2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sende baya gec ögrenmissin ben oğlumu 12 de ögrenmistim buna kız tahminindemi bulunmustu doktorun
Ayyy ne zormuş ya bende merak ediyorum. cuma randevum var öğrenirim inşallah. bu arada hastanede ki hemşire de 20. haftasında öğrenmiş oğlunu. dilerim ben cuma öğrenirim.
eşim stres yapıyor beni ondan etkileniyorum aslında hiç merak etmiyordum ilk çocuğum ne de olsa... ama söyleye söyleye ne hale getirdi beni

Insan ister istemez merak ediyor oglumda hic merakım yoktu erkenden doktor söyledi bu 2.ci oldugu icin insan daha cok merak ediyor saglıklı hayırlı evlat olsunlar illaki ögrenicez napalım

ALYALAL cnm cok üzüldüm.. rabbim aratmasın hemen tekrar hamile kalır sağlıklı bi gebeliğin olur inş.. elden bişey gelmiyor nedesek ki acını hafifletelim.. ben 4 yıl bekledim iki kaybım oldu sonrasında oğlum oldu..

Allah yardımcın olsun canım rabbimin takdiri hepimiz sınanıyoruz

Çok sagol canim aldim bakalim randevu insallah hallolur benimde

Canim allah razi olsun o halde bide benim icin soru sormussun hastanede.. hakkinda hayirlisi olsun insallah rabbim yardimcin olsun

ALYALAL cnm cok uzuldum snn adına ama şoyle bse var ne kadar erken olsa okadar daha az acı bnm ilk bebegmn kalbnde sorun vardı aldrmadm dogurdum ama malesf amlyt snrası kaybttm rabbim insallh bda yasatmaz senin tanın neye gore konuldu ne testi yaptılar?

Cnm rabbim hayrlı guzel haberler aldrsn sana insallah minik melegini korusun saklasınn içimdn bi ses bebişinn bseyi yok dio cnm uzme kndni
Inşallah canım benim..Elimde değil, zaten çok pimpirikliyimdir, böyle şeyler olunca iyice takiyorum.

Sende baya gec ögrenmissin ben oğlumu 12 de ögrenmistim buna kız tahminindemi bulunmustu doktorun

Benimkiler böyle oluyor, hep pozisyon ters, hem kendi drumuz hemde gittiğim professör kesin diyemem ama kız dedi, dün gidince yine dr kız gibi dedi ama netleşmeden moda girmek istemiyorum, oğlumda 19a kDar hiç görememişti drumuz, bunda 13de kız dendi

Tecrübeyle sabit 2.daha çok merak ediliyor

Ben de eksi 9 ile devam ediyorum allahtan kilolu olduğum için bana faydası oldu suan biraz daha iyiyim .
ayy inanmıyorum -9 ne demek kız sen hiçmi birşey yemiyorsun neyse şimdiden sonra daha dikatli beslen inşallah zaten şimdiye kadar bebek senin yediklerinden değil depolardan tüketti

Slm kizlar yeni ciktim eve gidiyoruz. Benim 4. Pasa geliyormus. Saglikla gelsin kuzum ne yapalım basim gozum ustune. Pembe hayallere veda gunum bugun benim.
sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah canım farklı meyve güzel olurdu ama hayırlısını Rabbim bilir.

Insallah kızdır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…