Ooo bayagi yuksek mis cnm seneşim sormuş sanırım normal 3500 sezeryan 4500 falandı ama fiyatlar biraz artmıstır 2017 ye gırınce muayene ucrti falan da arttı çünkü
Bence eş ile doğuma girmek bana mantıklı gelmiyor daha sonradan erkekler kadından tiksinebiliyomus bu yüzden bosananlari bile duydum ne yazıkkiKizlar kafama bi şey takildi doguma esinizle girmeyi dusunuyo musunuz ben cok istiyorum yanimda olsun ama her hastane yapmiyo galiba
İyi gecelerHerkese iyi geceler
Bunu bahane etmişlerdir . eger sağlamsa aralari sevgi anlaminda tiksinmez . adam elini tutcak başında doktorla birlikte çalışmicak ki :))Bence eş ile doğuma girmek bana mantıklı gelmiyor daha sonradan erkekler kadından tiksinebiliyomus bu yüzden bosananlari bile duydum ne yazıkki
Eyvah eyvah inşallah bizimki açar :) 3 hafta daha sabır deseneÖgrenemedim yine bacaklarını capraz yapmıs goremiyorum dedi doktor 3hafta sonraya kaldık
Amin cnm insAllah, gelinlerim olacak duygusuyla avunuyorum bende iste. Vardir bir bildigi vermiyorsa buna sukur saglikla gelsin ins. Pasam. Sagol cnm :)Gunaydin herkese..
ALYALAL canim cok zor bir sinav karar vermek daha zor Allah senin icin en iyi yolu cizecektir insallah dualarim seninle .. Sea41 Canim sonuc iyi cikacak ben inaniyorum baska turlusu aklima bile gelmiyor napalim biraz daha sabir Bir-Yolcu 4.pasa geliyormus hayirli olsun demekki hakkinizda hayirlisi buymus canim ileride 4tane gelinin olacak insallah kiz hasretini onlarla giderirsin ..
Amin cnm sagolasin. Vardir bir bildigi elbet tabi :)sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah canım farklı meyve güzel olurdu ama hayırlısını Rabbim bilir.
Inşallah canım Sağol, benim de diğer ihtimal aklıma gelmiyor. .Sen ne yaptın, taşınıp yerleştin mi?Gunaydin herkese..
ALYALAL canim cok zor bir sinav karar vermek daha zor Allah senin icin en iyi yolu cizecektir insallah dualarim seninle .. Sea41 Canim sonuc iyi cikacak ben inaniyorum baska turlusu aklima bile gelmiyor napalim biraz daha sabir Bir-Yolcu 4.pasa geliyormus hayirli olsun demekki hakkinizda hayirlisi buymus canim ileride 4tane gelinin olacak insallah kiz hasretini onlarla giderirsin ..
Gelmesin zaten hep iyi seyler gelsin aklinaInşallah canım Sağol, benim de diğer ihtimal aklıma gelmiyor. .Sen ne yaptın, taşınıp yerleştin mi?
İnan çok üzüldüm,diğer arkadaşların da dediği gibi şu an kelimeler yetersiz.. hiçbirimizin garantisi yok,hatta sağlıklı olup sonradan da kötü şeyler gelebilir insanın başına..ama her şerde bir hayır vardır derler,belki bunda da bir hayır vardır.Erken teşhis edilmese ve dünyaya getirsen her gün üzüleceksin,belki elinden bişey gelmediği için daha çok kahrolacaksın..annemin ilk bebeğinin bir bacağı kalçadan itibaren yokmuş,karın zarı oluşmamış ve sene 1980.tabi tıp çaresizmiş,çok zor bir karar da olsa yaşamamasına karar vermişler..keşke ultrason olsaymış da çok daha erken öğrenselermiş.Hakkımızda hayırlısı olsun,Allah hepimize ve bebeklere sağlık versin..Sea41 canım üzülme vardır bir hayır inş en azından kötü haber almadığına sevin geç olsunda iyi haber olsun inş. Bende bugün hastanedeydin bebekte ki organ anomalilerinden hiç birinde düzelme olmadığı için testi hızlandırdılar kurula sunmak için 1 hafta içinde çıkarmış sonrasında kurula sunup bebeğimi alıcaklar Rabbim hayırlısını versin hakkınızda kimseyi evlatla sınamasın 10 ay bekledim ben bu bebeği kısmet böyleymiş elden ne gelir dualarım seninle canım.
Benim dualarim senle kuzum cok yazmasamda takip ediyorum. Bu imtihan bence ama gecici bi imtihan sonuçlar temiz diye haber gelicek sana insallah buna yurekten inaniyorum sende meleginde diger tüm annelerde Allah'a emanetsinizInşallah canım Sağol, benim de diğer ihtimal aklıma gelmiyor. .Sen ne yaptın, taşınıp yerleştin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?