Sanırım @Al_pi de tutmustu benimde ilk hamileliğimde tutmustu bundada sanırım tuttu ilkinde 78 simdi 67 cıktı ikili test icin gittiğimizde erkeğe benziyor demişti ben hep kız hissetmiştim sonucu alıp göstermeye gittiğimizdede erkeğe benziyor ama kız demişti bende ben biliyorum demiştim hatta bu teoriyi nub teorisini söyleyince kadınlar klübünden mi öğrendin demişti bizde kanama oluyor diye çekinerek sormustuk erkek deyince odayı hemen mavi yapıcaz diye konustuk adı bile hazırdı gidincede kız deyince kaptırmayayım dedim çarşamba kesinleşir artık hakkımızda hayırlısı yeterli sağlıklı gelsinlerİkili testteki beta sonucuyla cinsiyet ilişkisi herkeste tuttu mu? 11+2 de erkeğe benziyor dedi dr ama sonra hep geçiştirdi kanama sebebiyle gittiğim için öncelik değil dedi haliyle ben de sormaya çekindim bugün. Ama beta 127 çıktı. Erkeğe de baya alıştık ama kızçem olursa da çok sevinirim
Hayirlisi olsun canim saglikla gelsinler benimde oyleSlm benimde cinsiyet belli oldu arkadaşlar ikiz malum bır kız bır erkek doktor kesin konuştu ama allah bilir
Gecmis olsun canim bol su icAcile gıttım cok agrım var bebek hareketını gordu ıyı dedı tahlıl yaptılar kum dökuyormusum arkdaslar yarın ürolojıyr gıt dedıler bısey demedıler doktorumla da konusmadık smdı bu kum dökmek bebege zarar verırmı kı cok sancım var ılac falan da almadım
Gecmis olsun canim bilgim yok ama bebege zarar verecegini dusunmuyorum .. Bol bol su ic ..Acile gıttım cok agrım var bebek hareketını gordu ıyı dedı tahlıl yaptılar kum dökuyormusum arkdaslar yarın ürolojıyr gıt dedıler bısey demedıler doktorumla da konusmadık smdı bu kum dökmek bebege zarar verırmı kı cok sancım var ılac falan da almadım
Aynen canim rahim agzi olcumu yapacak .. Ayrintili ultrason 20.haftadan sonra yapiliyor sanirim benim 22.haftada randevum vardi o ayrintilida her yerini ayri ayri ölcüyor kalbine filan bakiyor yani uzun suruyor bazen kendi doktorun yapmiyorum bunu radyolojide yapiliyor .. Senin doktor normal olan seyler bas cevresi gobek cevresi vs onlari ölçmüştür ..Kizlar iyi akşamlar yarın bizim de kontrolümüz var.cinsiyeti öğrenicez inşallah.bir de şu rahim boyu muydu doktorun ölçmesi gereken?ben de sormak istiyorum doktoruma.
Bir de ayrıntılı ultrason nasıl oluyor tam olarak?geçen ay doktor bana bazi organları gosterip konusmustu ama o ayrıntılı ultrason mu oluyor?
Amin:) bakalım benim bebiş de oyuna getirmiş mi bizi:)) çok tatlı telaşlarSanırımAl_pi de tutmustu benimde ilk hamileliğimde tutmustu bundada sanırım tuttu ilkinde 78 simdi 67 cıktı ikili test icin gittiğimizde erkeğe benziyor demişti ben hep kız hissetmiştim sonucu alıp göstermeye gittiğimizdede erkeğe benziyor ama kız demişti bende ben biliyorum demiştim hatta bu teoriyi nub teorisini söyleyince kadınlar klübünden mi öğrendin demişti bizde kanama oluyor diye çekinerek sormustuk erkek deyince odayı hemen mavi yapıcaz diye konustuk adı bile hazırdı gidincede kız deyince kaptırmayayım dedim çarşamba kesinleşir artık hakkımızda hayırlısı yeterli sağlıklı gelsinler
Tamam canım çok sağol.yarin sabahtan gidiyorum erkenden insallahAynen canim rahim agzi olcumu yapacak .. Ayrintili ultrason 20.haftadan sonra yapiliyor sanirim benim 22.haftada randevum vardi o ayrintilida her yerini ayri ayri ölcüyor kalbine filan bakiyor yani uzun suruyor bazen kendi doktorun yapmiyorum bunu radyolojide yapiliyor .. Senin doktor normal olan seyler bas cevresi gobek cevresi vs onlari ölçmüştür ..
