Sende baya gec ögrenmissin ben oğlumu 12 de ögrenmistim buna kız tahminindemi bulunmustu doktorunHeyecan yaptırıyor desene
hayırlısı
Biz oğlumda ilk 19da öğrenebilmiştik, şimdi de kesinleşmesi 18 olucak heralde
Ayyy ne zormuş ya bende merak ediyorum. cuma randevum var öğrenirim inşallah. bu arada hastanede ki hemşire de 20. haftasında öğrenmiş oğlunu. dilerim ben cuma öğrenirim.Sende baya gec ögrenmissin ben oğlumu 12 de ögrenmistim buna kız tahminindemi bulunmustu doktorun
Insan ister istemez merak ediyor oglumda hic merakım yoktu erkenden doktor söyledi bu 2.ci oldugu icin insan daha cok merak ediyor saglıklı hayırlı evlat olsunlar illaki ögrenicez napalımAyyy ne zormuş ya bende merak ediyorum. cuma randevum var öğrenirim inşallah. bu arada hastanede ki hemşire de 20. haftasında öğrenmiş oğlunu. dilerim ben cuma öğrenirim.
eşim stres yapıyor beni ondan etkileniyorum aslında hiç merak etmiyordum ilk çocuğum ne de olsa... ama söyleye söyleye ne hale getirdi beni
Allah yardımcın olsun canım rabbimin takdiri hepimiz sınanıyoruzAmin canım Allah razı olsun Rabbim hayırlısını versin artık bu bebeğimde Ümit kalmadı inş yine nasip olur buda bir sınav napalım. Keşke düzelme ihtimali olsa doğumdan sonra ne gerekirse yaparız o kadar alar çok bekledik ki bu bebeğiçoğu insan kıyılır mı diye düşünüyor Emin'im ama hem kalbinde hem beyninde anomali var karaciğerinde büyüme, göbek kordonunda kist var makat oluşmamış ve hiç birinde düzelme olmuyor ne yazık ki içim yanıyor ama küçük bi canı bu şekilde sırf kendimizi tatmin etmek için dünyaya getirmek bence en büyük günah. Ama içim bi türlü rahat etmiyor. Kafayı yicem kızlar çok çok zor Rabbim sabır versin.
Çok sagol canim aldim bakalim randevu insallah hallolur benimdeAmine Busra canım bugün bankoda ki kızlara sordum jinekoloji bölümü yönlendiriyor sistem randevu vermez perinatolojye dediler. Zaten alan olarakta jinekolojiğe bağlı. Hangi haftada bakılması gerekiyorsa 1 hafta öncesinden normal jinekoloji doktoruna görünsen onlar yönlendirirmiş canım çıkışta da Perinatoloji 2 ye git orada ki bayanda yardımcı olur diye düşünüyorum.
Sea41 canım üzülme vardır bir hayır inş en azından kötü haber almadığına sevin geç olsunda iyi haber olsun inş. Bende bugün hastanedeydin bebekte ki organ anomalilerinden hiç birinde düzelme olmadığı için testi hızlandırdılar kurula sunmak için 1 hafta içinde çıkarmış sonrasında kurula sunup bebeğimi alıcaklar Rabbim hayırlısını versin hakkınızda kimseyi evlatla sınamasın 10 ay bekledim ben bu bebeği kısmet böyleymiş elden ne gelir dualarım seninle canım.
Cnm rabbim hayrlı guzel haberler aldrsn sana insallah minik melegini korusun saklasınn içimdn bi ses bebişinn bseyi yok dio cnm uzme kndniEn az 1 hafta beklicem canım malesef, hayırlısı inşallah.
Inşallah canım benim..Elimde değil, zaten çok pimpirikliyimdir, böyle şeyler olunca iyice takiyorum.Cnm rabbim hayrlı guzel haberler aldrsn sana insallah minik melegini korusun saklasınn içimdn bi ses bebişinn bseyi yok dio cnm uzme kndni
Baska cocugun vardı senın dmi inanki bak onun gbi sapasaglam olckInşallah canım benim..Elimde değil, zaten çok pimpirikliyimdir, böyle şeyler olunca iyice takiyorum.
Selam tatlım naptın öğrenebildin mi? Benim heyecan gittikçe artıyor yaklaştıkçaSelam canım benimde bugun kontrolüm daha önce tahminde bile bulunmadılar inşallah bu sefer ögrenirim :)
Sende baya gec ögrenmissin ben oğlumu 12 de ögrenmistim buna kız tahminindemi bulunmustu doktorun
Ayyy ne zormuş ya bende merak ediyorum. cuma randevum var öğrenirim inşallah. bu arada hastanede ki hemşire de 20. haftasında öğrenmiş oğlunu. dilerim ben cuma öğrenirim.
eşim stres yapıyor beni ondan etkileniyorum aslında hiç merak etmiyordum ilk çocuğum ne de olsa... ama söyleye söyleye ne hale getirdi beni
ayy inanmıyorum -9 ne demek kız sen hiçmi birşey yemiyorsun neyse şimdiden sonra daha dikatli beslen inşallah zaten şimdiye kadar bebek senin yediklerinden değil depolardan tükettiBen de eksi 9 ile devam ediyorum allahtan kilolu olduğum için bana faydası oldu suan biraz daha iyiyim .
Evet canım, 5 yaşında bir oğlum var sağlıklı maşallah. .inşallah canımBaska cocugun vardı senın dmi inanki bak onun gbi sapasaglam olck
sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah canım farklı meyve güzel olurdu ama hayırlısını Rabbim bilir.Slm kizlar yeni ciktim eve gidiyoruz. Benim 4. Pasa geliyormus. Saglikla gelsin kuzum ne yapalım basim gozum ustune. Pembe hayallere veda gunum bugun benim.
Ögrenemedim yine bacaklarını capraz yapmıs goremiyorum dedi doktor 3hafta sonraya kaldıkSelam tatlım naptın öğrenebildin mi? Benim heyecan gittikçe artıyor yaklaştıkça
Insallah kızdır canımBenimkiler böyle oluyor, hep pozisyon ters, hem kendi drumuz hemde gittiğim professör kesin diyemem ama kız dedi, dün gidince yine dr kız gibi dedi ama netleşmeden moda girmek istemiyorum, oğlumda 19a kDar hiç görememişti drumuz, bunda 13de kız dendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?