2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mide bulantısı normaldir ama ağrılarını sor dr.una bence.Belki bişey verir, kontrol eder.Mide bulantısı bende de bi gidiyo bi geliyo.

Sevdiğin şeyleri en azından tüketmeye çalış artık 2.trimiserde bebiş daha fazla gıdaya ihtiyaç duyuyo kendini yiycem ay nasıl lezzetli die kandırmaya çalış en azından

Mide bulantısı normaldir ama ağrılarını sor dr.una bence.Belki bişey verir, kontrol eder.Mide bulantısı bende de bi gidiyo bi geliyo.
sende de kasık karım agrısı oluyormu canım doktor önceden normal dedıgı ıcın aramamıstım ama hep olurmu

Geçmiş olsun canım bendede 4-5 gündür ağrı sancı oluyor ama ben soda ictiğimde geçiyor kasılmalarıma iyi geldi benım carşamba doktoruma sorucam magnezyum eksıklığınden de olabiliyor ona göre magnezyum yazar istersen sende bi ara belki iyi gelir çünkü ister istemez böyle ağrılar kötü bişey olmasada bizi strese sokabiliyor ağlamak stres olmak daha da arttırıyor ağrıyı

Ah o iştahtan bende istiyorum
Kilo dediğin alınır verilir boşver yeter ki sağlıklı olsun kuzucıklar,
11.haftada ağır grip geçirince bende fena iştahsızlık oldu tüm gün aç geziyroum, yemek yiyeyim diye düşününce içim bulanıyor sanki, decaviti hergüne çıkardık düzenli beslenmediğim için, oğlumda 9kiloyla 35.haftada doğumq girmiştim bakalım bunda nasıl gidicek

Abiye daha söylemedik detaylıdan sonra cinsiyet kesinleşince söylicez ama etrafımızda çok arkadaşının kardeşi oldu yada anneleri hamile, o çok emin kendinin de olacağına ve sürekli planları kardeş üzerine, dua ediyor Allah çabucak göbeğine göndersin kardeşimi diye, kardeşin isimi falan hep abiden

haklısın canım belki ağrılar normal de olsa strese gırıp uzuyoruz allahım korusun onları

Benim de haftasonu sag kasigim cok feci agriyordu. Internetten bakınca normal oldugunu, rahmin buyudugu icin cektirdigi yaziyordu. Neyse ki 2 gun surdu,simdi yok agri.

Al_pi canım biz bugün doktora gittik 4 boyutlu ile baktı ben 1 aydır şehir dısindaydim onun için kendi doktoruma gelememistim annemlerin orda bir doktora gittim ve bana 13+4 de kız dedi :) ama bugun bebek bacak arasını açıp ben erkeğim anne bak pipim var dedi :) 16+2 yiz bizim cinsiyeti degistirir misin canım :)

arkadaşlar mide bulantısını sorun etmeyin benim hiç olmuyor mesela sadece baş dönmem olmuştu oda geçti.

sende de kasık karım agrısı oluyormu canım doktor önceden normal dedıgı ıcın aramamıstım ama hep olurmu
Bende arada oluyor ağrı ama çok şiddetli değil canım. Kişiden kişiye degisiyordur belirtiler.

Hadi yaa boyle olunca kimse guvenmiyor artik bir daha ki kontrolde netlesince alisveris yapmaya baslasin herkes :))
Saglikla gelsin canim paşa .. Sen ne hissediyordun icinden gecen varmiydi ?

Merhaba kizlar, bugun baska doktora gittim cinsiyet icin. O da kiz dedi :)) kendi doktorumun tavrindan dolayi dun cok kotu bir gun gecirmistim. Medical Park Baran Hanima gittim, ve o kadar ilgilendi ki hem de cok nazikti. Gercekten hamile ruh halinden anliyordu. Doktorumu ve hastanemi bugun itibariyle degistirmis oldum :))

Hadi yaa boyle olunca kimse guvenmiyor artik bir daha ki kontrolde netlesince alisveris yapmaya baslasin herkes :))
Saglikla gelsin canim paşa .. Sen ne hissediyordun icinden gecen varmiydi ?
Canim ben hep erkek diyordum çünkü rüyamda hep erkek bebek gördüm eşim kız diyordu hep kız diye öğrenince çok sasirmistim neyse ona alıştım şimdi erkek deyince daha çok şaşırdım alışirim inşallah buna da :)

medicalpark bahçelievler de ki mi canım ne kadar muayenesi

mrh arkadaşlar geçende yazdım cvp alamadım ...biz de 16. hafta içindeğiz ve 2li test yapıldı ve cuma tekrar kont var ve dr 4 lü test dedi yaptırdınız mı çokta gerek yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…