Inşallah geçer bir an önce sen de rahat edersin canım. .Benim bebeğim kız ama çok nazlı anlaşılan. 15+3 bugün en basindan beri ara ara kanamalar yasadim. Oyle basladi oyle gidiyor yani...
Hayirli cumalar kizlar. Sabahtan beri ne guzel bir heyecan mutluluk kapladi icimi cok sukur. Bebegi veren Rabbim sevgisinide koyuyor annenin yuregine. Sanki ilk oglum gibi hic eksigi yok heyecanimin, merakimin. Bir gurur duyuyorum icten ice sanki kendimle. 5.nin oglan olacagini bilsem yine yaparim diyorum. Dur coşma yine diyor ic sesim. Hele bahar gelsin, cicekler acsin gunes ciksin daha bir cosacak gonullerimiz insAllah.
Rabbim bu guzel cumanin hurmetine hic bir annenin kucagini bos, yuregini dertli birakmasin insAllah. Evlatlarimizla imtihan etmesin bizleri. Dualarimizin kabul olacagi bir gun olsun bugün.
Kavusacagiz insAllah cnm. Hemde cok yakin o gunler Bebegi besleyen sevgi, umut, inanis birakmayalim yeter bunlari. Al bir tane bandaj eline o nohut kafasina takacagin gunleri hayal et o bile mutlu olmana yetecek.Canim ne guzel yazmissin icime ferahlik verdin.. insallah onlara kavustugumuz gunleride gorelim..
Hayirli cumalar kizlar. Sabahtan beri ne guzel bir heyecan mutluluk kapladi icimi cok sukur. Bebegi veren Rabbim sevgisinide koyuyor annenin yuregine. Sanki ilk oglum gibi hic eksigi yok heyecanimin, merakimin. Bir gurur duyuyorum icten ice sanki kendimle. 5.nin oglan olacagini bilsem yine yaparim diyorum. Dur coşma yine diyor ic sesim. Hele bahar gelsin, cicekler acsin gunes ciksin daha bir cosacak gonullerimiz insAllah.
Rabbim bu guzel cumanin hurmetine hic bir annenin kucagini bos, yuregini dertli birakmasin insAllah. Evlatlarimizla imtihan etmesin bizleri. Dualarimizin kabul olacagi bir gun olsun bugün.
Aynen bende çok gerildim stres yaptım bakalım ayrıntılı ultrason tarihinş bekliyorum ama içim rahat çok şükür bin şükürBebeğinin iyi olmasına sewindim canım benim. İnşallah birşeyi çıkmayacak kızımın. Tedbir amaçlı da olsa insanın beyni duruyor gerçekten
Kesin degisir diyemem tabiki fakat 12-13 haftalarda erkegin ve kizin genital yapisi birbirine benzedigi icin bazen degisim olabiliyor etrafimda bunu yasayan cok insan var. Hakkinizda hayirli olsn rabbim gonlunuze gore versin.Benim ikiz 12 hafta bittiği gün 1 kız 1 erkek dedi degisebilirmi yani diyorsun
Budami erkek canim? Guzel dileklerine yurekten aminnnn :)Hayirli cumalar kizlar. Sabahtan beri ne guzel bir heyecan mutluluk kapladi icimi cok sukur. Bebegi veren Rabbim sevgisinide koyuyor annenin yuregine. Sanki ilk oglum gibi hic eksigi yok heyecanimin, merakimin. Bir gurur duyuyorum icten ice sanki kendimle. 5.nin oglan olacagini bilsem yine yaparim diyorum. Dur coşma yine diyor ic sesim. Hele bahar gelsin, cicekler acsin gunes ciksin daha bir cosacak gonullerimiz insAllah.
Evet cnm buda erkek :)Budami erkek canim? Guzel dileklerine yurekten aminnnn :)
Hay masaallah :) rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah. 3.muydu bu :) evde 1 cicek sensin ne guzelEvet cnm buda erkek :)
çok sevindim canım Allah tamamını erdirsinEvet cnm buda erkek :)
daha 30uma girmedim canım. Risk yaş kısmında değil down riski konusunda 1:783 çıktı. Bizde yarın sabah test vereceğiz. Umarım çıkmaz. Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın. Sende güzel haberler al inşallah canım benim.Canım aynı durumda sayılırız, benim 2lide yaş riski 1:225 çıkmıştı. Üç doktora gittim hatta bir tanesi uzun uzun inceledi hiçbir anormallik yok ama için rahat etsin istiyorsan testi yaptır, biz doktor olarak bunu size söylemek zorundayız dedi. Yaşın kaç bilmiyorum ama 35 üstü artık her hamileye bu testi yaptırmayı tavsiye ediyorum demişti. Eşimle çok düşündük ama dayanamadık geçen hafta yaptırdık testi. Ben bebeğimde bir şey yok biliyorum, öyle hissediyorum inşallah hissettiğim gibi çıkar sonuçlarım da.
Sen de kötü düşünme , karnındaki yavruyu da üzme. Hiçbir anormallik çıkmayacak.
Aslında bir yanımda yaptırma diyor doktor önlem amaçlı içimiz rahat etsin dedi de demez olaydı şimdi çok rahatımya sanki. Kendimde bebeğimde stres oluyoruzAynen bende çok gerildim stres yaptım bakalım ayrıntılı ultrason tarihinş bekliyorum ama içim rahat çok şükür bin şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?