2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kizlar yeni ciktim eve gidiyoruz. Benim 4. Pasa geliyormus. Saglikla gelsin kuzum ne yapalım basim gozum ustune. Pembe hayallere veda gunum bugun benim.
Hayırlı olsun canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canım

Sağlıkla gelsin inşallah minnoş kızın canım benim kıskandım keşke bemde az kilo alsam aslında evet benimde kan değerim normal banada kan ilacı vermeye gerek yoktur . Benimde baş ağrım çok tansiyonum düşük ama sürekli sebep ne olabilir dedi canım dr başka

Yanı cok asırıda yemedım ama nasıl aldım anlamadım

bende 51 ile hamile kaldim 54 çıkıyorum herkesin 3 kilo fazla çıkıyor sanırım normal
Galıba canım ama sen benden 1 ay ondesın

Slm kizlar yeni ciktim eve gidiyoruz. Benim 4. Pasa geliyormus. Saglikla gelsin kuzum ne yapalım basim gozum ustune. Pembe hayallere veda gunum bugun benim.

Hakkınızda hayırlısı olsun canım, hayırlı evlat olsun inşAllah
Senin de değişti yaa bende evham yapıyorum değişecek mi diye

Calisiyorum. Gunduz yorgunlugu sebep olabilir dedi. Bilgisayar basinda vakit harciyorsan o sebep olabilir dedi. Gozluk kullaniyorum ondan kaynaklanabilir dedi. Bas agrisi oldugunda karanlik bir odaya gec uzan dinlen dedi.

MaşAllah kesinleşen kızına
Benim dr.umda almıyorum diye kızıyor, +1kgyim ama bende fena iştahsızlık var

Calisiyorum. Gunduz yorgunlugu sebep olabilir dedi. Bilgisayar basinda vakit harciyorsan o sebep olabilir dedi. Gozluk kullaniyorum ondan kaynaklanabilir dedi. Bas agrisi oldugunda karanlik bir odaya gec uzan dinlen dedi.
Bende pc erkeni felanda yok belkide benim kızım çok gürültü yapıyo ondandır o zaman benimkide sanırım saol canım benim

Ben doğum kilolarını vermiştim ne sporlarla diyetisyenle, bebek isteyince tahlillerimde demirim çok düşük çıktı 30demir iğnesi ve 4aylık tedavi sonucu +5kg aldım, hamile kalınca ondan almamış olabilirim alıcağımı önden aldım zaten

Kızlar ya moralim bozuldu, ben sabırsızlıkla beklerken kanda dna yetersiz geldi diye mail geldi, tekrar kan vermem gerekiyomus Kafayı yicem ya.Bi daha beklicem o kadar.off

Ayy canim benim hepp merak ettim seni kismet boyleymis demekki rabbim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin..

Neden sut veremedin acaba,bende cok korkuyorum o durumdan annem beni 6 ay emzirmis kardeslerimizde o sekilde.genetikdir diye endiseleniyorum

Kızlar ya moralim bozuldu, ben sabırsızlıkla beklerken kanda dna yetersiz geldi diye mail geldi, tekrar kan vermem gerekiyomus Kafayı yicem ya.Bi daha beklicem o kadar.off
Ay cok sanssizlik olmus canim ya ne diyelim gec olsun guc olmasin az daha sabir canim

Bugun bebegimin cinsiyeti belli oldu al_pi ekle lutfen biricik ogluma biricik kiz kardes geliyomus Allahima bin sukir gonlume gore verdi insallh saglikli hayirlisiyla dogumuna da buyutmeyide nasip etsin Rabbim
Canım bende 18.haftanın içindeyim hala şüpheeliyim benimde 1 oğlum var dr kız dedi bidahaki aya netleşir dedi senin 16. Haftada belli oldu cinsiyeti yanılma payı olmaz dimi bende başta sağlıklı olsun ama kız istiyorum rabbim hayırlısını versin..

Son düzenleme:
Bir-Yolcu sana doktor kıza benziyor demisti galiba dimi nub fotomada sen bana benimkine benziyor demistin simdi bende acaba benimkide erkekmi diyorum herkes kız demisti nuba gore bende gittim ögrenemedim 3hafta sonraya kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…