bende bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim acaba badem yağı yerine doğumdan öncede kantoron yağı kullansam nasıl olur çatlamayada olumlu etkisi olur mu?Bu bilgi iyi oldu canim aklimizda olsun ben dogumdan sonra kantoron yagi kullanmayi dusunuyorum insallah o gunlere gelebilirsek hic bir leke iz birakmiyormus..
Evet canim ben yaptiracagim 16. Haftada yapiyorlarmis..bebegin karacigerinde urettigi bir proteinmis.kan tahliliMerhaba arkadaşlar, AFP testi yaptıran ya da yaptıracak olan var mı? Bu 2. Bebeğim, öncekinde doktor istememişti ilk kez duyuyorum bu testi.
Canim ameliyat kaza yaralanmalarina birebir diyorlar oncesini bilemiyorum.bende bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim acaba badem yağı yerine doğumdan öncede kantoron yağı kullansam nasıl olur çatlamayada olumlu etkisi olur mu?
o göğüslerin tamamına değil lansinoh sadece göğüs ucuna sürülüyor oda doğuma yakın başlanıyor çocuk emdiğinde uçlar çatlayıp kanamasın olmayan uçta çıksın diye . lierac göğüs çatlamasın diye tamamına sürülüyor doğuma kadar canımCanim goguslere farkli bir krem suruluyor diye biliyorum lansinoh diye
canım benim ilk doğumumda kullanmadığım krem yağ kalmadı paramparça oldum bu defa çatlak önleyici krem kullanmayacağım lierac ın çatlakları onaran serumu var eski çatlaklarım için onu kullanacağım bide senden kantoron yağını duydum onu kullanırım evde çok kantoron yağı var işe yarar belkiCanim ameliyat kaza yaralanmalarina birebir diyorlar oncesini bilemiyorum.
Aslinda vucudun kendi ozelliginden oluyormus catlama eger vucudun catlaga musaitse oluyormus degilse catlak kremi kullanmayan bircok arkadasim var yinede catlamiyormus..
Deneyimleyip gorucez artik :)
Saol canım benim inşallah. Sonuç 2 hafta sonra. Bu arada ben 3 haftadır kullanıyorum kremi ona rağmen sanırım çatlıyo göbeğim. Kupkuru pulpul kızarıklıklarda var birazGünaydın anneler,
güzel haftasonları olsun..epeydir okumuyordum lierac krem kullanmaya başlayanlar olmuş, erken değil mi daha..bilemedim..bende mi alsam..hoş gerçi göbeğimde çıkmadı, gerçi göbeğinde çıkmasına bağlı değil kremi sürmek..
Y Yellu güzel haberlerle gel inşallah doktordan..@al_pi taşındınmı evine canım ...
Dayanamadım canım yaptırdık bugün testi. Gerçekten iğrenç bi stres beklemek. Yok yere yawrumu da üzüyorumAynen onu bekleyene kadar anneyede bebişlerede yazık oluyo stresten yavrular içerde annesiyle üzülüo sen nasıl istiyosan öyle karar ver tatlım bebeğinde bişey yok buna şartla kendini istetsen testi de yaptırırsın yeterki kalbini ferah tut canım
Geçmiş olsun canım, üzüldüm bebeğin için. .Güzel dileğin için teşekkür ederim.Selamlar anneler. Uzun zamandir girmiyordum bayagi mesaj birikmis ama hepsini okudum. Test sonucu bekleyenler umarim guzel alirlar insallah. Ben ikizlerden birini kanamayla kaybettim. Bir tanesiyle devam ediyorum. 11+3 iken ense kalinligi 1.3 cikti. Cok mu erken oldu 2li test diye dusunuyorum. Bu arada istanbuldaki arkadaslar icin esenlerdeki kadin dogum hastanesini oneriyorum. Medipol 2li test icin 400lira istedi benden. Ben gittigim gibi 2li test yaptirmak ister misin diye sordu doktorum. Detaylisi iviri ziviri herseyi var hastanenin ve bombos.
Bana kız gibi geldi canım gònlüne göre olsun inşallahBenden tecrubeli anneler cinsiyet tahmini yapmak isterseniz buyrunEki Görüntüle 1942874
Bunu sosyal medyada bir grupta sordun mu :))Kızlar böyle bişey düşünüyorum inşallah arkadaşım da kullandı çok memnundu kullanan var mı anne yanı beşik
Evet paylaştım :) ifşa mi oldum şimdi canım :)) ya ben başta sadece böyle beşik ve dolap almayı düşünüyorum sonrasında oda yapıcam zatenBunu sosyal medyada bir grupta sordun mu :))
Ben bu tarz dusunmuyorum bebek buyuyunce bunu kullanamayacak. Ben karyola tarzinda alacagim insallah odamda musait
bana da doktorum kız tahmini yaptı kesin konuşmadı bakalım hayırlısıgöbüş şiş benim artık bebiş belli ama kimse yorum yapmadı kışın kat kat giyinmekten henüz anlaşılmıyor
15 hafta içinde 3 kilo verip 500 gram almışız canım:) çok hafif ayva bir göbeğim var dışardan belli olmuyor
ne güzel sizinle haftamız aynı benimde göbeğim çıktı dışardan farkedilebiliyor artık bu da beni çok mutlu ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?