2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu isler birazda ilgi meselesi para meselesi yer meselesi :) Yatak yanina bir besik aldik mi yeterli oluyor ilk etapta tabiki ..
Ama imkani olan yeri musait olan odayi yapiyor .. Bana sorarsan ben yatagimin yanina sepet besik almayi dusunuyorum odasinida ikeadan begendigim buyuyen yatagi alip odasini da kurmayi dusunuyorum .. Ama zaman ne gosterir bilmiyorum :-/

Evet cnm pusetler auchan dada indirimdeydi dun baktim. Ama evde var gereksiz yere almak.istemiyorum. 6. Aydaki soldese guveniyorum. Kesin soldes gezerken doguma gideriz biz :))

Ben sadece park yatak düşünüyorum üç yaşına kadar yatabiliyomuş sonrası allah kerim.. Bi de ilk zamanlar anadizinde yatıyo bebekler zaten anadizi alcam sağa sola sallanan.. Ama park yatak alırsam eşyalarını koyabileceğim bi de dolap almak gerekecek sanırım..

Anladım canım dediğinde mantıklı..aslında ilk bebek heyecanıyla çok gereksiz şeyler almak istemiyorum... ama ne alacağım konusundada bilgi sahibi de değilim..Artık ilerleyen haftalarda tecrübeli anneler biz acemiler için bir ihtiyaç listesi yaparlar da bizde rahatlarız..

haklısın canım zaten 3 tedavıden sonra 12 kılo aldım 1yıl ıcınde ılaclardan kendımı tanımıyorum artık cıtıpıtı bır kızdım daha gecen hafta jellerı falan yenı bıraktım belkı de hala ondandır belkıde gpbegım fazla buyuycem takmıorm artık nazarlardan korusun allah bebeklerımızı ne dualarla neler cekerek bekledım ben onu

Aynen biraz buldumcuk olacagiz o yuzden herseye aklimiz kayabiliyor ama bende mantikli olanlari listeye ekliyorum gereksiz gördüklerimi hic listeye yazmiyorum :)
Zaman ilerledikce bizlerde bilinclenecegiz zaten .. Mesala sepet besik cok gereksiz cocuk 3 ay bile yatmiyor diyorlar ama ben alacagim niye cok hosuma gidiyor gözümde kalmasin diye Cunku baska cocuk olmayabilir bu ilk ve sonda olabilir

selam kızlar ikili yaptıranlar 16 haftada afp testi varmış sanırım üçlü test oluyor onu düşünüyo musunuz bana özeldeki doktorum yaptır dedi ama araştırmadaki doktor muhtemelen istemicek ikili için bile gerek yok diye düşünüyodu ilk ona gidicem muhtemelen de yaptırmıcam ama çok gerekli bişey mi ?

Bence para tuzagi zaten ikilide cikardi bir risk olsa .. Ee ayrintiliya girecegiz zaten yakinda ne gerek var 3lu teste .. Benden doktorum istememisti direk ikili test yaptigi gun ayrintili icin gün vermisti ..

Kızlar bu bebek hareketleri içten birşey ufacık gıdıklıyor gibi mi???? Sanki bişiy sürtüp kaşındırıyor ama saniyelik. Erken ama acaba mı diyorum.

benim doktorumda ikiliden sonra ayrıntılı ultrasona gönderirim seni dedi 3lu teste gerek yok sanırım

Kızlar bu bebek hareketleri içten birşey ufacık gıdıklıyor gibi mi???? Sanki bişiy sürtüp kaşındırıyor ama saniyelik. Erken ama acaba mı diyorum.
bende o zamanlar seyirme oluyordu canim belki hissediyorsundur artik daha iyi hissediyorum :)

Slm kızlar odalardan bahsedilmiş ilk cocuğumda cok özenerek herdetayını kaçırmadan hazırladım odasını 4 yıl beklemiştik tosuncuğu :) ikincisi hemen olunca haksızlık yapmak istemiyorum ama oda yapmıyacam küçük pratik taşınabilir bi beşik alıcam yetrli şimdilik.büyüyünce yaparım.. dolap büyük zaten ikisinede yeter

Aynen canım yaa..benimde saçlar 3 renk ...yanlar beyaz..dipler koyu...altlar sarı...
Idare etcez artik canim fon masa yapinca guzel duruyor..benim dr sut verirsende onermiyorum dedi sadece kahve tonlari dedi..Allah nasip ederse sonlara dogru cekim yaptircam ondan sonra sarilara veda ederim

Bana dediki alisveris yapma bekle ama kız Zaten birsey almiyorum su anda beklemedeyim evime bi yerleseyim sonra odasini almaya basladikca alisverisi de yaparim insallah
Al_pim :)) izmirde kemeraltinda toptancilar var super ucuza geliyor izmirdekiler bilir arkadas tum esyalarini banyo seti kiyafet hersey 400 liraya almis..
Ilk zamanlar cabuk buyuyor diyolar bebisler icin bizde sansliyiz yaza denk geliyo iyice acik sacik rahat rahat giydiririz :)

Ay ne güzel tatlı telaşlardan konusuluyormus bende fikir amaclı paylasayım sizle benım yatak odam kücük olduğu icin oda yapmak zorunda kalmıstım üc kapaklı dolap beşik birde yavrulu bazalardan tercih etmiştim ilk zamanlar o odayı kullanır büyüdüğündede beşiği cıkarttıkmı olur genç odasıEşyaları icin 24 haftaya kadar hiç bişey almamıstım ama ozamana kadar 5lt su şişesine para toplamıstık toplu alısveriş yapmıstık hem kolaylık olmustu ister istemez herşeyi biranda almak zor olur diye şimdi birşey almayı düşünmüyorum halıyla perde eksık kalmıstı busefer kullanmak kucağıma almak nasip olur hepimize nasip olur inşallh

Evimi bi getireyim sonra kizçeme alisverise baslarim .. Aynen yaza denk geliyor zaten kiyafet atlet yeter Nasilsa altinda bezi var Senin bebisler ayri bisi ya iki tane ikiside ayri Allahim nazarlardan korusun sana yardimci sart :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…