Hadi bakalim kiz annesi de olacaksin insallah .. Git bakalim kardiyolojiye belki bir ilac filan verir canim ..Bizde çıktık drdan
Kuzum iyi çok şükür, kahvaltı yapmadığım halde kıpır kıpırdı, hareketli bebeği çok severiz dedi dr
Yine bacak arası net açık değildi, top gibi yapıyor kendini bakmaya çalışınca ama %95 kız, alışverişe başlama yine de ama kendini kız fikrine alıştır artık dedi
Buarada nabzım hala yüksek gidiyor 90/105 aralığında, kardiyologa yönlendirdi
Saglikla gelsin prensesin canim ekledim ilk sayfayada ..Ah ne güzel cinsiyetler netleşmeye başlamıs herkeste artık sırada hareketler var test sonuclarını bekleyenlerde hayırlısıyla güzel haberleri alırlar bende bir haftadır hareketleri hissediyorum özellikle aksamları yoksa hamile olduğumu unutucamTetenoz aşısı icin 20.haftada ilk doz 24. Haftada ikinci doz diye biliyorum geçen sene vurulduğum icin sadece 20. Haftada tek doz olucamAl_pi biara müsait olduğunda bizimde cinsiyeti değiştirebilirmisin kız geliyormuş hayırlısıyla iki kontroldede kız olduğu tescillendi
benide ozaman çağırmıştı canm ama ellerinde aşı kalmamış bu haftaya kaldı doktoruma sordum vurul sorun olmaz dedi korkma yaniKızlar tetonoz asısını bana sağlık ocağı 17.haftaya gün verdi siz simdi böyle diyince korktum doktorada hic sormamıstım
Umarim gecicidir cok arkadasim var 11.haftadan sonra kusmalari baslayan12.haftam bitti ve bu zamana kadar ne mide bulantisi ne de kusma yasadim taki az onceye kadar. Kusmalar bu haftadan sonra baslayabilir mi. Milletin kusmasi bulantisi bu haftalarda bitiyor insallh ben de baslamaz. Ya da bu bir sorun degildir degil mi
Önceden almak lazim ben hataydayken ikili test gununde almistim toplam 77tl demislerdi orada..Kızlar, ayrıntılı ultrason için simdiden randevu al dedi doktorum. Ücretler hakkında bilgisi olan var mı?
Anladım canım doktora soruyum ozaman icim rahat etsin sağolKorkulacak bir durum yok canim bende yaptiracaktim ama buradaki aile sagligi merkezi 20.haftadan once yapmiyoruz dedi .. sende sorarsin gidince 20.haftada yaptirsam sorun olur mu dersin
Yada doktorunu ara sor .. Yaptiranlarada birsey olmuyor zaten yapan cok kisi var 3.ay bittikten sonra yapilir yaziyor her yerde..
Tamam canım cok sağolbenide ozaman çağırmıştı canm ama ellerinde aşı kalmamış bu haftaya kaldı doktoruma sordum vurul sorun olmaz dedi korkma yani
canım benim doktorum doğuma kadar boyama dedi bende haftasonu omuzlarıma kadar kısalttım ama uzun zamandan beri belimden aşağıdaydı ısaltacağım zaman bile belimin üstüne kadar kestiriyordum şimdi kendimi tanıyamıyorum ama mecburdum ben hamileliklerimde saçlarımdan çekiyorum yün yapağı gibi oluyor içine tarak girmiyorBen bırsey sormak ıstıorm sac boyasıyla ılgılı doktoruna danısan oldumu benım sacım platin ancak oyle boyamasam bıle en azından bıtkısel boyayla dıplerını acmak ıstıorum bıraz ama emın de olamadım 3 aydan sonra boyatanlar oluyor..dün lorealın acıcı spreyınden sktım az ama cok kotu kokuyodu pişman oldum sonradan
Çıkmadı canım, yeniden kan verdimya o yüzden uzadı. Cuma ya da p.tesi çıkar heralde.iyi bence canım, Gözünaydın. Darısı başıma.Sea41 test sonucun çıktı mı canım ? Benim oğlum sünnet oldu da hiç giremiyorum bu ara , benim sonucum çıktı 1/156bin gibi bir rakam çıktı düşük risk yazıyor daha doktora göstermedim ama bu sonuç iyidir inşallah
Canım benim memleket izmit. Herşey yolunda giderse ben ayrıntılı ya ünıversiteye gitmeyi düşünüyorum, yasemin hanım yapıyor, alaninda iyi olduğunu söylüyorlar. Ben gitmiştim ona sorunlardan dolayı, sevdim..özele gitmek istersen prof.semih Özeren var soydan iş merkezinde, ücreti 350 tl Aynı zamanda medical parkta da çalışıyor ama ayrıntılı yı özelinde yapıyor galiba.Ben kendisini pek sevmedim ama memnun olan çok. Medical parkta Eray bey var yine ücreti 350 tl.Ona da gitmiştim önceden, ondan da pek hoslanmadim, memnun olanlar da var.Ben ayrintili ultrason icin izmite gitmeyi dusunuyorum. Ucret ve doktor onerebilir misiniz? Duzcedeyim. Ankara istanbul izmit bu konuda iyi diye duydum. Izmit yakin oldugu icin orayi tercih ettim. Randevuyu alayim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?