saol canım ben daha cinsiyeti sormadım hayırlısı ne ise ama oğlum olsun isterim bi kızım var onu da tatmak istiyorum ama hiç daha sormadım çünkü ilk zamanlar sıkıntılı idi kalbini dinlemeğe gittim dra...ve 4lü test de 2li gibi bi test bi üst ü diyebilirizHosgeldin canim amin cumlemiz saglikla kucaklayim bebislerimizi insallah..cogu kisi 2lileri yaptirdi artik yavastan cinsiyetlerimiz kesinlesiyor..4lu dedigin neki benim onumde 16.hafta kan testleri var devamini hic bilmiyorum
ayy canım ya söyleyin kız yazık yavrum sabırsızlıkla iki dudağının arasından çıkacak güzel haberi bekliyor sen nasıl söylemeden durabiliyon ben çatlardım şimdiye kadar :) eee sizin abi kardeşine ne isimler düşünüyormuş dün benim oğlumda kardeşime yunus adını koyabilirmiyim diyor :)Ah o iştahtan bende istiyorum
Kilo dediğin alınır verilir boşver yeter ki sağlıklı olsun kuzucıklar,
11.haftada ağır grip geçirince bende fena iştahsızlık oldu tüm gün aç geziyroum, yemek yiyeyim diye düşününce içim bulanıyor sanki, decaviti hergüne çıkardık düzenli beslenmediğim için, oğlumda 9kiloyla 35.haftada doğumq girmiştim bakalım bunda nasıl gidicek
Abiye daha söylemedik detaylıdan sonra cinsiyet kesinleşince söylicez ama etrafımızda çok arkadaşının kardeşi oldu yada anneleri hamile, o çok emin kendinin de olacağına ve sürekli planları kardeş üzerine, dua ediyor Allah çabucak göbeğine göndersin kardeşimi diye, kardeşin isimi falan hep abiden
medicalpark bahçelievler de ki mi canım ne kadar muayenesi
Ben kıza benzettim:)Kizlar bugun kontrolumuz vardi 15+1 cinsiyeti soylemdi haftaya soylicem dedi..cok merak ediyorum sizce nedir acaba
ayy canım ya söyleyin kız yazık yavrum sabırsızlıkla iki dudağının arasından çıkacak güzel haberi bekliyor sen nasıl söylemeden durabiliyon ben çatlardım şimdiye kadar :) eee sizin abi kardeşine ne isimler düşünüyormuş dün benim oğlumda kardeşime yunus adını koyabilirmiyim diyor :)
Hic anlamiyorum ultrason resimleriniTesekkur ederim hayirlisi artik:)Ben kıza benzettim:)
Bir seye mi uzuldun heyecanlandin canim .. Aklina kötü birsey getirme insallah guzel haberlerle geleceksinKızlar bugün nabzım 100ün altına neredeyse hiç düşmedi, çok rahatsız ediyor, dr.un asistanına yazdım durumu azönce hemen gel dr çıkmadan görmek istiyor seni mutlaka dedi, şimdi gidicem ama içimde bi tedirginlik, dua edin olur mu hayırlı haberler alayım
Mide bulantılarım bitti derken 2 gündür yıne basladı sabah cok kotu oluyorum sabah işyerıne zor attım kendımi hala bısey yiyemedim neden yenıden basladı ki agrılarım cok fene birde şiddetli kasıklarım agrıyor bugunde adet sancılarım gibi karnım ağrıyor 4gundut agrılar gecmıyo kanama yok dıye doktoru aramadım normaldır dıye ama bukadar agrı normalmı bebege bısey olmus olabılırmı dun sınırden agladım??
Gecmis olsun canim dua ediyorum kotu bsey yoktur insallahKızlar bugün nabzım 100ün altına neredeyse hiç düşmedi, çok rahatsız ediyor, dr.un asistanına yazdım durumu azönce hemen gel dr çıkmadan görmek istiyor seni mutlaka dedi, şimdi gidicem ama içimde bi tedirginlik, dua edin olur mu hayırlı haberler alayım
Geçmiş olsun canım, kötü bişey yoktur merak etme. Benim kalbim de çok hızlı atıyor bugünlerde, benimki stresten.Kızlar bugün nabzım 100ün altına neredeyse hiç düşmedi, çok rahatsız ediyor, dr.un asistanına yazdım durumu azönce hemen gel dr çıkmadan görmek istiyor seni mutlaka dedi, şimdi gidicem ama içimde bi tedirginlik, dua edin olur mu hayırlı haberler alayım
Kızlar bugün nabzım 100ün altına neredeyse hiç düşmedi, çok rahatsız ediyor, dr.un asistanına yazdım durumu azönce hemen gel dr çıkmadan görmek istiyor seni mutlaka dedi, şimdi gidicem ama içimde bi tedirginlik, dua edin olur mu hayırlı haberler alayım
bılmıyorum canım 3gundur kotu bısey dusunmek ıstemedım ama bugun kasık agrım şiddetlendi iş cıkısı acıle gıdıcem ınsallah bırsey cıkmaz hem korkuyorum ama gıdıcem artıkAklına kötü birşey getirme, Üşütmüş olabilir misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?