6.ve7. AyKizlar kiyafet alışverişini kacinci aylarda yapicaksiniz ve diger ihtiyaçları
Biz arabasını oto koltuğunu aldık. Bisürü de kıyafetKizlar kiyafet alışverişini kacinci aylarda yapicaksiniz ve diger ihtiyaçları
Allah mutlu günlerde giydirmeyi nasip etsin çok hoşuma gitti benimde kızımın cinsiyeti kesinleşirse bende almak istiyorum ama cinsiyet bir süprizle erkeğe dönerse pek birşey almam herhalde abisine aldıklarımı 2.ye giydirmeden küçülüyordu onlardan hevesimi almamıştım hepsini sakladımEki Görüntüle 1943575 Kızıma ilk hediyemi aldimBaktikca içimden bir seyler kopuyor
Ayy cookk tatlilar doğduğunda o minnak ayaklarına ne de gUzel olur kimbilir iyi günlerde giyer inşallah tatlım prensesinEki Görüntüle 1943575 Kızıma ilk hediyemi aldimBaktikca içimden bir seyler kopuyor
Amin canim insallah .. Kız dediyse degismez yaAllah mutlu günlerde giydirmeyi nasip etsin çok hoşuma gitti benimde kızımın cinsiyeti kesinleşirse bende almak istiyorum ama cinsiyet bir süprizle erkeğe dönerse pek birşey almam herhalde abisine aldıklarımı 2.ye giydirmeden küçülüyordu onlardan hevesimi almamıştım hepsini sakladım
Bende oyle dusunuyordum. Kayinvalidem geldi ebebege gidelim diye tutturdu. Sadece bakacagiz dedim. O lazim bu kazim diye aldirdi kiyafet agiz bezi deterjani vs. Cogu seyi biraktordim havlu battaniye vs. Baharda aliriz biz begene begenw merak etme dedim:) besik araba bakiyoruz ama almiyoruz. Fikir ediniyoruz.6.ve7. Ay
Sagol canim benim zaten ayaklarini düsününce icim eriyor ya karsima koydum bakip bakip şükrediyorum Allah'a bana mucizeyi yasattigi icinAyy cookk tatlilar doğduğunda o minnak ayaklarına ne de gUzel olur kimbilir iyi günlerde giyer inşallah tatlım prensesin
canım ben 2014 temmuz annesiydim herşeyimiz var hepsi yepyeni duruyor erkek olursa eksik tamamlarız ama kız olursa alışveriş renk değiştirirKizlar kiyafet alışverişini kacinci aylarda yapicaksiniz ve diger ihtiyaçları
Ne gerek varmis ki 3lü istemis zaten yakinda ayrintiliya girecegiz .. Bencede para tuzagi bunlar .. Istemiyorum desen birsey der mi acaba..Yarın üçlü test yapilacak. Aslinda ikili temiz cikmisti ama ucluyu istedi yeni doktor. Doktorum ist.gidecegi icin yeni doktora gectim. Ikili sonucun iyi dedi ama yinede ucluyu istedi. Ozel hastaneye basladim. Biraz para icin yapiyorlar gb geldi. Yarin ogrwnecegim ne kadar oldugunu.
Yeni başladım ondan zıtlaşmak istemedim. Hic sormadi ki isteyip istemedigimi. Verdi tarihi gel üçlü yapacagiz dedi. Ayrıntılı yokmus burda onun icin izmite gidecegim. Diger doktorum benimle irtibatini kesme dedi.Ne gerek varmis ki 3lü istemis zaten yakinda ayrintiliya girecegiz .. Bencede para tuzagi bunlar .. Istemiyorum desen birsey der mi acaba..
Ayyyyy yerim ben bunlarııı çooook sevimliii.. bende bayılıyorum böyle şeylereee.. bugün eşimle bizde gezdik biraz..amannn yarabbimmmm ne güzel şeyler varrrrr.. herşeyden almak istiyoruz...Eki Görüntüle 1943575 Kızıma ilk hediyemi aldimBaktikca içimden bir seyler kopuyor
Tüh bilsen haftaya giderdin 3lunun tarihi gecmis olurdu :)Yeni başladım ondan zıtlaşmak istemedim. Hic sormadi ki isteyip istemedigimi. Verdi tarihi gel üçlü yapacagiz dedi. Ayrıntılı yokmus burda onun icin izmite gidecegim. Diger doktorum benimle irtibatini kesme dedi.
Iyi gunlerde kullanin kuzummmBiz arabasını oto koltuğunu aldık. Bisürü de kıyafet
Dayanamiyorum bende bazi seylere ama kendimi tutuyorum .. Esimde diyor ki artik her girdigimiz magazada bebek bölümune bakar oldukAyyyyy yerim ben bunlarııı çooook sevimliii.. bende bayılıyorum böyle şeylereee.. bugün eşimle bizde gezdik biraz..amannn yarabbimmmm ne güzel şeyler varrrrr.. herşeyden almak istiyoruz...
Eray çalışkan sanırım medikalparkta canım ben de duymuştum onun adını sakaryadayim ben de ayrıntılı araştırmada yapılıyor diye biliyorum burda ozeldeki doktoruma henüz sormadımSemih özeren ile eray caliskanin ismini verdi. Numaralarini internetten bulup ararsin dedi. Burda radyoloji uzmani yapiyormus. Imkanin varsa gitmeni tavsiye ederim dedi. Esim gideriz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?