- 25 Kasım 2015
- 810
- 1.256
- 113
canım tebrik ederim. kızın olmadı şimdiye kadar o zaman gelinlerini kzın gibi seversin. benim kayınvalidemin de kızı yok. bana ilk tanıştığımız günden beri bana sen gelinim değil kızımsın der hep. ama belkiiii kız için beşleyebilirsin de. biraz araan sonra tekne kazıntısı iyi olur yaniAmin cnm insAllah, gelinlerim olacak duygusuyla avunuyorum bende iste. Vardir bir bildigi vermiyorsa buna sukur saglikla gelsin ins. Pasam. Sagol cnm :)
Allah razı olsun canım, inşallah. .Benim dualarim senle kuzum cok yazmasamda takip ediyorum. Bu imtihan bence ama gecici bi imtihan sonuçlar temiz diye haber gelicek sana insallah buna yurekten inaniyorum sende meleginde diger tüm annelerde Allah'a emanetsiniz
Sagol cnm Allah razi olsun. Hele bu pasada bi dogsun bende yer kalmis mi bir kisilik daha bakarim :) ona gore dusunurum insAllah. Cok cocuk olunca hepsini tekmis gibi ayri ayri yetiştirme cabasina giriyor insan. Enerji kalmiyor sonrasinda. Ama kiz olacagini bileyim dusunmem bile yapardim. Hayirlisi artik nasip bakalim.canım tebrik ederim. kızın olmadı şimdiye kadar o zaman gelinlerini kzın gibi seversin. benim kayınvalidemin de kızı yok. bana ilk tanıştığımız günden beri bana sen gelinim değil kızımsın der hep. ama belkiiii kız için beşleyebilirsin de. biraz araan sonra tekne kazıntısı iyi olur yani
Allah bagislasin canim..bakip gorucez artikgenetik olduğunu sanmam annem emzirmiş hep ablalarım biri sütü olmadığından sadece emziremedi..benimkide göğüs ucum hiç yoktu neyaptıysak olmadı oğlumda memeyi aramadı memeye gelince cığlık cığlığa..çok uğraştım sağdım fayda etmedi.. mamayla büyüdü şimdi 9 aylık
ALYALAL cnm cok uzuldum snn adına ama şoyle bse var ne kadar erken olsa okadar daha az acı bnm ilk bebegmn kalbnde sorun vardı aldrmadm dogurdum ama malesf amlyt snrası kaybttm rabbim insallh bda yasatmaz senin tanın neye gore konuldu ne testi yaptılar?
Olurmu öyle sey canım burda sevincimizi paylastıgımız gibi üzüntümüzüde paylasıyoruz her zaman yaz cünkü baskalarına söyleyemediklerimizi birbirimize burda söyliyip icimizi döküyoruz dualarda bulusuyoruz rabbim yar ve yardımcın olsunCanım ilk ultrasonda fark etti doktorum bir gariplik olduğunu, hastanede ki perinatolok doktora gösterdi oda baktı hemen Kanuni'ye sevk etti. Orada da ultrasonda gördüler bebeğin rahatsızlıklarını her hafta başka bişey daha çıktı o sırada 2 ki test yapılmıştı oda çok yüksek riskli çıkınca cvs yapıldı. Onun sonucunu bekliyoruz şimdi.
Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim acımla sizleri de üzdüm kusura bakmayınArtık bu topiğe uzaktan misafir olarak gelip sizin güzel haberlerinizle sevinicem bende. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inş.
Canım benim yeni gördümCanım ilk ultrasonda fark etti doktorum bir gariplik olduğunu, hastanede ki perinatolok doktora gösterdi oda baktı hemen Kanuni'ye sevk etti. Orada da ultrasonda gördüler bebeğin rahatsızlıklarını her hafta başka bişey daha çıktı o sırada 2 ki test yapılmıştı oda çok yüksek riskli çıkınca cvs yapıldı. Onun sonucunu bekliyoruz şimdi.
Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim acımla sizleri de üzdüm kusura bakmayınArtık bu topiğe uzaktan misafir olarak gelip sizin güzel haberlerinizle sevinicem bende. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inş.
Canım umudunu kesme nolur Rabbim imtihanında kolaylık versin. Sağlık da hastalık da O'ndan..lütfen üzme kendini hiçbirimizin garantisi yok..evlatlarımızla imtihan olacağız bol bol Rabbim her birimizi kazananlardan eylesinCanım ilk ultrasonda fark etti doktorum bir gariplik olduğunu, hastanede ki perinatolok doktora gösterdi oda baktı hemen Kanuni'ye sevk etti. Orada da ultrasonda gördüler bebeğin rahatsızlıklarını her hafta başka bişey daha çıktı o sırada 2 ki test yapılmıştı oda çok yüksek riskli çıkınca cvs yapıldı. Onun sonucunu bekliyoruz şimdi.
4. paşa da hoşgelmişSlm kizlar yeni ciktim eve gidiyoruz. Benim 4. Pasa geliyormus. Saglikla gelsin kuzum ne yapalım basim gozum ustune. Pembe hayallere veda gunum bugun benim.
inşallah güzel sonuçlar gelecek gönlünü ferah tut canım duacınımSinirlerim çok bozuldu ya, sinirden ağlıyorum, bugüne kadar zor beklemistim.10 gün nasıl geçecek, bari bu kadar beklemeye iyi sonuç gelse, gücüm kalmadı artık.
Inşallah canım. Allah razı olsun. .inşallah güzel sonuçlar gelecek gönlünü ferah tut canım duacınım
biz aldık canım beyaz ahşap beşik, siyah gri arabaHerkese merhaba bebeginize biseyler almaya basladiniz mi acaba bebek arabasi yatak gibi buyuk parcalari
Acikcasi ben biraz kiz istedigim icin direk kiz oldugunu yazdim fakat soylede bisey varmis %80 kiz dedi emin di ama %20 lik payi bile bile birakiyorum bi dahaki hafta tamCanım bende 18.haftanın içindeyim hala şüpheeliyim benimde 1 oğlum var dr kız dedi bidahaki aya netleşir dedi senin 16. Haftada belli oldu cinsiyeti yanılma payı olmaz dimi bende başta sağlıklı olsun ama kız istiyorum rabbim hayırlısını versin..
tebrik ederim. bende egepol e gidiyorum :) cuma cinsiyet günümüzzzMerhabalar izmirli merak eden hamileler için söylüyorum dün medical parka gittik 16+5 olduk, doğum doktorumu seçmek istiyorum. İlk izlenimim olumlu. Doğum ücretini henüz sormadım 2.600 müş geçen yıl. Beni düşündüren şey medical park çıkabilecek ekstra durumlarda fazla para alıyormuş diye duydum. Buarada bebişin cinsiyeti erkek :)
Merhaba egepol hastanesinin muayene ücreti ve doğum ucreti kadar biliyor musunuz?tebrik ederim. bende egepol e gidiyorum :) cuma cinsiyet günümüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?