2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım Allaha emanetiz 1sn sonra neler olucak bilmiyoruz,
Bel ağrısına dikkat et canım, rapor alma şansın varsa bir kaç gün uzan, çünkü hamilelik ilerledikçe bel hassasiyeti artıyor
cok saol tatlım belım kırılmak üzere agrıdan raporum yenı bıttı sayılır. bugun nobetteyım çalısıyorum eger agrım bu şekılde devam ederse yarın solugu hstanede alıcam belımden ne oturabılıyorum ne de uzanabılıyorum . sizler de kendınıze dıkkat edin aman dıyım ayakta bıle gezmeyın nolur herkes kendıne çok ıuyı baksın

Amin amin insallah .. Ben biraz ayakta filan kaldim ev toplanirken korktum doktora gidince rahatladim :)
canım bende gidecektım ama daha cuma dr daydım yıne yıne gıtmek ıstemedım. eger bu agrı devam ederse yarın bende solugu dr da alıcam

Kizlar gobusleriniz çıkmaya başladı mi benim çıkıyo ama inanamıyorum: )) bi de hareket hissediyor musunuz ben bugun 15 oldum tam sanki cok minik kıpırtı hissediyorum ama emin olamıyorumm

Iyi olsunda artik pahali olsun ne yapalim kaldi 5 ay 5 kontrol desek birde dogum :)
Ayrintilida ne kadar fiyat cikacak merak ediyorum bakalim gidince yazarim ..

Iyi olsunda artik pahali olsun ne yapalim kaldi 5 ay 5 kontrol desek birde dogum :)
Kızlar bugun hesapladım da 4 kontrol genelik testleri ve ikili teste özel hastaneye toplamda 653tl vermişiz.bundan sonra kaç kere kontrole gidiliyor bilemiyorum.ama son ay galiba her hafta gidiliyor
Ayrıntılı nedir canım

Evet tek düşüncem allah korusun ekstra durumlar çıkarsa faturanın çok kabarması. Medical Park için öyle şeyler de duydum. Herşey normal giderse makul fiyatlar bir derece. kent için bir fikrim, ya da doktor seçeneğim yok. allah sağlıklı bir doğum nasip etsin hepimize.

Biz neden erken gördük ki cinsiyeti sizin 17 ci hafta 5 hafta var arada yeni ogreneceksin
aahhh ahhh bu mevzu derin bze 12. haftada doktor erkek dedi pipisini ayrı göbek bağını ayrı gösterdi %70 erkek dedi. 1 hafta sonra ikili test sonucum için gittik allaha çok şükür bir şey çıkmadı gel bi bakalım ultrasonda dedi ama 2-3 dakika falan baktı cinsiyeti %70 kız dedi.. sonra bizim akıllar karıştı tabi. eşim geçen hafta erkek demiştiniz dedi böyle değişebilir mi diye sordu.. doktorda 4 aya kadar değişebilir dedi. kız ya da erkek farketmez bişey söylesin ama kesin desin istiyorum. normalde geçen hafta kontrolüm vardı ama doktorum izinli olduğu için 1 hafta sonrasına attık randevumuzu. ilçe de oturuyorum bu hafta başında devlet hastanesine gittim belki öğrenirim diye ama doktor karar veremiyorum diyor tam bişey söyleyemiyor. kız o zaman diyorum yok ben öyle bişey demedim diyor... artık kendi doktoruma kaldı cinsiyeti söylemek galiba. bu arada 20. haftaya kadar öğrenemeyen varmış

