2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sağolun inşallah kesilir hemen..
Doktor normal yada anormal diye bisey demedi ama kanama devam ederse gek yatis yapalim dedi.. iki hafta sonrada goruselim dedi normal kontrol

Bunla gelmiş geçmiş olsun canım inşAllah, uzun süre ilişki olmadıysa ondan da olabilir

Kesinlikle en dikkat edilmesi gereken şeylerden biri ama maalesef çoğu kişi unutuyor, benim preeklampsi riskim olduğu için şuan gittiğim hastanedeki dr direk burada yapamazsın tam teşeküllü hem yenidoğan hem erişkin yoğunbakım olmalı diye hatırlattı, oğlumda gerek kalmamıştı çok şükür ama 35.haftada doğdu ve risk olabilirdi

Her ilde farkediyormu bilmiyorum canım ama ben İstanbul da yaptım MedicalParkta ve doğum öncesi ve sonrasında gebelik zehirlenmesinden dolayı ekstra bir sürü tahlillerim ve serumlarım oldu, risk var diye erken yatırmışlardı öncesinde yapılan tüm tetkikler nstler için tek kuruş ekstra istmeediler, önceki olanları bile doğum paketine dahil etmişler biz çok şaşırmıştık, hatta 1hafta sonrasındaki ilk bebek ve anne kontrolleri vs ücretsiz aynı dönem Medipolde doğum yapan arkadaşlarım hep ayrıca ücret ödemişlerdi, ben çok memnun kalmıştım ama dr.um ayrıldı hastaneden,
Muhasebeden detaylı bilgi isteyin İzmir için de aynıdır tahminim fiyat politikaları

Geçmiş olsun canım Allaha emanetiz 1sn sonra neler olucak bilmiyoruz,
Bel ağrısına dikkat et canım, rapor alma şansın varsa bir kaç gün uzan, çünkü hamilelik ilerledikçe bel hassasiyeti artıyor

Bugün oğlumun dönem sonu gösterisi vardı kızlar, kreşe gidiyor 4yaş grubunda,
Onu öyle dans eder şarkı söylerken öyle duygulandım öyle ağladım ki anlatamam size, daha bir kaç yıl önce o karnımdaydı heyecanlıydım hevesliydim şimdi geçmiş karşıma gösteri yapıyor, nasıl duygusalım bugün bilseniz
Rabbim hepinize o günleri göstersin

Medical park pahalı biraz, sada daha uygundur mesela, izmirde egepol var o da uygun, o da iyiymiş. Ben yakın diye ilk medical parkı düşündüm. Benim tüp bebek olduğundan ayrıntılı ultrason için perinatolog yani riskli gebelik uzmanına yönlendirdi. 20. Haftada. Ben de öyle yapacaktım zaten :) ihtiyacım yoktu kan değerlerine göre ama demir başlattı. İlaç içmeyi hiç sevmiyorum. Dünya Sağlık örgütüne göre mutlaka alınmalıymış

Medical Park Goztepe'de mi dogum yapmistin?

her ağızdan bi laf çıkıyor neye inanıcaz şaşırdık valla. bende en başnda medical parkı düşünmüştüm gitmek için ama hiç bir arkadaşım tavsiye etmedi. egepolle arasında pek fark yoktu o kadar olumsuz düşünceden sonra egepole karar verdim

Merhaba, biraz fazla ense kalınlığı, dr.ne önerdi. Başka dr.a da gitseydin.Hakkınızda hayırlısı olsun.
3kadın doğumcu ve 3 perinatoloğa aynı anda gittim hepside ense kalınlıgı 8 civari kalp anomalisi var dedi trizomi 13 den şüphelendiler 16 haftalıkkrn amniyosentez yapıp sonuca göre alalım diyolar bende aldırma taraftarı değilim beni neler bekliyo bilemiyorum

Allah yardımcın olsun, zor bir süreç. .

[QUO dTE="Cakir333, post: 49769275, member: 810736"]3kadın doğumcu ve 3 perinatoloğa aynı anda gittim hepside ense kalınlıgı 8 civari kalp anomalisi var dedi trizomi 13 den şüphelendiler 16 haftalıkkrn amniyosentez yapıp sonuca göre alalım diyolar bende aldırma taraftarı değilim beni neler bekliyo bilemiyorum[/QUOTE]
Bana da amniyosentez dendi ben nifty testi yaptırdım, sonuç bekliyorum. .ikili testim riskli çıktığı için.

Bana da amniyosentez dendi ben nifty testi yaptırdım, sonuç bekliyorum. .ikili testim riskli çıktığı için.[/QUOTE]
Senin kaç haftalık problemi ne.

Bana da amniyosentez dendi ben nifty testi yaptırdım, sonuç bekliyorum. .ikili testim riskli çıktığı için.
Senin kaç haftalık problemi ne.[/QUOTE]
Benim 14+4 ..ense kalınlığı 2.6 ölçüldü, cok olmasa da Biraz yüksek bulundu, ikili test yaptırdım riskli çıktı, o yüzden test yaptırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…