2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amine Busra canim gecmis olsun .. Bende birseyi yoktu ama ben kacirdim sanirim demistim .. iyisiniz dimi simdi ..

saol canım inan merdiven bıle çıkmıyorum eğilip dogrulmuyorum ayakta kalmıyorum ama olacakmıs.Rabbim hepımızın evlatlarını korusun. saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın
Amin amin insallah .. Ben biraz ayakta filan kaldim ev toplanirken korktum doktora gidince rahatladim :)

Konak'ın üst tarafında varyanttan çıkınca daha kolay. Navigasyonla daha kolay bulabilirsiniz. İzmirin doğum hastanesi gibi oldu Egepol :)
Anladim canim bize daha uzak konak :) yinede aklimda kalsin tesekkur ederim

Amine Busra canim gecmis olsun .. Bende birseyi yoktu ama ben kacirdim sanirim demistim .. iyisiniz dimi simdi ..
Yatışa devam ediyorum. Zaten oyle asiri ev isi yapip agir bisey yapmiyodum. İki gun once birliktelik oldu dr ona bagladi. İliski tanamen yasakladi. İgne oldum bugun bide 3 gun sonra olucam. Halen geliyor az az stres oldum biraz insallah kesilir hemen. Siz siz olun dikkatli olun 4 ayda bitse bazilarimizin 9 ay da da hep dikkatli olmasi gerekecek anlasilan..

Anladim canim bize daha uzak konak :) yinede aklimda kalsin tesekkur ederim
Ben de hep Kent Hastanesini düşünüyordum uzak olunca vazgeçtik yoksa İzmir in iyisi Kent Hastanesi. Gerçi ben Çeşmedeyim bana her yer uzak Kent i seçip daha da uzağa gitmemek için Egepol ü tercih ettik

Iliski sonrasi kanama yasayan cok olmustu hemde hic kanamasi olmayanda bile olmustu .. Kesilir kesilir igne hemen etki eder bizler boyle korkuyla endiseyle hamileligi geciriyoruz iste canim az kaldi 5 ay daha disimizi sıktık mı tamamdir

Sen kan sulandirici kullaniyo muydun canım? Valla ben hâlâ eşime yanasmiyorum.

Aa benim hiç kanamam olmadı ama ilişki yok. korkarım valla. hiç denemedik bile eşimle. kardeş kardeş yatıyoz

Ben de hep Kent Hastanesini düşünüyordum uzak olunca vazgeçtik yoksa İzmir in iyisi Kent Hastanesi. Gerçi ben Çeşmedeyim bana her yer uzak Kent i seçip daha da uzağa gitmemek için Egepol ü tercih ettik
Aynen canim sen bi uctasin ben bi ucta banada sanada her yer uzak :))
Ama dogumuda iyi bir yerde yapmak istiyorum o yuzden cok arastiriyorum ..

Sağolun inşallah kesilir hemen..
Doktor normal yada anormal diye bisey demedi ama kanama devam ederse gek yatis yapalim dedi.. iki hafta sonrada goruselim dedi normal kontrol
Ayyyy inanmıyorum ya. Herkes sana bişeler yazmış bende bulamayınca sana sorayım dedim. Çok üzüldüm inan. ya dinlen madem bu zamanlarda olması normal miymiş?

Geçmiş olsun canım..

Kızlar size tavsiyem mutlaka Yenidoğan Yoğun Bakım olan bir hastane olsun.Ben oğlumda öyle bir hastanedeydim, iyiki de, çünkü oğlum doğunca aglamadi, bişeyler yutmuş, solunum sıkıntısı vardı, yoğun bakım hemsiresi çok ilgilendi, oğlum da çabuk toparlamisti.

Teşekkür ederim. Ben özel muayenehaneye gidiyorum ama Dr um egepol de doğum yaptırıyormuş o yüzden merak ettim bi gidip hastaneyi de görmek istiyorum. Tabi hepimiz hayırlısıyla o günleri de görelim insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…