Bnde ayrıntılıya gırdkten sonra hersey yolundaysa beşik alcm cnmBende oyle dusunuyordum. Kayinvalidem geldi ebebege gidelim diye tutturdu. Sadece bakacagiz dedim. O lazim bu kazim diye aldirdi kiyafet agiz bezi deterjani vs. Cogu seyi biraktordim havlu battaniye vs. Baharda aliriz biz begene begenw merak etme dedim:) besik araba bakiyoruz ama almiyoruz. Fikir ediniyoruz.
Aynen cnm heryer soldes ama hicbir sey almadim. Kocaman pipiyi gordugum yuzde yuz oglan dedigi halde bekliyorum bende nedense :))Valal bende pariseeyim burda cok indirim var bu ay cinsiyeti ogrenseydimde alsaydim biseyler artik
Cook tatlilar yaa, gule gule giysin prenses. Yarin bu patikleri cikardikca pul pul derisi dokulecek minnak ayaklarin ilk aylar. Yine gozumde canlandi o gunlerEki Görüntüle 1943575 Kızıma ilk hediyemi aldimBaktikca içimden bir seyler kopuyor
Ben yaptrcm bnce yaptr herseyıne bakıyolar Allh korusun ters giden bse varsa onlem alınırKızlar herkes ayrıntılı usg yaptıracak mi ? Ben doktoruma söyledim gerek duyarsam yönlendiririm dedi . Kafam karıştı .
Oyyy yerim ben o minnak ayaklari yaa ❤ Sagol canim Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin sanirim her evlat ayri heyecandir yaa cunku hepsi ayri tat ayri minnak bebek ❤Cook tatlilar yaa, gule gule giysin prenses. Yarin bu patikleri cikardikca pul pul derisi dokulecek minnak ayaklarin ilk aylar. Yine gozumde canlandi o gunler
Sagol canim .. Ama sende iki ayri meyveyi tadacaksin öyle dusun :) Erkeklerde süs olmuyor ama onlarda da agir abi modelleri var ben gomleklere bayiliyorum meselaAl_pi güle güle iyi günlerde kullansın minik kuzucuk ☺
Ben de alışverişi 7. Ayda yaparım kızımda olduğu gibi, ikinciler bi yandan şanslı bi yandan şanssız galiba ☺ beşik,bebek arabası,oto koltuğu,oyun halısı,oyuncak vs hepsi hazır ama cinsiyet farklı olduğu için kıyafet alışverişi yapmam gerekecek ☺ sağlıkla bi ilerleyelim de inşallah ben de erkek bebek reyonuna bakmaya başladım ama renkler ve tarzlar değişik geldi kız büyüttükten sonra ☺ babetlerimiz,tütülerimiz,süslü süslü eşyalarımız hep elimizde kaldı
Saolasın tatlım. Öneri isteyene markada paylaşabilirmIyi gunlerde kullanin kuzummm
Bu ikili test gibi degil ki canim istege bagli da degil sanirim .. Cunku detaylida bebegi inceliyor not aliyor belki yapilacak birsey yok ama bu önemli yaptirmakta fayda var .. Doktorlarda cesit cesit yahuKızlar herkes ayrıntılı usg yaptıracak mi ? Ben doktoruma söyledim gerek duyarsam yönlendiririm dedi . Kafam karıştı .
Amin cnm insAllah, oyle valla hepsi erkek ama hepsi ayri bir tat doyamıyor insan. Hele en kucugumu severken icime sokasim geliyorOyyy yerim ben o minnak ayaklari yaa ❤ Sagol canim Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin sanirim her evlat ayri heyecandir yaa cunku hepsi ayri tat ayri minnak bebek ❤
Evet cnm Fransa' dayim. Esim turk, siz nereye gelmeyi dusunuyorsunuz.Bir-Yolcu fransada mı yasıyordn sen cnm eşin yabancımı bizde yurt dısına tasınmayı dusunuozda ilerde
Almanyaya cnm ama orda yasama oluo mu yabancı olmadanEvet cnm Fransa' dayim. Esim turk, siz nereye gelmeyi dusunuyorsunuz.
