2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba güzel gebisler 2 li sonuç çıkmış cok sukur ama burda arkadaslarimiz huzunlu idi sonuc lar yuzunden bende o yUzden gun saymadim merak duygumu bi kenara birakmistim. sabah Dr um aradı hersey yolunda dedi fbhcg 50.5 çıkmış bebisim kız heralde inşallah hayırlı haber bekleyen arkadaşlarım da güzel sonuçlar alır tez zamanda

Kızlaaaar 30unda cinsiyet öğrenicektik ama doktorumla konuştum pazartesi çağırdı. Meleğimin cinsiyetini öğreniceeeem. İlk bebeğim ama hep bi kızım olsun istemişimdir. Hayırlısı tabiki :) çok merak ediyoruuzz . Allahım herkesin gönlüne göre versin

Hayirli cumalar kizlar. Sabahtan beri ne guzel bir heyecan mutluluk kapladi icimi cok sukur. Bebegi veren Rabbim sevgisinide koyuyor annenin yuregine. Sanki ilk oglum gibi hic eksigi yok heyecanimin, merakimin. Bir gurur duyuyorum icten ice sanki kendimle. 5.nin oglan olacagini bilsem yine yaparim diyorum. Dur coşma yine diyor ic sesim. Hele bahar gelsin, cicekler acsin gunes ciksin daha bir cosacak gonullerimiz insAllah.
Rabbim bu guzel cumanin hurmetine hic bir annenin kucagini bos, yuregini dertli birakmasin insAllah. Evlatlarimizla imtihan etmesin bizleri. Dualarimizin kabul olacagi bir gun olsun bugün.

Canim ne guzel yazmissin icime ferahlik verdin.. insallah onlara kavustugumuz gunleride gorelim..

Canim ne guzel yazmissin icime ferahlik verdin.. insallah onlara kavustugumuz gunleride gorelim..
Kavusacagiz insAllah cnm. Hemde cok yakin o gunler Bebegi besleyen sevgi, umut, inanis birakmayalim yeter bunlari. Al bir tane bandaj eline o nohut kafasina takacagin gunleri hayal et o bile mutlu olmana yetecek.

Kızlar yaklaşık 4 gündür belirli aralıklarla acayip karnım ağrıyor.. Acaba karnım büyüyoda bağlar mı geriliyor ???

Bebeğinin iyi olmasına sewindim canım benim. İnşallah birşeyi çıkmayacak kızımın. Tedbir amaçlı da olsa insanın beyni duruyor gerçekten
Aynen bende çok gerildim stres yaptım bakalım ayrıntılı ultrason tarihinş bekliyorum ama içim rahat çok şükür bin şükür

Y Yellu canım benım ıkılı testımde de yaş riskinde 1/730 cıkmıs ama doktorum hersey normal dedi bence merak etme uzulme aşlah buyuk hıcbısey cıkmıycak

Benim ikiz 12 hafta bittiği gün 1 kız 1 erkek dedi degisebilirmi yani diyorsun
Kesin degisir diyemem tabiki fakat 12-13 haftalarda erkegin ve kizin genital yapisi birbirine benzedigi icin bazen degisim olabiliyor etrafimda bunu yasayan cok insan var. Hakkinizda hayirli olsn rabbim gonlunuze gore versin.

Budami erkek canim? Guzel dileklerine yurekten aminnnn :)

Günaydın arkadaşlar Y Yellu canım bence bebeginin hic birseyi yok zaten ultrasonda cok iyi cıkmıs hic üzme kendini evet beklemek çok zor ama sonunda güzel haberler alıcaksın eminim diger arkadaşlarda
Saol canım benim inşallah dediğiniz gibi olur. Zor buldum Rabbim yardım etsin cümlemize

daha 30uma girmedim canım. Risk yaş kısmında değil down riski konusunda 1:783 çıktı. Bizde yarın sabah test vereceğiz. Umarım çıkmaz. Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın. Sende güzel haberler al inşallah canım benim.

Aynen bende çok gerildim stres yaptım bakalım ayrıntılı ultrason tarihinş bekliyorum ama içim rahat çok şükür bin şükür
Aslında bir yanımda yaptırma diyor doktor önlem amaçlı içimiz rahat etsin dedi de demez olaydı şimdi çok rahatımya sanki. Kendimde bebeğimde stres oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…