2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi bakalim kiz annesi de olacaksin insallah .. Git bakalim kardiyolojiye belki bir ilac filan verir canim ..

Saglikla gelsin prensesin canim ekledim ilk sayfayada ..

Herkese hayırlı haftalar olsun inşallah uykusuzluktan bertaraf oldum artık masallah sabah 5 6 da kalkanlar var bense o saatlerde ancak gözümü yumuyorum sonrası ise 25 bin kez uyanma ile geçen saatler:) maşallah cinsiyetler bir bir tamamlandı gibi bi tek ben kaldım yaa randevum 9 şubatta orta yerimden catlicam sağlıklı olsunlar da bu hafta belki farklı bi Dr la öğrenirim

Kızlar, ayrıntılı ultrason için simdiden randevu al dedi doktorum. Ücretler hakkında bilgisi olan var mı?

12.haftam bitti ve bu zamana kadar ne mide bulantisi ne de kusma yasadim taki az onceye kadar. Kusmalar bu haftadan sonra baslayabilir mi. Milletin kusmasi bulantisi bu haftalarda bitiyor insallh ben de baslamaz. Ya da bu bir sorun degildir degil mi

12.haftam bitti ve bu zamana kadar ne mide bulantisi ne de kusma yasadim taki az onceye kadar. Kusmalar bu haftadan sonra baslayabilir mi. Milletin kusmasi bulantisi bu haftalarda bitiyor insallh ben de baslamaz. Ya da bu bir sorun degildir degil mi
Umarim gecicidir cok arkadasim var 11.haftadan sonra kusmalari baslayan
Sorun degildir merak etme mideni filan üsütmediysen muhtemelen bebektendir o

Kızlar, ayrıntılı ultrason için simdiden randevu al dedi doktorum. Ücretler hakkında bilgisi olan var mı?
Önceden almak lazim ben hataydayken ikili test gununde almistim toplam 77tl demislerdi orada..
Ama bu sehirden sehire hastaneden hastaneye degisir fiyatlar bazi yerlerde cok uçuk bende hafta sonu yeni doktoruma gidecegim ordan gun fiyat alacagim ..

Ben bırsey sormak ıstıorm sac boyasıyla ılgılı doktoruna danısan oldumu benım sacım platin ancak oyle boyamasam bıle en azından bıtkısel boyayla dıplerını acmak ıstıorum bıraz ama emın de olamadım 3 aydan sonra boyatanlar oluyor..dün lorealın acıcı spreyınden sktım az ama cok kotu kokuyodu pişman oldum sonradan

Anladım canım doktora soruyum ozaman icim rahat etsin sağol

Merhaba, cinsiyetler netleşmeye başlamış hayırlısı ☺ test sonucu bekleyenler umarım güzel sonuçlarını bir bir alır benim de bugün belli oldu ikili test sonucum, 1/3600 civarı çıkmış,doktor iyi dedi şükür darısı tüm sonuç bekleyenlere inşallah

Yarin bizim de kontrolumuz var cinsiyetini ogrenecegim insallah sizler tahmin yapar misiniz rica etsem

Eklentiler

• 20161227_092230-1.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 59
Ben ayrintili ultrason icin izmite gitmeyi dusunuyorum. Ucret ve doktor onerebilir misiniz? Duzcedeyim. Ankara istanbul izmit bu konuda iyi diye duydum. Izmit yakin oldugu icin orayi tercih ettim. Randevuyu alayim diyorum.

canım benim doktorum doğuma kadar boyama dedi bende haftasonu omuzlarıma kadar kısalttım ama uzun zamandan beri belimden aşağıdaydı ısaltacağım zaman bile belimin üstüne kadar kestiriyordum şimdi kendimi tanıyamıyorum ama mecburdum ben hamileliklerimde saçlarımdan çekiyorum yün yapağı gibi oluyor içine tarak girmiyor

Sea41 test sonucun çıktı mı canım ? Benim oğlum sünnet oldu da hiç giremiyorum bu ara , benim sonucum çıktı 1/156bin gibi bir rakam çıktı düşük risk yazıyor daha doktora göstermedim ama bu sonuç iyidir inşallah

Çıkmadı canım, yeniden kan verdimya o yüzden uzadı. Cuma ya da p.tesi çıkar heralde.iyi bence canım, Gözünaydın. Darısı başıma.

Ben ayrintili ultrason icin izmite gitmeyi dusunuyorum. Ucret ve doktor onerebilir misiniz? Duzcedeyim. Ankara istanbul izmit bu konuda iyi diye duydum. Izmit yakin oldugu icin orayi tercih ettim. Randevuyu alayim diyorum.
Canım benim memleket izmit. Herşey yolunda giderse ben ayrıntılı ya ünıversiteye gitmeyi düşünüyorum, yasemin hanım yapıyor, alaninda iyi olduğunu söylüyorlar. Ben gitmiştim ona sorunlardan dolayı, sevdim..özele gitmek istersen prof.semih Özeren var soydan iş merkezinde, ücreti 350 tl Aynı zamanda medical parkta da çalışıyor ama ayrıntılı yı özelinde yapıyor galiba.Ben kendisini pek sevmedim ama memnun olan çok. Medical parkta Eray bey var yine ücreti 350 tl.Ona da gitmiştim önceden, ondan da pek hoslanmadim, memnun olanlar da var.

İyi akşamlar herkese. Cinsiyeti öğrenenleri kutluyorum. Darısı başımıza inşallah. 11 şubatta öğrenicez biz de bebişimizin cinsiyetini kısmetse. Zaman geçmek bilmiyor. 12.haftada iken %51 kız demişti bir doktor. 10. haftadayken de kordon teorisine göre %90 kız demişti başka bir doktor. Bakalım, hala sürprizlere açığız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…