2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu bilgi iyi oldu canim aklimizda olsun ben dogumdan sonra kantoron yagi kullanmayi dusunuyorum insallah o gunlere gelebilirsek hic bir leke iz birakmiyormus..
bende bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim acaba badem yağı yerine doğumdan öncede kantoron yağı kullansam nasıl olur çatlamayada olumlu etkisi olur mu?

Merhaba arkadaşlar, AFP testi yaptıran ya da yaptıracak olan var mı? Bu 2. Bebeğim, öncekinde doktor istememişti ilk kez duyuyorum bu testi.
Evet canim ben yaptiracagim 16. Haftada yapiyorlarmis..bebegin karacigerinde urettigi bir proteinmis.kan tahlili

bende bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim acaba badem yağı yerine doğumdan öncede kantoron yağı kullansam nasıl olur çatlamayada olumlu etkisi olur mu?
Canim ameliyat kaza yaralanmalarina birebir diyorlar oncesini bilemiyorum.
Aslinda vucudun kendi ozelliginden oluyormus catlama eger vucudun catlaga musaitse oluyormus degilse catlak kremi kullanmayan bircok arkadasim var yinede catlamiyormus..
Deneyimleyip gorucez artik :)

Canim goguslere farkli bir krem suruluyor diye biliyorum lansinoh diye
o göğüslerin tamamına değil lansinoh sadece göğüs ucuna sürülüyor oda doğuma yakın başlanıyor çocuk emdiğinde uçlar çatlayıp kanamasın olmayan uçta çıksın diye . lierac göğüs çatlamasın diye tamamına sürülüyor doğuma kadar canım

Kızlar böyle bişey düşünüyorum inşallah arkadaşım da kullandı çok memnundu kullanan var mı anne yanı beşik

Eklentiler

• 624474023735245235.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 99
canım benim ilk doğumumda kullanmadığım krem yağ kalmadı paramparça oldum bu defa çatlak önleyici krem kullanmayacağım lierac ın çatlakları onaran serumu var eski çatlaklarım için onu kullanacağım bide senden kantoron yağını duydum onu kullanırım evde çok kantoron yağı var işe yarar belki

Selamlar anneler. Uzun zamandir girmiyordum bayagi mesaj birikmis ama hepsini okudum. Test sonucu bekleyenler umarim guzel alirlar insallah. Ben ikizlerden birini kanamayla kaybettim. Bir tanesiyle devam ediyorum. 11+3 iken ense kalinligi 1.3 cikti. Cok mu erken oldu 2li test diye dusunuyorum. Bu arada istanbuldaki arkadaslar icin esenlerdeki kadin dogum hastanesini oneriyorum. Medipol 2li test icin 400lira istedi benden. Ben gittigim gibi 2li test yaptirmak ister misin diye sordu doktorum. Detaylisi iviri ziviri herseyi var hastanenin ve bombos.

günaydın guzel gebişler mutlu hafta sonları olsun. ben maalesef çalısıyorum nobete geldım Y Yellu canım gönlünü güzel tut hayırlı sonuclar olacak ınsallah Allah yardımcın olsun
Canım benim çok teşekkür ederim. Bugün giremedim. Testi yaptırdık bugün iş beklemeye kaldı. Rabbim yardımcımız olsun

Saol canım benim inşallah. Sonuç 2 hafta sonra. Bu arada ben 3 haftadır kullanıyorum kremi ona rağmen sanırım çatlıyo göbeğim. Kupkuru pulpul kızarıklıklarda var biraz nekadar erken okadar iyi derim.

Dayanamadım canım yaptırdık bugün testi. Gerçekten iğrenç bi stres beklemek. Yok yere yawrumu da üzüyorum inşallah iyi haberler alacağız

Geçmiş olsun canım, üzüldüm bebeğin için. .Güzel dileğin için teşekkür ederim.

Kızlar böyle bişey düşünüyorum inşallah arkadaşım da kullandı çok memnundu kullanan var mı anne yanı beşik
Bunu sosyal medyada bir grupta sordun mu :))
Ben bu tarz dusunmuyorum bebek buyuyunce bunu kullanamayacak. Ben karyola tarzinda alacagim insallah odamda musait

Bunu sosyal medyada bir grupta sordun mu :))
Ben bu tarz dusunmuyorum bebek buyuyunce bunu kullanamayacak. Ben karyola tarzinda alacagim insallah odamda musait
Evet paylaştım :) ifşa mi oldum şimdi canım :)) ya ben başta sadece böyle beşik ve dolap almayı düşünüyorum sonrasında oda yapıcam zaten

bana da doktorum kız tahmini yaptı kesin konuşmadı bakalım hayırlısı göbüş şiş benim artık bebiş belli ama kimse yorum yapmadı kışın kat kat giyinmekten henüz anlaşılmıyor

Benimkinin de yarısı bebek yarısı kilodan olan göbek ama allahtan şekilli duruyo da göbek degıl bebek o dıyorum :)

15 hafta içinde 3 kilo verip 500 gram almışız canım:) çok hafif ayva bir göbeğim var dışardan belli olmuyor

Bu haftalarda kılo almamak en ıyısu canım bosver ben de 2 3 kılo verdım ama sımdı verdıgımı aldın gıbı :) benim göbek baya cıktı eşim acaba ikiz de dr lar mı göremiyo diyo ama benımkının yarısı hamılelık oncesınden olan gobek de ben caktırmıyorum :)

ne güzel sizinle haftamız aynı benimde göbeğim çıktı dışardan farkedilebiliyor artık bu da beni çok mutlu ediyor

Canım aslında burda yazandan 4 gun daha onde cıkıyo bebegım 15+1 oldu artık:) aynen benim de cok hosuma gıdıyo sureklı ayna onunde gobüşümü açıp seviyorum futbol topu yutmus gıbıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…