2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba. Bende 13 haftalık gebeyim. Dr ense kalınlığı 8.4 dedi. Kalbi çok hızlı ve damarı problemli dedi. Bu durumu yaşayıpda sağlıklı doğum yapan varmı. İyi şeyler duymaya ihtiyacım var

evet canım ben basından berı medıcaldeyım her masraf tahlıl hersey ıcın masraf alıyor dogumdada oda susleme extra fotografcı ıcın baya bı eklenıyormus bende doktorum orda orda dogum ıstıyorum ama ek olarak bukadar dogum deyıp cok fazla bısekılde hastaneden cıkmayız ınsallah bence soralım

Gozun aydin saglikla gelsin pasa .. Muayene ucreti nasil bende haftaya gitmeyi dusunuyorum cunku kendi doktoruma gecen hafta gitmistim .. Zekeriya beye gittin dimi .. Bende dogum fotografcisi var mi dogum ucreti ve ozel saglik sigortasi geciyor mu onu merak ediyorum gidince sorarim insallah ..

canım Rabbım yardımcınız olsun dun okudum yazılanları çok üzüldüm ve de çok dua ettim Allah çok buyuk inşallah çok guzel haberler alırsın bu imtihan sana çok guzel melek gibi saglıklı sıhhatlı evlatlar getirsin ne desek anlamsız ama Raabim herseyın en guzelını bılır onlar emanet bızde emanetçiyiz Yıne de cvs sonucun inşallah guzel sonuçlanır hakkımızda hayırlısı canım dua etmekten başka birsey gelmez elden..

Sea41 arkadasım sende içini ferah tut inşallah guzel ve hayırlısı sonuçlar alacaksın kendını hep guzel dusunmeye sevket. işlerin bıraz sarkmalı olmuş eminim sonu guzel olacak

Merhaba egepol hastanesinin muayene ücreti ve doğum ucreti kadar biliyor musunuz?
muayene 77tl şimdi 80tl olmuş galiba ikili test 44.5tl.ayrıca muayene parasına yapılan bütün tahliller dahil.. doğum da normal ya da sezaryan farketmiyor 1900tl. ama yeni yılda birazcık fark olmuş olabilir. cuma günü tekrar sorcam.

guzel hamışler gunlerdır okuyorum bıraz sıkıntılarım vardı.dünde en son yatak odamın kornejı oldugu gibi belime dustu stor perde , tül , fonlarda takılı halde idi neye ugradıgımı sasırdım çok korktum agrım sızım da yoktu ama gece yataga yatınca anladım belimin agrısından sabaha adar yatamadım bugunde nobetçiyim hala fazlasıyla agrım var

Merhaba. Bende 13 haftalık gebeyim. Dr ense kalınlığı 8.4 dedi. Kalbi çok hızlı ve damarı problemli dedi. Bu durumu yaşayıpda sağlıklı doğum yapan varmı. İyi şeyler duymaya ihtiyacım var
hakkınızda hayırlısı olsun tatlım. ense kalınlığı sanki fazla gibi ama tam bilemiyorum. burda bazı arkadaşlarında bebeklernde ense kalınlığıyla alakalı konular çok konuşuldu. seni bilgilendirecek bunları yaşayan arkdaşlar kesin bişey yazarlar. sevgiyle kal. kendini ve bebeğini stresten uzak tutmaya çalış

Geçmiş olsun canım, nasıl düştü öyle Allah korumuş. .

Teşekkür ederim canım, senin bebiş de öyle, muayene ücreti 95+15 tl, eşimin işyeri anlaşmalı bu yüzden 95 ödedim. Doğum fotoğrafçısı ve oda süslemesi var ekstra ücret ödersen. Sağlık sigortaları geçiyor ama hangileri bilmiyorum. Zekeriya beye gittim. Oldukça ilgiliydi. Uzun uzun muayene etti, sorular sordu. Tavsiyelerde bulundu. İnşallah hep böyle olur. Doktor çok önemli.

Merhaba, biraz fazla ense kalınlığı, dr.ne önerdi. Başka dr.a da gitseydin.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ah canim ya cok gecmis olsun .. Nazar nazar Bol bol oku kendine canim

Sagol canim cvp icin 55tl veriyordum dogumda 700tl idi buralarin pahali olacagini biliyordum zaten :)
Ayrintili ultrasyon icin gun verdi mi sana bi daha ki kontrol ne zaman ..
Ben gidersem ayrintili icin gunde alacagim gec kalmayayim 22.de yapiliyor sanirim erkende olan var ama gecikince yapmiyorlar ..

Egepol nerde canim yer olarak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…