2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sağol cnm spor için.. bnde başladm daa pilatesi mrk ediyorm şmdii.
Kız nasıl sabrettin sömylemeden :)

Günaydın arkadaşlar Y Yellu canım bence bebeginin hic birseyi yok zaten ultrasonda cok iyi cıkmıs hic üzme kendini evet beklemek çok zor ama sonunda güzel haberler alıcaksın eminim diger arkadaşlarda

Youtupe de akasyaana var akasya asiltürkmenin videoları her konu hakkında bilgi veriyor. Plates hocası eşliğindeki videosunu izle istersen.

Canım aynı durumda sayılırız, benim 2lide yaş riski 1:225 çıkmıştı. Üç doktora gittim hatta bir tanesi uzun uzun inceledi hiçbir anormallik yok ama için rahat etsin istiyorsan testi yaptır, biz doktor olarak bunu size söylemek zorundayız dedi. Yaşın kaç bilmiyorum ama 35 üstü artık her hamileye bu testi yaptırmayı tavsiye ediyorum demişti. Eşimle çok düşündük ama dayanamadık geçen hafta yaptırdık testi. Ben bebeğimde bir şey yok biliyorum, öyle hissediyorum inşallah hissettiğim gibi çıkar sonuçlarım da.
Sen de kötü düşünme , karnındaki yavruyu da üzme. Hiçbir anormallik çıkmayacak.

Maşallah canım iyi sabretmissin.Ben de bazı arkadaş larima söylemedim, cinsiyet belli olsun söylerim diyodum, sıkıntı çıkınca söylemek gelmedi içimden. Sonuçlar iyi çıkar da söylerim inşallah.

Selam kızlar, giremedim bikaç gün hastaydım nezle olmuşum çok fena.. şimdilerde biraz iyiyim

Evet oglumda benimde bel agrim vardi ama kanamam olmadi hic. Ama belirtileriniz sanki oglunuz olacak gibi insaallah . Rabbim hayirli evlat versin ama insan iki meyvedende olsun istiyor ben kizim olsun die dua ediorm. :)
Evet 12 haftalıkken doktor erkek dedi ama bakalım hayırlısı.. sağlıklı olsun da.. :)

selam kızlar hayırlı cumalar. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Göbeğiniz çıkma durumu nasıl. ben 15. haftayı bitirdim. hala çok anlaşılmıyor hamile olduğum. bir sıkıntı yoktur inşallah haftaya kontrolüm var.

Çok sağol cnm spor için.. bnde başladm daa pilatesi mrk ediyorm şmdii.
Kız nasıl sabrettin sömylemeden :)
Rica ederim canım Ben de nette cok detaylı vıdeo bulamadım ebru sallı ile hamile pilatesi dısında...valla bende bilmiyorum benım gibi sabırsız bir insan nasıl dayandı ama dayandım :)
Maşallah canım iyi sabretmissin.Ben de bazı arkadaş larima söylemedim, cinsiyet belli olsun söylerim diyodum, sıkıntı çıkınca söylemek gelmedi içimden. Sonuçlar iyi çıkar da söylerim inşallah.
Saol canım insan risk unsurlarını düsününce içinden gelmiyor bir de biZim 6 yılın üstüne oldu biraz sıkıntılıydı hemen söleyemedim üzülmesinler diye

Evet 12 haftalıkken doktor erkek dedi ama bakalım hayırlısı.. sağlıklı olsun da.. :)
Ben pek 12 haftadaki tahminlere guvenmiyorum sonradan degisen cok ornek gordum. Hakkinizda hayirlisi olsun Rabbim gonlune gore versin insaallah

Okuyorum okuyorum bir çok hamilemiz sorun var diyor bebekte 2 li test yavaş gelişme kanama bulan ti bu 2li teste çok takilmayin lütfen zaten 100 sesi düşük 2 aylık 3 aylık bebekler gelisme cagindalar arti döllenme tutuna 3 veya 5 gün geç olmuş olabilir mübarek cuma günü hiç birinde sorun oldugunu düşünmüyorum hepimiz saglikla kucağımaza alırız inşallah herseyin hayırlısı Rabbim bu bebeklere can verdi inşallah sağlıkta verir

Degisirmi cinsiyet acaba kafam karıştı doktor acaba felan demedi net 1 kız 1 erkek dedi ama

Degisirmi cinsiyet acaba kafam karıştı doktor acaba felan demedi net 1 kız 1 erkek dedi ama
Net dedeiyse değişmez canım, dr.lar 9.haftada bile anliyorlarmis kemik yapısından. Ben oğlumda 13.haftada öğrendim net olarak gördük ve değişmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…