2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada biz 2. çocuğumuzu bekliyoruz....birinci de lohusalık çok kötü geçti şimdide endişe içim içimi yiyor var mı başka 2.yi bekleyen..kızım 4 yaşında olacak daha paylaşmadım fakat sanki hisseder gibi tüm planları dizdi o kendi kendine hayal kuruyor kardeşim olsa diye beşiğini oyuncaklarını her şeyini paylaşıyor ve kurdugu cümle:' benim de bi kardeşim olsa benim gibi tatlı olur dimi anne.......'

Hosgeldin canim amin cumlemiz saglikla kucaklayim bebislerimizi insallah..cogu kisi 2lileri yaptirdi artik yavastan cinsiyetlerimiz kesinlesiyor..4lu dedigin neki benim onumde 16.hafta kan testleri var devamini hic bilmiyorum
saol canım ben daha cinsiyeti sormadım hayırlısı ne ise ama oğlum olsun isterim bi kızım var onu da tatmak istiyorum ama hiç daha sormadım çünkü ilk zamanlar sıkıntılı idi kalbini dinlemeğe gittim dra...ve 4lü test de 2li gibi bi test bi üst ü diyebiliriz

ayy canım ya söyleyin kız yazık yavrum sabırsızlıkla iki dudağının arasından çıkacak güzel haberi bekliyor sen nasıl söylemeden durabiliyon ben çatlardım şimdiye kadar :) eee sizin abi kardeşine ne isimler düşünüyormuş dün benim oğlumda kardeşime yunus adını koyabilirmiyim diyor :)

Ya çok sabırsız şimdiden kardeşim olsa olsa hep dilinde birde söylesek zaman hiç geçmicek onun için, o yüzden bekliyoruz şimdilik,
Daha hamile kalmadan beri kardeşim kız olucak adı Mina olucak diyip duruyordu, drlar kız gibi diyor bakalım hayırlısı

Kızlar bugün nabzım 100ün altına neredeyse hiç düşmedi, çok rahatsız ediyor, dr.un asistanına yazdım durumu azönce hemen gel dr çıkmadan görmek istiyor seni mutlaka dedi, şimdi gidicem ama içimde bi tedirginlik, dua edin olur mu hayırlı haberler alayım

Bir seye mi uzuldun heyecanlandin canim .. Aklina kötü birsey getirme insallah guzel haberlerle geleceksin Git aklinda kalmasin en azindan ..

Aklına kötü birşey getirme, Üşütmüş olabilir misin ?

Selamlar, uzun zamandır giremiyordum şöyle bi baktım maşallah cinsiyet öğrenen ne çok :) ben bugün 16+0 ım ama hala öğrenemedim. İki farklı dr iki farklı tahmin yapmıştı bi kaç hafta önce. Bugün kendi dr um önce erkek sonra kız dedi sonra da anca ayrıntılıda öğrenirsin dedi. Onun için de şubat 11'e randevu aldım bakalım inşallah gösterir sıpa :) poposunun üzerinde yan dönüp oturmuş

Gecmis olsun canim dua ediyorum kotu bsey yoktur insallah

Geçmiş olsun canım, kötü bişey yoktur merak etme. Benim kalbim de çok hızlı atıyor bugünlerde, benimki stresten.

Kızlar Lierac'dan çatlak kremini günde kac kez kullaniyorsnuz ve hangi bolgelerinize

Sea41 senin sonuç ne zmn çıkacaktı bende test verdim cuma günü inşallah iyi çıkar hepimizin

Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle belki heyecan yada stres yaptıysan ondan olmuştur kötü düşünme canım. Doktoruna bir görün için rahat etsin sora da dinlen güzelce iyi bak kendine

Aklına kötü birşey getirme, Üşütmüş olabilir misin ?
bılmıyorum canım 3gundur kotu bısey dusunmek ıstemedım ama bugun kasık agrım şiddetlendi iş cıkısı acıle gıdıcem ınsallah bırsey cıkmaz hem korkuyorum ama gıdıcem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…