MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Tesekkur ederim canımCanım benim memleket izmit. Herşey yolunda giderse ben ayrıntılı ya ünıversiteye gitmeyi düşünüyorum, yasemin hanım yapıyor, alaninda iyi olduğunu söylüyorlar. Ben gitmiştim ona sorunlardan dolayı, sevdim..özele gitmek istersen prof.semih Özeren var soydan iş merkezinde, ücreti 350 tl Aynı zamanda medical parkta da çalışıyor ama ayrıntılı yı özelinde yapıyor galiba.Ben kendisini pek sevmedim ama memnun olan çok. Medical parkta Eray bey var yine ücreti 350 tl.Ona da gitmiştim önceden, ondan da pek hoslanmadim, memnun olanlar da var.
aslında evet cok önemlı deıl ama ıyıce zaten bakımsız oldum ıyı gelır dıye dusunmustum benım saclarım da cok kotu keçe gibi oldu ve dökulmekten kalmıycak galıba doguma kadarcanım benim doktorum doğuma kadar boyama dedi bende haftasonu omuzlarıma kadar kısalttım ama uzun zamandan beri belimden aşağıdaydı ısaltacağım zaman bile belimin üstüne kadar kestiriyordum şimdi kendimi tanıyamıyorum ama mecburdum ben hamileliklerimde saçlarımdan çekiyorum yün yapağı gibi oluyor içine tarak girmiyor
Aslinda bu aylarda çoğalıyor dogumdan sonra tekrar dokuluyor belki düzelir seninkiler deaslında evet cok önemlı deıl ama ıyıce zaten bakımsız oldum ıyı gelır dıye dusunmustum benım saclarım da cok kotu keçe gibi oldu ve dökulmekten kalmıycak galıba doguma kadar
canım önceki hamileliğimde 5.aya kadar saçlarım berbat bir haldeydi sonrasında bambaşka bir sağlık geldi süper parlak gür bir hal aldı doğuma kadar mükemmeldi doğumdan sonra yine dökülmeye başladı düzelir inşallah senindeaslında evet cok önemlı deıl ama ıyıce zaten bakımsız oldum ıyı gelır dıye dusunmustum benım saclarım da cok kotu keçe gibi oldu ve dökulmekten kalmıycak galıba doguma kadar
Bişey değil canımTesekkur ederim canım
Ben dr.uma hiç sormadım ama doğuma kadar boyatmayı düşünmüyorum, hem de saçlarımda beyazlar çok, bebeğim iyi olsun da öyle gezmeye razıyım normalde çok bakımlı olmayı sevdiğim halde.Kuafore sorduğumda da bayanın organiği olmaz dedi ama 3 aydan sonra boyatabilirsin dedi.Normalde bile kokusu çok rahatsız eder bayanın, bence zararlı. Doğumdan sonra çocuk dr.una sormuştum ne zaman boyayayım diye,çocuk 9 aylık olana kadar boyama dedi, emzirdigim için, ben boyamak istemiştim ama eşim izin vermedi.Ben bırsey sormak ıstıorm sac boyasıyla ılgılı doktoruna danısan oldumu benım sacım platin ancak oyle boyamasam bıle en azından bıtkısel boyayla dıplerını acmak ıstıorum bıraz ama emın de olamadım 3 aydan sonra boyatanlar oluyor..dün lorealın acıcı spreyınden sktım az ama cok kotu kokuyodu pişman oldum sonradan
