Medical hast bende merak ediyorum muayene ücreti ne kadar canm. Maaşallah bizimde erkek gbi bakalım hayrlisiMerhabalar izmirli merak eden hamileler için söylüyorum dün medical parka gittik 16+5 olduk, doğum doktorumu seçmek istiyorum. İlk izlenimim olumlu. Doğum ücretini henüz sormadım 2.600 müş geçen yıl. Beni düşündüren şey medical park çıkabilecek ekstra durumlarda fazla para alıyormuş diye duydum. Buarada bebişin cinsiyeti erkek :)
Eğer çok kotuysen kadin dogumcuna git derim. Gebeligin ilk zamanlari ben cok fenaydim tavsiyelerde bulundu ilac yazdi drumKızlar çok fena öksürük oldum, ciğerlerim sökülecek sanki. İlaç vermezler diye bugün doktora gitmedim ama gitmelimiyim? Böyle olup ilaç kullanan var mı?
20.ile 22.hafta arasinda bebegin tum organlarinin incelendigi muayene canim ayrintili ..Kızlar bugun hesapladım da 4 kontrol genelik testleri ve ikili teste özel hastaneye toplamda 653tl vermişiz.bundan sonra kaç kere kontrole gidiliyor bilemiyorum.ama son ay galiba her hafta gidiliyor
Ayrıntılı nedir canım
Amin canim benim saglik sigortasi orda geciyormus baktim internetten o yuzden bir nevi rahatim cok ekstra bisey cikmazsa hayli hayli yeter benim para ..Evet tek düşüncem allah korusun ekstra durumlar çıkarsa faturanın çok kabarması. Medical Park için öyle şeyler de duydum. Herşey normal giderse makul fiyatlar bir derece. kent için bir fikrim, ya da doktor seçeneğim yok. allah sağlıklı bir doğum nasip etsin hepimize.
canim bende hissediyorum bayadir kıpırtılarini ama dışardan hissedilmiyor daha ilk hamileliğin degilse sen hissediyor olabilirsinMerhabalar. Ben 14+4 um bugün. Ikinci GebeliğiM. Bugün bebegin hareketlerini farkettik. Annem de yanimdaydi. Elimizi koyduk karnıma hissettik. Annem çok erken dedi. Ne düşünüyorsunuz bunun için.
Rabbim gönlüne göre versin herşeyin hayırlısıAcikcasi ben biraz kiz istedigim icin direk kiz oldugunu yazdim fakat soylede bisey varmis %80 kiz dedi emin di ama %20 lik payi bile bile birakiyorum bi dahaki hafta tam
soylerim dedii ama bn hissediyorum basindan beri
Internete bakma canim ya doktor gelisiminde sorun var diyor mu yok o zmaan demekki bir sorun da yokGünaydın benim aklıma birşey takılıyor şimdi bebegım 13 haftalıkken pazartesı günü 5.60 cm gorunuyordu boyu internette yazılana göre bıraz baktım 8cmden bahsedıyor benım bebegım kucukmu kalmıs oluyor zaten hep bıraz küçük bu gelısmedıgı anlamına gelmez dımı neden boyle oluyor tedırgın ettı benı bu konu
yok canım hep bır kacgun kucuk cıktı doktor normal dedi bir haftaya kadar olabılır dedı tup bebek oldugu için gec döllenmede olamaz bı turlu anlamıorm ama ben neden boyle dıye pazartesı kendı doktorum bakmamıstı acılde bakılmıstı onlar bısey demedı bu duruma ama bana kucuk gelmıstı 10gunde 1cm bıle buyumemıstı insallah normaldir ben bır turlu sevınemıyorum sankı sureklı bısey olcak gıbı korkuyorm esım cok kızıyor ama psıkolojım hep boyleInternete bakma canim ya doktor gelisiminde sorun var diyor mu yok o zmaan demekki bir sorun da yok
Merak etme doktorlar saklamaz birseyi pat diye soyler haftasiyla uyumlu degil bebek gelismiyor diye
Tobe töbeee aklina kötü seyler getirme o ne bicim düsünce annesi sen iyi dusuneceksin ki oda iyi olsun evet 1hafta geri ileri normal kabul ediliyor zaten ..yok canım hep bır kacgun kucuk cıktı doktor normal dedi bir haftaya kadar olabılır dedı tup bebek oldugu için gec döllenmede olamaz bı turlu anlamıorm ama ben neden boyle dıye pazartesı kendı doktorum bakmamıstı acılde bakılmıstı onlar bısey demedı bu duruma ama bana kucuk gelmıstı 10gunde 1cm bıle buyumemıstı insallah normaldir ben bır turlu sevınemıyorum sankı sureklı bısey olcak gıbı korkuyorm esım cok kızıyor ama psıkolojım hep boyle
tesekkur ederım canım benim işte yasadıklarımdan sanırım oyleyım allah hepımıze kucagımıza saglıkla almayı nasıp etsın insallah haklısın pozıtıf olmam gerek dusunmemem gerek çok saolTobe töbeee aklina kötü seyler getirme o ne bicim düsünce annesi sen iyi dusuneceksin ki oda iyi olsun evet 1hafta geri ileri normal kabul ediliyor zaten ..
Ilk 3 ay bende senin gibi hep birsey olacak korkusuyla yasadim ama bu beni streste sokup beslenmemi bile etkiledigi icin kafamdan attim olumsuz dusunceleri bu bebek beni birakmayacak ve saglikla dogacak dedim inandim ..
Lutfen sende öyle yap gelisim geriligi olsa 1 hafta olmuyor en az 2-3hafta geriden gelmesi lazim ..
Aynen canim yasadiklarimiz su anki gebeligimizin tadini cikarmaya izin vermiyor ama biz inadina tadini cikaracagiz zaten olacak olanin önüne gecemeyiz mumkun degil öyleyse niye kötü gecirelim gebeligimizi ..tesekkur ederım canım benim işte yasadıklarımdan sanırım oyleyım allah hepımıze kucagımıza saglıkla almayı nasıp etsın insallah haklısın pozıtıf olmam gerek dusunmemem gerek çok saol
kesin dediyse değişmez galiba. bize % 70 demiştiZor valla şimdi bende korkum 12 ci hafta cinsiyet söyledi dün doktor ya degisirse emin konuştu ama
çok araştırdım ve cemil kaymaz a karar verdimHangi doktora gidiyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?