2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

catterflym canım ben 11+1 deyim 72 ile hamile olduğumu öğrendim şuan 75 kiloyum doktorumda hızlı gittiğim için kızdı ve bir sonraki gidişimdede böyle devam ederse diyetisyene göndereceğini söyledi

ben 14+5'teyim. hamile kaldığımda 56'ydım. sonra bulantılardan 54'e düştüm şimdi 55'im. Canım hiç tatlı çekmediği için sanırım çok kilo almıyorum. Doktor da ayda 1,5-2 kilo normal demişti. Sonradan verilir kilolar çok da önemsemeyin bence :)

@balinmaz canım bugün bankoda ki kızlara sordum jinekoloji bölümü yönlendiriyor sistem randevu vermez perinatolojye dediler. Zaten alan olarakta jinekolojiğe bağlı. Hangi haftada bakılması gerekiyorsa 1 hafta öncesinden normal jinekoloji doktoruna görünsen onlar yönlendirirmiş canım çıkışta da Perinatoloji 2 ye git orada ki bayanda yardımcı olur diye düşünüyorum.

63 ile hamiş oldum, şuan 13+1 olduk. 62 çıkıyorum.. Hayırlısı sağlıklısı olsun diyelim. 30'unda cinsiyet öğrenicez lakin zaman geçmiyor..

Merhaba canlar, dün kontrolumuz vardı hersey iyi şimdilik şükür, miniğim büyümüş eli ağzındaydi:) 3 hafta sonra 7 subat doğum günüme randevu aldık İnşallah cinsiyetini öğrenmeye gidicez:)
3 hafta nasıl dayancam bilmiyorum şimdiden çok özledim((

Ben sen bugün doktora gittim 11*4 günlük hamileyim Bi sonraki kontrolüm 10 şubatta..doktor henüz genital organı oluşmamış deri..acaba kız ya da erkek de geç oluşma gibi bir ayrım var mı..

masallah canım ıyı olsun da ben de kum dökuyorum agrılarımdan dun bebege acılde baktılar ıyıydı ama bısey soylemedıler kendı randevum 7subatta ozman belkı soyler doktorum cınsıyetı dıyorum ama daha da 3 hfta var nasıl gecer gercı dünden berı cok korktum ıyı olsunlar da gerısı önemlı degılmiş

Ben de 65 le hamile kaldım 1,5 kilo almışım yavaş gitsek iyi olacak sanırım. Boyunuz kaç ben 1.72yim biraz boydan yırtsak iyi olurdu.
175 canım ama göbek cıktı bende normale hic bu kıloda olmamıstım
Bende cok yemedım anlamadım zaten tatlıda yemıyorum dedıgın gıbı canım cekmıyor ama aldım maalesef
Bende 60 kilo ile hamile kaldım..şuan 63 kilo geliyorum..doktor çok kilo almışsın dedi, bende kendi çapımda dikkat ediyorum yediklerime..
Dıkkat etsekte alcaz sanırım canım
Benımlı kılomla cok ılgılı degıl sanırım belkımsuan sadece tartıyorlar sora belkı oda uyarır benı

Insan yınede onemsıyor canm kotu hısedıyorum knedımı ılerkı aylarda zaten alcaz ama sımdıden ...

Merhaba kızlar. Bugun bebisimizi gorduk. Iyiydi cok sukur. Ben 16. Haftada 1 kilo almisim. Benim doktorum da kilo almiyorum diye kızıyor. Yemegimi guzel yiyiyorum. Her seyi yiyorum. Bas agrisini sordum. Tansiyona bakti. Normal cikti. Sakin asiri tuzlu ayran falan tuketmw dedi tansiyonu yukseltmek icin. Idrarda hafif enfeksiyon var bol su ic dedi. Kan degerim normal oldugu icin kan ilaci vermedi. Sadece decavite devam et dedi. Kiz oldugu kesinlesti birde:)

catterflym bnm ilk doğumdaki kilolar duruyor 65 kiloydum 68 cıktım şimdiden 3 kilo aldım.. kiloyu hiç sevmiyorum veyapıştı üstüme süt veremediğim için oğlumda kilolar kaldı diyet sporda yapamadım.. kilo üstüne kilo olacak düşünmek istemiyorum sonumu..
Slm kizlar yeni ciktim eve gidiyoruz. Benim 4. Pasa geliyormus. Saglikla gelsin kuzum ne yapalım basim gozum ustune. Pembe hayallere veda gunum bugun benim.
hayırlısı olsun cnm.. ben daldım pembelere şimdiden inş benimki değişmez..

Ne güzel ayni günmüş randevumuz:) cok geçmiş olsun ya İnşallah dua et iyi olsun bebisler 3 hafta beklemek gerçekten cok zor, eğer dayanamazsan devlete git bari dicem ama yani bir başka doktora iyimi kötümü bi öğrenmiş olursun

Slm kizlar yeni ciktim eve gidiyoruz. Benim 4. Pasa geliyormus. Saglikla gelsin kuzum ne yapalım basim gozum ustune. Pembe hayallere veda gunum bugun benim.

Gözün aydın canm sende ogrenmissin cinsiyeti hadi hayırlısı olsun inşallah

canim hayırlı olsun şaşırdım ama sağlıklı olsunlar yeterki kiminin hic oğlu olmuyor kiminin kızı Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

hayırlısı olsun canim sağlıkla gelsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…