- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Sağolun inşallah kesilir hemen..
Doktor normal yada anormal diye bisey demedi ama kanama devam ederse gek yatis yapalim dedi.. iki hafta sonrada goruselim dedi normal kontrol
Aynen daha yakin özel saglik sigortam var limitli ama sanirim o kadar cok olmaz dogumda .. Sagol canim bi arastirayim bakayimevet sana yakın
Kızlar size tavsiyem mutlaka Yenidoğan Yoğun Bakım olan bir hastane olsun.Ben oğlumda öyle bir hastanedeydim, iyiki de, çünkü oğlum doğunca aglamadi, bişeyler yutmuş, solunum sıkıntısı vardı, yoğun bakım hemsiresi çok ilgilendi, oğlum da çabuk toparlamisti.
evet canım ben basından berı medıcaldeyım her masraf tahlıl hersey ıcın masraf alıyor dogumdada oda susleme extra fotografcı ıcın baya bı eklenıyormus bende doktorum orda orda dogum ıstıyorum ama ek olarak bukadar dogum deyıp cok fazla bısekılde hastaneden cıkmayız ınsallah bence soralım
guzel hamışler gunlerdır okuyorum bıraz sıkıntılarım vardı.dünde en son yatak odamın kornejı oldugu gibi belime dustu stor perde , tül , fonlarda takılı halde idi neye ugradıgımı sasırdım çok korktum agrım sızım da yoktu ama gece yataga yatınca anladım belimin agrısından sabaha adar yatamadım bugunde nobetçiyim hala fazlasıyla agrım var
Medical park pahalı biraz, sada daha uygundur mesela, izmirde egepol var o da uygun, o da iyiymiş. Ben yakın diye ilk medical parkı düşündüm. Benim tüp bebek olduğundan ayrıntılı ultrason için perinatolog yani riskli gebelik uzmanına yönlendirdi. 20. Haftada. Ben de öyle yapacaktım zaten :) ihtiyacım yoktu kan değerlerine göre ama demir başlattı. İlaç içmeyi hiç sevmiyorum. Dünya Sağlık örgütüne göre mutlaka alınmalıymışSagol canim cvp icin 55tl veriyordum dogumda 700tl idi buralarin pahali olacagini biliyordum zaten :)
Ayrintili ultrasyon icin gun verdi mi sana bi daha ki kontrol ne zaman ..
Ben gidersem ayrintili icin gunde alacagim gec kalmayayim 22.de yapiliyor sanirim erkende olan var ama gecikince yapmiyorlar ..
Her ilde farkediyormu bilmiyorum canım ama ben İstanbul da yaptım MedicalParkta ve doğum öncesi ve sonrasında gebelik zehirlenmesinden dolayı ekstra bir sürü tahlillerim ve serumlarım oldu, risk var diye erken yatırmışlardı öncesinde yapılan tüm tetkikler nstler için tek kuruş ekstra istmeediler, önceki olanları bile doğum paketine dahil etmişler biz çok şaşırmıştık, hatta 1hafta sonrasındaki ilk bebek ve anne kontrolleri vs ücretsiz aynı dönem Medipolde doğum yapan arkadaşlarım hep ayrıca ücret ödemişlerdi, ben çok memnun kalmıştım ama dr.um ayrıldı hastaneden,
Muhasebeden detaylı bilgi isteyin İzmir için de aynıdır tahminim fiyat politikaları
Medical Park Goztepe'de mi dogum yapmistin?
her ağızdan bi laf çıkıyor neye inanıcaz şaşırdık valla. bende en başnda medical parkı düşünmüştüm gitmek için ama hiç bir arkadaşım tavsiye etmedi. egepolle arasında pek fark yoktu o kadar olumsuz düşünceden sonra egepole karar verdimMedical park pahalı biraz, sada daha uygundur mesela, izmirde egepol var o da uygun, o da iyiymiş. Ben yakın diye ilk medical parkı düşündüm. Benim tüp bebek olduğundan ayrıntılı ultrason için perinatolog yani riskli gebelik uzmanına yönlendirdi. 20. Haftada. Ben de öyle yapacaktım zaten :) ihtiyacım yoktu kan değerlerine göre ama demir başlattı. İlaç içmeyi hiç sevmiyorum. Dünya Sağlık örgütüne göre mutlaka alınmalıymış
Yok canim kan ilaci kullanmiyorum benSen kan sulandirici kullaniyo muydun canım? Valla ben hâlâ eşime yanasmiyorum.
İşte en son bebiş 23 mm bir yumurtayken iliski olmustuBunla gelmiş geçmiş olsun canım inşAllah, uzun süre ilişki olmadıysa ondan da olabilir
3kadın doğumcu ve 3 perinatoloğa aynı anda gittim hepside ense kalınlıgı 8 civari kalp anomalisi var dedi trizomi 13 den şüphelendiler 16 haftalıkkrn amniyosentez yapıp sonuca göre alalım diyolar bende aldırma taraftarı değilim beni neler bekliyo bilemiyorumMerhaba, biraz fazla ense kalınlığı, dr.ne önerdi. Başka dr.a da gitseydin.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Allah yardımcın olsun, zor bir süreç. .3kadın doğumcu ve 3 perinatoloğa aynı anda gittim hepside ense kalınlıgı 8 civari kalp anomalisi var dedi trizomi 13 den şüphelendiler 16 haftalıkkrn amniyosentez yapıp sonuca göre alalım diyolar bende aldırma taraftarı değilim beni neler bekliyo bilemiyorum
Bana da amniyosentez dendi ben nifty testi yaptırdım, sonuç bekliyorum. .ikili testim riskli çıktığı için.[/QUOTE][QUO dTE="Cakir333, post: 49769275, member: 810736"]3kadın doğumcu ve 3 perinatoloğa aynı anda gittim hepside ense kalınlıgı 8 civari kalp anomalisi var dedi trizomi 13 den şüphelendiler 16 haftalıkkrn amniyosentez yapıp sonuca göre alalım diyolar bende aldırma taraftarı değilim beni neler bekliyo bilemiyorum
Senin kaç haftalık problemi ne.[/QUOTE]Bana da amniyosentez dendi ben nifty testi yaptırdım, sonuç bekliyorum. .ikili testim riskli çıktığı için.
Inşallah, inşallah sen de iyi haber alırsın.Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.
aynen canım çok saol
canım çok saol belimin uzerie yatamıyorum bırde bugun nobet var çalısıyorum gece 4 den sonra ancak gıdebılırım eve çok zor gectı butun gun. sana da çok gecmıs olsun hayır mı neden kanaman oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?