Bende çok kusuyodum ama sabah kahvaltısı hariç onun dışında yiyemiyodum hiçte zayıflamadım nasıl bir bü ye varsa kilo almaya elverişliEvet canım bulantı kusmadan
Ben de eksi 9 ile devam ediyorum allahtan kilolu olduğum için bana faydası oldu suan biraz daha iyiyim .Ben de 13. hafta -3.5 kiloyla gidiyorum ama bu halim zaten 68 çok almamam lazım
Çok teşekkürler hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah..Ekledim canim saglikla gelsin oglusun ..
masallah canım ıyı olsun da ben de kum dökuyorum agrılarımdan dun bebege acılde baktılar ıyıydı ama bısey soylemedıler kendı randevum 7subatta ozman belkı soyler doktorum cınsıyetı dıyorum ama daha da 3 hfta var nasıl gecer gercı dünden berı cok korktum ıyı olsunlar da gerısı önemlı degılmişMerhaba canlar, dün kontrolumuz vardı hersey iyi şimdilik şükür, miniğim büyümüş eli ağzındaydi:) 3 hafta sonra 7 subat doğum günüme randevu aldık İnşallah cinsiyetini öğrenmeye gidicez:)
3 hafta nasıl dayancam bilmiyorum şimdiden çok özledim((
175 canım ama göbek cıktı bende normale hic bu kıloda olmamıstımBen de 65 le hamile kaldım 1,5 kilo almışım yavaş gitsek iyi olacak sanırım. Boyunuz kaç ben 1.72yim biraz boydan yırtsak iyi olurdu.
Bende cok yemedım anlamadım zaten tatlıda yemıyorum dedıgın gıbı canım cekmıyor ama aldım maalesefBende 15. Haftamdayim 3 kilo aldim banada cok geldi moralim bozuldu ama yapicak bsey yok cokda dikkat etmistim 8 den sonra hic bsey yemedim tatliya cok dusmedim hayirlisi artik bebisler saglikli olsunda kilolari veririz 3 ayda veremeyizde 6 ayda veririz sorun degil
Dıkkat etsekte alcaz sanırım canımBende 60 kilo ile hamile kaldım..şuan 63 kilo geliyorum..doktor çok kilo almışsın dedi, bende kendi çapımda dikkat ediyorum yediklerime..
Benımlı kılomla cok ılgılı degıl sanırım belkımsuan sadece tartıyorlar sora belkı oda uyarır benıcatterflym canım ben 11+1 deyim 72 ile hamile olduğumu öğrendim şuan 75 kiloyum doktorumda hızlı gittiğim için kızdı ve bir sonraki gidişimdede böyle devam ederse diyetisyene göndereceğini söyledi
Insan yınede onemsıyor canm kotu hısedıyorum knedımı ılerkı aylarda zaten alcaz ama sımdıden ...ben 14+5'teyim. hamile kaldığımda 56'ydım. sonra bulantılardan 54'e düştüm şimdi 55'im. Canım hiç tatlı çekmediği için sanırım çok kilo almıyorum. Doktor da ayda 1,5-2 kilo normal demişti. Sonradan verilir kilolar çok da önemsemeyin bence :)
hayırlısı olsun cnm.. ben daldım pembelere şimdiden inş benimki değişmez..Slm kizlar yeni ciktim eve gidiyoruz. Benim 4. Pasa geliyormus. Saglikla gelsin kuzum ne yapalım basim gozum ustune. Pembe hayallere veda gunum bugun benim.
masallah canım ıyı olsun da ben de kum dökuyorum agrılarımdan dun bebege acılde baktılar ıyıydı ama bısey soylemedıler kendı randevum 7subatta ozman belkı soyler doktorum cınsıyetı dıyorum ama daha da 3 hfta var nasıl gecer gercı dünden berı cok korktum ıyı olsunlar da gerısı önemlı degılmiş
Slm kizlar yeni ciktim eve gidiyoruz. Benim 4. Pasa geliyormus. Saglikla gelsin kuzum ne yapalım basim gozum ustune. Pembe hayallere veda gunum bugun benim.
canim hayırlı olsun şaşırdım ama sağlıklı olsunlar yeterki kiminin hic oğlu olmuyor kiminin kızı Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinSlm kizlar yeni ciktim eve gidiyoruz. Benim 4. Pasa geliyormus. Saglikla gelsin kuzum ne yapalım basim gozum ustune. Pembe hayallere veda gunum bugun benim.
hayırlısı olsun canim sağlıkla gelsin inşallah :)Merhaba kızlar. Bugun bebisimizi gorduk. Iyiydi cok sukur. Ben 16. Haftada 1 kilo almisim. Benim doktorum da kilo almiyorum diye kızıyor. Yemegimi guzel yiyiyorum. Her seyi yiyorum. Bas agrisini sordum. Tansiyona bakti. Normal cikti. Sakin asiri tuzlu ayran falan tuketmw dedi tansiyonu yukseltmek icin. Idrarda hafif enfeksiyon var bol su ic dedi. Kan degerim normal oldugu icin kan ilaci vermedi. Sadece decavite devam et dedi. Kiz oldugu kesinlesti birde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?