Nasil cnm anlamadim tam olarak. Ben 17 yaşımda geldim ailemle. Daha sonralar Turkiye de esimle evlendim oda geldi benimle. Ben fransiz vatandasligimi aldim ama vatandas olmayanlarda yasiyor oturma izinleriyle.Almanyaya cnm ama orda yasama oluo mu yabancı olmadan
Cnm en onemli ultrason bu sefer ki, butun organlar tek tek incelenecek. Istege bagli degil diye biliyorum.Kızlar herkes ayrıntılı usg yaptıracak mi ? Ben doktoruma söyledim gerek duyarsam yönlendiririm dedi . Kafam karıştı .
Eveeet lutfeen :)Saolasın tatlım. Öneri isteyene markada paylaşabilirm
Ben de size katılıyım benimde 3,5 yaşında kızım var şuan molped in reklamında dünya tek biz ikimiz şarkısı Fatma Turgut söylüyormuş kızımla ikimizin şarkısı diye dinliyorum.karnımdakine fazla odaklanamıyorum bazen çok üzülüyorum.kızıma hamileyken sabah akşam onu konuşurdum.bu seferde öyle olacak sanıyordum ama ne ben ne çevrem fazla konusu geçmiyor garibimin.büyük rol çalıyor sanırım konu nerden nereye geldi kusura bakmayınBenimde 3. Oglumu alip eve geldigimde "Sen geldin bahar geldi" sarkisi etkiliyordu beni :)
Uzulme ilk heyecan gibi olmaz elbette ama o da evladin ve sevdiğini hissediyordur emin olBen de size katılıyım benimde 3,5 yaşında kızım var şuan molped in reklamında dünya tek biz ikimiz şarkısı Fatma Turgut söylüyormuş kızımla ikimizin şarkısı diye dinliyorum.karnımdakine fazla odaklanamıyorum bazen çok üzülüyorum.kızıma hamileyken sabah akşam onu konuşurdum.bu seferde öyle olacak sanıyordum ama ne ben ne çevrem fazla konusu geçmiyor garibimin.büyük rol çalıyor sanırım konu nerden nereye geldi kusura bakmayın
evet hazir indirim varken buyuk esyalari al puset besik falan ama 6. Aydada geliyo soldes aslinda o zamanda alabilirsin tabi simdi cok usuzsa kacirma bé sadece bi bataniye ldim puset bataniyesi kemer delikleri var o kadar cinsiyeti bekliyoz bizdeAlmanyadayım canım.. burasıda öyle %50%70 indirimler başladı.. bana drum muhtemelen kuz dedi ama kesin olmadığı için bişey almadık.. ama benim adam benden hevesli kız çocukları için süslü püslü beşiklere ,bebek arabaları, bebek odalarına bakıyor.. krem, şampuan, mama, emzij biberon her bişey almak istiyor..zor frenliyorum çok erken diye.. cinsiyet kesinleşirse kıyafet ufaktan bende almaya başlamak istiyorum... hayırlısı olsun.. Rabbim tamamına erdirir İnşaAllah
deminiyi fikir aslinda yazinda sapka takabilir yaz sapkasi falanYazada bandana takar
am cok sirinnnnn bisi yaaaa hayirlisi gunlerde kulanin osalhhhEki Görüntüle 1943575 Kızıma ilk hediyemi aldimBaktikca içimden bir seyler kopuyor
evet heryer soldes ozelikle sonuna dogru daha da cok ucuzluyo canim ama besik puset cok ucuzsa al canim carafoura da ucuzlmisti ustelik cokda buyuk besiklerdi besigi bilmem ama pusetler de sôdes de al onlari elbiseler alinir onlar daha 6. Aydaki soldes de var bizim dogumlar ondan sonra olucak zatan hayilisiylaAynen cnm heryer soldes ama hicbir sey almadim. Kocaman pipiyi gordugum yuzde yuz oglan dedigi halde bekliyorum bende nedense :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?