Ne güzel yüce rabbim ikisini birden tattiriyor sanaSlm benimde cinsiyet belli oldu arkadaşlar ikiz malum bır kız bır erkek doktor kesin konuştu ama allah bilir
Gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin hepimize . MaşallahKizlar doktor bugün büyük ihtimalle KIZ dediiiiiişükürler olsun ense 1.00 burun kemiği de görüldü herşey yolunda yani Rabbim hepimizin gönlüne göre versin bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin
Cnm saglikla gelsin bebisin. Bu resim usttenmi yoksa altanmi cekilmis. Eger alttansa daha cok kiz gibi geldi bana :)Eki Görüntüle 1940395
buyrun size pipi :)
Gözünaydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Merhaba biz de bugün ikili test yaptırdık. Kan sonucu henüz çıkmadı ama ense kalınlığı 1.9 mm çıktı, burun kemiği göründü. Veee cinsiyeti de öğrendik :) kızıma erkek kardeş geliyor bizi de ilk sayfadaki listeye ekleyebilir misiniz? 31.07.2017 ErkekAl_pi
Bir de kan ilacı ile multivitamin verdi ama hala bulantılar geçmedi ilaçlarla daha kötü olmaz umarım.. ben de 2 kilo vermişim. Bu arada önceki kanamalarımdan ötürü proluton depot iğne vuruluyordum,2 tane daha vurul dedi doktorumuz. Sonra umarım herşey yoluna girer ve öyle gider artık
Teşekkürler hepimize nasip etsin inşallah sen de harmony test sonucu bekliyordun değil mi? Dilerim çok çok iyi sonuçlar alırsın.. ben de ikili sonucu için dua ediyorum..Gözünaydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Nifty testi yaptırdım canım, onu bekliyorum. Inşallah, aminn.Sen de güzel sonuç alırsın inşallah.Teşekkürler hepimize nasip etsin inşallah sen de harmony test sonucu bekliyordun değil mi? Dilerim çok çok iyi sonuçlar alırsın.. ben de ikili sonucu için dua ediyorum..
Ekledim canim saglikla gelsin oglusun ..Merhaba biz de bugün ikili test yaptırdık. Kan sonucu henüz çıkmadı ama ense kalınlığı 1.9 mm çıktı, burun kemiği göründü. Veee cinsiyeti de öğrendik :) kızıma erkek kardeş geliyor bizi de ilk sayfadaki listeye ekleyebilir misiniz? 31.07.2017 ErkekAl_pi
Bir de kan ilacı ile multivitamin verdi ama hala bulantılar geçmedi ilaçlarla daha kötü olmaz umarım.. ben de 2 kilo vermişim. Bu arada önceki kanamalarımdan ötürü proluton depot iğne vuruluyordum,2 tane daha vurul dedi doktorumuz. Sonra umarım herşey yoluna girer ve öyle gider artık
Teşekkür ederiz teyzesi ismi ile birlikte eklemişsin bizi deEkledim canim saglikla gelsin oglusun ..
Üstten canım doktor bize gösterdi organini ve erkek dedi renkli ultrasonduCnm saglikla gelsin bebisin. Bu resim usttenmi yoksa altanmi cekilmis. Eger alttansa daha cok kiz gibi geldi bana :)
maşallah ya bende 2.yi beliyorum benimde 2,5 yaşında bi oğlum var ben hemen söyledim tüm hayallerinde oyunlarında kardeşi var karnımda kardeşi karpuz gibi olunca doğacak diye bekliyor :) doğum gününü bekliyor doğum günü süprizi olarak kardeşini bekliyorbu arada biz 2. çocuğumuzu bekliyoruz....birinci de lohusalık çok kötü geçti şimdide endişe içim içimi yiyor var mı başka 2.yi bekleyen..kızım 4 yaşında olacak daha paylaşmadım fakat sanki hisseder gibi tüm planları dizdi o kendi kendine hayal kuruyor kardeşim olsa diye beşiğini oyuncaklarını her şeyini paylaşıyor ve kurdugu cümle:' benim de bi kardeşim olsa benim gibi tatlı olur dimi anne.......'
maşallah ya bende 2.yi beliyorum benimde 2,5 yaşında bi oğlum var ben hemen söyledim tüm hayallerinde oyunlarında kardeşi var karnımda kardeşi karpuz gibi olunca doğacak diye bekliyor :) doğum gününü bekliyor doğum günü süprizi olarak kardeşini bekliyorbu arada biz 2. çocuğumuzu bekliyoruz....birinci de lohusalık çok kötü geçti şimdide endişe içim içimi yiyor var mı başka 2.yi bekleyen..kızım 4 yaşında olacak daha paylaşmadım fakat sanki hisseder gibi tüm planları dizdi o kendi kendine hayal kuruyor kardeşim olsa diye beşiğini oyuncaklarını her şeyini paylaşıyor ve kurdugu cümle:' benim de bi kardeşim olsa benim gibi tatlı olur dimi anne.......'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?