- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Ayy :) maşallah annesiKızlar ya 3 haftadır bebeği kızım diye severken bugün ben erkeğim anne dedi ve resmen pipisini gösterdi şaka gibi çok saskinim
Hemde ne şaşkınlık kız diyen doktora gidip pipisinin resmini gostercemAyy :) maşallah annesi
Bazen böyle şaşkına çevirebiliyorlar bizleri :)
Kızlar ya 3 haftadır bebeği kızım diye severken bugün ben erkeğim anne dedi ve resmen pipisini gösterdi şaka gibi çok saskinim
Hahaha alemsin.. insan bi tuhaf oluyor ama. Birşey diyolar ona göre seviyorsun ciciler bakiyosun ister istemez.. birden cinsiyet değişince afallıyo insan :) tez zamanda alışırsn cnm inşallah sağlıklı olsunlarda..Hemde ne şaşkınlık kız diyen doktora gidip pipisinin resmini gostercem
Bekliyorum canım, yarın 7 işgünü oluyo, cumaya kadar belli olur. Amin amin inşallah iyi çıkar hepimizin.Sea41 senin sonuç ne zmn çıkacaktı bende test verdim cuma günü inşallah iyi çıkar hepimizin
Hayırlısı olsun canım, sağlıkla gelsin inşallah.Kızlar ya 3 haftadır bebeği kızım diye severken bugün ben erkeğim anne dedi ve resmen pipisini gösterdi şaka gibi çok saskinim
Dedim doktora kordondur o renkli USG idi kordonu ayrı gösterdi kan akışı vardı pipiyi ayrı gösterdi küçücük birsey :) birde bebek çok güzel poz verdi bacak arasını iyice açmıştıBana da 2 sefer pipi gostermisti doktorum, sonra cumartesi ben kizim dedi :)) daha bugun baska doktora gidince kendime gelebildim
Benimde 2. Bebeğim canım ama benim kızım küçük hiçbişi anlamıyo malesef 1 yaşında kendileri :)) inşallah sever kardeşini doğana kadar sevgi pıtırcığı oluyolar ama ilgi bebişe kayınca kıskançlık oluyo sanırım yeğenimde öle olmuştu ama çok tatlı oluyo kıskançlıkları bile burda dengeyi ayarlayabilmek çok önemli sanırımbu arada biz 2. çocuğumuzu bekliyoruz....birinci de lohusalık çok kötü geçti şimdide endişe içim içimi yiyor var mı başka 2.yi bekleyen..kızım 4 yaşında olacak daha paylaşmadım fakat sanki hisseder gibi tüm planları dizdi o kendi kendine hayal kuruyor kardeşim olsa diye beşiğini oyuncaklarını her şeyini paylaşıyor ve kurdugu cümle:' benim de bi kardeşim olsa benim gibi tatlı olur dimi anne.......'
Beni anlatmıssın benimde 7bucuk yasında oglum var 2sene oncesine kadar cocuk istemiyorduk 1tane yeter diyorduk ana sınıfına bi basladı cocuk herkesin kardesi oldugunu gördü kardes diye cıldırıyor sürekli benim ne zaman olucak diyip duruyr gecen sene hamileydim ama kaybettim malesef oglumda süper bir hamilelik gecirdim calisiyordum bide hic midem bulanmadi bu tam tersi bulantilar hala gecmediBenimde ikinci sekiz yaşında oğlum var zaten o çok istedi diye bu işe kalkıştık , ilk hamileliğimde çalışıyordum üstelik hiçbirşey hissetmeden harika geçmişti ama bu sefer çok kötüyüm midem bulanıyor aşırı gaz sancım var halsizim(
Maşallah canım Gözünaydın. .Slm benimde cinsiyet belli oldu arkadaşlar ikiz malum bır kız bır erkek doktor kesin konuştu ama allah bilir
Maşallah, Gözünaydın. Aminn inşallah.Kizlar doktor bugün büyük ihtimalle KIZ dediiiiiişükürler olsun ense 1.00 burun kemiği de görüldü herşey yolunda yani Rabbim hepimizin gönlüne göre versin bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?