2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin hepimize . Maşallah

Merhaba biz de bugün ikili test yaptırdık. Kan sonucu henüz çıkmadı ama ense kalınlığı 1.9 mm çıktı, burun kemiği göründü. Veee cinsiyeti de öğrendik :) kızıma erkek kardeş geliyor bizi de ilk sayfadaki listeye ekleyebilir misiniz? 31.07.2017 Erkek Al_pi
Bir de kan ilacı ile multivitamin verdi ama hala bulantılar geçmedi ilaçlarla daha kötü olmaz umarım.. ben de 2 kilo vermişim. Bu arada önceki kanamalarımdan ötürü proluton depot iğne vuruluyordum,2 tane daha vurul dedi doktorumuz. Sonra umarım herşey yoluna girer ve öyle gider artık

Gözünaydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Teşekkürler hepimize nasip etsin inşallah sen de harmony test sonucu bekliyordun değil mi? Dilerim çok çok iyi sonuçlar alırsın.. ben de ikili sonucu için dua ediyorum..
Nifty testi yaptırdım canım, onu bekliyorum. Inşallah, aminn.Sen de güzel sonuç alırsın inşallah.

Ekledim canim saglikla gelsin oglusun ..

Ekledim canim saglikla gelsin oglusun ..
Teşekkür ederiz teyzesi ismi ile birlikte eklemişsin bizi de bugün yine gittik oğlumuz gayet hareketli maşallah. 14 şubatta ayrıntılı ultrason için gün verdi doktorumuz. Herşey yolunda dedi inşallah. Rabbim hepimize ve yavrularımıza sağlık versin

maşallah ya bende 2.yi beliyorum benimde 2,5 yaşında bi oğlum var ben hemen söyledim tüm hayallerinde oyunlarında kardeşi var karnımda kardeşi karpuz gibi olunca doğacak diye bekliyor :) doğum gününü bekliyor doğum günü süprizi olarak kardeşini bekliyor

maşallah ya bende 2.yi beliyorum benimde 2,5 yaşında bi oğlum var ben hemen söyledim tüm hayallerinde oyunlarında kardeşi var karnımda kardeşi karpuz gibi olunca doğacak diye bekliyor :) doğum gününü bekliyor doğum günü süprizi olarak kardeşini bekliyor

Acile gıttım cok agrım var bebek hareketını gordu ıyı dedı tahlıl yaptılar kum dökuyormusum arkdaslar yarın ürolojıyr gıt dedıler bısey demedıler doktorumla da konusmadık smdı bu kum dökmek bebege zarar verırmı kı cok sancım var ılac falan da almadım

Slm kızlar bende cok yazamıyorum ama okuyorum hepinizi.. küçücük bi oğluş var onunla zaman nasıl geçiyor bilmiyorum.. cinsiyetler sürekli değişiyor .. aman bizim doktorda kıza benzetti inş değişmez :) ballikaymakli cnm umarım iyisindir habersiz bırakma bizi

Kizlar iyi akşamlar yarın bizim de kontrolümüz var.cinsiyeti öğrenicez inşallah.bir de şu rahim boyu muydu doktorun ölçmesi gereken?ben de sormak istiyorum doktoruma.
Bir de ayrıntılı ultrason nasıl oluyor tam olarak?geçen ay doktor bana bazi organları gosterip konusmustu ama o ayrıntılı ultrason mu oluyor?

İkili testteki beta sonucuyla cinsiyet ilişkisi herkeste tuttu mu? 11+2 de erkeğe benziyor dedi dr ama sonra hep geçiştirdi kanama sebebiyle gittiğim için öncelik değil dedi haliyle ben de sormaya çekindim bugün. Ama beta 127 çıktı. Erkeğe de baya alıştık ama kızçem olursa da çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…