2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl bişey hissediyorsunuz canım:)) ben de kıpırtılar duyuyorum ama okuduğum kitapta çok erken barsak hareketidir o diyor umutlanmıyorum ama çok merak ediyorum nasıl bişey olacak doğru olan kıpırtı
2. Oldugu icin bagirsak hareketiyle bebeginkini ayirt edebiliyorm benimki daha cok biyere sabit toplanip cekiliyor gibi

Ben de kızıma hamileyken çok tatlı yedim. Şimdi
hiç tatlı yiyemiyorum hep ekşi yiyorum ilk gebeliğim çok rahat geçmişti, bunda hep ya kanama ya bel ağrısı anlamadım gitti gerçekten aynı kadının gebelikleri arasında bile çok fark var ☺

İnşallah bende ilk bebegimi saglikla kucagima alip sonrada ikincide falan rahat ederim

Selam kızlar. Bugün bebeğimin cinsiyeti netleşti. Prensesimiz geliyor Allahın izniyle. Ancak doktlr harmony test istedi. İkili testi öylesine göstermiştim. Bu doktor doğum yapmak istedğim doktordu. Çok küçük risk olabilir içimiz rahat etsin dedi. Bilen bilir tüp bebekle hamile kaldım çok zorlu yollardan geçtim tüp bebek doktorumda bu testi istemişti de önemsememiştim. Cumartesi test yapılacak. 10şubata da 2li taramanın devamı ultrason istedi ayrıntılı deniyormuş. Bebeğimin cinsiyetine bile sevinemedim. Halbuki herşey yolunda. Kocaman olmuş 9 gün önde yine maşallah. Ense kalınlığı ve burun kemiği çok normal olup doktoru risk olabilir diyen oldu mu hiç?

İkili testteki risklerin nasil cikmisti ki. Cok tuhaf sasirdim dogrusu canim. Ama uzme kendini bence temiz cikacaktir sonucunda

İkili testin iyi çıkmışsa ne gerek var ki.. küçük bi risk var ne demek Yani hepimizde var o risk..sonuçta sonuçlar risk hesaplaması..doktorunu sen daha iyi gözlemlersin ama bana biraz para amaçlı geldi. Sonuçlarını başka bir dr daha danış istersen sen bilirsin canım

Gözünaydın canım, maşallah bebişine. .Benim ilk dr.bizim ense kalınlığı nı fazla ölcunce hemen eski dr.uma gittim, o normal bence dedi ama içiniz rahat etsin profa gidin dedi daha önce de kayıplarım olduğu için. Profa gitmez olaydım moralimi çok bozdu bu bebek down sendromlu olabilir dedi.muayeneden çıkınca normal bebeklerde de böyle olabilir dedi, nifty testi önerdi. Sonra üniversite ye perinatoloğa gittim, o profun gördüğü riskleri görmedi. Ikili test yaptırıp risk yüksek çıkınca amniyosentez dediler ama ben risk almak istemediğim için nifty testini verdim.yazmistim okumussundur, bebeğin dna si yetersiz gelmiş, o kadar stresle bekledim, dün tekrar kan verdim..ultrasonda sorun yoksa testte bişey çıkmaz bence, beklemek stresli oluyo.Allah meleklerimizi korusun.

Ben de senin gibi bebeğimin cinsiyetine bile sevinemedim..Üniversite deki dr . ısrarla bana tüp bebek mi diye sordu, hayır dedim.Tüp bebek diye mi istedi acaba dr.un testi.

Saglikla gelsin prenses insallah canim.. Ama belki tedbir amacli istiyorlardir iki doktorunda .. Yaptir zaten sonuc iyi cikacak burun kemigi olusmus ense kalinligi iyi ne olabilir ki

2li taramadami burun kemiği ölçülüyor benim olcmediler aklıma takıldı şimdi

CAmım benim içinde öyle söylediler benim bebeğimdede çok şükür herşey normal çıktı burun enseside iyiydi ama rutin kontrol de bağırsakta parlaklık 3 lü tarama dediler oda çok şükür güsel çıktı içini karartma canım benim stressiz geçir inşallah bişey yoktur tedbir yüzünden yaptırıyorlardır canım

Merhaba kızlar uzun zamandır yazmamıştım bizim de ikili testimiz çıktı ense 1.3 çıkmıştı nazal kemik göründü free beta 33 çıkmış risk 1/12000 çok şükür iyiyiz rüyalarıma girmeye başlamıştı sonuç güzel geldi cumartesi de cinsiyet öğreniriz inşallah :)

Evet oglumda benimde bel agrim vardi ama kanamam olmadi hic. Ama belirtileriniz sanki oglunuz olacak gibi insaallah . Rabbim hayirli evlat versin ama insan iki meyvedende olsun istiyor ben kizim olsun die dua ediorm. :)

Ohh masallah canim gozun aydin .. Tutarsa teori erkek geliyor :)) Ama yuzde 50 tutuyor

Ohh masallah canim gozun aydin .. Tutarsa teori erkek geliyor :)) Ama yuzde 50 tutuyor
Hahaa %50 bayağı yüksek ihtimal nerdeyse kız olması imkansız bu durumda içim rahatladı canım inşallah sorun görülen arkadaşlar da güzel sonuçlar alır bi rahat uyku uyurlar gerçekten zormuş beklemek yaptirdigima pişman olmuştum artık

Benm bhcg 27 cikti ama kızçe geliyor :)

Insallah canim onlar icinde dua ediyorum ediyoruz yani hepimiz .. Guzel sonuclar almak nasip olsun ..
Zor gercekten bende tam tersi herseye strest yapip ilk 3ay her an birsey olacak korkusuyla yasadim ama ikili testi hic merak etmedim heyecanlanmadim Rabbime şükürler olsun birsey cikmadi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…