Benim doktorum ayrintili yaptir dedi. Belki anne karninda mudehale edemiyoruz ama bir sorun varsa dogumda cocuk cerrahi bulunuyor o anda mudahale edebiliyor desi. O nedenle yaptirmal istiyorum.Bu ikili test gibi degil ki canim istege bagli da degil sanirim .. Cunku detaylida bebegi inceliyor not aliyor belki yapilacak birsey yok ama bu önemli yaptirmakta fayda var .. Doktorlarda cesit cesit yahu
Aynen canım yaa..benimde saçlar 3 renk ...yanlar beyaz..dipler koyu...altlar sarı...Kizlar benimde saclarim sari altlardan siyah ve beyazlarim geldi..oldugu gibi beyazim aslinda dr kontrolune basladiginda koyu yapmaliymisim bilemedim.
Boyle pasakli geziyorum :))
Eki Görüntüle 1943575 Kızıma ilk hediyemi aldimBaktikca içimden bir seyler kopuyor
Eki Görüntüle 1943575 Kızıma ilk hediyemi aldimBaktikca içimden bir seyler kopuyor
Bana dediki alisveris yapma bekle ama kızBende bir şeyler almak istiyorum ama, cinsiyeti ihtimal dahilinde söyledi 1 ay evvel..şubat kontrolümden sonra .."ya hocam kesin mi alışveriş yapacağım ben diyeceğim".....
İkinciler öyle oluyor,ben nerdeyse 11 haftaya kadar adapte olamadım,hala bazen unutuyorum hamile olduğumu. Hatta doktora bile demiştim benim karnıma değil de sanki başkasının karnına bakıyormuşsunuz gibi geliyor hiç hamile gibi hissetmiyorum diye 4 yaşında kızım var ona da hala söylemedik kardeşi olacağını,tepkisinden korkuyorum açıkçası,normalde çok istiyordu ama ne istediğinden habersizdir muhtemelenBen de size katılıyım benimde 3,5 yaşında kızım var şuan molped in reklamında dünya tek biz ikimiz şarkısı Fatma Turgut söylüyormuş kızımla ikimizin şarkısı diye dinliyorum.karnımdakine fazla odaklanamıyorum bazen çok üzülüyorum.kızıma hamileyken sabah akşam onu konuşurdum.bu seferde öyle olacak sanıyordum ama ne ben ne çevrem fazla konusu geçmiyor garibimin.büyük rol çalıyor sanırım konu nerden nereye geldi kusura bakmayın
Benim de çok erken olmasına rağmen çok çıktı göbeğim,üstelik ben kilo da verdiğim halde.. bu tamamen yapı meselesi. Hatta rahminin pozisyonu, bebeğin duruş şekli,karın kaslarının gevşek ya da sıkı olması hep etkili oluyor. O yüzden hiç takma kafana,hem daha iyi aslında erkenden belli olması sonuçta bu duyguyu hayatta sadece birkaç kez yaşayacağız,hatta belki de bi defaKızlar göbegı çıkan varmı tedavıden dolayı zaten az bır göbegım vardı bıkac kılo aldım hamıle kaldıgımdan berı ama kılo almıs gıbı deılım kocaman önde 5aylık gıbı bır gobegım var sureklı ısyerınde gorenler senın hamılleık dahamı buyuk dıye canımı sıkıyor cokmu kılo aldımkı ondanmı acaba dun ısyerınde bıraz az yedım ekmek falan yemedım ama eve gelırken basım döndu otobusten ındım dusecektm eve zor geldım
Bana dediki alisveris yapma bekle ama kızZaten birsey almiyorum su anda beklemedeyim evime bi yerleseyim sonra odasini almaya basladikca alisverisi de yaparim insallah
Evet bir haftadır günde 2 3 kere ben burdayım anne diyor oglusum özellikle karnım tok uzaninca filan sol tarafıma toplanıyor .Merhaba annişler
Bebişin hareketlerini hissetmeye başladınız mı ?
oyy maşallah bebişeEvet bir haftadır günde 2 3 kere ben burdayım anne diyor oglusum özellikle karnım tok uzaninca filan sol tarafıma toplanıyor .
Sorma canım tedaviden dolayı benimde çok erkenden göbeğim çıkmıştı.. sanırım şiştik.. benim 8. Haftalarda falan 4-5 aylık hamile gibiydim ama sonra indi şimdi çok büyük olmasada önde küçük bi çıkıntım var.. belki senin vucut ilaçların etkisini tam dışarı atamadığı için şişsindir..benimde canım sıkılıyordu 8 haftalık hamileyim diyince ama karnın çok büyük dedikleri zaman moralim bozuluyordu..sen millete bakma beslenmene dikkat et hatta çantanda arıştırmalıkbişeyler taşı..Kızlar göbegı çıkan varmı tedavıden dolayı zaten az bır göbegım vardı bıkac kılo aldım hamıle kaldıgımdan berı ama kılo almıs gıbı deılım kocaman önde 5aylık gıbı bır gobegım var sureklı ısyerınde gorenler senın hamılleık dahamı buyuk dıye canımı sıkıyor cokmu kılo aldımkı ondanmı acaba dun ısyerınde bıraz az yedım ekmek falan yemedım ama eve gelırken basım döndu otobusten ındım dusecektm eve zor geldım
Normal butun bunlar cnm, uzulme. Dogunca birbirinden ayirt edemeyeceksin. Ben ikinci oglumu eve alip geldigimde buyuk ogluma karsi bir sucluluk hissetmistim 22 aylikti henuz unutmuyorum gozlerime bakisini. Butun duygulari ilk bebegimizde tadiyoruz o yüzden ilkler farkli oluyor. Ama sonra anliyorsun hepsinin yeri ayri tadi farkli :)Ben de size katılıyım benimde 3,5 yaşında kızım var şuan molped in reklamında dünya tek biz ikimiz şarkısı Fatma Turgut söylüyormuş kızımla ikimizin şarkısı diye dinliyorum.karnımdakine fazla odaklanamıyorum bazen çok üzülüyorum.kızıma hamileyken sabah akşam onu konuşurdum.bu seferde öyle olacak sanıyordum ama ne ben ne çevrem fazla konusu geçmiyor garibimin.büyük rol çalıyor sanırım konu nerden nereye geldi kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?