2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle anne ne yapmayı ıygun görüyorsa doğrusu odur
Bende oğlumu 8aylıkken ayırdım odasını mecburen çünkü emzirme snrası ben yatağa girerken hışırtıya geri uyanıyordu,
ve sonradan malum kişinin yorumlarını okuyunca güvenli bağlanma konusunda korkularım oldu çok üzüldüm hata mı yaptım diye ama hamdolsun şimdi 3.5yaşında bizi öper iyi geceler der duasını okuruz ve gider kapısını kapatır yatar
buarada gece uyanıp bebeğim nerde korkusu yaşamayan olmuyor sanırım

Kızlar bebeklerinizi hissediyor musunuz ben 1 haftadır çok net hissediyorum günde 1 kaç kez yokluyor beni kuzum özellikle sol tarafıma toplanıyor kıpır kıpır maşallah
bende bayadir seyirme oluyordu ama değişti artık biyerde toplanıyor 2 3 kere dokunup duruyor genelde aksam otururken ve gece :)

Biz hiç yanımızda yatırmadık,
Eşimin akrabalarında bu şekilde bebek ölümü olmuş sonrasından bahsetmek bile istemiyorum Rabbim muhafaza etsin, o nddenle eşim direk karşıydı, ikea yataklarından aldık anne yanı olmuyordu ama çift kademeli çok kullanışlıydı, 8ay odamızda durdu yatağı, snra kendi odasına geçirdik,
İkeada hem büyük olup hem ön barı çıkıp anne yanı olabilen modeller var kızlar tavsiye ederim
Bizim yatağımızı görümceme verdik, şimdi onun oğlu kullanıyor, onlarda bize minik anne yanı beşiklerini verecekler, aile bol bebekli olunca kolaylık oluyor

Y Yellu canım güzel haberler alacaksınız eminim, drlar emin olmak istiyor bazen, gönlünü ferah tut sen

Y Yellu canım güzel haberler alacaksınız eminim, drlar emin olmak istiyor bazen, gönlünü ferah tut sen
İnşallah canım benim. Dua edin olur mu? Ben benim gibi haber bekleyen ve bebek bekleyen tüm yandaşlarıma dua ediyorum mutlaka. Bir gün bitti şükür şubatın başı gelse bir an önce...

Günaydin herkese..
Kontrol sureleri uzayinca hastaneye gidenler de azaldi :) Bende bu cumartesi bi gideyim yeni doktoruma diyorum ..

Bu arada aşı yaptıran var mi ? Benim normalde 24 ocakti asi gunum burasi yapmiyor bu hafta 30ocakta olucam ilk dozunu..

28.hafta cok degil mi bana 20.hafta da yapiyoruz biz sosyal hizmetler bakanligi bize bu tarihi verdi dedi oncesini önermiyoruz dedi ..
Sende insalalh guzel sonuclar alacaksin sonrasi zaten hep guzel gececek canim hafta icide hafta sonlarida

Saglikla gelsin pasa zaten sana erkek demistim ben :)) Senin gönlunden kız gectigi icin erkek diyenlere cok inanasin gelmiyordu :) Hadi bakalim gelsin maviler gelsin isimler ..
Haha galiba gerçekten öyleydi :) sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değill. İsmi de hazır :) Kayra olacak.. Soyadıylada uyumlu :) Kayra Kazan

Günaydın, evet kontrol süreleri 1 ay sonraya uzadı hep...aşı derken tetanoz aşısını mı kastediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…