Bende yatak yanı beşik düşünüyorum çok kullanışlı. 7-8 ay yatar. Emzirip koymasıda kolay olur.Evet paylaştım :) ifşa mi oldum şimdi canım :)) ya ben başta sadece böyle beşik ve dolap almayı düşünüyorum sonrasında oda yapıcam zaten
Eşim ogretmenlikte pedagoji derslerinde bile gördük diyo bebeğin anne elini sıkması temasla uyuması güvenli büyümesi önemliymiş kişiliği için de o da bayıldı bu besiklereBende yatak yanı beşik düşünüyorum çok kullanışlı. 7-8 ay yatar. Emzirip koymasıda kolay olur.
Yok tatlım yakinda sık sık kendini hatirlatacak o :) bn cok zayif oldugum icin ilk gebeligim olmasina rağmen 15 haftalik filan hissetmistim. Pit pit bi seyirme gibi oluyor. Bazen de icinde birsey bir yerden bir yere geciyormus gibi bi his gaza benziyor ama daha farkli.ben 13 haftalikken gazimi hep bebek sandım.herkese de inandirmaya çalışıyordum. Sonra bir gün tv izlerken icimde birsey akar gibi oldu hemen sonra pit geldi.aha dedim bu bebis işte.yani anliyorsun farkli oluyor. 19 haftalik filanken de dışardan elimle durtuyordum o icerden pit pit diye vuruyorduSlm kızlarr.. güzel pzarlar diliyorum hepinize.. benim deneyimli anneleresorum olacak... yaaaaaaaaa ilk gebeliğinizde bebeğinizi ne zaman hissettiniz?? Bide nasıl birşey bu?? Ne hissedersemm aaaaaa bebeğimi hissettim diyim.. kafayı yiyecemmm.. 1 aydır bebeğimide görmedim ne yapıyor içerde, sağlığı sıhhati yerinde mi acabakafamda deli sorular... salı günü randevum var ama resmen öldüm öldüm dirildim... yawwwwww hep böylemi hissetcem.. hep korku, şüphe.. nasıl rahat bir hamilelik dönemi geçirilir.. bi akıl verinnn
Yok canım olur mu yanlış anlasilmadin konuşma anne bebek bağına geldi tecrübeli arkadaşlar da neler olduğunu anlattı bizim daha ilk olduğu için fikir alış verişi iyi oluyor benim de şuan için odamda büyük beşik yeri müsait değil sonrasında oda düşünüyorum idare ettiği kadar böylesi iyi olacak diye düşündüm :)Ben yanlış anlaşıldım sanırım. Tabikide anne ile bebek arasındaki bağ cok onemli. Aman kucaga alışmasın vs diye bir dusuncemde yok. Sadece anne yanı beşikten sonra tekrar bir beşik alma durumum yok. Park yataklarda cok guzel ama herkesin kendi tercihi. Bende onu yapmam bunu yapmam asla demiyorum çünkü bebeğin neye ihtiyacı olacak neyi sevecek bilmiyoruz. Tabikide göğsümde de uyuyacak yanımda da uyuyacak..
