2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Batil inanclari bir kenara biraktim kendimi mutlu etmek icin gittim kestirdim bende gecen hafta saclarimi ohh rahatlik acilmiyordu artik taramak işkenceye dönuyordu ..
Boya konusuna gelince ben ve beyazlarim mutluyuz simdilik

Kizlar kiyafet alışverişini kacinci aylarda yapicaksiniz ve diger ihtiyaçları

Eki Görüntüle 1943575 Kızıma ilk hediyemi aldim Baktikca içimden bir seyler kopuyor
Allah mutlu günlerde giydirmeyi nasip etsin çok hoşuma gitti benimde kızımın cinsiyeti kesinleşirse bende almak istiyorum ama cinsiyet bir süprizle erkeğe dönerse pek birşey almam herhalde abisine aldıklarımı 2.ye giydirmeden küçülüyordu onlardan hevesimi almamıştım hepsini sakladım

Yarın üçlü test yapilacak. Aslinda ikili temiz cikmisti ama ucluyu istedi yeni doktor. Doktorum ist.gidecegi icin yeni doktora gectim. Ikili sonucun iyi dedi ama yinede ucluyu istedi. Ozel hastaneye basladim. Biraz para icin yapiyorlar gb geldi. Yarin ogrwnecegim ne kadar oldugunu.

Amin canim insallah .. Kız dediyse degismez ya Korkumdan hala bir igne bile almadim ama bu coraplari görünce dayanamadim ..
Rabbim hepimize saglikli bir sekilde kucagimiz almamizi nasip etsin insallah ..

Bende oyle dusunuyordum. Kayinvalidem geldi ebebege gidelim diye tutturdu. Sadece bakacagiz dedim. O lazim bu kazim diye aldirdi kiyafet agiz bezi deterjani vs. Cogu seyi biraktordim havlu battaniye vs. Baharda aliriz biz begene begenw merak etme dedim:) besik araba bakiyoruz ama almiyoruz. Fikir ediniyoruz.

Ne gerek varmis ki 3lü istemis zaten yakinda ayrintiliya girecegiz .. Bencede para tuzagi bunlar .. Istemiyorum desen birsey der mi acaba..

Ne gerek varmis ki 3lü istemis zaten yakinda ayrintiliya girecegiz .. Bencede para tuzagi bunlar .. Istemiyorum desen birsey der mi acaba..
Yeni başladım ondan zıtlaşmak istemedim. Hic sormadi ki isteyip istemedigimi. Verdi tarihi gel üçlü yapacagiz dedi. Ayrıntılı yokmus burda onun icin izmite gidecegim. Diger doktorum benimle irtibatini kesme dedi.

Eki Görüntüle 1943575 Kızıma ilk hediyemi aldim Baktikca içimden bir seyler kopuyor
Ayyyyy yerim ben bunlarııı çooook sevimliii.. bende bayılıyorum böyle şeylereee.. bugün eşimle bizde gezdik biraz..amannn yarabbimmmm ne güzel şeyler varrrrr.. herşeyden almak istiyoruz...

Yeni başladım ondan zıtlaşmak istemedim. Hic sormadi ki isteyip istemedigimi. Verdi tarihi gel üçlü yapacagiz dedi. Ayrıntılı yokmus burda onun icin izmite gidecegim. Diger doktorum benimle irtibatini kesme dedi.
Tüh bilsen haftaya giderdin 3lunun tarihi gecmis olurdu :)
Aynen simdi durduk yere ters gider ama keske sey deseydin ikili temiz degil mi hocam neden 3lu yapiyoruz vs yaptirmasak olmaz mi belki o sirada yumusardi :)
Izmitte nereye gideceksin umuttepeye mi ?

Ayyyyy yerim ben bunlarııı çooook sevimliii.. bende bayılıyorum böyle şeylereee.. bugün eşimle bizde gezdik biraz..amannn yarabbimmmm ne güzel şeyler varrrrr.. herşeyden almak istiyoruz...
Dayanamiyorum bende bazi seylere ama kendimi tutuyorum .. Esimde diyor ki artik her girdigimiz magazada bebek bölümune bakar olduk

Semih özeren ile eray caliskanin ismini verdi. Numaralarini internetten bulup ararsin dedi. Burda radyoloji uzmani yapiyormus. Imkanin varsa gitmeni tavsiye ederim dedi. Esim gideriz dedi.

Semih özeren ile eray caliskanin ismini verdi. Numaralarini internetten bulup ararsin dedi. Burda radyoloji uzmani yapiyormus. Imkanin varsa gitmeni tavsiye ederim dedi. Esim gideriz dedi.
Eray çalışkan sanırım medikalparkta canım ben de duymuştum onun adını sakaryadayim ben de ayrıntılı araştırmada yapılıyor diye biliyorum burda ozeldeki doktoruma henüz sormadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…