2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Genelde ölçülmüyor, bakılıyor oluşmuş mu diye..Sorun yoksa söylemiyorlar, bakılmıştır merak etme.
Ayy ne evham li olduk yaaaa bide 13 haftalık oldum elevit vitamin ve gynoferon demir hapı içiyorum sizler neler kullandiniz

Ayy ne evham li olduk yaaaa bide 13 haftalık oldum elevit vitamin ve gynoferon demir hapı içiyorum sizler neler kullandiniz
Ben sorunlardan dolayı sormadım, yani aklıma gelmedi, onlar da bişey demedi, ben folik asit e devam ediyorum, başka vitamin kullanmıyorum. Bi dahaki gidisimde sorcam.

Amin canım herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah böyle durumlarda tip hep yanilsin inşallah

Kızlar aranızda spor yapan var mı ? Hamile kalmadan önce düzenli spor yapardım şuan kendimi çok hantal hissediyorum. Dr umla konuştum. Hafif tempoda yürüyüş önerdi ve pilates. Yürüyüş okey, koşu bandında başladım malum kış ayı. Pilates topumda vr ama hangi hareketler yapılır bebeğe zarar vermek istemiyorum. Netten araştırdım belli bi harekete ulaşamadım. Belki aramızda yapanlar varsa yardımcı olabilirler mi bizlere de :)

İkili testteki risklerin nasil cikmisti ki. Cok tuhaf sasirdim dogrusu canim. Ama uzme kendini bence temiz cikacaktir sonucunda
Ultrason sonuçları çok iyiydi. Ense kalınlığı 1.7 burun kemiği oluşmuş ve hiçbir sıkıntı görünmüyor demişti yapan doktor. İster istemez üzülüyor insn

2 doktorda yaptırsan iyi olur için rahat eder dedi canım. Bir bilsem. Dünden beri yokum resmen. Beynim kilitlenmiş gibi

Allah razı olsun canım benim. Evet senide okumuştum. Bizim ultrason sonuçları gayet iyi işte ama ne biliyim içim rahat olsun diye bende yaptıracağım yarın sabah. Birde 2 haftada çıkacakmış sonuç nasıl beklenirya

Ben de senin gibi bebeğimin cinsiyetine bile sevinemedim..Üniversite deki dr . ısrarla bana tüp bebek mi diye sordu, hayır dedim.Tüp bebek diye mi istedi acaba dr.un testi.
Yok sonuçlarfan biri binde bir olması gerekirken 783te birmiş ondan emin olalım dedim. Yani çok küçük risk. Babasıda bende yaptıralım kurtulalım dedik. Çok kötü dimi kızım olacak prensesim gelecek ama sevinemedim

Saglikla gelsin prenses insallah canim.. Ama belki tedbir amacli istiyorlardir iki doktorunda .. Yaptir zaten sonuc iyi cikacak burun kemigi olusmus ense kalinligi iyi ne olabilir ki
Amin inşallah canım benim saolasın. Umarım dediğin gibi olur

Bebeğinin iyi olmasına sewindim canım benim. İnşallah birşeyi çıkmayacak kızımın. Tedbir amaçlı da olsa insanın beyni duruyor gerçekten

Günaydın kızlar hepinizr hayırlı cumalar
Bugun son iş günü
Yarın annem ve kayınvalidemlerş cagırıp hamile oldugumu sölicem evet 3 ay icim icimi yedi ama sabrettim söylemedim cünkü hep birşeyler olcak diye endise ettik
Bu arada bır arkadas spor yapıyormusunuz demis ben spor salonuna kayıtlıyım ve haftaicii 2-3 bazen 4 gün spordayım.ve hafif tempoda yürüyorum ve bisiklete biniyorum birde sindilerde yavas yavas kol omuz falab calıstım cok hafif agırlıkta

Herkese merhaba arkadaşlar. İnşallah hepiniz iyisinizdir. İkili testlerle ilgili sonuç bekleyenler tez vakitte güzel haber alırlar, içleri rahatlar inşallah. Benim bulantılarım hala yoğun bir şekilde devam ediyor. İstifra etmiyorum ama bulantı çok rahatsız ediyor. İnşallah yakın zamanda geçer. Zorlanıyorum. Decavit de içemiyorum onu içtiğim gece ağlayarak bulantıyla uyanıyorum. Hamilelik zor bir süreç Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…