- 25 Kasım 2015
- 810
- 1.256
- 113
çok geçmiş olsun bende senin gibi çok hastaydım. çok fena olsam da ilaç kullanmak istemedim doktora da gitmedim. ballı limonlu sıcak su içtim. bal zencefil karıştırıp bi tatlı kaşığı yedim. ve geçti çok şükür. hamilelikte hastalıklar normalde olandan daha çabuk geçiyormuş bu arada. acil şifalarKızlar çok fena öksürük oldum, ciğerlerim sökülecek sanki. İlaç vermezler diye bugün doktora gitmedim ama gitmelimiyim? Böyle olup ilaç kullanan var mı?
95 +15 canım. Anlaşmalı işyerlerine ve indirim var.Medical hast bende merak ediyorum muayene ücreti ne kadar canm. Maaşallah bizimde erkek gbi bakalım hayrlisi
yok canım hep bır kacgun kucuk cıktı doktor normal dedi bir haftaya kadar olabılır dedı tup bebek oldugu için gec döllenmede olamaz bı turlu anlamıorm ama ben neden boyle dıye pazartesı kendı doktorum bakmamıstı acılde bakılmıstı onlar bısey demedı bu duruma ama bana kucuk gelmıstı 10gunde 1cm bıle buyumemıstı insallah normaldir ben bır turlu sevınemıyorum sankı sureklı bısey olcak gıbı korkuyorm esım cok kızıyor ama psıkolojım hep boyle
Merhaba kızlar doktordan geldik gelisimi ideal olculeri olmasi gerektigi gibi dedi doktorumuz. Ama bir sıkıntı var içerde kanama olmuş kese gibi gozukuyordu takip edicez dedi cinsiyet icin tahmin yapti sanirim kız dedi ama benim icin hic onemli degil saglikli olsunda
kesınlıkle canım hormonları cok ıst duzeyde yasıyorum sanırım sureklı bır aglama hıssı durdukyere ısyerınde duramıyorum cıkasım gelıyo herkese bagırasım gelıyorHiç kötü birşey getirme aklına hatta internete hiç bakma çünkü psikoloji bozuyor, yapı meselesi bence kimi bebek önde gidiyor kimi bebek geriden, şöyle düşün doğduktan sonra tüm bebekler için standartmı boy kilo, evet bi ortalama var ama üstünde yada altında olabiliyor
Bence bu evhamlar hep hormonlardan
kişiden kişiye değişiyor sanırım canim ikinci hamileliği olanlar daha iyi bilir benim mide bulantim falan olmadi hic bebis erkek :)Kızlarrrr benide listeye ekler misinizzz? 15+2 günlük hamileyim bende 10 gün önce falan doktorum kıza benziyor ama kesin değil dedi sağlıklı olsun da cinsiyet hiçç önemli değilll hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım inşallah:) bu arada kız bebişlerde mide bulantısı agrısı falan daha mı fazla oluyor kız anneleri daha mı nazlı oluyorlar acaba?
Benim bayağıdır geçmedi, gece beni zorladı çok. Bugün gittim doktora ilaç verdi mecburen ateşim çıkmış çünkü bu daha tehlikeliymiş. 3 tane ilaç verdi mecburen kullanacağımçok geçmiş olsun bende senin gibi çok hastaydım. çok fena olsam da ilaç kullanmak istemedim doktora da gitmedim. ballı limonlu sıcak su içtim. bal zencefil karıştırıp bi tatlı kaşığı yedim. ve geçti çok şükür. hamilelikte hastalıklar normalde olandan daha çabuk geçiyormuş bu arada. acil şifalar
Göğüs hastalıkları uzmanına gittim canım, ilaç yazdı. Kendi doktoruma da sordum. Kullanabilirsin dedi. İçim rahat değil hala ama ateşim var, mecburum sanırımEğer çok kotuysen kadin dogumcuna git derim. Gebeligin ilk zamanlari ben cok fenaydim tavsiyelerde bulundu ilac yazdi drum
Evet bence kız bebeklerde mide bulantısı daha fazla oluyor. İlk çocuğum kız,ona hamileyken çok daha kötüydüm ama ağrı yoktu. Bu gebeliğim erkek, bulantı daha hafif kıza göre ama inanılmaz bel ağrısı var bu sefer de her hamilelik değişken de olabiliyor ama genelde kızlar daha fazla bulantı yapıyor sanırım :) hayırlı olsun sağlıklı bir gebelik dilerim..Kızlarrrr benide listeye ekler misinizzz? 15+2 günlük hamileyim bende 10 gün önce falan doktorum kıza benziyor ama kesin değil dedi sağlıklı olsun da cinsiyet hiçç önemli değilll hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım inşallah:) bu arada kız bebişlerde mide bulantısı agrısı falan daha mı fazla oluyor kız anneleri daha mı nazlı oluyorlar acaba?
