2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım aslında burda yazandan 4 gun daha onde cıkıyo bebegım 15+1 oldu artık:) aynen benim de cok hosuma gıdıyo sureklı ayna onunde gobüşümü açıp seviyorum futbol topu yutmus gıbıyım
bnede aynı kılodayım ilk hafta aldıgım bır kılo vardı onu geri vermişim ama gobegım var kılo yok gobek var ve gebe oldugum anlasılıyor buda hosuna gıdıyor ınsanın aksam yemek yedıkten sonra iyice buyuyor guze duygular gercekten :)

Kızlar uyuysmiyorum sağa sola dönmekten şimdiden uyuyamiyorsam diğer aylar da ne yapıcam merak konusu . 2 gündür de sürekli bir açlık hissi anlatamam .

Evet paylaştım :) ifşa mi oldum şimdi canım :)) ya ben başta sadece böyle beşik ve dolap almayı düşünüyorum sonrasında oda yapıcam zaten
Ya bende ilk zamanlar bunlara bakiyodum hos duruyo gercekten kullanimida anne yani olmasi iyi ama. Bebek ya anneye haddinden fazla alisirsa? Yine kendi uyumayi en bastan itibaren ogrense daha iyi olmaz mi? Hem ben iki defa besik alamayacagim icin karyolaninda uzun vadede daha kullanisli olacagini dusundum

Dayanamadım canım yaptırdık bugün testi. Gerçekten iğrenç bi stres beklemek. Yok yere yawrumu da üzüyorum inşallah iyi haberler alacağız
İnşallah canım benim bak gör tertemiz çıkıcak sonuç hiç boş yere stres yapma yalnız kalmamaya çalışki düşünme fırsatın olmasın tatlım içini ferah tut tedbir için seninki canım benim büyük bir risk yok inşallah tez zamanda hayırlı sonuçlar alacaksınız sen ve diğer arkadaşlarda :)

Alemsin

Kızlar uyuysmiyorum sağa sola dönmekten şimdiden uyuyamiyorsam diğer aylar da ne yapıcam merak konusu . 2 gündür de sürekli bir açlık hissi anlatamam .
Aynennnn ben de uyuyamıyorum biraz gözüm dalsa o zmn da tuvalete kalkmam gerekiyor. Evdeyim gün boyu yatıyorum ona bağlıyordum işe başlayacağım 1-2 haftaya o zmn düzelir diyordum ama bu hamilelikten mi yandım

Kızlar böyle bişey düşünüyorum inşallah arkadaşım da kullandı çok memnundu kullanan var mı anne yanı beşik
Ben de henüz karar vermedim ama chicco nun anne yanı da yandan açılıyor canım fikir olsun diye atıyorum

Eklentiler

• IMG_7050.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_7051.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 55
Aynennnn ben de uyuyamıyorum biraz gözüm dalsa o zmn da tuvalete kalkmam gerekiyor. Evdeyim gün boyu yatıyorum ona bağlıyordum işe başlayacağım 1-2 haftaya o zmn düzelir diyordum ama bu hamilelikten mi yandım
Bende evdeyim gündüz de pek uyuyamiyorim uyku ya başladığım an sürekli uyaniyorum gece 2 3 kere lavaboya gidiyorum . Birde yüz üstü yatmaya aliskinim onun için sağa sola yatmaktan omuzlarim ağrıyor . Ay birde bir kaşıntı tutuyor beni kasinmaktan uyuyamiyorim .

