- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Kizlar emzirmeyi dusunenler icin anne yani besik ideal gibi gozukuyor. Sabahlara kadar saat basi emzirecegiz o yavrulari. Ya ben ne cok sicrayarak uyandim bebegimi emzirirken uyudugumu sanip telasla bebek aradigimiAllah tan her seferinde yerine koymusum. Benim cocuklarim dogru duzgun hic besikte yatmadilar. Hele 3. oglum hic girmedi dogru duzgun. Ilk bir kac ay yatti oda zorla yatakta ezmeyeyim diye.
Ilk iki oglumda 1 yasina kadar ara ara yanimda ara ara ayni odada besiklerinde yattilar. 15er ay emdi ikiside emzirme bitince ayri odaya koydum hic sorun yasamadim.
Ama 3. oglumda, ismini vermeyeyim kitaplarini okudugum bir pedagogun "guvenli baglanma" dedigi 2 sene beraber yatmayi uygulayayim dedim. Sonuc 2 yas 9 aylik ayiramiyorum bir turlu. Emmeyi bir birakalida 4 ay felan oldu sanirim.
Bence cocuk yetiştirmede su dogru su yanlis yok. Sadece hangisi hangi cocuga uygulanmali var. Onuda en iyi anne biliyor sanirim.
bende bayadir seyirme oluyordu ama değişti artık biyerde toplanıyor 2 3 kere dokunup duruyor genelde aksam otururken ve gece :)Kızlar bebeklerinizi hissediyor musunuz ben 1 haftadır çok net hissediyorum günde 1 kaç kez yokluyor beni kuzum özellikle sol tarafıma toplanıyor kıpır kıpır maşallah
Ilk aylar emin ol hemen herkes yanında yatırıyor söyleyenler hep bu şekilde tabi tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilgi verir bu konuda ben uzun vade için odasını sonra yapıcam canım bide şuanki odam küçük bişeye müsait o da var tabi
benim de 2gun küçük çıkıyorCanım aslında burda yazandan 4 gun daha onde cıkıyo bebegım 15+1 oldu artık:) aynen benim de cok hosuma gıdıyo sureklı ayna onunde gobüşümü açıp seviyorum futbol topu yutmus gıbıyım
Saglikla gelsin pasa zaten sana erkek demistim ben :)) Senin gönlunden kız gectigi icin erkek diyenlere cok inanasin gelmiyordu :) Hadi bakalim gelsin maviler gelsin isimler ..Al_pi cinsiyetimiz belli olduuu. Erkekmiş :)
28.hafta cok degil mi bana 20.hafta da yapiyoruz biz sosyal hizmetler bakanligi bize bu tarihi verdi dedi oncesini önermiyoruz dedi ..Günaydın annişkolar. Berbat geçen haftadan donra bu hafta harika geçsin hepimize inşallahbenim doktorum aşının ilk dozunu 28.haftadan önce vurulma dedi. Ablama da aynı şekilde yaptırmıştı. Bebek tam gelişsn ondan sonra diye, bilginize.
Haha galiba gerçekten öyleydi :) sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değill. İsmi de hazır :) Kayra olacak.. Soyadıylada uyumlu :) Kayra KazanSaglikla gelsin pasa zaten sana erkek demistim ben :)) Senin gönlunden kız gectigi icin erkek diyenlere cok inanasin gelmiyordu :) Hadi bakalim gelsin maviler gelsin isimler ..
Günaydin herkese..
Kontrol sureleri uzayinca hastaneye gidenler de azaldi :) Bende bu cumartesi bi gideyim yeni doktoruma diyorum ..
Bu arada aşı yaptıran var mi ? Benim normalde 24 ocakti asi gunum burasi yapmiyor bu hafta 30ocakta olucam ilk dozunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?