Benimkilerde keçe gibi olmuştu demek hamileliktenmiş.. bugün resmen tararken yoldum saçlarımı..boyayı tüp bebek merkezindeki dr um önermedi doğumdan sonra dedi.. kadın drum ise annenin kendini mutlu hissetmesi çok önemli istiyosan boyatabilirsin dedi ama ben yinede boyatamadım.. ama saçlarım süpürge gibi oldu kestirmek istiyorum onada annem izin vermiyor.. annem ve batıl inançları..ama ister istemez etkileniyorum..aslında evet cok önemlı deıl ama ıyıce zaten bakımsız oldum ıyı gelır dıye dusunmustum benım saclarım da cok kotu keçe gibi oldu ve dökulmekten kalmıycak galıba doguma kadar
Pek anlamam ama kiz gibi sankiYarin bizim de kontrolumuz var cinsiyetini ogrenecegim insallah sizler tahmin yapar misiniz rica etsem
Isalahh canim saglikla sihatli olurSea41 test sonucun çıktı mı canım ? Benim oğlum sünnet oldu da hiç giremiyorum bu ara , benim sonucum çıktı 1/156bin gibi bir rakam çıktı düşük risk yazıyor daha doktora göstermedim ama bu sonuç iyidir inşallah
evet ya benimde iki hafta var ogrenmeme bakalimm kismetİyi akşamlar herkese. Cinsiyeti öğrenenleri kutluyorum. Darısı başımıza inşallah. 11 şubatta öğrenicez biz de bebişimizin cinsiyetini kısmetse. Zaman geçmek bilmiyor. 12.haftada iken %51 kız demişti bir doktor. 10. haftadayken de kordon teorisine göre %90 kız demişti başka bir doktor. Bakalım, hala sürprizlere açığız
turkiyede misin canimKızlarrrr yarın kontrolum var dua bekliyorum hepinizden vesveselerimden kurtulmak ve güzel şeyler duymak için.. bugün de eşim 2 torba bebek bezi almış hemde 4-9kg bebek için..elinde sallaya sallaya getirdi... bende yeni bebek için büyük dedim adamcağız 4 kilo çocuk doğuracağımı bekliyor.. benim içinde fırtılar kopuyor benim adam ne bulursa toplayıp getirmeye başladı.. bi arada mama alacam indirime girmiş diye tutturmuştu..
Valal bende pariseeyim burda cok indirim var bu ay cinsiyeti ogrenseydimde alsaydim biseyler artikKızlarrrr yarın kontrolum var dua bekliyorum hepinizden vesveselerimden kurtulmak ve güzel şeyler duymak için.. bugün de eşim 2 torba bebek bezi almış hemde 4-9kg bebek için..elinde sallaya sallaya getirdi... bende yeni bebek için büyük dedim adamcağız 4 kilo çocuk doğuracağımı bekliyor.. benim içinde fırtılar kopuyor benim adam ne bulursa toplayıp getirmeye başladı.. bi arada mama alacam indirime girmiş diye tutturmuştu..
Ama mama cok ucuz olmussa al tabi son kullanma tarihi ne zaman diye bi bak ilk bebek mi bu canim bide mama aliyon ama bellide emzirecen belli olmaz aslindaKızlarrrr yarın kontrolum var dua bekliyorum hepinizden vesveselerimden kurtulmak ve güzel şeyler duymak için.. bugün de eşim 2 torba bebek bezi almış hemde 4-9kg bebek için..elinde sallaya sallaya getirdi... bende yeni bebek için büyük dedim adamcağız 4 kilo çocuk doğuracağımı bekliyor.. benim içinde fırtılar kopuyor benim adam ne bulursa toplayıp getirmeye başladı.. bi arada mama alacam indirime girmiş diye tutturmuştu..
:)Kizlar benimde saclarim sari altlardan siyah ve beyazlarim geldi..oldugu gibi beyazim aslinda dr kontrolune basladiginda koyu yapmaliymisim bilemedim.
