bnede aynı kılodayım ilk hafta aldıgım bır kılo vardı onu geri vermişim ama gobegım var kılo yok gobek var ve gebe oldugum anlasılıyor buda hosuna gıdıyor ınsanın aksam yemek yedıkten sonra iyice buyuyor guze duygular gercekten :)Canım aslında burda yazandan 4 gun daha onde cıkıyo bebegım 15+1 oldu artık:) aynen benim de cok hosuma gıdıyo sureklı ayna onunde gobüşümü açıp seviyorum futbol topu yutmus gıbıyım
Ya bende ilk zamanlar bunlara bakiyodum hos duruyo gercekten kullanimida anne yani olmasi iyi ama. Bebek ya anneye haddinden fazla alisirsa? Yine kendi uyumayi en bastan itibaren ogrense daha iyi olmaz mi? Hem ben iki defa besik alamayacagim icin karyolaninda uzun vadede daha kullanisli olacagini dusundumEvet paylaştım :) ifşa mi oldum şimdi canım :)) ya ben başta sadece böyle beşik ve dolap almayı düşünüyorum sonrasında oda yapıcam zaten
Sanirim kiz ☺Benden tecrubeli anneler cinsiyet tahmini yapmak isterseniz buyrunEki Görüntüle 1942874
+1 ben :-/Kızlar uyuysmiyorum sağa sola dönmekten şimdiden uyuyamiyorsam diğer aylar da ne yapıcam merak konusu . 2 gündür de sürekli bir açlık hissi anlatamam .
İnşallah canım benim bak gör tertemiz çıkıcak sonuç hiç boş yere stres yapma yalnız kalmamaya çalışki düşünme fırsatın olmasın tatlım içini ferah tut tedbir için seninki canım benim büyük bir risk yok inşallah tez zamanda hayırlı sonuçlar alacaksınız sen ve diğer arkadaşlarda :)Dayanamadım canım yaptırdık bugün testi. Gerçekten iğrenç bi stres beklemek. Yok yere yawrumu da üzüyoruminşallah iyi haberler alacağız
Bu haftalarda kılo almamak en ıyısu canım bosver ben de 2 3 kılo verdım ama sımdı verdıgımı aldın gıbı :) benim göbek baya cıktı eşim acaba ikiz de dr lar mı göremiyo diyoama benımkının yarısı hamılelık oncesınden olan gobek de ben caktırmıyorum :)
Aynennnn ben de uyuyamıyorum biraz gözüm dalsa o zmn da tuvalete kalkmam gerekiyor. Evdeyim gün boyu yatıyorum ona bağlıyordum işe başlayacağım 1-2 haftaya o zmn düzelir diyordum ama bu hamilelikten mi yandımKızlar uyuysmiyorum sağa sola dönmekten şimdiden uyuyamiyorsam diğer aylar da ne yapıcam merak konusu . 2 gündür de sürekli bir açlık hissi anlatamam .
Ben de henüz karar vermedim ama chicco nun anne yanı da yandan açılıyor canım fikir olsun diye atıyorumKızlar böyle bişey düşünüyorum inşallah arkadaşım da kullandı çok memnundu kullanan var mı anne yanı beşik
Msj tekrarıKızlar böyle bişey düşünüyorum inşallah arkadaşım da kullandı çok memnundu kullanan var mı anne yanı beşik
Bende evdeyim gündüz de pek uyuyamiyorim uyku ya başladığım an sürekli uyaniyorum gece 2 3 kere lavaboya gidiyorum . Birde yüz üstü yatmaya aliskinim onun için sağa sola yatmaktan omuzlarim ağrıyor . Ay birde bir kaşıntı tutuyor beni kasinmaktan uyuyamiyorim .Aynennnn ben de uyuyamıyorum biraz gözüm dalsa o zmn da tuvalete kalkmam gerekiyor. Evdeyim gün boyu yatıyorum ona bağlıyordum işe başlayacağım 1-2 haftaya o zmn düzelir diyordum ama bu hamilelikten mi yandım
Ben de daha sonra ev değiştireceğim için başta bu bana yeterli olacak sonra zaten oda yapıcam bendeelmol ben yanima sepet besik almayi dusunuyorum senin model de guzel ama .. Odasinida genc odasi gibi yapacagim insallah ..
Ilk aylar emin ol hemen herkes yanında yatırıyor söyleyenler hep bu şekilde tabi tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilgi verir bu konuda ben uzun vade için odasını sonra yapıcam canım bide şuanki odam küçük bişeye müsait o da var tabiYa bende ilk zamanlar bunlara bakiyodum hos duruyo gercekten kullanimida anne yani olmasi iyi ama. Bebek ya anneye haddinden fazla alisirsa? Yine kendi uyumayi en bastan itibaren ogrense daha iyi olmaz mi? Hem ben iki defa besik alamayacagim icin karyolaninda uzun vadede daha kullanisli olacagini dusundum
Senin şikayetler tıpkı ben. Kendim yazsam bu kadar olur. Yüzüstü yatmamak için kendimi zor tutuyorum. Sağa sola yatınca bacaklarım omzum uyuşuyo sanki. Kaşıntılarımda sırtımda oluyor uzanamadığım yerlerde özellikle banyodan sonra. Nemlendirdiğimde azalıyor.Bende evdeyim gündüz de pek uyuyamiyorim uyku ya başladığım an sürekli uyaniyorum gece 2 3 kere lavaboya gidiyorum . Birde yüz üstü yatmaya aliskinim onun için sağa sola yatmaktan omuzlarim ağrıyor . Ay birde bir kaşıntı tutuyor beni kasinmaktan uyuyamiyorim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?