Kızımda da 12 haftalıkken görmüştü doktorumuz. Bunda da çok barizdi erkek olduğu..değişirse adapte olmak zor olacak ☺ usg cihazına ve bakan doktora göre de değişiyor o durum ama dediğin gibi bu haftalarda anneden geçen östrojen hormonu kız bebeklerde klitorisi şişirebiliyormuş o yüzden karışabiliyormuş ama şu nub denen görüntüye göre baktık ona göre de erkek. Hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallahBen pek 12 haftadaki tahminlere guvenmiyorum sonradan degisen cok ornek gordum. Hakkinizda hayirlisi olsun Rabbim gonlune gore versin insaallah
Sagol cnm Allah razi olsun. 4. Oglum olacak insAllah :)Hay masaallah :) rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah. 3.muydu bu :) evde 1 cicek sensin ne guzel
Amin cumlemizinkini insAllah :)çok sevindim canım Allah tamamını erdirsin
Amin canim ne guzel dua etmissinHayirli cumalar kizlar. Sabahtan beri ne guzel bir heyecan mutluluk kapladi icimi cok sukur. Bebegi veren Rabbim sevgisinide koyuyor annenin yuregine. Sanki ilk oglum gibi hic eksigi yok heyecanimin, merakimin. Bir gurur duyuyorum icten ice sanki kendimle. 5.nin oglan olacagini bilsem yine yaparim diyorum. Dur coşma yine diyor ic sesim. Hele bahar gelsin, cicekler acsin gunes ciksin daha bir cosacak gonullerimiz insAllah.
Rabbim bu guzel cumanin hurmetine hic bir annenin kucagini bos, yuregini dertli birakmasin insAllah. Evlatlarimizla imtihan etmesin bizleri. Dualarimizin kabul olacagi bir gun olsun bugün.
Canim benimde ikiz banada 1 kiz 1 oglus dedi..oglus kesinmis..kizada muhtemelen kiz dedi kalp atislarida farkli biri hizli biri binebze daha ritmik..nazli kizim gostereydi kendini rahatlicaktim :))Benim ikiz 12 hafta bittiği gün 1 kız 1 erkek dedi degisebilirmi yani diyorsun
Canim benim kalbini ferah tut olcumlerin iyiymis insallah rabbimin izniyle guzel sonuclar alirsin..Ultrason sonuçları çok iyiydi. Ense kalınlığı 1.7 burun kemiği oluşmuş ve hiçbir sıkıntı görünmüyor demişti yapan doktor. İster istemez üzülüyor insn
Tatlim nasilsin ogrendinmi cinsiyeti gectimi kasintilarin..vitaminlere baslamissin sendeAyy ne evham li olduk yaaaa bide 13 haftalık oldum elevit vitamin ve gynoferon demir hapı içiyorum sizler neler kullandiniz
Masallah cnm vardr bı hyr kız olmamasndaHayirli cumalar kizlar. Sabahtan beri ne guzel bir heyecan mutluluk kapladi icimi cok sukur. Bebegi veren Rabbim sevgisinide koyuyor annenin yuregine. Sanki ilk oglum gibi hic eksigi yok heyecanimin, merakimin. Bir gurur duyuyorum icten ice sanki kendimle. 5.nin oglan olacagini bilsem yine yaparim diyorum. Dur coşma yine diyor ic sesim. Hele bahar gelsin, cicekler acsin gunes ciksin daha bir cosacak gonullerimiz insAllah.
Rabbim bu guzel cumanin hurmetine hic bir annenin kucagini bos, yuregini dertli birakmasin insAllah. Evlatlarimizla imtihan etmesin bizleri. Dualarimizin kabul olacagi bir gun olsun bugün.
Sagol canim iyiyim ev bulduk ama daha islemler vs 15 gun surer sanirim 15gun sonra gidip esyalari alacagiz 1 aya ancak yerlesirim :)Iyi aksamlar kizlar bu hafta cok bakamadim buraya herkes iyidir umarim..
Al_pi canim tasindinmi nasilsin tatlim
Insaallah hayirlisi :)Kızımda da 12 haftalıkken görmüştü doktorumuz. Bunda da çok barizdi erkek olduğu..değişirse adapte olmak zor olacak ☺ usg cihazına ve bakan doktora göre de değişiyor o durum ama dediğin gibi bu haftalarda anneden geçen östrojen hormonu kız bebeklerde klitorisi şişirebiliyormuş o yüzden karışabiliyormuş ama şu nub denen görüntüye göre baktık ona göre de erkek. Hayırlısı ve sağlıklısı olsun inşallah
Oowwww baya istikrarlisiniz valla :) hayirlisi oyleymis saglikla.kucaginiza alin insaallah.Sagol cnm Allah razi olsun. 4. Oglum olacak insAllah :)
Insallah biran once yerlesirsiniz canim gule gule oturun simdiden..bende hafif bir dalgalanma hissediyorum heyecan verici degilmi :)Sagol canim iyiyim ev bulduk ama daha islemler vs 15 gun surer sanirim 15gun sonra gidip esyalari alacagiz 1 aya ancak yerlesirim :)
Sen nasilsin minikler kipirdamaya basladimi ben belli belirsiz hissediyorum ama o his kizim mi bilmiyorum :-/
Bu barkodu canim diger tarafinda vardir.Kizlar bunun son kullanma tarihi nasil okunuyor bilemedim
Sagol canim .. Hemde nasil acaba onun hareketlerimi diyorum baska birsey mi ama bence kizimin hareketleri ❤Insallah biran once yerlesirsiniz canim gule gule oturun simdiden..bende hafif bir dalgalanma hissediyorum heyecan verici degilmi :)
Buldun mu canim bunun tam tersi taraftadir son kullanma tarihi ..Kizlar bunun son kullanma tarihi nasil okunuyor bilemedim
Hicboryerinde yazmiyor canim bir bu bunuda anlamistim barkodu demekkiBu barkodu canim diger tarafinda vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?