Boyle pasakli geziyorum :))
canım benım kesınlıkle ben ne zorluklarla hamıle kaldım bu bebege tup bebek belkı de baska cocugum olmuycak bebeegım ıyı olsun da ben de hıc boyatmasam da olur ama psıkolojım pek ıyı deıl bugunlerde oyuzden belkı baska bısey ıyı gelır dıye dusundum sorun olmuycaksa sorarım bı doktoruma ben de hıc boyatmam olmadıBen dr.uma hiç sormadım ama doğuma kadar boyatmayı düşünmüyorum, hem de saçlarımda beyazlar çok, bebeğim iyi olsun da öyle gezmeye razıyım normalde çok bakımlı olmayı sevdiğim halde.Kuafore sorduğumda da bayanın organiği olmaz dedi ama 3 aydan sonra boyatabilirsin dedi.Normalde bile kokusu çok rahatsız eder bayanın, bence zararlı. Doğumdan sonra çocuk dr.una sormuştum ne zaman boyayayım diye,çocuk 9 aylık olana kadar boyama dedi, emzirdigim için, ben boyamak istemiştim ama eşim izin vermedi.
Almanyadayım canım.. burasıda öyle %50%70 indirimler başladı.. bana drum muhtemelen kuz dedi ama kesin olmadığı için bişey almadık.. ama benim adam benden hevesli kız çocukları için süslü püslü beşiklere ,bebek arabaları, bebek odalarına bakıyor.. krem, şampuan, mama, emzij biberon her bişey almak istiyor..zor frenliyorum çok erken diye.. cinsiyet kesinleşirse kıyafet ufaktan bende almaya başlamak istiyorum... hayırlısı olsun.. Rabbim tamamına erdirir İnşaAllahValal bende pariseeyim burda cok indirim var bu ay cinsiyeti ogrenseydimde alsaydim biseyler artik
benım de tup bebek sorcam 2hafta sonra doktoruma boyatmayablırm sanırım ama kestırebılırsın canom ya hem daha saglıklı olur kestırmek hıc problem deıl genelde hamılelıkte hep kestırırlerBenimkilerde keçe gibi olmuştu demek hamileliktenmiş.. bugün resmen tararken yoldum saçlarımı..boyayı tüp bebek merkezindeki dr um önermedi doğumdan sonra dedi.. kadın drum ise annenin kendini mutlu hissetmesi çok önemli istiyosan boyatabilirsin dedi ama ben yinede boyatamadım.. ama saçlarım süpürge gibi oldu kestirmek istiyorum onada annem izin vermiyor.. annem ve batıl inançları..ama ister istemez etkileniyorum..
Benim doktorum kesinlikle boyatma diyor,benim de beyazlarım çok,moral bozucu bir durum o yüzden seni anlıyorum ben de 3 renk geziyorum şu an ama yine de boyatmam.. ilk gebeliğimde de çoktu beyazlarım,aynaya bakmak istemiyordum.doğumdan 10 gün sonra boyatmıştım ama şimdi olsa boyatmam emzirirken,bu kez boyatmayı düşünmüyorum emzirme süresince. Bir de inanılmaz dökülüyor Doğumdan sonra,ilk bebeğini bekleyenler hazırlıklı olsun ama sonrasında yine çoğalıyoraslında evet cok önemlı deıl ama ıyıce zaten bakımsız oldum ıyı gelır dıye dusunmustum benım saclarım da cok kotu keçe gibi oldu ve dökulmekten kalmıycak galıba doguma kadar
benim ilk hamileliğimde o vesveseyi içime soktular inanmasamda etkileniyordum bu defa kimseyi sallamadım batıl olduğunu hiçbir bilimsel açıklaması olmadığınıda biliyordum boşuna o kadar kendimi yolmuşum ikincide sende benim gibi akıllanırsın :)Benimkilerde keçe gibi olmuştu demek hamileliktenmiş.. bugün resmen tararken yoldum saçlarımı..boyayı tüp bebek merkezindeki dr um önermedi doğumdan sonra dedi.. kadın drum ise annenin kendini mutlu hissetmesi çok önemli istiyosan boyatabilirsin dedi ama ben yinede boyatamadım.. ama saçlarım süpürge gibi oldu kestirmek istiyorum onada annem izin vermiyor.. annem ve batıl inançları..ama ister istemez etkileniyorum..
Yazada bandana takar:)bisey olmaz canim sapka tak diyecem kis zaten ama bunun yazida gelicek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?