2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Haha galiba gerçekten öyleydi :) sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değill. İsmi de hazır :) Kayra olacak.. Soyadıylada uyumlu :) Kayra Kazan
Ayy hayirli olsun kendim sevinmis kadar oldum inan. Bi kizim var insallah rabbim banada nasip eder bende demistim sana erkek diye ama sen kiz isteyince israr etmedim. Hayirli olsun sağlıkla doğar insallah

canım kimin riski yokki herşey Allahtan risk var diye yemin etseler başları ağrımaz bu doktorların.benim doktorumda ikili test %85 doğru sonuç verir dedi ense kalınlığı burun kemiği ölçümleri falan iyiydi ama bu hiçbir zaman %100 sağlıklı demek değil dedi.Biz duamızı edip Allaha tevekkül edecez Rabbim hiçbirimizi evlatla sınamasın inşallah. Bebeği hissetmek çok güzel bir duygu ben oğlumda 19 da hissetmiştim ama 2.ler daha erken hissediliyormuş doktorum 15-16 da hissedersin dedi tabi zayıf olmak büyük avantaj malesef ben zayıf hamile olamadım 72 ile gebe olduğumu öğrendim.

kızlar bu arada bende haftasonu bebişimi görmeye gittim 2li test için kan verdim ense 1,25 geldi burun kemiği 0.175 cm miş doktorumuz kıza benziyor ama bir sonraki kontrolde kesin söylerim dedi çok fotojenik bir kızım var doktor neresini ölçecekse oradan poz verdi :) inşallah sonucumuzda güzel çıkar Rabbim tüm yavrularımıza sağlık versin

Oh masallah prensese senin tahmin dogru cikti desene .. Ekledim yanina nazar boncugunuda

bu hafta bende olucam canm

Ah ne güzel cinsiyetler netleşmeye başlamıs herkeste artık sırada hareketler var test sonuclarını bekleyenlerde hayırlısıyla güzel haberleri alırlar bende bir haftadır hareketleri hissediyorum özellikle aksamları yoksa hamile olduğumu unutucamTetenoz aşısı icin 20.haftada ilk doz 24. Haftada ikinci doz diye biliyorum geçen sene vurulduğum icin sadece 20. Haftada tek doz olucam Al_pi biara müsait olduğunda bizimde cinsiyeti değiştirebilirmisin kız geliyormuş hayırlısıyla iki kontroldede kız olduğu tescillendi

Bizde çıktık drdan
Kuzum iyi çok şükür, kahvaltı yapmadığım halde kıpır kıpırdı, hareketli bebeği çok severiz dedi dr
Yine bacak arası net açık değildi, top gibi yapıyor kendini bakmaya çalışınca ama %95 kız, alışverişe başlama yine de ama kendini kız fikrine alıştır artık dedi
Buarada nabzım hala yüksek gidiyor 90/105 aralığında, kardiyologa yönlendirdi

Kızlar tetonoz asısını bana sağlık ocağı 17.haftaya gün verdi siz simdi böyle diyince korktum doktorada hic sormamıstım

Kızlar tetonoz asısını bana sağlık ocağı 17.haftaya gün verdi siz simdi böyle diyince korktum doktorada hic sormamıstım
Korkulacak bir durum yok canim bende yaptiracaktim ama buradaki aile sagligi merkezi 20.haftadan once yapmiyoruz dedi .. sende sorarsin gidince 20.haftada yaptirsam sorun olur mu dersin
Yada doktorunu ara sor .. Yaptiranlarada birsey olmuyor zaten yapan cok kisi var 3.ay bittikten sonra yapilir yaziyor her yerde..

Merhaba kizlar. Bu ara gpz kararmazi ve bas agrisi basladi. Doktoruma sordum. Tansiyona bakti normal dedi. Kwndim olcuyorum normal cikiyor. Bir yerde dusup kalacagim ondan korkuyorum
Allah korusun canim ya .. Yaninda seker filan bulundur belki sekerin dusuyordur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…