2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar göbegı çıkan varmı tedavıden dolayı zaten az bır göbegım vardı bıkac kılo aldım hamıle kaldıgımdan berı ama kılo almıs gıbı deılım kocaman önde 5aylık gıbı bır gobegım var sureklı ısyerınde gorenler senın hamılleık dahamı buyuk dıye canımı sıkıyor cokmu kılo aldımkı ondanmı acaba dun ısyerınde bıraz az yedım ekmek falan yemedım ama eve gelırken basım döndu otobusten ındım dusecektm eve zor geldım

Günaydın herkese benım de göbegim cıktı ama kılodan diye dusunuyorum 67 ike basladım bu sabah 69,8 geldim ya anlamadım cok ta yemıyorumkı calısıyorum zaten bu sekılde normal mı acaba

Bu ikili test gibi degil ki canim istege bagli da degil sanirim .. Cunku detaylida bebegi inceliyor not aliyor belki yapilacak birsey yok ama bu önemli yaptirmakta fayda var .. Doktorlarda cesit cesit yahu
Benim doktorum ayrintili yaptir dedi. Belki anne karninda mudehale edemiyoruz ama bir sorun varsa dogumda cocuk cerrahi bulunuyor o anda mudahale edebiliyor desi. O nedenle yaptirmal istiyorum.

Arkadaşlar bu 20.haftada detaylı ultrason istiyorlar ya. Hastaneleri tek tek araştirdim. Fiyatlar 300 400 den basliyor.
İstanbul Avrupa yakasinda oturanlar icin Sisli de Şisli Radyoloji Merkezi diye bir yer var. Orada 150 TL ye yapiyorlarmis. Bi hafta öncesinden randevu almaniz yeterliymis. Bilginiz olsun.

Bende bir şeyler almak istiyorum ama, cinsiyeti ihtimal dahilinde söyledi 1 ay evvel..şubat kontrolümden sonra .."ya hocam kesin mi alışveriş yapacağım ben diyeceğim".....
Bana dediki alisveris yapma bekle ama kız Zaten birsey almiyorum su anda beklemedeyim evime bi yerleseyim sonra odasini almaya basladikca alisverisi de yaparim insallah

İkinciler öyle oluyor,ben nerdeyse 11 haftaya kadar adapte olamadım,hala bazen unutuyorum hamile olduğumu. Hatta doktora bile demiştim benim karnıma değil de sanki başkasının karnına bakıyormuşsunuz gibi geliyor hiç hamile gibi hissetmiyorum diye 4 yaşında kızım var ona da hala söylemedik kardeşi olacağını,tepkisinden korkuyorum açıkçası,normalde çok istiyordu ama ne istediğinden habersizdir muhtemelen
Benim de çok erken olmasına rağmen çok çıktı göbeğim,üstelik ben kilo da verdiğim halde.. bu tamamen yapı meselesi. Hatta rahminin pozisyonu, bebeğin duruş şekli,karın kaslarının gevşek ya da sıkı olması hep etkili oluyor. O yüzden hiç takma kafana,hem daha iyi aslında erkenden belli olması sonuçta bu duyguyu hayatta sadece birkaç kez yaşayacağız,hatta belki de bi defa

Merhaba annişler
Bebişin hareketlerini hissetmeye başladınız mı ?

Evet bir haftadır günde 2 3 kere ben burdayım anne diyor oglusum özellikle karnım tok uzaninca filan sol tarafıma toplanıyor .
oyy maşallah bebişe haftanız benimkinden büyük bende yemek yediğimde özellikle tatlı bişeyler yediğimde birşeyler hisseder oldum :) çok hoş bir duygu

selam millet bir hafta giremedim okadar özlemişim ki burayı. izin alıp ailemin yanına gittim. hala daha kimseye müjdeyi vermedim. ama haftaya sölicem artık bu arada boğazım ağrıyo iki gündür sakınan göze çöp batar misali o kadar dikkat etmeme rağmen kaptık heralde biyerlerden virüs. ıhlamur içebiliyormuyuz dr.una soran danışan var mı?

Günaydınnnnn millettttt... bebişler için oda yapılıyor mu yada yapacak mısınız?? Bu konularda pek bi bilgim yok.. eşimin çalışma odasını bozmayı düşünüyoruz.. komple bebek odası alıp oda mı yapalım, yoksa sadece yatağın yanına konulan beşikler yeterli oluyor mu ilk etapta??

Sorma canım tedaviden dolayı benimde çok erkenden göbeğim çıkmıştı.. sanırım şiştik.. benim 8. Haftalarda falan 4-5 aylık hamile gibiydim ama sonra indi şimdi çok büyük olmasada önde küçük bi çıkıntım var.. belki senin vucut ilaçların etkisini tam dışarı atamadığı için şişsindir..benimde canım sıkılıyordu 8 haftalık hamileyim diyince ama karnın çok büyük dedikleri zaman moralim bozuluyordu..sen millete bakma beslenmene dikkat et hatta çantanda arıştırmalıkbişeyler taşı..

Normal butun bunlar cnm, uzulme. Dogunca birbirinden ayirt edemeyeceksin. Ben ikinci oglumu eve alip geldigimde buyuk ogluma karsi bir sucluluk hissetmistim 22 aylikti henuz unutmuyorum gozlerime bakisini. Butun duygulari ilk bebegimizde tadiyoruz o yüzden ilkler farkli oluyor. Ama sonra anliyorsun hepsinin yeri ayri tadi farkli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…