Çok geçmiş olsunBenim bayağıdır geçmedi, gece beni zorladı çok. Bugün gittim doktora ilaç verdi mecburen ateşim çıkmış çünkü bu daha tehlikeliymiş. 3 tane ilaç verdi mecburen kullanacağım
Kızlarrrr benide listeye ekler misinizzz? 15+2 günlük hamileyim bende 10 gün önce falan doktorum kıza benziyor ama kesin değil dedi sağlıklı olsun da cinsiyet hiçç önemli değilll hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım inşallah:) bu arada kız bebişlerde mide bulantısı agrısı falan daha mı fazla oluyor kız anneleri daha mı nazlı oluyorlar acaba?
Bugunde kahverengi seklinde devam ediyor peceteye sildikce geliyor. Anlamadim ne sebep oldu ya.. yatiyorum simdi gecer insallah cumartesi bir igne daha olacagimAmine Busra canim bende bikere paniklemistim ilişki sırasında gelmişti bide düşün nasıl korktum geçmiş olsun ama ilişkıden dolayıdır bebekle ilgili aktif bir kanama değildir yani dikkat et kendine
Bugunde kahverengi seklinde devam ediyor peceteye sildikce geliyor. Anlamadim ne sebep oldu ya.. yatiyorum simdi gecer insallah cumartesi bir igne daha olacagimAmine Busra canim bende bikere paniklemistim ilişki sırasında gelmişti bide düşün nasıl korktum geçmiş olsun ama ilişkıden dolayıdır bebekle ilgili aktif bir kanama değildir yani dikkat et kendine
Kahverengiye donduyse geciyor bitmis demektir cnm. Aksama yada sabaha biter ins.Bugunde kahverengi seklinde devam ediyor peceteye sildikce geliyor. Anlamadim ne sebep oldu ya.. yatiyorum simdi gecer insallah cumartesi bir igne daha olacagim
Benimde 2. Gebeligim bende hissediorm oglumda 18 haftada hissetmistim :) 2. Gebeliklerde sanirim erken hissedilebilior.Merhabalar. Ben 14+4 um bugün. Ikinci GebeliğiM. Bugün bebegin hareketlerini farkettik. Annem de yanimdaydi. Elimizi koyduk karnıma hissettik. Annem çok erken dedi. Ne düşünüyorsunuz bunun için.
İkinci gebeliğim ilki erkek sabhları mide bulantısı hafif olurdu aradada cıkarırdım.. doktor bu defa kıza bnzetti bunda cok az mide bulantısı oldu ama kndimi cok halsiz bitkin hissediyorumKızlarrrr benide listeye ekler misinizzz? 15+2 günlük hamileyim bende 10 gün önce falan doktorum kıza benziyor ama kesin değil dedi sağlıklı olsun da cinsiyet hiçç önemli değilll hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım inşallah:) bu arada kız bebişlerde mide bulantısı agrısı falan daha mı fazla oluyor kız anneleri daha mı nazlı oluyorlar acaba?
Ben oglumda hic gebelik belirtisi yasammistim bu gebeligim baya agir geciyor bulanti mide agrisi koku hassasiyeti fena halde. Henuz cinsiyetini ogrenemedim. Hakkimizda hayirlisi :) oglumdaki belirtilrrimin gep zitti i yasiorm oglumda eksi yedim hic tatli agzima surmedim. Bu gebeligimde bi tepsi baklava olsa yerimKızlarrrr benide listeye ekler misinizzz? 15+2 günlük hamileyim bende 10 gün önce falan doktorum kıza benziyor ama kesin değil dedi sağlıklı olsun da cinsiyet hiçç önemli değilll hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım inşallah:) bu arada kız bebişlerde mide bulantısı agrısı falan daha mı fazla oluyor kız anneleri daha mı nazlı oluyorlar acaba?
Nasıl bişey hissediyorsunuz canım:)) ben de kıpırtılar duyuyorum ama okuduğum kitapta çok erken barsak hareketidir o diyor umutlanmıyorum ama çok merak ediyorum nasıl bişey olacak doğru olan kıpırtıBenimde 2. Gebeligim bende hissediorm oglumda 18 haftada hissetmistim :) 2. Gebeliklerde sanirim erken hissedilebilior.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?