2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Neden sut veremedin acaba,bende cok korkuyorum o durumdan annem beni 6 ay emzirmis kardeslerimizde o sekilde.genetikdir diye endiseleniyorum
genetik olduğunu sanmam annem emzirmiş hep ablalarım biri sütü olmadığından sadece emziremedi..benimkide göğüs ucum hiç yoktu neyaptıysak olmadı oğlumda memeyi aramadı memeye gelince cığlık cığlığa..çok uğraştım sağdım fayda etmedi.. mamayla büyüdü şimdi 9 aylık

Sinirlerim çok bozuldu ya, sinirden ağlıyorum, bugüne kadar zor beklemistim.10 gün nasıl geçecek, bari bu kadar beklemeye iyi sonuç gelse, gücüm kalmadı artık.

Bir-Yolcu sana doktor kıza benziyor demisti galiba dimi nub fotomada sen bana benimkine benziyor demistin simdi bende acaba benimkide erkekmi diyorum herkes kız demisti nuba gore bende gittim ögrenemedim 3hafta sonraya kaldi
Yuzde 80 kiz demisti nubuda paraleldi ama hic belli olmuyor ki cnm. Nasipte ne varsa o geliyor. Vardir vermiyorsa bir bildigi diyorum. Hayirlisi olsun cnm ins.senin icinde

Yuzde 80 kiz demisti nubuda paraleldi ama hic belli olmuyor ki cnm. Nasipte ne varsa o geliyor. Vardir vermiyorsa bir bildigi diyorum. Hayirlisi olsun cnm ins.senin icinde
Insallah canim nasip kısmet demekki hakkında boylesi hayırlıymıs

Sinirlerim çok bozuldu ya, sinirden ağlıyorum, bugüne kadar zor beklemistim.10 gün nasıl geçecek, bari bu kadar beklemeye iyi sonuç gelse, gücüm kalmadı artık.
Cok haklısın canım biz bi cinsiyet icin nasıl bekliycez diyoruz insallah sonunda cok güzel haberler alıcaksın

Cok haklısın canım biz bi cinsiyet icin nasıl bekliycez diyoruz insallah sonunda cok güzel haberler alıcaksın
Inanin sağlıklı olsun da cinsiyet hiç önemli değil. Ben bunu çooook iyi anladım. .inşallah canım, çok zor bir süreç.

Kızlar ya moralim bozuldu, ben sabırsızlıkla beklerken kanda dna yetersiz geldi diye mail geldi, tekrar kan vermem gerekiyomus Kafayı yicem ya.Bi daha beklicem o kadar.off

Canım imtihan işte ya iyi düşün inşAllah sabrın sonu selamettir

Neden sut veremedin acaba,bende cok korkuyorum o durumdan annem beni 6 ay emzirmis kardeslerimizde o sekilde.genetikdir diye endiseleniyorum

Hiç endişelenme canım, tedirginlik evham üzüntü sıkıntı olduğun zaman süt problemi oluyor, iyi düşün iyi olsun, annem bizi hep 3 ay emzirebilmiş ben 15ay emzirdim ki oğlum kendi bıraktı

Emzirmek tamamen çocuğun nasip işi ya, benimde göğüs ucum yoktu tutturamıyorduk, ama oğlumda sürekli emme isteği vardı, bebek hemşiresi Allah razı olsun, aventingögüs ucundan aldırmış eşime, çeke çeke büyüttü
Sarılık olunca üzüntüden sütüm kaçtı, iki gün boş memeyi eme eme geri getirdi yavrucağızım, nasipte varsa birşekilde oluyor, yoksa da vardır bir hayır demek lazım

Kızlar ya moralim bozuldu, ben sabırsızlıkla beklerken kanda dna yetersiz geldi diye mail geldi, tekrar kan vermem gerekiyomus Kafayı yicem ya.Bi daha beklicem o kadar.off
Canım benim stres yapma vardır bi hayır bunda da inşallah konuşursun erkene alırlar senin testini sıkıştırma payın olur çok bekletmezler inşallah

Canım benim stres yapma vardır bi hayır bunda da inşallah konuşursun erkene alırlar senin testini sıkıştırma payın olur çok bekletmezler inşallah
En az 1 hafta beklicem canım malesef, hayırlısı inşallah.

Canım çok haklısın ama moralini bozma, gör bak güzel sonuç alacaksın. Bu gittiğimizde benim doktorum da bu testten bahsetti, annenin kanında bebeğe ait hücreler dolanıyor onu arayıp bulmak ve yeterli olması lazım tabi.. beklemek çok zordur Eminim Allah sana sabrını versin içini ferah tut lütfen..

Sea41 canım üzülme vardır bir hayır inş en azından kötü haber almadığına sevin geç olsunda iyi haber olsun inş. Bende bugün hastanedeydin bebekte ki organ anomalilerinden hiç birinde düzelme olmadığı için testi hızlandırdılar kurula sunmak için 1 hafta içinde çıkarmış sonrasında kurula sunup bebeğimi alıcaklar Rabbim hayırlısını versin hakkınızda kimseyi evlatla sınamasın 10 ay bekledim ben bu bebeği kısmet böyleymiş elden ne gelir dualarım seninle canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…