merhaba sizin kullandığınız lierac phytolastil çatlak önleyici jel demi ? çok tavsiye eden olmuş sanırım bende alıcamİnşallah canım .. ben akşamları yatarken kremi sürüyorum. Sabah kaltığımda badem yağı. Kuzenimde sürmüştü badem yağı biraz tüylenme yapmış ama doğumdan sonra dökülmüş..
Hayirlisi olsun canim saglikli olsunlarda..canim magnezyum baslamasinin nedeni bacaklarim gece yatarken cok agriyor.gun icinde oturatak calistigim icin.sikayetlerin baslayinca sanada verirler.femix diye bir vitamin canim yeni cikmisErkek gbi cnm ama tam kesin 2 şubatta ogrencez cnm hayırlısı artık cnm Kiz erkek fark etmez kullandığın vitamin adı ney cnm yaaa neden bana magnezyum başlamadi kiii ağrım yokk ama sen nasılsın nasıl bebisler
Canim goguslere farkli bir krem suruluyor diye biliyorum lansinoh diyeSagol canım ben de güvenilir ve uygun bir satıcı arıyordum
Gayet uygunmuş canım kapak acılmadıgı sürece sorun olmaz heralde
Canım senle hemen hemen aynıyız ben baslıcam cünkü gögüslerim cok büyüdü kalcamda genisliyor karnımda yavastan cıkıyor tam catlak tehlikesi yani :s
Gunaydin canim nasilsin nasil gidiyor varmi agri siziGunâydinlaŕ
bana da doktorum kız tahmini yaptı kesin konuşmadı bakalım hayırlısıKızlar selam gırmeyelı baya oldu forumda neler oldu neler bıttı okuyamadım :) baya birikmiş yazılar. nemleketime geldim dınlenıyorum. En son gecen hafta dr a gıttım bebegım gayet saglıklıglıydı dr hatta kıza benzıyo dedı ama kesın konusmadı. 15+1 im bugun gobegım baya cıktı goren 5 aylıj sanıyo :) sızde gobusler nasıl kızlar
Evet canım aynen o :)merhaba sizin kullandığınız lierac phytolastil çatlak önleyici jel demi ? çok tavsiye eden olmuş sanırım bende alıcam
Canım kremi bama doktorum yazdı. Gögüslerim ve karnım kaşınıyordu. Bu kremi gögüslerine basenlerine kalçana ve göbeğine sür ddi. Göğüs uçlarına sürme ama ddi. Göğüs uçlarım için e vitamini sür ddi yada saf zeytinyağı..Canim goguslere farkli bir krem suruluyor diye biliyorum lansinoh diye
ben dün hepsiburada dan aldım 200ml+200ml 180 lıraydı ve 5 taksıtle aldım canım ben de daha erken dedım ama doktor baslamam gerektıgını soylemıstı 2hafta onceKızlar çatlak olusmaması için lierac krem bende almak istiyorum onerebileceginiz bir internet sitesi var mıdır?
15 hafta içinde 3 kilo verip 500 gram almışız canım:) çok hafif ayva bir göbeğim var dışardan belli olmuyorKızlar selam gırmeyelı baya oldu forumda neler oldu neler bıttı okuyamadım :) baya birikmiş yazılar. nemleketime geldim dınlenıyorum. En son gecen hafta dr a gıttım bebegım gayet saglıklıglıydı dr hatta kıza benzıyo dedı ama kesın konusmadı. 15+1 im bugun gobegım baya cıktı goren 5 aylıj sanıyo :) sızde gobusler nasıl kızlar
Aynen onu bekleyene kadar anneyede bebişlerede yazık oluyo stresten yavrular içerde annesiyle üzülüo sen nasıl istiyosan öyle karar ver tatlım bebeğinde bişey yok buna şartla kendini istetsen testi de yaptırırsın yeterki kalbini ferah tut canımAslında bir yanımda yaptırma diyor doktor önlem amaçlı içimiz rahat etsin dedi de demez olaydı şimdi çok rahatımya sanki. Kendimde bebeğimde stres oluyoruz
ne güzel sizinle haftamız aynı benimde göbeğim çıktı dışardan farkedilebiliyor artık bu da beni çok mutlu ediyorKızlar selam gırmeyelı baya oldu forumda neler oldu neler bıttı okuyamadım :) baya birikmiş yazılar. nemleketime geldim dınlenıyorum. En son gecen hafta dr a gıttım bebegım gayet saglıklıglıydı dr hatta kıza benzıyo dedı ama kesın konusmadı. 15+1 im bugun gobegım baya cıktı goren 5 aylıj sanıyo :) sızde gobusler nasıl kızlar
Yok canim 1 aya kadar tasinirim insallah evin islemlerini bekliyoruz .. Sagol sordugun icinGünaydın anneler,
güzel haftasonları olsun..epeydir okumuyordum lierac krem kullanmaya başlayanlar olmuş, erken değil mi daha..bilemedim..bende mi alsam..hoş gerçi göbeğimde çıkmadı, gerçi göbeğinde çıkmasına bağlı değil kremi sürmek..
Y Yellu güzel haberlerle gel inşallah doktordan..@al_pi taşındınmı evine canım ...
Ayni sorunu bende yaşadım araştırıyorum bişey bulursam sizinle paylaşırım..Mrb. Kizlar bi sorum var göğüs ucu cikartici almak istiyorum. Kullanan veya onerdiginjz marka varmi.. İlk bebeğimi emziremedim göğüs ucum yoktu bu sefer bari emsin istiyirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?