Kizlar emzirmeyi dusunenler icin anne yani besik ideal gibi gozukuyor. Sabahlara kadar saat basi emzirecegiz o yavrulari. Ya ben ne cok sicrayarak uyandim bebegimi emzirirken uyudugumu sanip telasla bebek aradigimi Allah tan her seferinde yerine koymusum. Benim cocuklarim dogru duzgun hic besikte yatmadilar. Hele 3. oglum hic girmedi dogru duzgun. Ilk bir kac ay yatti oda zorla yatakta ezmeyeyim diye.
Ilk iki oglumda 1 yasina kadar ara ara yanimda ara ara ayni odada besiklerinde yattilar. 15er ay emdi ikiside emzirme bitince ayri odaya koydum hic sorun yasamadim.
Ama 3. oglumda, ismini vermeyeyim kitaplarini okudugum bir pedagogun "guvenli baglanma" dedigi 2 sene beraber yatmayi uygulayayim dedim. Sonuc 2 yas 9 aylik ayiramiyorum bir turlu. Emmeyi bir birakalida 4 ay felan oldu sanirim.
Bence cocuk yetiştirmede su dogru su yanlis yok. Sadece hangisi hangi cocuga uygulanmali var. Onuda en iyi anne biliyor sanirim.

Kizlar en pahalisindan en ucuzuna her turlu çatlak karşıtı sey kullandim.anne annesi teyzesi bilumum sulalesi catlak gobuslerle havuza giren benin de malum çatlağı oldu.hep de son 1 ay da patladı hepsi.yani tedbir guzeldir evet ama malesef genetik kodlarimizdan da kacamiyoruz

Anne yani besikten de söz açılmış.bn anneyani degil ama yatagimin hemen yanina koyabilecegim sugar besik diye bir besik almistim.kizim hic ama hic onda uyumadi.mememde uyuyup kaliyordu çünkü.ordan da tasidigimda hemen agliyordu.bir sure hep yanimda yatırdım.hatta anne yani almadigima pisman oldum.3 aylik filan duzen oturdu o zaman o besikte yatti.ama 2 ay sonra yukselmeye basladi.kizim cok erkenn emekleme yukselme donme isleri yaptigi icin o besik bana pek yaramadi.aklima gelmisken soyleyeyim.hamile iken kesinlikle sallamayacahim derdim ama kizim buna da muhalefet etti.sallanmak istedi.bu sefer mecbur tum gece bir iple besigini salladim.bu sefer neden otomatik sallanan almadım dedim kendime.yani bu isler bebegin keyfine kalmis.o oyle aglamaktan haykirirken siz yok olmaz yapmam diyemiyorsunuz.onun isteklerine gore hareket edecegiz

elmol ben yanima sepet besik almayi dusunuyorum senin model de guzel ama .. Odasinida genc odasi gibi yapacagim insallah ..
Ben de daha sonra ev değiştireceğim için başta bu bana yeterli olacak sonra zaten oda yapıcam bende

Ilk aylar emin ol hemen herkes yanında yatırıyor söyleyenler hep bu şekilde tabi tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilgi verir bu konuda ben uzun vade için odasını sonra yapıcam canım bide şuanki odam küçük bişeye müsait o da var tabi

Tecrubeliler anlatmış bile :) bu besigin yani kapanıyor daha sonra uzak da kullanılabilir ama başta büyük kolaylık diye düşünüyorum

Senin şikayetler tıpkı ben. Kendim yazsam bu kadar olur. Yüzüstü yatmamak için kendimi zor tutuyorum. Sağa sola yatınca bacaklarım omzum uyuşuyo sanki. Kaşıntılarımda sırtımda oluyor uzanamadığım yerlerde özellikle banyodan sonra. Nemlendirdiğimde azalıyor.

Kizlar bu arada normal kenarlari cubuklu bir besiginiz varsa tek kenarin cubuklarini cikarip yataga yaklastirinca anne yani besigi oluyor. Hatta sonrasinda odasinda guzel bir koltuk seklini alıyor. Boylede dusunebilirsiniz ben oyle yaptim :)) Catlak konusuda kesinlikle genetik deri yapisiyla hatta bebegin son aylardaki pozisyonlari ve hareketleriyle alakali. Benim karnimda hic yirtilma olmadi ama gogusler sutten dolayı catladi benim ilk oglumda. Hamileligi boyunca bisey olmayip, dogum sirasinda bile catlayan oluyormus karinda. Yinede onlem almakta fayda var tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…