Hayırlı olsun canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canımSlm kizlar yeni ciktim eve gidiyoruz. Benim 4. Pasa geliyormus. Saglikla gelsin kuzum ne yapalım basim gozum ustune. Pembe hayallere veda gunum bugun benim.
Sağlıkla gelsin inşallah minnoş kızın canım benim kıskandım keşke bemde az kilo alsamMerhaba kızlar. Bugun bebisimizi gorduk. Iyiydi cok sukur. Ben 16. Haftada 1 kilo almisim. Benim doktorum da kilo almiyorum diye kızıyor. Yemegimi guzel yiyiyorum. Her seyi yiyorum. Bas agrisini sordum. Tansiyona bakti. Normal cikti. Sakin asiri tuzlu ayran falan tuketmw dedi tansiyonu yukseltmek icin. Idrarda hafif enfeksiyon var bol su ic dedi. Kan degerim normal oldugu icin kan ilaci vermedi. Sadece decavite devam et dedi. Kiz oldugu kesinlesti birde:)
catterflym bnm ilk doğumdaki kilolar duruyor 65 kiloydum 68 cıktım şimdiden 3 kilo aldım.. kiloyu hiç sevmiyorum veyapıştı üstüme süt veremediğim için oğlumda kilolar kaldı diyet sporda yapamadım.. kilo üstüne kilo olacak düşünmek istemiyorum sonumu..
hayırlısı olsun cnm.. ben daldım pembelere şimdiden inş benimki değişmez..
Galıba canım ama sen benden 1 ay ondesınbende 51 ile hamile kaldim 54 çıkıyorum herkesin 3 kilo fazla çıkıyor sanırım normal
Slm kizlar yeni ciktim eve gidiyoruz. Benim 4. Pasa geliyormus. Saglikla gelsin kuzum ne yapalım basim gozum ustune. Pembe hayallere veda gunum bugun benim.
Calisiyorum. Gunduz yorgunlugu sebep olabilir dedi. Bilgisayar basinda vakit harciyorsan o sebep olabilir dedi. Gozluk kullaniyorum ondan kaynaklanabilir dedi. Bas agrisi oldugunda karanlik bir odaya gec uzan dinlen dedi.Sağlıkla gelsin inşallah minnoş kızın canım benim kıskandım keşke bemde az kilo alsamaslında evet benimde kan değerim normal banada kan ilacı vermeye gerek yoktur . Benimde baş ağrım çok tansiyonum düşük ama sürekli sebep ne olabilir dedi canım dr başka
Merhaba kızlar. Bugun bebisimizi gorduk. Iyiydi cok sukur. Ben 16. Haftada 1 kilo almisim. Benim doktorum da kilo almiyorum diye kızıyor. Yemegimi guzel yiyiyorum. Her seyi yiyorum. Bas agrisini sordum. Tansiyona bakti. Normal cikti. Sakin asiri tuzlu ayran falan tuketmw dedi tansiyonu yukseltmek icin. Idrarda hafif enfeksiyon var bol su ic dedi. Kan degerim normal oldugu icin kan ilaci vermedi. Sadece decavite devam et dedi. Kiz oldugu kesinlesti birde:)
Bende pc erkeni felanda yok belkide benim kızım çok gürültü yapıyo ondandır o zaman benimkide sanırım saol canım benimCalisiyorum. Gunduz yorgunlugu sebep olabilir dedi. Bilgisayar basinda vakit harciyorsan o sebep olabilir dedi. Gozluk kullaniyorum ondan kaynaklanabilir dedi. Bas agrisi oldugunda karanlik bir odaya gec uzan dinlen dedi.
Olsun canım saglıklı olsunda dedigin gibi 4tane kızın gibi gelinin olsun insallahSlm kizlar yeni ciktim eve gidiyoruz. Benim 4. Pasa geliyormus. Saglikla gelsin kuzum ne yapalım basim gozum ustune. Pembe hayallere veda gunum bugun benim.
catterflym bnm ilk doğumdaki kilolar duruyor 65 kiloydum 68 cıktım şimdiden 3 kilo aldım.. kiloyu hiç sevmiyorum veyapıştı üstüme süt veremediğim için oğlumda kilolar kaldı diyet sporda yapamadım.. kilo üstüne kilo olacak düşünmek istemiyorum sonumu..
Ayy canim benim hepp merak ettim seni kismet boyleymis demekki rabbim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin..Slm kizlar yeni ciktim eve gidiyoruz. Benim 4. Pasa geliyormus. Saglikla gelsin kuzum ne yapalım basim gozum ustune. Pembe hayallere veda gunum bugun benim.
Neden sut veremedin acaba,bende cok korkuyorum o durumdan annem beni 6 ay emzirmis kardeslerimizde o sekilde.genetikdir diye endiseleniyorumcatterflym bnm ilk doğumdaki kilolar duruyor 65 kiloydum 68 cıktım şimdiden 3 kilo aldım.. kiloyu hiç sevmiyorum veyapıştı üstüme süt veremediğim için oğlumda kilolar kaldı diyet sporda yapamadım.. kilo üstüne kilo olacak düşünmek istemiyorum sonumu..
Ay cok sanssizlik olmus canim ya ne diyelim gec olsun guc olmasin az daha sabir canimKızlar ya moralim bozuldu, ben sabırsızlıkla beklerken kanda dna yetersiz geldi diye mail geldi, tekrar kan vermem gerekiyomus Kafayı yicem ya.Bi daha beklicem o kadar.off
Canım geç olsun güç olmasın inşallah iyi sonuclar alacaksınKızlar ya moralim bozuldu, ben sabırsızlıkla beklerken kanda dna yetersiz geldi diye mail geldi, tekrar kan vermem gerekiyomus Kafayı yicem ya.Bi daha beklicem o kadar.off
Canım bende 18.haftanın içindeyim hala şüpheeliyim benimde 1 oğlum var dr kız dedi bidahaki aya netleşir dedi senin 16. Haftada belli oldu cinsiyeti yanılma payı olmaz dimi bende başta sağlıklı olsun ama kız istiyorum rabbim hayırlısını versin..Bugun bebegimin cinsiyeti belli oldu al_pi ekle lutfen biricik ogluma biricik kiz kardes geliyomus Allahima bin sukir gonlume gore verdi insallh saglikli hayirlisiyla dogumuna da buyutmeyide nasip etsin Rabbim
Sagol cnm, aynen nasibimde yine oglan varmis. Bir burukluk oldu ilk bir saat atlatiyorum yavas yavas. Rabb45w41Ayy canim benim hepp merak ettim seni kismet boyleymis demekki rabbim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin..
Amin ins. Cnm :) sagolasinOlsun canım saglıklı olsunda dedigin gibi 4tane kızın gibi gelinin olsun insallah
Şansızlığa bak .. olsun cnm sağlıklı olsunda varsın bklersin..Kızlar ya moralim bozuldu, ben sabırsızlıkla beklerken kanda dna yetersiz geldi diye mail geldi, tekrar kan vermem gerekiyomus Kafayı yicem ya.Bi daha beklicem o kadar.off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?