merak etme 20. haftaya kadar hissedeceksin ilk zamanlar gaz mı bebekmi ikilemde kalacaksın tabi o günden güne büyüyecek güçlenecek bir hafta içinde emin olacaksın anneee ne gazı bak ben buradayım merak etme diyecek sana sonra o tepikler sende büyük bir alışkanlık yapacak biraz dürtmediğinde nerdesin yavrum bugün sesin çıkmıyor derken sağlam bir tekme gelecek mutluluktan uçacaksın doğduğunda bile o tekmelerle olan iletişimi özleyeceksin onları hissetmeye başladığın an tüm korkuların sona erecek hamilelik çok daha güzel çok daha zevkli bir hal alacak az kaldı o günlereSlm kızlarr.. güzel pzarlar diliyorum hepinize.. benim deneyimli anneleresorum olacak... yaaaaaaaaa ilk gebeliğinizde bebeğinizi ne zaman hissettiniz?? Bide nasıl birşey bu?? Ne hissedersemm aaaaaa bebeğimi hissettim diyim.. kafayı yiyecemmm.. 1 aydır bebeğimide görmedim ne yapıyor içerde, sağlığı sıhhati yerinde mi acabakafamda deli sorular... salı günü randevum var ama resmen öldüm öldüm dirildim... yawwwwww hep böylemi hissetcem.. hep korku, şüphe.. nasıl rahat bir hamilelik dönemi geçirilir.. bi akıl verinnn
Benim de sali günü randevumm ayni senin gibiyim valla heyecanla bekliyorummSlm kızlarr.. güzel pzarlar diliyorum hepinize.. benim deneyimli anneleresorum olacak... yaaaaaaaaa ilk gebeliğinizde bebeğinizi ne zaman hissettiniz?? Bide nasıl birşey bu?? Ne hissedersemm aaaaaa bebeğimi hissettim diyim.. kafayı yiyecemmm.. 1 aydır bebeğimide görmedim ne yapıyor içerde, sağlığı sıhhati yerinde mi acabakafamda deli sorular... salı günü randevum var ama resmen öldüm öldüm dirildim... yawwwwww hep böylemi hissetcem.. hep korku, şüphe.. nasıl rahat bir hamilelik dönemi geçirilir.. bi akıl verinnn
Ben şuan kızım 13 aylık ahşap beşiği ama bensiz uyumadığı için tek korkuluğu çıkarıp yanıma yapıştırdım o şekilde uyuyoruz ve ayrılmıyor benden akşsm babasının üzerinden atlayıp yine bana geliyoKizlar bu arada normal kenarlari cubuklu bir besiginiz varsa tek kenarin cubuklarini cikarip yataga yaklastirinca anne yani besigi oluyor. Hatta sonrasinda odasinda guzel bir koltuk seklini alıyor. Boylede dusunebilirsiniz ben oyle yaptim :)) Catlak konusuda kesinlikle genetik deri yapisiyla hatta bebegin son aylardaki pozisyonlari ve hareketleriyle alakali. Benim karnimda hic yirtilma olmadi ama gogusler sutten dolayı catladi benim ilk oglumda. Hamileligi boyunca bisey olmayip, dogum sirasinda bile catlayan oluyormus karinda. Yinede onlem almakta fayda var tabi
Benimde 3. Oglumu alip eve geldigimde "Sen geldin bahar geldi" sarkisi etkiliyordu beni :)Kizlar sinan akçıl in vazgecilmezim diye bi şarkısı var dinledikce minik melegim geliyor aklima sozleri oyle güzel ki sizede tavsiye ediyorum eminim ayni hisleri yasayacaksiniz
Dinliyim hemen :)) tum ask sarkilari onlara yazilmis sanki oyle güzel bi duyguymus kiiBenimde 3. Oglumu alip eve geldigimde "Sen geldin bahar geldi" sarkisi etkiliyordu beni :)
Cnm senin bebis hep guvende olmali ilk aylar,aralarindaki yas bayagi azmis. Fark az olunca tehlikeyi bilmedikleri icin heran yanlis bisey yapabiliyorlar. Benim ikinci oglum besikte oldugu halde uzerini ortecegim diye besigin icine battaniye atmisti oda yuzunu kapamisti. Cabuk farkettim Allah tan. Allah yardimcin olsun ama biraz buyuduklerinde super oluyor yaslarinin yakin olmasi :)Ben şuan kızım 13 aylık ahşap beşiği ama bensiz uyumadığı için tek korkuluğu çıkarıp yanıma yapıştırdım o şekilde uyuyoruz ve ayrılmıyor benden akşsm babasının üzerinden atlayıp yine bana geliyo
Nisanda dogdugu icin onunla bahar gelmis gibi olmustu bana :) evlat sevgisi bir baska. Bu sevgileri olmasa katlanamazdik sanirim butun zahmetlerine. :))Dinliyim hemen :)) tum ask sarkilari onlara yazilmis sanki oyle güzel bi duyguymus kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?