Bak senin tutmus %50 idi tutma orani seninki tutmayan %50ye girdiBenm bhcg 27 cikti ama kızçe geliyor :)
Ayy ne evham li olduk yaaaa bide 13 haftalık oldum elevit vitamin ve gynoferon demir hapı içiyorum sizler neler kullandinizGenelde ölçülmüyor, bakılıyor oluşmuş mu diye..Sorun yoksa söylemiyorlar, bakılmıştır merak etme.
Ben sorunlardan dolayı sormadım, yani aklıma gelmedi, onlar da bişey demedi, ben folik asit e devam ediyorum, başka vitamin kullanmıyorum. Bi dahaki gidisimde sorcam.Ayy ne evham li olduk yaaaa bide 13 haftalık oldum elevit vitamin ve gynoferon demir hapı içiyorum sizler neler kullandiniz
Ayy ne evham li olduk yaaaa bide 13 haftalık oldum elevit vitamin ve gynoferon demir hapı içiyorum sizler neler kullandiniz
Sende tutmamış bak :) ya ikisi de ayrı heyecan bide ılk olunca hiç farketmiyo sanırım belki ikinci de ister istemez insan diğerini tatmak isterBenm bhcg 27 cikti ama kızçe geliyor :)
Amin canım herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah böyle durumlarda tip hep yanilsin inşallahInsallah canim onlar icinde dua ediyorum ediyoruz yani hepimiz .. Guzel sonuclar almak nasip olsun ..
Zor gercekten bende tam tersi herseye strest yapip ilk 3ay her an birsey olacak korkusuyla yasadim ama ikili testi hic merak etmedim heyecanlanmadim Rabbime şükürler olsun birsey cikmadi ..
Ultrason sonuçları çok iyiydi. Ense kalınlığı 1.7 burun kemiği oluşmuş ve hiçbir sıkıntı görünmüyor demişti yapan doktor. İster istemez üzülüyor insnİkili testteki risklerin nasil cikmisti ki. Cok tuhaf sasirdim dogrusu canim. Ama uzme kendini bence temiz cikacaktir sonucunda
2 doktorda yaptırsan iyi olur için rahat eder dedi canım. Bir bilsem. Dünden beri yokum resmen. Beynim kilitlenmiş gibiİkili testin iyi çıkmışsa ne gerek var ki.. küçük bi risk var ne demek Yani hepimizde var o risk..sonuçta sonuçlar risk hesaplaması..doktorunu sen daha iyi gözlemlersin ama bana biraz para amaçlı geldi. Sonuçlarını başka bir dr daha danış istersen sen bilirsin canım
Allah razı olsun canım benim. Evet senide okumuştum. Bizim ultrason sonuçları gayet iyi işte ama ne biliyim içim rahat olsun diye bende yaptıracağım yarın sabah. Birde 2 haftada çıkacakmış sonuçGözünaydın canım, maşallah bebişine. .Benim ilk dr.bizim ense kalınlığı nı fazla ölcunce hemen eski dr.uma gittim, o normal bence dedi ama içiniz rahat etsin profa gidin dedi daha önce de kayıplarım olduğu için. Profa gitmez olaydım moralimi çok bozdu bu bebek down sendromlu olabilir dedi.muayeneden çıkınca normal bebeklerde de böyle olabilir dedi, nifty testi önerdi. Sonra üniversite ye perinatoloğa gittim, o profun gördüğü riskleri görmedi. Ikili test yaptırıp risk yüksek çıkınca amniyosentez dediler ama ben risk almak istemediğim için nifty testini verdim.yazmistim okumussundur, bebeğin dna si yetersiz gelmiş, o kadar stresle bekledim, dün tekrar kan verdim..ultrasonda sorun yoksa testte bişey çıkmaz bence, beklemek stresli oluyo.Allah meleklerimizi korusun.
Yok sonuçlarfan biri binde bir olması gerekirken 783te birmiş ondan emin olalım dedim. Yani çok küçük risk. Babasıda bende yaptıralım kurtulalım dedik. Çok kötü dimi kızım olacak prensesim gelecek ama sevinemedimBen de senin gibi bebeğimin cinsiyetine bile sevinemedim..Üniversite deki dr . ısrarla bana tüp bebek mi diye sordu, hayır dedim.Tüp bebek diye mi istedi acaba dr.un testi.
Amin inşallah canım benim saolasın. Umarım dediğin gibi olurSaglikla gelsin prenses insallah canim.. Ama belki tedbir amacli istiyorlardir iki doktorunda .. Yaptir zaten sonuc iyi cikacak burun kemigi olusmus ense kalinligi iyi ne olabilir ki
Bebeğinin iyi olmasına sewindim canım benim. İnşallah birşeyi çıkmayacak kızımın. Tedbir amaçlı da olsa insanın beyni duruyor gerçektenCAmım benim içinde öyle söylediler benim bebeğimdede çok şükür herşey normal çıktı burun enseside iyiydi ama rutin kontrol de bağırsakta parlaklık 3 lü tarama dediler oda çok şükür güsel çıktı içini karartma canım benim stressiz geçir inşallah bişey yoktur tedbir yüzünden yaptırıyorlardır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?