2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sükür canım cok sevindim gelicek.misafirleri.biraz ertelemek gerekiyor saglığımız icin

bılmıyorum canım 3gundur kotu bısey dusunmek ıstemedım ama bugun kasık agrım şiddetlendi iş cıkısı acıle gıdıcem ınsallah bırsey cıkmaz hem korkuyorum ama gıdıcem artık

İnşallah bişe çıkmaz canım..hepimiz çok tedirgin oluyoruz herşeyde..bende korkuyorum..Allah korusun bebeklerimizi....sağlıkla git gel canım inşallah...

Geçmiş olsun canım. yorma kendini..

Bizim doktorumuzda gecen hafta pipi gösterdi ama burayi okudukca korkmaya basladim bi kız bi erkek cinsiyeti degisenler var bizim babamız aliverise başladı bile cinsiyet değişirse kızımız hep mavis giyer heralde bi de doktor folik asit ve progestani biraktirdi ve Elevit verdi ama benim midemi mahvetti gibi geldi acayip gaz gibi sancı yapmaya basladi normalmi kizlar bu

Kızlar selam bugun 12+2 oldum 13. Haftanın ıcındeyız 67kg ile basladım bugun 69,4 geldım cok mu hızlı gıdıyorum cok moralım boZuldu siZde durumlar nasıl

Kızlar selam bugun 12+2 oldum 13. Haftanın ıcındeyız 67kg ile basladım bugun 69,4 geldım cok mu hızlı gıdıyorum cok moralım boZuldu siZde durumlar nasıl
Ben de 13. hafta -3.5 kiloyla gidiyorum ama bu halim zaten 68 çok almamam lazım

eleviti ben iki aydır birer gün arayla kullanıyorum. bende yan etki yapmadı hiç. daha yeni başladıysan hemen bırakma kullan bakalım bi izle. belki yediğin başka bişey yapmıştır.

merhaba arkadaşlar uzun süredir yazamıyorum ama okudum yazdıklarınızı. Doktordan geldik biraz önce amuda kalkmış duruyo benim bızdık %90 kız dedi. Belirtiler kayboldu diye 1 hafta erken gittim şükür herşey yolunda. Bu endişeler yüzünden hamileliğin keyfini bir türlü çıkaramıyorum. Gece 5 gibi uyanıyorum bir daha uyku yok. Kafamda kurup duruyorum. Doktorum balık yiyemiyorum diye omega 3 verdi. Bu arada bilginiz olsun sağlık ocağı hamilelere ücretsiz decavit veriyor. Elevit yerine decavit kullanabilirsiniz. Elevitte hayvansal jelatin kullanılıyor yurt dışından geliyor İslami usullere uygun kesim olmayabilir.

eleviti ben iki aydır birer gün arayla kullanıyorum. bende yan etki yapmadı hiç. daha yeni başladıysan hemen bırakma kullan bakalım bi izle. belki yediğin başka bişey yapmıştır.
Hergun kullaniyorum yeni başladım ama elbette içtikten sonrabasliyor zaten aile hekimine gitmiştim dün o da iki günde bir kullan dedi ne yapacagimi bilemedim

Ben de 65 le hamile kaldım 1,5 kilo almışım yavaş gitsek iyi olacak sanırım. Boyunuz kaç ben 1.72yim biraz boydan yırtsak iyi olurdu.

Bende 15. Haftamdayim 3 kilo aldim banada cok geldi moralim bozuldu ama yapicak bsey yok cokda dikkat etmistim 8 den sonra hic bsey yemedim tatliya cok dusmedim hayirlisi artik bebisler saglikli olsunda kilolari veririz 3 ayda veremeyizde 6 ayda veririz sorun degil

Hergun kullaniyorum yeni başladım ama elbette içtikten sonrabasliyor zaten aile hekimine gitmiştim dün o da iki günde bir kullan dedi ne yapacagimi bilemedim
Önceki gebeliğimde de elevit kullanmıştım. İstersen yatarken almayı dene böylece yan etkiyi daha az hissedersin. Sonra bünye alışır zaten gebelik sonuna hatta emzirme dönemi de dahil kullanacağız. Bir de Demir ilacı başladıysan o da yapabilir. Ben de ikisine başlayacağım ama zaten midem bulanıyor ne zaman içsem diye kara kara düşünüyorum

Bende 60 kilo ile hamile kaldım..şuan 63 kilo geliyorum..doktor çok kilo almışsın dedi, bende kendi çapımda dikkat ediyorum yediklerime..

Ooo brnden iyi ilerliyosun canım bende bulantı bitti hemen şişmeye bsşladım 54 le bsşladım 57 yim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…