2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çok fena öksürük oldum, ciğerlerim sökülecek sanki. İlaç vermezler diye bugün doktora gitmedim ama gitmelimiyim? Böyle olup ilaç kullanan var mı?
çok geçmiş olsun bende senin gibi çok hastaydım. çok fena olsam da ilaç kullanmak istemedim doktora da gitmedim. ballı limonlu sıcak su içtim. bal zencefil karıştırıp bi tatlı kaşığı yedim. ve geçti çok şükür. hamilelikte hastalıklar normalde olandan daha çabuk geçiyormuş bu arada. acil şifalar

Merhaba kızlar doktordan geldik gelisimi ideal olculeri olmasi gerektigi gibi dedi doktorumuz. Ama bir sıkıntı var içerde kanama olmuş kese gibi gozukuyordu takip edicez dedi cinsiyet icin tahmin yapti sanirim kız dedi ama benim icin hic onemli degil saglikli olsunda

Hiç kötü birşey getirme aklına hatta internete hiç bakma çünkü psikoloji bozuyor, yapı meselesi bence kimi bebek önde gidiyor kimi bebek geriden, şöyle düşün doğduktan sonra tüm bebekler için standartmı boy kilo, evet bi ortalama var ama üstünde yada altında olabiliyor
Bence bu evhamlar hep hormonlardan

MaşAllah kızına
Önemli birşey değildir inşAllah canım takipte olur drunuz

kesınlıkle canım hormonları cok ıst duzeyde yasıyorum sanırım sureklı bır aglama hıssı durdukyere ısyerınde duramıyorum cıkasım gelıyo herkese bagırasım gelıyor

Kızlarrrr benide listeye ekler misinizzz? 15+2 günlük hamileyim bende 10 gün önce falan doktorum kıza benziyor ama kesin değil dedi sağlıklı olsun da cinsiyet hiçç önemli değilll hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım inşallah:) bu arada kız bebişlerde mide bulantısı agrısı falan daha mı fazla oluyor kız anneleri daha mı nazlı oluyorlar acaba?

kişiden kişiye değişiyor sanırım canim ikinci hamileliği olanlar daha iyi bilir benim mide bulantim falan olmadi hic bebis erkek :)

Benim bayağıdır geçmedi, gece beni zorladı çok. Bugün gittim doktora ilaç verdi mecburen ateşim çıkmış çünkü bu daha tehlikeliymiş. 3 tane ilaç verdi mecburen kullanacağım

Eğer çok kotuysen kadin dogumcuna git derim. Gebeligin ilk zamanlari ben cok fenaydim tavsiyelerde bulundu ilac yazdi drum
Göğüs hastalıkları uzmanına gittim canım, ilaç yazdı. Kendi doktoruma da sordum. Kullanabilirsin dedi. İçim rahat değil hala ama ateşim var, mecburum sanırım

Evet bence kız bebeklerde mide bulantısı daha fazla oluyor. İlk çocuğum kız,ona hamileyken çok daha kötüydüm ama ağrı yoktu. Bu gebeliğim erkek, bulantı daha hafif kıza göre ama inanılmaz bel ağrısı var bu sefer de her hamilelik değişken de olabiliyor ama genelde kızlar daha fazla bulantı yapıyor sanırım :) hayırlı olsun sağlıklı bir gebelik dilerim..

Benim bayağıdır geçmedi, gece beni zorladı çok. Bugün gittim doktora ilaç verdi mecburen ateşim çıkmış çünkü bu daha tehlikeliymiş. 3 tane ilaç verdi mecburen kullanacağım
Çok geçmiş olsun iki hafta önce ben de grip oldum,3 gün ateşim yükseldi,doktor Ateş tehlikeli dedi,acilde damardan parol filan verdiler. Eğer grip olduysan bir tavsiyem var hemen geçiriyor. 1 kibrit kutusu kadar taze zencefil+1 portakal+1 kabuklu elma+1 narın içi katı meyve sıkacağından geçir ve içerken içine bal karıştır. Evdeki herkes de içsin ☺ kadın doğumcumun tavsiyesi ve hem ben hem kızım bunun sayesinde atlattık hastalığı kolayca..

Bende tam tersi
Oğlumda 3ayda 3kilo vermiştim bulantılardan, 12den sonra çok iyiydim,
Şimdi kız diyor drlar ama hemen hemen hiç bulantı yaşamadım, genellemelere uymuyor benim kuzular

Bugunde kahverengi seklinde devam ediyor peceteye sildikce geliyor. Anlamadim ne sebep oldu ya.. yatiyorum simdi gecer insallah cumartesi bir igne daha olacagim

Bugunde kahverengi seklinde devam ediyor peceteye sildikce geliyor. Anlamadim ne sebep oldu ya.. yatiyorum simdi gecer insallah cumartesi bir igne daha olacagim

Merhabalar. Ben 14+4 um bugün. Ikinci GebeliğiM. Bugün bebegin hareketlerini farkettik. Annem de yanimdaydi. Elimizi koyduk karnıma hissettik. Annem çok erken dedi. Ne düşünüyorsunuz bunun için.
Benimde 2. Gebeligim bende hissediorm oglumda 18 haftada hissetmistim :) 2. Gebeliklerde sanirim erken hissedilebilior.

İkinci gebeliğim ilki erkek sabhları mide bulantısı hafif olurdu aradada cıkarırdım.. doktor bu defa kıza bnzetti bunda cok az mide bulantısı oldu ama kndimi cok halsiz bitkin hissediyorum

Ben oglumda hic gebelik belirtisi yasammistim bu gebeligim baya agir geciyor bulanti mide agrisi koku hassasiyeti fena halde. Henuz cinsiyetini ogrenemedim. Hakkimizda hayirlisi :) oglumdaki belirtilrrimin gep zitti i yasiorm oglumda eksi yedim hic tatli agzima surmedim. Bu gebeligimde bi tepsi baklava olsa yerim

Benimde 2. Gebeligim bende hissediorm oglumda 18 haftada hissetmistim :) 2. Gebeliklerde sanirim erken hissedilebilior.
Nasıl bişey hissediyorsunuz canım:)) ben de kıpırtılar duyuyorum ama okuduğum kitapta çok erken barsak hareketidir o diyor umutlanmıyorum ama çok merak ediyorum nasıl bişey olacak doğru olan kıpırtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…