Bu isler birazda ilgi meselesi para meselesi yer meselesi :) Yatak yanina bir besik aldik mi yeterli oluyor ilk etapta tabiki ..Günaydınnnnn millettttt... bebişler için oda yapılıyor mu yada yapacak mısınız?? Bu konularda pek bi bilgim yok.. eşimin çalışma odasını bozmayı düşünüyoruz.. komple bebek odası alıp oda mı yapalım, yoksa sadece yatağın yanına konulan beşikler yeterli oluyor mu ilk etapta??
Evet cnm pusetler auchan dada indirimdeydi dun baktim. Ama evde var gereksiz yere almak.istemiyorum. 6. Aydaki soldese guveniyorum. Kesin soldes gezerken doguma gideriz biz :))evet hazir indirim varken buyuk esyalari al puset besik falan ama 6. Aydada geliyo soldes aslinda o zamanda alabilirsin tabi simdi cok usuzsa kacirma bé sadece bi bataniye ldim puset bataniyesi kemer delikleri var o kadar cinsiyeti bekliyoz bizde
deminiyi fikir aslinda yazinda sapka takabilir yaz sapkasi falan
am cok sirinnnnn bisi yaaaa hayirlisi gunlerde kulanin osalhhh
evet heryer soldes ozelikle sonuna dogru daha da cok ucuzluyo canim ama besik puset cok ucuzsa al canim carafoura da ucuzlmisti ustelik cokda buyuk besiklerdi besigi bilmem ama pusetler de sôdes de al onlari elbiseler alinir onlar daha 6. Aydaki soldes de var bizim dogumlar ondan sonra olucak zatan hayilisiyla
Günaydınnnnn millettttt... bebişler için oda yapılıyor mu yada yapacak mısınız?? Bu konularda pek bi bilgim yok.. eşimin çalışma odasını bozmayı düşünüyoruz.. komple bebek odası alıp oda mı yapalım, yoksa sadece yatağın yanına konulan beşikler yeterli oluyor mu ilk etapta??
Anladım canım dediğinde mantıklı..aslında ilk bebek heyecanıyla çok gereksiz şeyler almak istemiyorum... ama ne alacağım konusundada bilgi sahibi de değilim..Artık ilerleyen haftalarda tecrübeli anneler biz acemiler için bir ihtiyaç listesi yaparlar da bizde rahatlarız..Bu isler birazda ilgi meselesi para meselesi yer meselesi :) Yatak yanina bir besik aldik mi yeterli oluyor ilk etapta tabiki ..
Ama imkani olan yeri musait olan odayi yapiyor .. Bana sorarsan ben yatagimin yanina sepet besik almayi dusunuyorum odasinida ikeadan begendigim buyuyen yatagi alip odasini da kurmayi dusunuyorum .. Ama zaman ne gosterir bilmiyorum :-/
haklısın canım zaten 3 tedavıden sonra 12 kılo aldım 1yıl ıcınde ılaclardan kendımı tanımıyorum artık cıtıpıtı bır kızdım daha gecen hafta jellerı falan yenı bıraktım belkı de hala ondandır belkıde gpbegım fazla buyuycem takmıorm artık nazarlardan korusunSorma canım tedaviden dolayı benimde çok erkenden göbeğim çıkmıştı.. sanırım şiştik.. benim 8. Haftalarda falan 4-5 aylık hamile gibiydim ama sonra indi şimdi çok büyük olmasada önde küçük bi çıkıntım var.. belki senin vucut ilaçların etkisini tam dışarı atamadığı için şişsindir..benimde canım sıkılıyordu 8 haftalık hamileyim diyince ama karnın çok büyük dedikleri zaman moralim bozuluyordu..sen millete bakma beslenmene dikkat et hatta çantanda arıştırmalıkbişeyler taşı..
