2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar kafama bi şey takildi doguma esinizle girmeyi dusunuyo musunuz ben cok istiyorum yanimda olsun ama her hastane yapmiyo galiba

Çok şükür 2li taramayi da yaptırdık ense kalınlığı 1.80 çıktı kan sonucu bekliyoz ins hersey yolundadir doktor yapısı erkek dedi organını da gösterdi ama kesin konuşmam dedi hayırlısı bakalım değişirmi bilmem

Kizlar kafama bi şey takildi doguma esinizle girmeyi dusunuyo musunuz ben cok istiyorum yanimda olsun ama her hastane yapmiyo galiba
Bence eş ile doğuma girmek bana mantıklı gelmiyor daha sonradan erkekler kadından tiksinebiliyomus bu yüzden bosananlari bile duydum ne yazıkki

Bence eş ile doğuma girmek bana mantıklı gelmiyor daha sonradan erkekler kadından tiksinebiliyomus bu yüzden bosananlari bile duydum ne yazıkki
Bunu bahane etmişlerdir . eger sağlamsa aralari sevgi anlaminda tiksinmez . adam elini tutcak başında doktorla birlikte çalışmicak ki :))

Gunaydin herkese..
ALYALAL canim cok zor bir sinav karar vermek daha zor Allah senin icin en iyi yolu cizecektir insallah dualarim seninle .. Sea41 Canim sonuc iyi cikacak ben inaniyorum baska turlusu aklima bile gelmiyor napalim biraz daha sabir Bir-Yolcu 4.pasa geliyormus hayirli olsun demekki hakkinizda hayirlisi buymus canim ileride 4tane gelinin olacak insallah kiz hasretini onlarla giderirsin ..

ALYALAL canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm...hakkınızda da hayırlısı olsun..9 ay hem kısa hem de çok uzun geliyor bana..hepimizin bebekleri Allaha emanet..onların kalbını biz attırmıyoruz..yada beynine ciğerine vs. ödemleri de biz koymuyoruz..yani demek istediğim hiçbirşey elimizde değil..hani diyorlar ya sağlıkla kucağınıza almayı Allah nasip etsin..çok çok doğru..ne olacağını bilmiyoruz çünkü 9 ay boyunca, doğuncaya kadar..sabah sabah iç karartmak istemem ama hepimiz sağlıkla sıhhatle muradımıza kavuşalım...Allah yardımcın olsun canım tekrar...

Amin cnm insAllah, gelinlerim olacak duygusuyla avunuyorum bende iste. Vardir bir bildigi vermiyorsa buna sukur saglikla gelsin ins. Pasam. Sagol cnm :)

Inşallah canım Sağol, benim de diğer ihtimal aklıma gelmiyor. .Sen ne yaptın, taşınıp yerleştin mi?

Inşallah canım Sağol, benim de diğer ihtimal aklıma gelmiyor. .Sen ne yaptın, taşınıp yerleştin mi?
Gelmesin zaten hep iyi seyler gelsin aklina 3.gunumuzde bulduk cok sukür ama daha alim yapilmadi 15gunu bulur sanirim birde esyalar gelecek yerlesecek sanirim 1 ay daha boyle otelde gececek :)

İnan çok üzüldüm,diğer arkadaşların da dediği gibi şu an kelimeler yetersiz.. hiçbirimizin garantisi yok,hatta sağlıklı olup sonradan da kötü şeyler gelebilir insanın başına..ama her şerde bir hayır vardır derler,belki bunda da bir hayır vardır.Erken teşhis edilmese ve dünyaya getirsen her gün üzüleceksin,belki elinden bişey gelmediği için daha çok kahrolacaksın..annemin ilk bebeğinin bir bacağı kalçadan itibaren yokmuş,karın zarı oluşmamış ve sene 1980.tabi tıp çaresizmiş,çok zor bir karar da olsa yaşamamasına karar vermişler..keşke ultrason olsaymış da çok daha erken öğrenselermiş.Hakkımızda hayırlısı olsun,Allah hepimize ve bebeklere sağlık versin..

Benim dualarim senle kuzum cok yazmasamda takip ediyorum. Bu imtihan bence ama gecici bi imtihan sonuçlar temiz diye haber gelicek sana insallah buna yurekten inaniyorum sende meleginde diger tüm annelerde Allah'a emanetsiniz

@balinmaz canım neyin var şimdi mesajları okudum ama ne olduğu yazdığın mesaja kadar gidemedim galiba. hayırdır inşallh. mesajlar çok olunca atlamışım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…