Kızlar ben de İzmirdeyim. Kızımı 4 yıl önce Ege sağlık hastanesinde doğurmuştum.Şu an o hastane el değiştirdi. Benim doktorum hastanede çalışmıyor,özel muayenehanesi var. Hemen hemen tüm hastanelere gidiyordu o zaman ama şimdi için henüz konuşmadım. Kent hastanesi bence gereksiz pahalı, eğer otel gibi rahat çok konforlu olsun derseniz tercih edin,Doğum sonrası da ekstralar çıkarabiliyorlar,arkadaşımda öyle olmuştu. Çınarlı'yı tavsiye etmiyor çoğu kişi. Medicalpark ile ilgili çok bişey duymadım. Bana çok uzak o yüzden hiç gitmedim oraya. Egepol tercih edilebilecek bir hastane,ben de doğumumu bu sefer orda yaptırmayı düşünüyorum. Yenidoğan yoğunbakım ünitesi var diye biliyorum egepolde ama tekrar soralım. Görümcem ikizlerini orda doğurdu,hatta küvöze girdi hemen ikizler,tanıdığım çok kişi de orda Doğum yaptı. Hepimize sağlıklı doğumlar diliyorum

Ay inanamıyorum şu an ☺ bize de 12. Haftada erkek diye pipiyi gösterdi ben de alıştım o fikre, ya değişirse diye korktum şu an ☺tabi ki sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil..bu arada benim doktorum şöyle demişti,bu haftalarda kız bebeklerde klitoris anneden geçen fazla östrojen hormonuyla şişebiliyormuş,o yüzden pipi gibi görünebiliyormuş. O yüzden en erken 14. Hafta,en kesin 16. Hafta diyor..

bende egepol e gidiyorum. kadın doğum hastanesi olmuş ora kime sorsam orayı söylüyor :) aman iyi olsun da

Ay inanamıyorum şu an ☺ bize de 12. Haftada erkek diye pipiyi gösterdi ben de alıştım o fikre, ya değişirse diye korktum şu an ☺tabi ki sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil..
yaaa işte böyle. kız ya da erkek ne derse ona alışıyorsun. 1 hafta erkek diye sevdim. 1 aydır da kızım diye seviniyorum. çocuğumun kimliği karışacak :) belirsizlikten hiç hoşlanmam. bu defa söylicem doktora kesin değilse lütfen bana söylemeyin ben dışarı çıkayım eşime söylesin.. gereksiz strese giriyorum. ama tabi herkeste böyle olacak diye bir şey yok :)

Zor valla şimdi bende korkum 12 ci hafta cinsiyet söyledi dün doktor ya degisirse emin konuştu ama

@balinmaz bende kacirmisim cnm yeni gordum. Endiselenme iliskiden dolayi banada oldu ilk defa yasadim hamileliklerimde. Dinlen dikkat et kendine gecer Allah in izniyle.

ALYALAL inan çok üzüldüm kaç haftalik ti sebeb ne acaba tüp bebek mi normalmi allahtan umut kesilmezz allahim sabrini versin inşallah

Saol canım Allah razı olsun hepinizden. Normal oldu canım tüp bebek değil sebebini bilmiyoruz şuan cvs sonucunu bekliyoruz bakalım genetik bir sorun var mı diye sata göre 15 16 haftalık olması gerekiyordu gebeliğin başından beri 2 hafta geriden geldi. Şuanda 11 12 hafta çıkıyor. Gelişim düzenli olmadığı için haftada tam çıkmıyor maalesef.

Oyy kuzum benim sen gönlünü ferah tut benim dualarim seninle Rabbim evlatla imtihan etmesin kimseyi kuzum insallah iyidir ama bir sorunu varsa da Rabbim minik melegin yuzu suyu hürmetine peygamber efendimiz s.a.v yuzu suyu hurmetine ona sifa versin . o kadar iyi anliyorum ki seni duayi eksik etme ben de etmicem insallah

Kızlar çok fena öksürük oldum, ciğerlerim sökülecek sanki. İlaç vermezler diye bugün doktora gitmedim ama gitmelimiyim? Böyle olup ilaç kullanan var mı?

Merhabalar. Ben 14+4 um bugün. Ikinci GebeliğiM. Bugün bebegin hareketlerini farkettik. Annem de yanimdaydi. Elimizi koyduk karnıma hissettik. Annem çok erken dedi. Ne düşünüyorsunuz bunun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…