol kasık batıyor bende. Başım ara ara fena ağrıyor. Mide bulantım azaldi lakin yemeklerden cok tiskindim hala birşey yiyemiyorum. Kilo almayı beklerken hamilelikten, aksine kilo verdim. Ne olacak bu tiskinme işi. Ağzıma yemek süremiyorum
sende de kasık karım agrısı oluyormu canım doktor önceden normal dedıgı ıcın aramamıstım ama hep olurmuMide bulantısı normaldir ama ağrılarını sor dr.una bence.Belki bişey verir, kontrol eder.Mide bulantısı bende de bi gidiyo bi geliyo.
Geçmiş olsun canım bendede 4-5 gündür ağrı sancı oluyor ama ben soda ictiğimde geçiyor kasılmalarıma iyi geldi benım carşamba doktoruma sorucam magnezyum eksıklığınden de olabiliyor ona göre magnezyum yazar istersen sende bi ara belki iyi gelir çünkü ister istemez böyle ağrılar kötü bişey olmasada bizi strese sokabiliyor ağlamak stres olmak daha da arttırıyor ağrıyıMide bulantılarım bitti derken 2 gündür yıne basladı sabah cok kotu oluyorum sabah işyerıne zor attım kendımi hala bısey yiyemedim neden yenıden basladı ki agrılarım cok fene birde şiddetli kasıklarım agrıyor bugunde adet sancılarım gibi karnım ağrıyor 4gundut agrılar gecmıyo kanama yok dıye doktoru aramadım normaldır dıye ama bukadar agrı normalmı bebege bısey olmus olabılırmı dun sınırden agladım??
canım benim şimdiden hızlı gidiyor bide kendimi durduramıyorum hep birşeyler yemek istiyorum hiç bulantımda yok buda beni korkutuyor oğlumda 22 kilo almıştım doktorumda bunu bildiği için seni diyetisyene gönderecem diyor bende her akşam yarın daha az yiyecem diyorum ama olmuyor bu arada sen oğluna söyledinmi nasıl tepki verdi çok giremiyorum kaçırmış olabilirim
Anladim canim inş benimkide gösterir. Birde göstermiyormus 1 ay daha nasil beklerim
haklısın canım belki ağrılar normal de olsa strese gırıp uzuyoruz allahım korusun onlarıGeçmiş olsun canım bendede 4-5 gündür ağrı sancı oluyor ama ben soda ictiğimde geçiyor kasılmalarıma iyi geldi benım carşamba doktoruma sorucam magnezyum eksıklığınden de olabiliyor ona göre magnezyum yazar istersen sende bi ara belki iyi gelir çünkü ister istemez böyle ağrılar kötü bişey olmasada bizi strese sokabiliyor ağlamak stres olmak daha da arttırıyor ağrıyı
Bende arada oluyor ağrı ama çok şiddetli değil canım. Kişiden kişiye degisiyordur belirtiler.sende de kasık karım agrısı oluyormu canım doktor önceden normal dedıgı ıcın aramamıstım ama hep olurmu
Hadi yaa boyle olunca kimse guvenmiyor artik bir daha ki kontrolde netlesince alisveris yapmaya baslasin herkes :))Al_pi canım biz bugün doktora gittik 4 boyutlu ile baktı ben 1 aydır şehir dısindaydim onun için kendi doktoruma gelememistim annemlerin orda bir doktora gittim ve bana 13+4 de kız dedi :) ama bugun bebek bacak arasını açıp ben erkeğim anne bak pipim var dedi :) 16+2 yiz bizim cinsiyeti degistirir misin canım :)
Aa im pki tmm Sağol bilgi icin cnmSevdiğin şeyleri en azından tüketmeye çalış artık 2.trimiserde bebiş daha fazla gıdaya ihtiyaç duyuyo kendini yiycem ay nasıl lezzetli die kandırmaya çalış en azından
Canim ben hep erkek diyordum çünkü rüyamda hep erkek bebek gördüm eşim kız diyordu hep kız diye öğrenince çok sasirmistim neyse ona alıştım şimdi erkek deyince daha çok şaşırdım alışirim inşallah buna da :)Hadi yaa boyle olunca kimse guvenmiyor artik bir daha ki kontrolde netlesince alisveris yapmaya baslasin herkes :))
Saglikla gelsin canim paşa .. Sen ne hissediyordun icinden gecen varmiydi ?
Aynen canim hayirlisi insBen oğlumda 19da öğrenebilmiştim, hep arkası dönüktü, şimdi 13de iki dr kız dedi, hayırlısı
medicalpark bahçelievler de ki mi canım ne kadar muayenesiMerhaba kizlar, bugun baska doktora gittim cinsiyet icin. O da kiz dedi :)) kendi doktorumun tavrindan dolayi dun cok kotu bir gun gecirmistim. Medical Park Baran Hanima gittim, ve o kadar ilgilendi ki hem de cok nazikti. Gercekten hamile ruh halinden anliyordu. Doktorumu ve hastanemi bugun itibariyle degistirmis oldum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?