2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın guzel gebişler mutlu hafta sonları olsun. ben maalesef çalısıyorum nobete geldım Y Yellu canım gönlünü güzel tut hayırlı sonuclar olacak ınsallah Allah yardımcın olsun

Günaydın anneler,
güzel haftasonları olsun..epeydir okumuyordum lierac krem kullanmaya başlayanlar olmuş, erken değil mi daha..bilemedim..bende mi alsam..hoş gerçi göbeğimde çıkmadı, gerçi göbeğinde çıkmasına bağlı değil kremi sürmek..
Y Yellu güzel haberlerle gel inşallah doktordan..@al_pi taşındınmı evine canım ...

İnşallah canım .. ben akşamları yatarken kremi sürüyorum. Sabah kaltığımda badem yağı. Kuzenimde sürmüştü badem yağı biraz tüylenme yapmış ama doğumdan sonra dökülmüş..
merhaba sizin kullandığınız lierac phytolastil çatlak önleyici jel demi ? çok tavsiye eden olmuş sanırım bende alıcam

Hayirlisi olsun canim saglikli olsunlarda..canim magnezyum baslamasinin nedeni bacaklarim gece yatarken cok agriyor.gun icinde oturatak calistigim icin.sikayetlerin baslayinca sanada verirler.femix diye bir vitamin canim yeni cikmis

Canim goguslere farkli bir krem suruluyor diye biliyorum lansinoh diye

Kızlar selam gırmeyelı baya oldu forumda neler oldu neler bıttı okuyamadım :) baya birikmiş yazılar. nemleketime geldim dınlenıyorum. En son gecen hafta dr a gıttım bebegım gayet saglıklıglıydı dr hatta kıza benzıyo dedı ama kesın konusmadı. 15+1 im bugun gobegım baya cıktı goren 5 aylıj sanıyo :) sızde gobusler nasıl kızlar

bana da doktorum kız tahmini yaptı kesin konuşmadı bakalım hayırlısı göbüş şiş benim artık bebiş belli ama kimse yorum yapmadı kışın kat kat giyinmekten henüz anlaşılmıyor

Canim goguslere farkli bir krem suruluyor diye biliyorum lansinoh diye
Canım kremi bama doktorum yazdı. Gögüslerim ve karnım kaşınıyordu. Bu kremi gögüslerine basenlerine kalçana ve göbeğine sür ddi. Göğüs uçlarına sürme ama ddi. Göğüs uçlarım için e vitamini sür ddi yada saf zeytinyağı..

Kızlar cinsiyet alamadık toplanmış uyuyodu az elini salladı sadece neyseki saglikliyiz çok şükür kocaman da olmuşuz :) 13+3 artık üç hafta sonra inşallah

Eklentiler

• IMAG1120_1.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 73
  • IMAG1119_1.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar çatlak olusmaması için lierac krem bende almak istiyorum onerebileceginiz bir internet sitesi var mıdır?
ben dün hepsiburada dan aldım 200ml+200ml 180 lıraydı ve 5 taksıtle aldım canım ben de daha erken dedım ama doktor baslamam gerektıgını soylemıstı 2hafta once

15 hafta içinde 3 kilo verip 500 gram almışız canım:) çok hafif ayva bir göbeğim var dışardan belli olmuyor

Merhaba kızlar bende uzun süredir giremedim test sonucu bekleyenler güzel haberler alır inşallah dualarımız sizinle...bende lierac krem aldım Hepsiburadadan 200 ml 80 liraya eczaneden alacaktım ama baya fiyat farkı vardı kuzenim eczaneden almış onunla karşılaştırıcam memlekete gidince fark varmı diye birde saf zeytinyağı da çok iyi geliyormuş ben Birgün krem Birgün zeytinyağı kullanıyorum

Aslında bir yanımda yaptırma diyor doktor önlem amaçlı içimiz rahat etsin dedi de demez olaydı şimdi çok rahatımya sanki. Kendimde bebeğimde stres oluyoruz
Aynen onu bekleyene kadar anneyede bebişlerede yazık oluyo stresten yavrular içerde annesiyle üzülüo sen nasıl istiyosan öyle karar ver tatlım bebeğinde bişey yok buna şartla kendini istetsen testi de yaptırırsın yeterki kalbini ferah tut canım

ne güzel sizinle haftamız aynı benimde göbeğim çıktı dışardan farkedilebiliyor artık bu da beni çok mutlu ediyor

Reactions: SGd
Mrb. Kizlar bi sorum var göğüs ucu cikartici almak istiyorum. Kullanan veya onerdiginjz marka varmi.. İlk bebeğimi emziremedim göğüs ucum yoktu bu sefer bari emsin istiyirum

Yok canim 1 aya kadar tasinirim insallah evin islemlerini bekliyoruz .. Sagol sordugun icin

Mrb. Kizlar bi sorum var göğüs ucu cikartici almak istiyorum. Kullanan veya onerdiginjz marka varmi.. İlk bebeğimi emziremedim göğüs ucum yoktu bu sefer bari emsin istiyirum
Ayni sorunu bende yaşadım araştırıyorum bişey bulursam sizinle paylaşırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…