- 3 Ekim 2015
- 1.257
- 1.707
- 133
- 38
genetik olduğunu sanmam annem emzirmiş hep ablalarım biri sütü olmadığından sadece emziremedi..benimkide göğüs ucum hiç yoktu neyaptıysak olmadı oğlumda memeyi aramadı memeye gelince cığlık cığlığa..çok uğraştım sağdım fayda etmedi.. mamayla büyüdü şimdi 9 aylıkNeden sut veremedin acaba,bende cok korkuyorum o durumdan annem beni 6 ay emzirmis kardeslerimizde o sekilde.genetikdir diye endiseleniyorum
Yuzde 80 kiz demisti nubuda paraleldi ama hic belli olmuyor ki cnm. Nasipte ne varsa o geliyor. Vardir vermiyorsa bir bildigi diyorum. Hayirlisi olsun cnm ins.senin icindeBir-Yolcu sana doktor kıza benziyor demisti galiba dimi nub fotomada sen bana benimkine benziyor demistin simdi bende acaba benimkide erkekmi diyorum herkes kız demisti nuba gore bende gittim ögrenemedim 3hafta sonraya kaldi
Insallah canim nasip kısmet demekki hakkında boylesi hayırlıymısYuzde 80 kiz demisti nubuda paraleldi ama hic belli olmuyor ki cnm. Nasipte ne varsa o geliyor. Vardir vermiyorsa bir bildigi diyorum. Hayirlisi olsun cnm ins.senin icinde
Cok haklısın canım biz bi cinsiyet icin nasıl bekliycez diyoruz insallah sonunda cok güzel haberler alıcaksınSinirlerim çok bozuldu ya, sinirden ağlıyorum, bugüne kadar zor beklemistim.10 gün nasıl geçecek, bari bu kadar beklemeye iyi sonuç gelse, gücüm kalmadı artık.
Inanin sağlıklı olsun da cinsiyet hiç önemli değil. Ben bunu çooook iyi anladım. .inşallah canım, çok zor bir süreç.Cok haklısın canım biz bi cinsiyet icin nasıl bekliycez diyoruz insallah sonunda cok güzel haberler alıcaksın
Kızlar ya moralim bozuldu, ben sabırsızlıkla beklerken kanda dna yetersiz geldi diye mail geldi, tekrar kan vermem gerekiyomus Kafayı yicem ya.Bi daha beklicem o kadar.off
Neden sut veremedin acaba,bende cok korkuyorum o durumdan annem beni 6 ay emzirmis kardeslerimizde o sekilde.genetikdir diye endiseleniyorum
Aynen oyle dogru diyorsun canım rabbim saglıkla sınamasın hic birimiziInanin sağlıklı olsun da cinsiyet hiç önemli değil. Ben bunu çooook iyi anladım. .inşallah canım, çok zor bir süreç.
genetik olduğunu sanmam annem emzirmiş hep ablalarım biri sütü olmadığından sadece emziremedi..benimkide göğüs ucum hiç yoktu neyaptıysak olmadı oğlumda memeyi aramadı memeye gelince cığlık cığlığa..çok uğraştım sağdım fayda etmedi.. mamayla büyüdü şimdi 9 aylık
Inşallah canım, Sağol.Canım imtihan işte ya iyi düşün inşAllah sabrın sonu selamettir
Şanssızlık benim yakami bıraksın artık ya çok yoruldum. .sabır, sabır, sabır. .Ay cok sanssizlik olmus canim ya ne diyelim gec olsun guc olmasin az daha sabir canim
Canım benim stres yapma vardır bi hayır bunda da inşallah konuşursun erkene alırlar senin testini sıkıştırma payın olur çok bekletmezler inşallahKızlar ya moralim bozuldu, ben sabırsızlıkla beklerken kanda dna yetersiz geldi diye mail geldi, tekrar kan vermem gerekiyomus Kafayı yicem ya.Bi daha beklicem o kadar.off
En az 1 hafta beklicem canım malesef, hayırlısı inşallah.Canım benim stres yapma vardır bi hayır bunda da inşallah konuşursun erkene alırlar senin testini sıkıştırma payın olur çok bekletmezler inşallah
Bugundu canım yine ogrenemedim cimsiyetini bacakları capraz yapmıs gostermedi 3hafta sonra gidicem bidaha
Az daha sabır kuzum inşallah sabrının sonu selamet olacak 1 hafta sonra sevinicez inşallahEn az 1 hafta beklicem canım malesef, hayırlısı inşallah.
Canım çok haklısın ama moralini bozma, gör bak güzel sonuç alacaksın. Bu gittiğimizde benim doktorum da bu testten bahsetti, annenin kanında bebeğe ait hücreler dolanıyor onu arayıp bulmak ve yeterli olması lazım tabi.. beklemek çok zordur Eminim Allah sana sabrını versin içini ferah tut lütfen..Kızlar ya moralim bozuldu, ben sabırsızlıkla beklerken kanda dna yetersiz geldi diye mail geldi, tekrar kan vermem gerekiyomus Kafayı yicem ya.Bi daha beklicem o kadar.off
Bugundu canım yine ogrenemedim cimsiyetini bacakları capraz yapmıs gostermedi 3hafta sonra gidicem bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?