2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin cnm insAllah, gelinlerim olacak duygusuyla avunuyorum bende iste. Vardir bir bildigi vermiyorsa buna sukur saglikla gelsin ins. Pasam. Sagol cnm :)
canım tebrik ederim. kızın olmadı şimdiye kadar o zaman gelinlerini kzın gibi seversin. benim kayınvalidemin de kızı yok. bana ilk tanıştığımız günden beri bana sen gelinim değil kızımsın der hep. ama belkiiii kız için beşleyebilirsin de. biraz araan sonra tekne kazıntısı iyi olur yani

Benim dualarim senle kuzum cok yazmasamda takip ediyorum. Bu imtihan bence ama gecici bi imtihan sonuçlar temiz diye haber gelicek sana insallah buna yurekten inaniyorum sende meleginde diger tüm annelerde Allah'a emanetsiniz
Allah razı olsun canım, inşallah. .

Sagol cnm Allah razi olsun. Hele bu pasada bi dogsun bende yer kalmis mi bir kisilik daha bakarim :) ona gore dusunurum insAllah. Cok cocuk olunca hepsini tekmis gibi ayri ayri yetiştirme cabasina giriyor insan. Enerji kalmiyor sonrasinda. Ama kiz olacagini bileyim dusunmem bile yapardim. Hayirlisi artik nasip bakalim.

Bizdende herkese merhabalar bugün cinsiyetimiz tescillendi kızımız geliyormus herşey yolundaymıs buna şükür 4'lü testimizide aradan cıkardık kaybettiğim kızımın aynısı yüzü aynı o bi an onu gördüm sanki hastaneden cıktığım gibi hemen bi kız tulumu aldım tütülü inşallah icinde olduğu günleride görürüz inşallah iyi haber bekleyenlerde tez zamanda iyi haberlerini alırlar ne desekte tarifi tesellisi olmuyor malesef herşey Allahtan hayat bir sınav bazen cok acı seylerle sınanabiliyoruz kader diyelim hepimizin güzel haberler alıp paylastığı günler olsun hep dualarımdasınız

Allah bagislasin canim..bakip gorucez artik

mrh arkadaşlar...sıkıntılı arkadaşlar var sanırım sağlıcakla kucağımıza alırız inş çocuklarımızı

Canım ilk ultrasonda fark etti doktorum bir gariplik olduğunu, hastanede ki perinatolok doktora gösterdi oda baktı hemen Kanuni'ye sevk etti. Orada da ultrasonda gördüler bebeğin rahatsızlıklarını her hafta başka bişey daha çıktı o sırada 2 ki test yapılmıştı oda çok yüksek riskli çıkınca cvs yapıldı. Onun sonucunu bekliyoruz şimdi.

Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim acımla sizleri de üzdüm kusura bakmayın Artık bu topiğe uzaktan misafir olarak gelip sizin güzel haberlerinizle sevinicem bende. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inş.

Olurmu öyle sey canım burda sevincimizi paylastıgımız gibi üzüntümüzüde paylasıyoruz her zaman yaz cünkü baskalarına söyleyemediklerimizi birbirimize burda söyliyip icimizi döküyoruz dualarda bulusuyoruz rabbim yar ve yardımcın olsun

Canım benim yeni gördüm Rabbim yardımcın olsun. Peygamber sabrı versin inşallah. Ne üzmesi dertlerimizide paylaşacağız elbette ki. Kendini nasıl rahat hissedeceksen ama burada hep yanında olduğumuzu bil

Canım umudunu kesme nolur Rabbim imtihanında kolaylık versin. Sağlık da hastalık da O'ndan..lütfen üzme kendini hiçbirimizin garantisi yok..evlatlarımızla imtihan olacağız bol bol Rabbim her birimizi kazananlardan eylesin

Slm kizlar yeni ciktim eve gidiyoruz. Benim 4. Pasa geliyormus. Saglikla gelsin kuzum ne yapalım basim gozum ustune. Pembe hayallere veda gunum bugun benim.
4. paşa da hoşgelmiş sağlıklı olsunlar da kısmet canım inşallah hayırlı evlat olurlar

Sinirlerim çok bozuldu ya, sinirden ağlıyorum, bugüne kadar zor beklemistim.10 gün nasıl geçecek, bari bu kadar beklemeye iyi sonuç gelse, gücüm kalmadı artık.
inşallah güzel sonuçlar gelecek gönlünü ferah tut canım duacınım

Herkese merhaba bebeginize biseyler almaya basladiniz mi acaba bebek arabasi yatak gibi buyuk parcalari
biz aldık canım beyaz ahşap beşik, siyah gri araba ilk bebiş ortak renkler olsun istedik. odasına duvar kagıdı dusunuyorum desenli sevimli seyler. ayırdığım beyaz dolap mevcut. çekmeceli şifonyer alabilirim bakalım siz?

Acikcasi ben biraz kiz istedigim icin direk kiz oldugunu yazdim fakat soylede bisey varmis %80 kiz dedi emin di ama %20 lik payi bile bile birakiyorum bi dahaki hafta tam
soylerim dedii ama bn hissediyorum basindan beri

Merhabalar izmirli merak eden hamileler için söylüyorum dün medical parka gittik 16+5 olduk, doğum doktorumu seçmek istiyorum. İlk izlenimim olumlu. Doğum ücretini henüz sormadım 2.600 müş geçen yıl. Beni düşündüren şey medical park çıkabilecek ekstra durumlarda fazla para alıyormuş diye duydum. Buarada bebişin cinsiyeti erkek :)

tebrik ederim. bende egepol e gidiyorum :) cuma cinsiyet günümüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…