2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkur ederim canim buldum sagolsun arkadaslar yardimci oldu.insallah ise yarar kremimiz
İnşallah canım .. ben akşamları yatarken kremi sürüyorum. Sabah kaltığımda badem yağı. Kuzenimde sürmüştü badem yağı biraz tüylenme yapmış ama doğumdan sonra dökülmüş..

Sende cok uyguna almissin canim ben kremi tam bilmedigim icin netten alamadim eczaneden 200ml 150 verdim
Hadi yaa. Keşke almadan yazsaydın foruma yardımcı olurduk cnm. Neyse bi dahaki sefere netten alırsın. Bide aklınızda bulunsun lierac doğumdan snra 6 ay kullanıldığında vucut kendini daha sıkı ve çabuk topluyormuş..

Bu bilgi iyi oldu canim aklimizda olsun ben dogumdan sonra kantoron yagi kullanmayi dusunuyorum insallah o gunlere gelebilirsek hic bir leke iz birakmiyormus..

Yok canim bulamadim ordada sormak aklima gelmemisti tam tersi tarafindada yok goturup sorarim artik
Can'ım ben de eczacıyım kremlerde ürünün üstünde ağzı açık kapak üstünde de 6m veya 12m filan yazar yani açıldıktan sonra 6m ise 6ay boyunca veya 12m ise açıldıktan 12ay sonrasına kadar olur son kullanma tarihleri.kozmetik ürünlerde böyledir

Tesekkur ederim canim oyleymis ogrendim :)

Tatlim nasilsin ogrendinmi cinsiyeti gectimi kasintilarin..vitaminlere baslamissin sende bende omega icinde hersey olan bir vitamin var ondan aliyorum..birde magnezyum bacak agrilarim icin
Erkek gbi cnm ama tam kesin 2 şubatta ogrencez cnm hayırlısı artık cnm Kiz erkek fark etmez kullandığın vitamin adı ney cnm yaaa neden bana magnezyum başlamadi kiii ağrım yokk ama sen nasılsın nasıl bebisler

Bende başlasam mi acaba çatlak kremi 13 haftalık olduk çok şükür

Sagol canım ben de güvenilir ve uygun bir satıcı arıyordum

Eşim netten aldı bana. 200 ml + yanında da 100 ml hediye 100 tl ödedik. Barkottan fln okuttuk orjinal. Akakce.com dan aldık.
Gayet uygunmuş canım kapak acılmadıgı sürece sorun olmaz heralde
Bende başlasam mi acaba çatlak kremi 13 haftalık olduk çok şükür
Canım senle hemen hemen aynıyız ben baslıcam cünkü gögüslerim cok büyüdü kalcamda genisliyor karnımda yavastan cıkıyor tam catlak tehlikesi yani :s

Canım benim çok teşekkür ederim. İnşallah güzel olacak inanıyorum bende. Şimdi hastanedeyiz korku heyecan hepsi bir arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…