Bir iki gune 4 aylik diyebilirsin :)Kizlar haftalik kismi tamam da kac aylik hamilesin diye sorduklarında ne diyosunuz ben ay isini pek bilmiyorum :)) 15+4 um ben mesela smdi kac aylik hamile oluyorum
Rabbim korusun hepsini bizlere bağışlasın inşallah: )Nisanda dogdugu icin onunla bahar gelmis gibi olmustu bana :) evlat sevgisi bir baska. Bu sevgileri olmasa katlanamazdik sanirim butun zahmetlerine. :))
16 hafta olunca 4 aylik hamile oluyorum o zaman oyle mi kuzum her 4 haftada mi ay atliyor yani . sagolasin bu arada :))Bir iki gune 4 aylik diyebilirsin :)
Valla cnm ben oyle oldugunu zannediyorum :) sende sagol cnm16 hafta olunca 4 aylik hamile oluyorum o zaman oyle mi kuzum her 4 haftada mi ay atliyor yani . sagolasin bu arada :))
Bazen sol tarafımda pıt pıt bişey atıyor gibi, sanki biri içerden gıdıklıyor gibi.. daha önce denetim olmayıncada kesin diyemiyorum.. annem ve kayınvalidem soruyor hissediyormusun diye, bende nebiliyim, nasul olduğunu bilmiyorum ki hislerimi tarif ediyim diyorum.. İnşaAllah şu bol tekmeleri aylara biran önce geliriz..Yok tatlım yakinda sık sık kendini hatirlatacak o :) bn cok zayif oldugum icin ilk gebeligim olmasina rağmen 15 haftalik filan hissetmistim. Pit pit bi seyirme gibi oluyor. Bazen de icinde birsey bir yerden bir yere geciyormus gibi bi his gaza benziyor ama daha farkli.ben 13 haftalikken gazimi hep bebek sandım.herkese de inandirmaya çalışıyordum. Sonra bir gün tv izlerken icimde birsey akar gibi oldu hemen sonra pit geldi.aha dedim bu bebis işte.yani anliyorsun farkli oluyor. 19 haftalik filanken de dışardan elimle durtuyordum o icerden pit pit diye vuruyordu18 yada 20hafta kesin hissedilir
Ayy canım 24 saat tekmelesin razıyımm.. yeterki şu vesveselerden kurtulayım..merak etme 20. haftaya kadar hissedeceksin ilk zamanlar gaz mı bebekmi ikilemde kalacaksın tabi o günden güne büyüyecek güçlenecek bir hafta içinde emin olacaksın anneee ne gazı bak ben buradayım merak etme diyecek sana sonra o tepikler sende büyük bir alışkanlık yapacak biraz dürtmediğinde nerdesin yavrum bugün sesin çıkmıyor derken sağlam bir tekme gelecek mutluluktan uçacaksın doğduğunda bile o tekmelerle olan iletişimi özleyeceksin onları hissetmeye başladığın an tüm korkuların sona erecek hamilelik çok daha güzel çok daha zevkli bir hal alacak az kaldı o günlere
İnşaAllah güzel haberlerle döneriz canım...Benim de sali günü randevumm ayni senin gibiyim valla heyecanla bekliyorumm
Canım onu farkettim açıkçası komşunun bebeği var seviyorum diye hani buda bebbek sonuçta parmaklamak istiyo sürekli bebeğin çevresinde dolanıyo ulaşamayıncada ağlıyo doğana kadar umarım aklı erer diye umut ediyorum sürekli ikiside göz hapsimde olacak inşallah kazasız belasız büyürler yavrularımCnm senin bebis hep guvende olmali ilk aylar,aralarindaki yas bayagi azmis. Fark az olunca tehlikeyi bilmedikleri icin heran yanlis bisey yapabiliyorlar. Benim ikinci oglum besikte oldugu halde uzerini ortecegim diye besigin icine battaniye atmisti oda yuzunu kapamisti. Cabuk farkettim Allah tan. Allah yardimcin olsun ama biraz buyuduklerinde super oluyor yaslarinin yakin olmasi :)
3,5 aylık hamilesin canım 17 olduğunda 4 ay bitecek :)Kizlar haftalik kismi tamam da kac aylik hamilesin diye sorduklarında ne diyosunuz ben ay isini pek bilmiyorum :)) 15+4 um ben mesela smdi kac aylik hamile oluyorum
3,5 aylık hamilesin canım 17 olduğunda 4 ay bitecek :)Kizlar haftalik kismi tamam da kac aylik hamilesin diye sorduklarında ne diyosunuz ben ay isini pek bilmiyorum :)) 15+4 um ben mesela smdi kac aylik hamile oluyorum
Canımsın Allah razı olsun. İyiki varsınız. Ne güzek geldi desteğiniz. Bugün daha iyiyim. Canım kızımda anne ben iyiyim der gibi bi hareketli dünden beri kurban olurum. Herşey güzel olsun Rabbimin izniyleİnşallah canım benim bak gör tertemiz çıkıcak sonuç hiç boş yere stres yapma yalnız kalmamaya çalışki düşünme fırsatın olmasın tatlım içini ferah tut tedbir için seninki canım benim büyük bir risk yok inşallah tez zamanda hayırlı sonuçlar alacaksınız sen ve diğer arkadaşlarda :)
ayy maşallah minik kuzuya sen artık hareketlerini hissediyormusun canım? sen içini ferah tut doktorların seni ve kızını gereksiz üzüyor herşey ticaret olmuş başka hiçbirşey değil yinede gereksiz olsun zaten bide beklemek olmasaCanımsın Allah razı olsun. İyiki varsınız. Ne güzek geldi desteğiniz. Bugün daha iyiyim. Canım kızımda anne ben iyiyim der gibi bi hareketli dünden beri kurban olurum. Herşey güzel olsun Rabbimin izniyle
Amin canım hepimiz için herşey çok iyi ve güzel olsun inşallahCanımsın Allah razı olsun. İyiki varsınız. Ne güzek geldi desteğiniz. Bugün daha iyiyim. Canım kızımda anne ben iyiyim der gibi bi hareketli dünden beri kurban olurum. Herşey güzel olsun Rabbimin izniyle
Baya buyuk duruyor benimde ikizler icin olurmu acaba aklim karisik birini babasinin bas ucunami yollasamKızlar bende bu yatağı çok. Beğendim anne yanı oluyor sonra büyük yatak oluyor . Markayı araştırdım nette fiyat vermiyor arayın diyor korkuyorum aramaya çok fiyat vericek diye
Dün doktor orta derece risk var hiç yok diyemeyiz dediayy maşallah minik kuzuya sen artık hareketlerini hissediyormusun canım? sen içini ferah tut doktorların seni ve kızını gereksiz üzüyor herşey ticaret olmuş başka hiçbirşey değil yinede gereksiz olsun zaten bide beklemek olmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?