Evet tetenoz asisi sanirim gebelikte baska asi yapilmiyor ..Günaydın, evet kontrol süreleri 1 ay sonraya uzadı hep...aşı derken tetanoz aşısını mı kastediyorsun?
Evet tetenoz asisi sanirim gebelikte baska asi yapilmiyor ..
Evet canim oda vurulduktan 1ay sonra ..bende doktoruma sormuştum..20.haftada dedi..ve sonra biz doz daha vuruluyormuş sanırım..
Ayy hayirli olsun kendim sevinmis kadar oldum inan. Bi kizim var insallah rabbim banada nasip eder bende demistim sana erkek diye ama sen kiz isteyince israr etmedim. Hayirli olsun sağlıkla doğar insallahHaha galiba gerçekten öyleydi :) sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değill. İsmi de hazır :) Kayra olacak.. Soyadıylada uyumlu :) Kayra Kazan
canım kimin riski yokki herşey Allahtan risk var diye yemin etseler başları ağrımaz bu doktorların.benim doktorumda ikili test %85 doğru sonuç verir dedi ense kalınlığı burun kemiği ölçümleri falan iyiydi ama bu hiçbir zaman %100 sağlıklı demek değil dedi.Biz duamızı edip Allaha tevekkül edecez Rabbim hiçbirimizi evlatla sınamasın inşallah. Bebeği hissetmek çok güzel bir duygu ben oğlumda 19 da hissetmiştim ama 2.ler daha erken hissediliyormuş doktorum 15-16 da hissedersin dedi tabi zayıf olmak büyük avantaj malesef ben zayıf hamile olamadım 72 ile gebe olduğumu öğrendim.Dün doktor orta derece risk var hiç yok diyemeyiz dedisanırım önlem amaçlı değil sadece. Hissediyorum valla son 2 gündür çok daha fazla hissediyorum. Zayıf hamile kaldım ondan olabilir diyorlar. Çok güzel bir duygu anlatamam. Sorma inan para tuzağı hastaneler.
Bence erkek yılı hep çevre erkek ilk sayfaya baktım erkekler artıyor :)Hayırlı olsun oğlumuz bi diyoruz kız ayı yılı ama baya erkek bebegimizde var çok sukur
Ilk ataga kizlar gecti sonra birden erkekler bastirdi :))Bence erkek yılı hep çevre erkek ilk sayfaya baktım erkekler artıyor :)
Oh masallah prensese senin tahmin dogru cikti desene .. Ekledim yanina nazar boncugunudakızlar bu arada bende haftasonu bebişimi görmeye gittim 2li test için kan verdim ense 1,25 geldi burun kemiği 0.175 cm miş doktorumuz kıza benziyor ama bir sonraki kontrolde kesin söylerim dedi çok fotojenik bir kızım var doktor neresini ölçecekse oradan poz verdi :) inşallah sonucumuzda güzel çıkar Rabbim tüm yavrularımıza sağlık versin
bu hafta bende olucam canmGünaydin herkese..
Kontrol sureleri uzayinca hastaneye gidenler de azaldi :) Bende bu cumartesi bi gideyim yeni doktoruma diyorum ..
Bu arada aşı yaptıran var mi ? Benim normalde 24 ocakti asi gunum burasi yapmiyor bu hafta 30ocakta olucam ilk dozunu..
hayırlısı olsun canim sağlıkla gelsin inşallah meraktan çıktın sevindim :)Al_pi cinsiyetimiz belli olduuu. Erkekmiş :)
Haha galiba gerçekten öyleydi :) sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değill. İsmi de hazır :) Kayra olacak.. Soyadıylada uyumlu :) Kayra Kazan
canım hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasip etsın insallah,benım senınle haftam aynı ama hala bılmıorm cınsıyetı 2 hafta sonra randevum var walla dayanamıorm ben de meraktan 2hafta gecmıycekAl_pi cinsiyetimiz belli olduuu. Erkekmiş :)
Merhaba kizlar. Bu ara gpz kararmazi ve bas agrisi basladi. Doktoruma sordum. Tansiyona bakti normal dedi. Kwndim olcuyorum normal cikiyor. Bir yerde dusup kalacagim ondan korkuyorumSeni görünce kesin takla atar
Korkulacak bir durum yok canim bende yaptiracaktim ama buradaki aile sagligi merkezi 20.haftadan once yapmiyoruz dedi .. sende sorarsin gidince 20.haftada yaptirsam sorun olur mu dersinKızlar tetonoz asısını bana sağlık ocağı 17.haftaya gün verdi siz simdi böyle diyince korktum doktorada hic sormamıstım
Allah korusun canim ya .. Yaninda seker filan bulundur belki sekerin dusuyordur..Merhaba kizlar. Bu ara gpz kararmazi ve bas agrisi basladi. Doktoruma sordum. Tansiyona bakti normal dedi. Kwndim olcuyorum normal cikiyor. Bir yerde dusup kalacagim ondan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?