2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende bu yatağı çok. Beğendim anne yanı oluyor sonra büyük yatak oluyor . Markayı araştırdım nette fiyat vermiyor arayın diyor korkuyorum aramaya çok fiyat vericek diye

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-22-19-12-59.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 89
Bazen sol tarafımda pıt pıt bişey atıyor gibi, sanki biri içerden gıdıklıyor gibi.. daha önce denetim olmayıncada kesin diyemiyorum.. annem ve kayınvalidem soruyor hissediyormusun diye, bende nebiliyim, nasul olduğunu bilmiyorum ki hislerimi tarif ediyim diyorum.. İnşaAllah şu bol tekmeleri aylara biran önce geliriz..

Ayy canım 24 saat tekmelesin razıyımm.. yeterki şu vesveselerden kurtulayım..

Canım onu farkettim açıkçası komşunun bebeği var seviyorum diye hani buda bebbek sonuçta parmaklamak istiyo sürekli bebeğin çevresinde dolanıyo ulaşamayıncada ağlıyo doğana kadar umarım aklı erer diye umut ediyorum sürekli ikiside göz hapsimde olacak inşallah kazasız belasız büyürler yavrularım

Canımsın Allah razı olsun. İyiki varsınız. Ne güzek geldi desteğiniz. Bugün daha iyiyim. Canım kızımda anne ben iyiyim der gibi bi hareketli dünden beri kurban olurum. Herşey güzel olsun Rabbimin izniyle

Canımsın Allah razı olsun. İyiki varsınız. Ne güzek geldi desteğiniz. Bugün daha iyiyim. Canım kızımda anne ben iyiyim der gibi bi hareketli dünden beri kurban olurum. Herşey güzel olsun Rabbimin izniyle
ayy maşallah minik kuzuya sen artık hareketlerini hissediyormusun canım? sen içini ferah tut doktorların seni ve kızını gereksiz üzüyor herşey ticaret olmuş başka hiçbirşey değil yinede gereksiz olsun zaten bide beklemek olmasa

Amin canım hepimiz için herşey çok iyi ve güzel olsun inşallah

Kızlar bende bu yatağı çok. Beğendim anne yanı oluyor sonra büyük yatak oluyor . Markayı araştırdım nette fiyat vermiyor arayın diyor korkuyorum aramaya çok fiyat vericek diye
Baya buyuk duruyor benimde ikizler icin olurmu acaba aklim karisik birini babasinin bas ucunami yollasam
Genisse resimdeki gibi bana gorede bu yatak

Dün doktor orta derece risk var hiç yok diyemeyiz dedi sanırım önlem amaçlı değil sadece. Hissediyorum valla son 2 gündür çok daha fazla hissediyorum. Zayıf hamile kaldım ondan olabilir diyorlar. Çok güzel bir duygu anlatamam. Sorma inan para tuzağı hastaneler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…