- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Çok sağol cnm spor için.. bnde başladm daa pilatesi mrk ediyorm şmdii.Günaydın kızlar hepinizr hayırlı cumalar
Bugun son iş günü
Yarın annem ve kayınvalidemlerş cagırıp hamile oldugumu sölicem evet 3 ay icim icimi yedi ama sabrettim söylemedim cünkü hep birşeyler olcak diye endise ettik
Bu arada bır arkadas spor yapıyormusunuz demis ben spor salonuna kayıtlıyım ve haftaicii 2-3 bazen 4 gün spordayım.ve hafif tempoda yürüyorum ve bisiklete biniyorum birde sindilerde yavas yavas kol omuz falab calıstım cok hafif agırlıkta
Youtupe de akasyaana var akasya asiltürkmenin videoları her konu hakkında bilgi veriyor. Plates hocası eşliğindeki videosunu izle istersen.Kızlar aranızda spor yapan var mı ? Hamile kalmadan önce düzenli spor yapardım şuan kendimi çok hantal hissediyorum. Dr umla konuştum. Hafif tempoda yürüyüş önerdi ve pilates. Yürüyüş okey, koşu bandında başladım malum kış ayı. Pilates topumda vr ama hangi hareketler yapılır bebeğe zarar vermek istemiyorum. Netten araştırdım belli bi harekete ulaşamadım. Belki aramızda yapanlar varsa yardımcı olabilirler mi bizlere de :)
Canım aynı durumda sayılırız, benim 2lide yaş riski 1:225 çıkmıştı. Üç doktora gittim hatta bir tanesi uzun uzun inceledi hiçbir anormallik yok ama için rahat etsin istiyorsan testi yaptır, biz doktor olarak bunu size söylemek zorundayız dedi. Yaşın kaç bilmiyorum ama 35 üstü artık her hamileye bu testi yaptırmayı tavsiye ediyorum demişti. Eşimle çok düşündük ama dayanamadık geçen hafta yaptırdık testi. Ben bebeğimde bir şey yok biliyorum, öyle hissediyorum inşallah hissettiğim gibi çıkar sonuçlarım da.Selam kızlar. Bugün bebeğimin cinsiyeti netleşti. Prensesimiz geliyor Allahın izniyle. Ancak doktlr harmony test istedi. İkili testi öylesine göstermiştim. Bu doktor doğum yapmak istedğim doktordu. Çok küçük risk olabilir içimiz rahat etsin dedi. Bilen bilir tüp bebekle hamile kaldım çok zorlu yollardan geçtimtüp bebek doktorumda bu testi istemişti de önemsememiştim. Cumartesi test yapılacak. 10şubata da 2li taramanın devamı ultrason istedi ayrıntılı deniyormuş. Bebeğimin cinsiyetine bile sevinemedim. Halbuki herşey yolunda. Kocaman olmuş 9 gün önde yine maşallah. Ense kalınlığı ve burun kemiği çok normal olup doktoru risk olabilir diyen oldu mu hiç?
Maşallah canım iyi sabretmissin.Ben de bazı arkadaş larima söylemedim, cinsiyet belli olsun söylerim diyodum, sıkıntı çıkınca söylemek gelmedi içimden. Sonuçlar iyi çıkar da söylerim inşallah.Günaydın kızlar hepinizr hayırlı cumalar
Bugun son iş günü
Yarın annem ve kayınvalidemlerş cagırıp hamile oldugumu sölicem evet 3 ay icim icimi yedi ama sabrettim söylemedim cünkü hep birşeyler olcak diye endise ettik
Bu arada bır arkadas spor yapıyormusunuz demis ben spor salonuna kayıtlıyım ve haftaicii 2-3 bazen 4 gün spordayım.ve hafif tempoda yürüyorum ve bisiklete biniyorum birde sindilerde yavas yavas kol omuz falab calıstım cok hafif agırlıkta
geçmiş olsun canım sabır... inşallah gecicek bebeğin iyi cok şükür kanamanda durunca rahatlicaksinMeraba arkadaslar. Kanamam halen pembe seklinde gelmeye devam ediyor. İkinci ignemi yarin olcam
Tşk ederim bkıyorum hmennYoutupe de akasyaana var akasya asiltürkmenin videoları her konu hakkında bilgi veriyor. Plates hocası eşliğindeki videosunu izle istersen.
Evet 12 haftalıkken doktor erkek dedi ama bakalım hayırlısı.. sağlıklı olsun da.. :)Evet oglumda benimde bel agrim vardi ama kanamam olmadi hic. Ama belirtileriniz sanki oglunuz olacak gibi insaallah . Rabbim hayirli evlat versin ama insan iki meyvedende olsun istiyor ben kizim olsun die dua ediorm. :)
Rica ederim canım Ben de nette cok detaylı vıdeo bulamadım ebru sallı ile hamile pilatesi dısında...valla bende bilmiyorum benım gibi sabırsız bir insan nasıl dayandı ama dayandım :)Çok sağol cnm spor için.. bnde başladm daa pilatesi mrk ediyorm şmdii.
Kız nasıl sabrettin sömylemeden :)
Saol canım insan risk unsurlarını düsününce içinden gelmiyor bir de biZim 6 yılın üstüne oldu biraz sıkıntılıydı hemen söleyemedim üzülmesinler diyeMaşallah canım iyi sabretmissin.Ben de bazı arkadaş larima söylemedim, cinsiyet belli olsun söylerim diyodum, sıkıntı çıkınca söylemek gelmedi içimden. Sonuçlar iyi çıkar da söylerim inşallah.
Erkek bebekte olur kan diyorlar doktor ne diyor 16 haftada gorunuyon insan korkuyor ya çok geçmiş olsun canimMeraba arkadaslar. Kanamam halen pembe seklinde gelmeye devam ediyor. İkinci ignemi yarin olcam
Ben pek 12 haftadaki tahminlere guvenmiyorum sonradan degisen cok ornek gordum. Hakkinizda hayirlisi olsun Rabbim gonlune gore versin insaallahEvet 12 haftalıkken doktor erkek dedi ama bakalım hayırlısı.. sağlıklı olsun da.. :)
Benim ikiz 12 hafta bittiği gün 1 kız 1 erkek dedi degisebilirmi yani diyorsunBen pek 12 haftadaki tahminlere guvenmiyorum sonradan degisen cok ornek gordum. Hakkinizda hayirlisi olsun Rabbim gonlune gore versin insaallah
Benim bebeğim kız ama çok nazlı anlaşılan. 15+3 bugün en basindan beri ara ara kanamalar yasadim. Oyle basladi oyle gidiyor yani...Erkek bebekte olur kan diyorlar doktor ne diyor 16 haftada gorunuyon insan korkuyor ya çok geçmiş olsun canim
Net dedeiyse değişmez canım, dr.lar 9.haftada bile anliyorlarmis kemik yapısından. Ben oğlumda 13.haftada öğrendim net olarak gördük ve değişmedi.Degisirmi cinsiyet acaba kafam karıştı doktor acaba felan demedi net 1 kız 1 erkek dedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?