Gözünaydın canım, merak ettik seni.Çok şükür herşey yolundaymış. Geçmiş olsun tekrar.Kızlar yazamadım kusura bakmayın, iyiyim çok şükür,
nabzım için ilaç verdiler,
daha önceden preeklampsi yaşadığım için tüm kan idrar testlerim tekrarlandı ama hamdolsun hepsi temiz,
net birşey söyleyemediler neden olduğuyla ilgili takipte olucam bir süre, haftasonu üstüste misafirlerim vardı tahminim yorgunluk tetikledi, canımızın kıymetini bilmek lazım maalesef ben bu konuda biraz fedakarım,
ama dr düzenli beslenme ve düzenli dinlenme konusunda çok sıkı ikaz etti
ama kuzucum iyiydi çok şükür onu da arada görmüş oldum akşam sporu yapıyordu
Canim geçmiş olsun benim de bi ara sürekli tasikardim vardı nabzimi olcuyordum 100 üzerinde çıkıyordu o an hersey duruyor ve sadece kalbim atıyomus gibi hissediyodum dr um istersen bi Kardiyolojiye görün dedi pek önemsemedi sonra benim de gecti çok nadir oluyor o ara biraz stres yapıyodum ona bağladım inşallah bi daha olmaz canımKızlar yazamadım kusura bakmayın, iyiyim çok şükür,
daha önceden preeklampsi yaşadığım için tüm kan idrar testlerim tekrarlandı ama hamdolsun hepsi temiz,
net birşey söyleyemediler neden olduğuyla ilgili takipte olucam bir süre, haftasonu üstüste misafirlerim vardı tahminim yorgunluk tetikledi, canımızın kıymetini bilmek lazım maalesef ben bu konuda biraz fedakarım,
Gözünaydın canım, merak ettik seni.Çok şükür herşey yolundaymış. Geçmiş olsun tekrar.
Canim geçmiş olsun benim de bi ara sürekli tasikardim vardı nabzimi olcuyordum 100 üzerinde çıkıyordu o an hersey duruyor ve sadece kalbim atıyomus gibi hissediyodum dr um istersen bi Kardiyolojiye görün dedi pek önemsemedi sonra benim de gecti çok nadir oluyor o ara biraz stres yapıyodum ona bağladım inşallah bi daha olmaz canım
Cok gecmis olsun canim bolca dinlen..masallah minisine..Kızlar yazamadım kusura bakmayın, iyiyim çok şükür,
Sorma benimkide aynı :) hiç mi birşeye benzemiyor diyorum. Karıştırıyor kordomla ayakla kuyrukla diyo gecistiriyor. Özel olcak bideee .. tutturdu 14. Haftada diye. Ayın 30unda ögrencem bende kısmetse darısı ogrenemeyenlerin başına :)
aynen benim ki de 16. hafta diye tutturdu hayırlısı bakalımben de kesinleşince söyleyin dedim özellikle. gene de söyledi, erkek gibi görünüyor dedi. gene de 16. haftaya kadar ne söylesem inanma diye dip not düştü. hayret bişey bu dr.lar :)
Merak ediyorum kiii :)aynen benim ki de 16. hafta diye tutturdu hayırlısı bakalım
Çok geçmiş olsun. Bolca dinlenKızlar yazamadım kusura bakmayın, iyiyim çok şükür,
Selam canım benimde bugun kontrolüm daha önce tahminde bile bulunmadılar inşallah bu sefer ögrenirim :)Selam anneler. Çok yazamıyorum bi süredir ama sizler takip ediyorum. Perşembe günü kontrolümüz var. Cinsiyetimiz netleşecek, çok heyecanlıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?