2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Buldun mu canim bunun tam tersi taraftadir son kullanma tarihi ..
Yok canim bulamadim ordada sormak aklima gelmemisti tam tersi tarafindada yok goturup sorarim artik

Eklentiler

• IMAG1135.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 73
Genelde 12m yada 24m yazar.. küçük bir krem kutusu gibi resim olur hemen yanındada açıldıktan sonra tüketilmesi gereken ay belirtilir

Y Yellu tatlım içinizin rahatlaması için test yapmaya karar vermişsiniz ki dr bazen en küçük ihtimallerin bile ortadan kaljmasını isteyebiliyor..sonucu da güzel çıkacaktır merak etme.. sonucunu alıncaya kadar sana sabır diliyorum..

Aslında bütün kremlerde yazıyor canım ama biz dikkat etmiyoruz.. kozmetik tarzı ürünler yada kremlerde küçük krem kutusu gibi bir resim oluyor.. o son kullanma süresini belirtiyor..
Demekki hic dikkat etmemisim canim ya :) yuzume gozume krem surmedigim icin hic bakmadan aliyorum demekki makyaj temizleme kremlerini sutlerini :)
Aklimda bulunsun bundan sonra ..

Erkek bebekte olur kan diyorlar doktor ne diyor 16 haftada gorunuyon insan korkuyor ya çok geçmiş olsun canim
Evet erkek diyemi artık bilmiyorum benim de 11. Haftada kanama oldu hatta kan pıhtısı geldi ödüm koptu. Ben düşürdüm sanmıştım. Hemen doktora gittik bebiş gayet iyiydi. Kanama başka yerde dedi dr. 2 gün kahve rengi geldi, sonra geçti. Doktor bebiş iyi diyorsa endişelenme belinmaz

Hicboryerinde yazmiyor canim bir bu bunuda anlamistim barkodu demekki
Lierac aldimda eczaneden aldim aslinda ama tarihinide goreyim dedim bulamiyorum
Canım bende kullanıyorum onu. Son kullanma tarihi üstünde yazmıyor. Kapak açıldıktan itibaren 6 ay bilgin olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…