2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı


Testten güzel haberler gelir inşAllah canım, herşey Allahtan tabii dua etmek elimizden gelen
 
Sea41 nıfty test yaptırmıştın dimi ? Ne kadar kan aldı ki senden ? Ben de nıfty yaptırdım evden aldılar kanı irice bir tüp alındı benden de bekliyoruz bakalım hayırlısı , sen kaça yaptırmıştın ayrıca? Sonuç iyi çıkacaktır benim içime öyle doğuyor, rıza madazlı diye bir prof var durumun müsaitse bu arada ona da gidebilirsin
 

Bende Sea41 e Rıza beyi önermiştim, ona gidiyorum benimde riskli gebelik grubuna giriyor, ama inşAllah sonuçları iyi çıkar da gerek kalmaz
 
Evet canım nifty yaptırdım, başka bir forumdan bi arkadaş a da öyle olmuş, dna yetersiz diye tekrar kan almışlar. Ben izmitte vermistim kani, şimdi tekirdagdayim, burda eve gelip kan alacaklar yarın. Çok yipratici bir süreç, önceki kayıplar da yipratmisti zaten.Benden de 1 tüp kan aldılar, 1750 tlye yaptırdım.Sen ne kadara yaptırdın? Eğer yine dna yetersiz gelirse paranızı iade edeceğiz dediler.Bebegin haftası ilerledigi için dna yeterli gelir bu sefer dediler, inşallah. Yoruldum, tükendim.
 
Çok zor gerçekten, senin için çok üzüldüm, Allah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah. Allah sana sabır versin, şimdiden geçmiş olsun. Allah razı olsun, benim de dualarım seninle.Rabbim yardımcın olsun. Başka diyecek söz bulamıyorum.
 
Senin ne zaman belli oluyor sonuç? Sen kaç haftaliksin canım?
 
Canim benim rabbim yar ve yardimciniz olsun.hakkinizda hayirlisi olsun.kelimelerin degeri yok.sadece dua ediyorum sizlere bizlere
 

Amin canım Allah razı olsun Rabbim hayırlısını versin artık bu bebeğimde Ümit kalmadı inş yine nasip olur buda bir sınav napalım. Keşke düzelme ihtimali olsa doğumdan sonra ne gerekirse yaparız o kadar alar çok bekledik ki bu bebeği çoğu insan kıyılır mı diye düşünüyor Emin'im ama hem kalbinde hem beyninde anomali var karaciğerinde büyüme, göbek kordonunda kist var makat oluşmamış ve hiç birinde düzelme olmuyor ne yazık ki içim yanıyor ama küçük bi canı bu şekilde sırf kendimizi tatmin etmek için dünyaya getirmek bence en büyük günah. Ama içim bi türlü rahat etmiyor. Kafayı yicem kızlar çok çok zor Rabbim sabır versin.
 
Canım Allah bilir ama bu kadar anomalisi olan bebek zaten yaşayamaz. Keşke tedavisi olan bişey olsaydı da dünyaya getirseydin, Allah'ın takdiri.Bunda senin bi suçun yok için rahat olsun canım. Kader napalım, acini çok iyi anlıyorum, inşallah kısa sürede atlatirsin.
 
Ben 1650 tl ödedim , 14+5 im şuan , cumartesi başladılar çalışmaya güya ,öyle mesaj geldi bakalım ne zmn sonuçlanacak , rıza hoca genelde bunda bişey yok deyip ferahlattığı için ona git demiştim ben , o çok profesyonel ve tecrübeli bu konuda
 
7-10 işgünü içinde belli olur demişlerdi bize, bugün tam7 işgünü olmuştu, belki belli olur diye beklerken öyle haber geldi.inan artik dr.a gidip olumsuz bişey duycam diye gitmek istemiyorum. Bi sonuç çıksın da bakalım canım.
 
eleviti ben iki aydır birer gün arayla kullanıyorum. bende yan etki yapmadı hiç. daha yeni başladıysan hemen bırakma kullan bakalım bi izle. belki yediğin başka bişey yapmıştır.
bende elevit kullanıyorum her gün sabahları içiyorum tok karınla. ilk zamanlar sabah içtiğim ilaç akşama kadar boğazımda kalıyordu. şimdi bir de omega 3 kullanıyorum. sonrasında onu içiyorum daha büyük olduğu için sanki rahatlatıyor beni. birde elevitin kokusu çok kötü. nefes almadan bardak elimde ağzıma atıp hemen su içiyorum. böylelikle kokusunu da almıyorum.
 
Şanssızlık benim yakami bıraksın artık ya çok yoruldum. .sabır, sabır, sabır. .
canım başına gelen şanssızlık bu olsun. ağlayacağın günlerde bugün olsun. ama bebeğin sağlıklı olsun inşallah bu üzülmelerin en geç 1 hafta sonra son bulsun. allahım sana bolca kuvvet versin... inan hep aklımdasın. hayırlı ve mutlu haberlerini duyarız inşallah.. sevgilerrr
 
Son düzenleme:
Sinirlerim çok bozuldu ya, sinirden ağlıyorum, bugüne kadar zor beklemistim.10 gün nasıl geçecek, bari bu kadar beklemeye iyi sonuç gelse, gücüm kalmadı artık.
canim moralini bozma hayırlısıyla gecicek ve sonuçların iyi cikicak
 
hepimizn hayatı bir sınav senin sınavında bu olsa gerek. insan güzel haberler alınca bir sürü şey söylüyor ama böyle haberlerde dilimiz tutuluyor sanki. çok üzüldüm çok büyük geçmiş olsun. allahım en güzel en doğru zamanda kollarına sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah
 
Amin inşallah canım, teşekkür ederim desteğin için. .
 
Neler çektiğimi allah bilir kısmetinde yokmuş diyorum.. goğüs ucunu bende aldım ama oda olmadı. Bu cocuğumda kimseyi dinlemiyecem ve bi odaya kapanıp yanlızca onu emzirmek için uğraşıcam diyorum ama işte oğlum cok küçük onuda ihmal etmek istemiyorum.. inş aynı şeyleri yaşamam..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…