Yok canim bulamadimBuldun mu canim bunun tam tersi taraftadir son kullanma tarihi ..
Bulamadim canim gidip sorarim artik eczaneyeBuldun mu canim bunun tam tersi taraftadir son kullanma tarihi ..
Canim ben aldim bugun ama sonkullanma tarihini bulamiyorum gorerek alsan daha iyi olur.aklinda bulunsunKızlar çatlak olusmaması için lierac krem bende almak istiyorum onerebileceginiz bir internet sitesi var mıdır?
Canım kutusunda değil kullanacagın kremin üzerinde yazar.. aldığın ürünü çekermisin??Canim ben aldim bugun ama sonkullanma tarihini bulamiyorum gorerek alsan daha iyi olur.aklinda bulunsun
Evet canim buldum sanirimGenelde 12m yada 24m yazar.. küçük bir krem kutusu gibi resim olur hemen yanındada açıldıktan sonra tüketilmesi gereken ay belirtilir
Bu krem mi canim bende ilac sandim .. Bazi kremlerde son kullanma tarihi yazmiyor cünkü ..Yok canim bulamadimordada sormak aklima gelmemisti tam tersi tarafindada yok goturup sorarim artik
Evet canım açtıktan sonra kullanım süresi 6 ay..Evet canim buldum sanirim
Bende genelde soguk muhur gibi tarih goruyordum bunda yok.evet canim catlaklar icin aldim dr onerdigini lieracBu krem mi canim bende ilac sandim .. Bazi kremlerde son kullanma tarihi yazmiyor cünkü ..
Aslında bütün kremlerde yazıyor canım ama biz dikkat etmiyoruz.. kozmetik tarzı ürünler yada kremlerde küçük krem kutusu gibi bir resim oluyor.. o son kullanma süresini belirtiyor..Bu krem mi canim bende ilac sandim .. Bazi kremlerde son kullanma tarihi yazmiyor cünkü ..
Demekki hic dikkat etmemisim canim ya :) yuzume gozume krem surmedigim icin hic bakmadan aliyorum demekki makyaj temizleme kremlerini sutlerini :)Aslında bütün kremlerde yazıyor canım ama biz dikkat etmiyoruz.. kozmetik tarzı ürünler yada kremlerde küçük krem kutusu gibi bir resim oluyor.. o son kullanma süresini belirtiyor..
Sagol canim ya illa gozumle tarih aradim :)Evet canım açtıktan sonra kullanım süresi 6 ay..
Fiyat cok iyiymis canim guvenilirse satici harikaEki Görüntüle 1942498 cnm bn bunu aldm memnun kaldım
evet canım hızlı geldi orjinal memnun kaldımFiyat cok iyiymis canim guvenilirse satici harika
Evet erkek diyemi artık bilmiyorum benim de 11. Haftada kanama oldu hatta kan pıhtısı geldi ödüm koptu. Ben düşürdüm sanmıştım. Hemen doktora gittik bebiş gayet iyiydi. Kanama başka yerde dedi dr. 2 gün kahve rengi geldi, sonra geçti. Doktor bebiş iyi diyorsa endişelenme belinmazErkek bebekte olur kan diyorlar doktor ne diyor 16 haftada gorunuyon insan korkuyor ya çok geçmiş olsun canim
Canım bende kullanıyorum onu. Son kullanma tarihi üstünde yazmıyor. Kapak açıldıktan itibaren 6 ay bilgin olsun :)Hicboryerinde yazmiyor canim bir bu bunuda anlamistim barkodu demekki
Lierac aldimda eczaneden aldim aslinda ama tarihinide goreyim dedim bulamiyorum
Eşim netten aldı bana. 200 ml + yanında da 100 ml hediye 100 tl ödedik. Barkottan fln okuttuk orjinal. Akakce.com dan aldık.Kızlar çatlak olusmaması için lierac krem bende almak istiyorum onerebileceginiz bir internet sitesi var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?