Aynen biraz buldumcuk olacagiz o yuzden herseye aklimiz kayabiliyor ama bende mantikli olanlari listeye ekliyorum gereksiz gördüklerimi hic listeye yazmiyorum :)Anladım canım dediğinde mantıklı..aslında ilk bebek heyecanıyla çok gereksiz şeyler almak istemiyorum... ama ne alacağım konusundada bilgi sahibi de değilim..Artık ilerleyen haftalarda tecrübeli anneler biz acemiler için bir ihtiyaç listesi yaparlar da bizde rahatlarız..
İnşallah seninki de iyi çıkacak cnmÇıkmadı canım, yeniden kan verdimya o yüzden uzadı. Cuma ya da p.tesi çıkar heralde.iyi bence canım, Gözünaydın. Darısı başıma.
Merhabalarr bizimkinin cinsiyet erkek ekleyebilirsiniz :) Ömer AliBu arada hiç kilo almadım
Bence para tuzagi zaten ikilide cikardi bir risk olsa .. Ee ayrintiliya girecegiz zaten yakinda ne gerek var 3lu teste .. Benden doktorum istememisti direk ikili test yaptigi gun ayrintili icin gün vermisti ..selam kızlarikili yaptıranlar 16 haftada afp testi varmış sanırım üçlü test oluyor onu düşünüyo musunuz bana özeldeki doktorum yaptır dedi ama araştırmadaki doktor muhtemelen istemicek ikili için bile gerek yok diye düşünüyodu ilk ona gidicem muhtemelen de yaptırmıcam ama çok gerekli bişey mi ?
Oğlumun adı
Çok severek koymuştuk biz ismini, inşAllah senin oğluşa da hayırlu uğurlu olur
benim doktorumda ikiliden sonra ayrıntılı ultrasona gönderirim seni dedi 3lu teste gerek yok sanırımselam kızlarikili yaptıranlar 16 haftada afp testi varmış sanırım üçlü test oluyor onu düşünüyo musunuz bana özeldeki doktorum yaptır dedi ama araştırmadaki doktor muhtemelen istemicek ikili için bile gerek yok diye düşünüyodu ilk ona gidicem muhtemelen de yaptırmıcam ama çok gerekli bişey mi ?
bende o zamanlar seyirme oluyordu canim belki hissediyorsundur artik daha iyi hissediyorum :)Kızlar bu bebek hareketleri içten birşey ufacık gıdıklıyor gibi mi???? Sanki bişiy sürtüp kaşındırıyor ama saniyelik. Erken ama acaba mı diyorum.
Belki de hissetmek istediğim için psikolojik olarak öyle algıladım :)))bende o zamanlar seyirme oluyordu canim belki hissediyorsundur artik daha iyi hissediyorum :)
Idare etcez artik canim fon masa yapinca guzel duruyor..benim dr sut verirsende onermiyorum dedi sadece kahve tonlari dedi..Allah nasip ederse sonlara dogru cekim yaptircam ondan sonra sarilara veda ederimAynen canım yaa..benimde saçlar 3 renk ...yanlar beyaz..dipler koyu...altlar sarı...
Al_pim :)) izmirde kemeraltinda toptancilar var super ucuza geliyor izmirdekiler bilir arkadas tum esyalarini banyo seti kiyafet hersey 400 liraya almis..Bana dediki alisveris yapma bekle ama kızZaten birsey almiyorum su anda beklemedeyim evime bi yerleseyim sonra odasini almaya basladikca alisverisi de yaparim insallah
Evimi bi getireyim sonra kizçeme alisverise baslarim .. Aynen yaza denk geliyor zaten kiyafet atlet yeterAl_pim :)) izmirde kemeraltinda toptancilar var super ucuza geliyor izmirdekiler bilir arkadas tum esyalarini banyo seti kiyafet hersey 400 liraya almis..
Ilk zamanlar cabuk buyuyor diyolar bebisler icin bizde sansliyiz yaza denk geliyo iyice acik sacik rahat rahat giydiririz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?